"Hvordan presidentvalget i USA kan ha blitt stjålet"

Started by translator, 18.01.2021, 18:54:14

Previous topic - Next topic

ConTrari1

#60
Corona-galskapen brukes som brekkstang til å innføre et diktatorisk regime i USA. CDC (tilsv. FHI) har bestemt (uten noe mandat i grunnloven) at leietakere ikke lenger kan kastes ut hvis de ikke betaler dor seg. Det har vært en midlertidig stans i retten til utkastelse på grunn av Corona, for å gi hardt pressede familier et økonomisk pusterom, men nå ser det ut til at CDC ønsker å gjøre dette til en permanent ordning.

Det betyr katastrofe for svært mange huseiere, for de får ikke anledning til å vente med betaling av sine egne banklån, for ikke å si sletting av gjeld. Dette er en brutal og klassisk metode for å skade middelklassen i USA. Så hva har helsemyndigheter med å blande seg bort i boligmarkedet? Kan man skade Republikanske velgere og skape uro i landet, er alt tillatt.

Høyesterett har gitt en klar uttalelse om at dette er ulovlig. Biden-regimet bryr seg nøkken, og Pelosi har hindret en avstemming i Kongressen om saken. RINOpublikanerne later som ingenting. Fortsatt noen villfarne sjeler som tror det finnes demokrati  i USA?

Tucker Carlson forklarer fra Ungarn:

https://www.youtube.com/watch?v=u9alsxM8SOMDu må være litt gal, ellers blir du gæærn.

ConTrari1

Metoo ruler fortsatt, noen tusen unødvendige dødsfall blant eldre i New York er småtteri i forhold.

New York Governor Andrew Cuomo resigned in disgrace on Tuesday.

Cuomo killed thousands of elderly New Yorkers with his order to send Covid-infected people back into nursing homes – but he was ultimately forced out over sexual harassment allegations.


https://www.thegatewaypundit.com/2021/08/lt-governor-kathy-hochul-become-new-yorks-first-female-governor-cuomos-humiliating-resignation/

Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

ConTrari1

Den kommunistiske ordføreren i Chicago, Lori Lightfoot, og hennes lakeier, provoserer  politiet i byen til tålegrensen og over. Ved minnestunden til en myrdet 29 år gammel kvinnelig politioffiser, som reddet et såret spedbarn i en skyteepisode der hun selv døde, en offiser som selv var nybakt mor, ble offentlig hånet under minneseremonien. Den tradisjonelle og sterkt følelsespregete sekkepipemusikken ble nekte henne av en byråkrat som ikke hadde tid til slik "s*it";

First Deputy Police Supt. Eric Carter infuriated officers gathered Saturday night at the Cook County medical examiner's office to give their slain colleague, Ella French, a final send-off.

Ignoring a sacred ritual, Carter impatiently declared: "We don't have 20 minutes for this s---." He demanded the Chicago Fire Department ambulance bearing French's body be taken directly into the medical examiner's office, skipping the Emerald Society's traditional playing of bagpipes.

"We're not waiting on the bagpipes. Go ahead and get the vehicle inside," Carter is heard saying on a recording.

"Take it all the way inside. Do not stop."


Flere titalls politioffiserer vendte også ordføreren ryggen da hun besøkte sykehuset der en av deres kolleger er innlagt. Politiet blir skjelt ut, mister ressurser og må likevel risikere livet for et regime som forakter dem. Mens eliten blant Demokratene bruker opptil flere millioner i året på privat sikkerhetstjeneste. Chicago er blitt en skrekkens by under Demokratenes ledelse, med rekordmange drap og skytinger. Det går mot et samfunn i oppløsning, og mistanken vokser om at det er nettopp hva Demokratene ønsker seg, med økonomien på  felgen, uhemmet gjeldsøkning og totalt frislipp av illegale innvandrere. Det virker som om den harde kjernen bevisst provoserer frem en uholdbar situasjon som kan koke over og gi dem et påskudd til autokratisk styre. De er ikke de første som har brukt den taktikken.

https://www.americanthinker.com/blog/2021/08/chicago_official_on_bagpipe_mourning_ritual_for_slain_officer_we_dont_have_time_for_this_s.html
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

translator

#63
Tilbake til selve valg(juks)et:

Tenk deg at du slår en 20-sidet terning 83 ganger.
Deretter slår du terningen på nytt 83 ganger og får akkurat den samme sekvensen.
Hvor sannsynlig er det?
Du fortsetter å slå terningen 83 ganger runde etter runde, og for hver runde får du den samme sekvensen.

Dette er selvsagt ikke tilfeldig, det er tydelig at det finnes en matematisk algoritme som styrer "terningkastene".
Du skjønner at hvis du finner algoritmen, kan du forutsi valgresultatet i en hel delstat.

Det var dette Dr. Douglas D. Frank gjorde; ved å finne algoritmen for Hamilton County (tilsvarer storbyen Cincinnati) i delstaten Ohio kunne han forutsi det offisielle valgresultatet for alle counties i hele Ohio (dette var en delstat Trump offisielt vant).

https://www.youtube.com/watch?v=v6dOwEMLQ2w&ab_channel=FoxNews&t=2h7m20s (se ca. 3 minutter fra der klippet starter)

Dr. Frank gikk videre. Han undersøkte counties i andre delstater, og fant at hver delstat har sin egen "nøkkel". Slik kunne han beregne seg frem til de offisielle valgresultatene i delstat etter delstat.

Det viste seg at i alle counties i alle delstater i hele USA er valgresultatet blitt rigget etter en matematisk algoritme. Ved å ta vekk juksestemmene, som er relativt enkelt matematisk når man kjenner algoritmen og nøkkelen for hver delstat, er det mulig å beregne det virkelige valgresultatet. Det viser et valgskred til Trump over hele landet, og at han fikk flest stemmer i langt flere delstater enn de avgjørende vippestatene.

Mike Lindell krever en audit av valgresultatene i alle delstater, inkludert de Trump offisielt vant.

Se hele foredraget til Dr. Frank på Mike Lindell's Cyber Symposium her:

https://www.youtube.com/watch?v=v6dOwEMLQ2w&ab_channel=FoxNews&t=1h34m16s

"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

translator

Også verdt å få med seg fra Mike Lindell's Cyber Symposium (day 3):

I dette foredraget fortelles om to former for trafficking: drug trafficking og vote trafficking,

https://www.youtube.com/watch?v=SzeYNVDOU8I&t=37039s&ab_channel=StrainTV&t=6h29m2s

(tidsangivelsen ser ikke ut til å virke, men det skal være 6 timer og 29 minutter inn i videoen)
"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

ConTrari1

#65
Så fikk Biden sin "Saigon-stund", noen få dager etter at han blånektet for at det kunne skje. Og, som man sier, nå er begge presidentene borte, både i Afghanistan og USA. Kollapsen i Afghanistan er et tegn på regimets egen undergang. Det er absolutt og totalt uhørt at i en slik katastrofe, så er landets leder på "ferie" og AWOL i flere dager. Biden er ikke bare MIA, "missing in action", han er MIIA; "missing in inaction".

Like ille er det at visepresidenten heller ikke gjorde jobben, men etter sigende blankt nektet å uttale seg; "don't pin that sh*t on me!" skal hun ha skreket. Hun er jo farget og kvinne, så hva mer kan man forlange av Harris? Og henvendelser til presidentens pressetalsperson ble besvart med "jeg er på ferie en uke, tilbake 22. august." Mens Pelosi -som er nr. 3 i "arvefølgen"- på et nettmøte spurte om Afghanistans president var ute av landet, noe som hadde vært allment kjent en god stund allerede, og var ellers mest opptatt av sikkerheten til personellet hos NGO'er fra Nord-California. I en krise er man seg selv og sine egne nærmest, må vite.

Det kan vel aldri ha hendt før i nasjonens historie at lederskapet regelrett flykter fra katastrofen de selv skapte. Slikt setter en skikkelig støkk i alle amerikanere uansett politisk standpunkt, og selv MSM retter nå kritiske spørsmål til regimet, som sliter med å gi vettuge svar. De er vant med å bli strøket etter hårene av alle journalister som slipper til.

Bidens fysiske fravær er kjernepunktet. Å ikke umiddelbart komme seg til det hvite hus kan bare bety at han ikke var i stand til det, mentalt og / eller fysisk. Det er et gigantisk prestisjetap for en president å ikke være til stede når det gjelder som mest. Trump forlanger hans avgang, og flere republikanske representanter vil ta i bruk 25th Amendment som gjør det mulig å fjerne en president som ikke er i stand til å skikke sitt embete. Dette er nytt, kritikken har haglet, men selv ikke Trump har direkte krevd at Biden trekker seg.

Det mye gjengitte bildet av ham i Camp David, ensom og vagt stirrende på en storskjerm i et tomt møterom er en god illustrasjon på et menneske i forfall. Bortsett fra at det neppe kan være tatt nå, for klokkene som viser tiden i forskjellige land stemmer ikke. Det er for stor tidsforskjell mellom London og Moskva, og den eneste fornuftige forklaringen må være at bildet ble tatt på et tidspunkt da ett av landene hadde sommertid og det andre ennå ikke. Klokkene i Camp David blir ikke stilt manuelt, så bildet er sannsynligvis fra mars måned. Var Biden i for dårlig form til å avbildes?

Han ble tydeligvis presset til å holde sin tale i Washington -det sies at kona Jill ville han skulle bli i Camp David- men 18 minutter uten å besvare et eneste spørsmål i etterkant, var bare enda et tegn på hans ynkelige mangel på lederskap. Særlig når talen besto i å legge skylden på alle andre. Og så bar det rett tilbake til camp'en og fru Jill. Det var nok det tidsvinduet som Bidens medisinering kunne makte å holde ham oppegående.

USAs militære styrker gjenspeiler hele nasjonen, og minoritetene er sterkt representert. Dette er Demokratenes kjernevelgere, og de mange tusen veteraner er ikke fornøyd med det som nå utspiller seg. Å risikere liv og helse er en del av jobben, men å se sin egen hær flykte hals over hode etter 20 års innsats, er ydmykende for yrkessoldater.

Opptil 10.000 amerikanske borgere kan være strandet i i Kabul, og Biden-regimet ser ikke ut til å garantere deres sikkerhet, selv om flere tusen spesialtropper nå settes inn. Hvordan skal man få tak i alle? Hvem våger å ikke utlevere amerikanere i dekning hvis Taliban truer med streng straff for å holde dem skjult? Dette kan utarte til tidenes verste gissel-mareritt for USA, kanskje også henrettelser i stor skala. Dette er verre enn Pearl Harbor, dette er selvpåført nederlag. Og verden ser på i sjokk og skrekk.

Document melder også at Taliban har kontroll over "den biometriske databanken som amerikanerne brukte for å bekjempe terror. Nå kan Taliban bruke dataene til å identifisere afghanere som har vært USAs samarbeidspartnere". Nakkeskudd neste.

Trump inngikk en avtale om å trekke USA ut som ville gi en kontrollert og etappevis evakuering, med klare betingelser som måtte oppfylles fra afghanernes side for å gjennomføres. Biden brøt ensidig avtalen og gjorde ikke noe som helst for å sikre at man trakk seg trygt ut, selv om både forsvar og etteretning advarte om farene ved den passive holdningen som vi nå ser resultatet av. Dette er kriminell ansvarsfraskrivelse, og det er vanskelig å se hvordan Biden-regimet skal komme seg gjennom dette. Biden har forrådt både USA og Afghanistan. Det er godt gjort. Hvis vi nå attpå til får et politisk kaos i Washington, så er selve verdensfreden truet.

Får Kina noen gang en bedre anledning til å invadere Taiwan? Situasjonen er et klassisk eksempel på at svakhet skaper fare for krig, og i Taiwan kan den bli ekstremt brutal. Landets microchip fabrikker er ledende i verden, og amerikansk industri har i stor grad gjort seg avhengig av disse produktene. Vil Biden-regimet risikere alvorlige økonomiske problemer hjemme hvis Taiwan faller, eller arbeider de aktivt for nettopp dette, som grunnlag for et permanent venstreradikalt maktskifte? Vil de stå ved sine gjentatte utsagn om å forsvare Taiwan?

Et amerikansk militærvesen som er opptatt av kritisk raseteori og hvit suprematisme fremstår ikke som avskrekkende for en motstander. Kanskje alle USAs soldater burde påføres kamuflasje maling all over, så har man oppnådd "likefarging", selv om "det er utenpå".

Finnes det nok popcorn i verden til å bivåne et USA i krig med presidenten borte fra roret? Han er visstnok fortsatt i Camp David. Det er sikkert mye god iskrem der.
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

translator

Quote from: translator on 13.08.2021, 19:18:46
Dr. Frank gikk videre. Han undersøkte counties i andre delstater, og fant at hver delstat har sin egen "nøkkel". Slik kunne han beregne seg frem til de offisielle valgresultatene i delstat etter delstat.

Det viste seg at i alle counties i alle delstater i hele USA er valgresultatet blitt rigget etter en matematisk algoritme. Ved å ta vekk juksestemmene, som er relativt enkelt matematisk når man kjenner algoritmen og nøkkelen for hver delstat, er det mulig å beregne det virkelige valgresultatet. Det viser et valgskred til Trump over hele landet, og at han fikk flest stemmer i langt flere delstater enn de avgjørende vippestatene.

Mike Lindell krever en audit av valgresultatene i alle delstater, inkludert de Trump offisielt vant.

De reelle resultatene ble presentert på dag 2, og viser at det er blitt jukset med millioner av stemmer. I alle de 50 delstatene ble Trump fratatt stemmer, mens Biden fikk flere. I mindre delstater noen titalls tusen, i de større delstatene noen hundretalls tusen og i de aller største, som Texas, opptil en million stemmer. Her er resultatene for hele landet:

THE TRUTH: Trump: 80 744 263              Biden: 74 740 444

THE BIG LIE: Trump: 74 216 154             Biden: 81 268 924

De utlagte videoene fra arrangementet er nå (ikke overraskende) slettet fra youtube, men gjennomgangen kan ses på Rumble (ca. 2 timer inn i dette opptaket)

https://rumble.com/vl0pki-mike-lindells-cyber-symposium-day-2-live-continued.html
"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

ConTrari1

#67
Quote from: translator on 18.08.2021, 23:46:33

De reelle resultatene ble presentert på dag 2, og viser at det er blitt jukset med millioner av stemmer. I alle de 50 delstatene ble Trump fratatt stemmer, mens Biden fikk flere. I mindre delstater noen titalls tusen, i de større delstatene noen hundretalls tusen og i de aller største, som Texas, opptil en million stemmer. Her er resultatene for hele landet:

THE TRUTH: Trump: 80 744 263              Biden: 74 740 444

THE BIG LIE: Trump: 74 216 154             Biden: 81 268 924

De utlagte videoene fra arrangementet er nå (ikke overraskende) slettet fra youtube, men gjennomgangen kan ses på Rumble (ca. 2 timer inn i dette opptaket)

https://rumble.com/vl0pki-mike-lindells-cyber-symposium-day-2-live-continued.html

Takk for god info og link, translator!

Biden fikk nok 81 millioner stemmer, det var bare ikke 81 millioner velgere som stemte på ham :-)

Men nå er hans popularitet i fritt fall, selv før Afghanistan. Inflasjonen herjer like ille som på 1970-tallet, og ingen "hjelpepakker" er til noen nytte når pengeverdien forringes raskt. USA ser ut til å være på vei inn i den verste av alle økonomiske verdener; stagflasjon, altså liten eller ingen vekst og sterk inflasjon.

Under Trump opplevde amerikanerne reell lønnsvekst med svært lav inflasjon. Dette er som alltid mest viktig for middelklassen og de som lever marginalt, nå blir de skivset av et regime som det er vanskelig å tro arbeider for deres beste. Middelklassen er alltid hovedfienden når et autoritært regime ønsker å kuppe statsmakten, det er disse som har mest å miste og holder samfunnet sammen. De rike kan dra hvor de vil med seg og sine midler, de fattige er låst fast i  nød uansett. Knus middelklassen, gjør flest mulig avhengig av statlig hjelp, og kommunistene kan overta.

Slik var det i USSR og i Maos Kina, og slik ønsker Demokrat-ekstremistene at USA skal bli. Derfor er det til deres fordel å slippe inn så mange illegale som mulig, når de etter planen får stemmerett håper man på et permanent flertall for Demokratene. At det er flust med kriminelle og Corona-smittede blant dem spiller ingen rolle.

Når bensinprisen stiger dramatisk på få måneder, så er det ikke noe problem for en advokat i New York. Men for en enslig mor i Midtvesten, som trenger å kjøre langt til jobben som servitør, er det alvorlig.

Biden nekter nå alt ansvar for Kabul-strofen og sier det ikke var annet å gjøre. Han har ikke en gang vært i kontakt med andre statsledere (når fortalte NRK oss det?), og det er eksepsjonelt i en krise der tusener av andre vestlige statsborgere er stengt inne. Det i seg selv viser at hans mentale kapasitet er så redusert at han ikke kan "slippes løs" på verden. Harris derimot, gjør seg klar til å besøke -av alle steder!- Vietnam. Kanskje hun ønsker å se åstedet for originalversjonen av dagens drama, Saigon-75 versjon 2?
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

ConTrari1

#68
Det amerikanske utenriksdepartementet sier rett ut at de ikke kan garantere trygg evakuering av sine statsborgere. Det meldes om sterk konflikt mellom britiske spesialstyrker, som henter ut britiske og andre personer i Kabul by, og amerikanske  fallskjermtropper som må holde seg innenfor lufthavnen.

The US Embassy in Afghanistan under the direction of Joe Biden on Wednesday sent out a second security alert to stranded Americans in Kabul:
"THE UNITED STATES GOVERNMENT CANNOT ENSURE SAFE PASSAGE TO THE HAMID KARZAI INTERNATIONAL AIRPORT."

You are on your own.

Joe Biden and Lloyd Austin have abandoned over 10,000 Americans trapped inside Kabul who are not able to leave their homes.

But not the UK.
The British Government is sending Para Troops in vehicles through the center of Kabul to rescue their citizens.


The UK sent paratroopers to Kabul to help rescue the 4,000 stranded Brits and Afghans in the city.  They were told to "prepare for face-to-face combat."

Britene har så langt ikke møtt motstand, og amerikanske tropper skal være svært frustrert overfor sine offiserer for at de ikke får lov til å hjelpe.

https://www.thegatewaypundit.com/2021/08/breaking-british-para-troops-running-vehicle-patrols-center-kabul-extract-trapped-uk-citizens-biden-abandons-trapped-americans/

Alex Tiffin på Twitter:

Friction at airport between US & UK forces Commanders.
US forces won't leave airport due to Taliban deal.
2 Para (UK) still running patrols into Kabul to collect people from safe houses.
US unhappy with Paras saying it puts their deal at risk.

US Rank & File Soldiers at Kabul Airport, #Afghanistan are incandescent at the position taken by US Central Command regarding evacuations.

They are extremely frustrated they can't join 2 Para & the small army of military contractors they've assembled to rescue people in Kabul.


Priti Patel (UK utenriksminister) may only want 5000 Afghans this year, but UK Troops on the ground have orders to:
"Ignore numbers and get as many people out as possible."
They've been told by diplomats that the Home Office can sort out paperwork later.


https://twitter.com/RespectIsVital/status/1427973132044972034?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1428147803407192072%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es2_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.thegatewaypundit.com%2F2021%2F08%2Fbreaking-british-para-troops-running-vehicle-patrols-center-kabul-extract-trapped-uk-citizens-biden-abandons-trapped-americans%2F

Store transportfly fra Tyskland og Australia tar av med bare et fåtall personer om bord, de får ikke tak i egne borgere. Hvordan kan USAs nærmeste allierte stole på dem etter dette? Absolutt alt går nå i Kinas favør.

Meanwhile, back on the farm: Reklameplakater i Wilmington viser nå dette bildet:

https://www.instagram.com/p/CSsufeWjSRP/?utm_source=ig_embed

Biden som spiser iskrem med helikopter-evakuering av Kabul-ambassaden i bekgrunnen. Hva slags is liker du best, Mr. President?
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

translator

#69
Quote from: translator on 13.08.2021, 19:18:46
Mike Lindell krever en audit av valgresultatene i alle delstater, inkludert de Trump offisielt vant.

Se hele foredraget til Dr. Frank på Mike Lindell's Cyber Symposium her:

youtube-klippet er slettet, men Hans Rustad har skrevet en artikkel med link til det på rumble. Og "Gulosten" skriver i kommentarfeltet:

QuoteNår en fysiker som Dr. Douglas Frank klarer ved hjelp av et excel-ark og dens 6. grads polygonfunksjon å regne seg ut med valgdeltagelse korrelert med 1 så vet man at valget 3. november 2020 var rigget.
Det er ikke mulig å regne seg frem til menneskelig adferd med korrelasjon over 0,67, det forekommer ikke.

Det blir spennende når Arizonas Senat kommer med rapporten fra Maricopa County og den audit som de har gjort der.

Jeg tror det vil være et endelig bevis på massivt juks.

Det så også må til en at ivrige sjeler går canvas som er husbank hvor man finner ut hvor mange ghost-voters som har "mottatt" ballots. Her er det oppkonstruerte velgere som står registrert på en parkeringsplass, tomme tomter, lagerbygg, postboks, m.m.

Det vi være det endelige beviset for massivt juks.

Det er utført canvas av Lizz Harris m.fl. men Senatet må formelt gjøre det også og da vet man hvilke adresser man skal gå til hvor det er garantert at det ikke finnes fysiske personer.

https://www.document.no/2021/08/19/hvordan-gikk-det-med-mike-lindells-symposium/

Jeg vil oppfordre alle på forumet til å se foredraget til Dr. Frank. Det er høyst vitenskapelig, og det han viser synes jeg minner mer og mer om noe vi kjenner godt til her på forumet: hvordan kan vi få fikset de resultatene vi ønsker på en så finurlig måte at jukset ikke så lett kan avsløres? Dette er grovt misbruk av vitenskap, uansett om det gjelder temperaturjuksteringer, simulering av en falsk coronapandemi eller valgjuks.
"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

ConTrari1

#70
Hvis noen fortsatt tviler på at Biden er en marionett, se skjermbildet av hans Teleprompter fra talen på søndag (10 min. og gikk uten å svare på spørsmål); nederste bilde i artikkelen, etter teksten står det: Leave now.

Dette regimet tror jeg har fått banehogg. Men hvem overtar? Hvem fra Demokratene ønsker å gå fra asken til ilden ved å avløse Biden-Harris hvis mange tusen amerikanere -anslagene varierer fra ca. 10.000 til ca. 40.000- er overlatt til Talibans unåde? Britiske spesialstyrker kjører rundt i Kabul og plukker opp utlendinger, både briter og andre, mens amerikansk UD sier de ikke kan gjøre noe for alle som ikke kommer seg til flyplassen. Dette vil bli en verkebyll som kan vare i årevis. En amerikansk president som overlater mange tusen landsmenn til sin skjebne og fraskriver seg alt ansvar, er en vandrende katastrofe, i den grad han fortsatt klarer å holde seg på bena. Hva skjer på 20-års dagen for 11/9 2001?

En kommentar som treffer spikeren på hodet:
"This entire 'presidency' is like being tied to a chair and watching a toddler play with a loaded pistol."

https://www.americanthinker.com/blog/2021/08/joe_biden_is_imploding_before_our_eyes.html
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

ConTrari1

Double whammy! Biden er nede for telling, og den tekniske undesøkelsen av stemmesedler i Maricopa County, Arizona har båret frukt. Gled dere til å se hvordan NRK vil svette blod for å "redde" oss fra fakta. Jovan Pulitzer kan meget ble bli regnet som en amerikansk helt på linje med Lincoln i fremtiden.

Jovan Pulitzer surprised us all once again and likely scared the hell out of any election fraudsters in the process.  In a video he released Wednesday on Twitter, Jovan explained that identifying markings are in fact on the ballots and are exactly what they were looking for during the audit!  He explained it wasn't bamboo paper as audit detractors claimed, and it wasn't secret "watermarks" either.

It was, however, a secret printer identifying protocol established years ago by the Secret Service to help catch counterfeiters.


Se for all del video i lenken.

https://www.thegatewaypundit.com/2021/08/jovan-pulitzer-uncovers-not-watermarks-ballots-better-video/
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

ConTrari1

#72
Militæret går woke-amok i USA. En trestjerner general klarer ikke lenger å se forskjell på amerikanske og britiske uniformer og våpen. Hun sendte en tweet med gratulasjoner til landets helter med bilde av UK soldater.

Hun er heller ikke i stand til å skrive korrekt engelsk. Å stave ordet helter, "heroes" slik; "hero's", er bare pinlig. Men hun er vel mest opptatt av å finne ut hvor mange kjønn det er i US Army.

Og til tross for alt fokus på critical race theory har det gått henne hus forbi at praktisk talt alle soldatene er hvite -mens det er et stor innslag av minoriteter i US Army. I dagens USA bør vel en slik politisk ukorrekt glipp medføre tap av en stjerne eller to? 

U.S. Army Lieutenant General Maria Gervais, who heads up the Army's Training and Doctrine Command posted a photo Saturday of what she thought were U.S. troops leaving Afghanistan, but it turns out they were British troops later IDed as being with the 16th Air Assault Brigade. Getting that third star apparently doesn't take much in today's woke military.

Not noticing the British uniforms and weaponry (SA80s), Gervais tweeted Saturday morning, "This picture is worth 1000 words—thanks to these American hero's. #Grateful"

https://www.thegatewaypundit.com/2021/09/incompetent-woke-military-three-star-general-posts-photo-thinks-u-s-troops-leaving-afghanistan-turns-british/

Det virkelig tragiske i Afghanistan får du nok ikke høre fra NRK, denne gangen heller. Det kan være flere tusen "etterlate" barn, en tilsynelatende bevisst handling av Bien-regimet. Dette ser ut til å være barn fra afghanske familier som er bosatt i USA, særlig California, neppe unger som er høyt verdsatt av Taliban (de har nettopp henrettet en kjent  folkemusikksanger, for musikk på offentlig sted er forbudt) , bortsett fra som utpressingsmiddel når de blir vist på skjermen verden rundt, gråtende og desperate. Saddam Husseins berømte  klapping av engelsk gutt kommer til å bli rene julenissen i forhold. Og dette kan pågå i månedr og år.

There are still dozens of California children trapped in Afghanistan after Joe Biden's hasty exit from the country.

David Miyashiro, the superintendent of Cajon Valley Union School District in San Diego County, says the actual number may be in the thousands. And "it will start to unfold" in the coming days and weeks.

This is a catastrophe created entirely by Joe Biden and his woke generals.
To top it off, Biden armed the Taliban terrorists with nearly $85 billion in arms before leaving the country.


https://www.thegatewaypundit.com/2021/09/california-school-official-says-thousands-students-children-trapped-afghanistan-stories-will-start-unfold-coming-days/
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

translator

Og nå brukes Taiwan som pressmiddel, skriver Patrick Moore på sin twitter-konto:

QuoteTalk about a hollow threat! China is threatening to end cooperation on climate change policy unless US backs off on Taiwan independence,  Xinjiang, and South China Sea. Truth is, China is doing zero on CO2 emissions and the US is killing its own economy.

https://twitter.com/EcoSenseNow

Det henvises til denne artikkelen:

QuoteChina's newly minted ambassador to the United States arrived only in July, but the honeymoon is already over. Qin Gang on Tuesday reinforced his reputation as a sharp-edged avatar of Chinese diplomacy with a speech that excoriated U.S. "wrong beliefs" and cautioned against violating Beijing's "red line" of core interests in areas including the South China Sea, Taiwan and Xinjiang.

https://www.politico.com/news/2021/09/01/china-new-ambassador-speech-508465?mc_cid=1b895c5378&mc_eid=2c28606ca0
"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

ConTrari1

Her går det unna! Biden pålegger alle statsansatte -og de som er innleid av staten pluss alle bedrifter med 100 eller flere ansatte- å bli inokulert, ren diktatorisk tvang. Underlig nok er postansatte unntatt fra påbudet, pluss -wait for it:

Alle medlemmer av og ansatte ved Kongressen!
Stikk den (ikke i armen da)!

Klarere kan det ikke sies at styresmaktene ikke tror på / er bekymret for effekten av "vaksinene". Man skulle jo tro Kongressen ville vært først i køen (selv om mange sikkert er blitt bestukket på eget initiativ). Men nei, de skal nyte frivillighetens privilegium, som blir nektet andre borgere.

Men dette blir trolig aldri satt ut i livet, man snakker allerede om millioner av rettssaker, for her angripes selve retten til å bestemme over egen kropp (merkelig nok hører man ikke noe fra #metoo-folket om saken). Man skulle tro det var i Kina -og ordren til Biden-operatørene kan meget vel ha kommet derfra. Gjennomført eller ei, slikt diktatur øker splittelsen i USA, og det er til Kinas fordel.

Men andre mørke skyer samler seg over USA. Finansminister Yellen sier at dersom ikke gjeldstaket økes, vil USA være konkurs i løpet av oktober.

In a letter to Congress last week, Yellen warned that if the debt ceiling isn't raised and soon, the United States will run out of money and will not be able to meet its financial obligations for the first time in history.

And all under Joe Biden.

"Once all available measures and cash on hand are fully exhausted, the United States of America would be unable to meet its obligations for the first time in our history," Yellen wrote.

"Based on our best and most recent information, the most likely outcome is that cash and extraordinary measures will be exhausted during the month of October," Yellen continued.Da blir det gravøl på Børsen! For republikanerne er helt imot, de mener at "infrastruktur"-pakken med sine gigant-beløp som må lånes er helt uansvarlig og vil i seg selv gjøre stor skade på økonomien, så å tillate mer gjeld for at denne pakken skal kunne vedtas, er ikke aktelt. Og da:

Here's the problem if the U.S. defaults: Global markets will crash, the global economy will crash, and suddenly, all of the fiat dollars floating around in bank accounts and in economies around the world will become worthless. And we'll see a global collapse the likes of which has never happened and which will make the Great Depression in the 1930s look tame by comparison.

Ikke mulig i et sivilisert og ansvarlig land? Men USA er ikke det lenger. USAs fiender vil svært gjerne se en slik situasjon, intet passer bedre i deres kram. Inntil USA tar et endelig oppgjør med alle sine svikere innen både Republikanerne og Demokratene, innen sitt utdanningssystem, og innen sin presse, og innen sin dypt korrupte sentrale administrasjon, og fremfor alt med det nåværende regimets rolle som lydrike under Kina, så er vår egen vestlige sivilisasjon en saga bott. Men kanskje det må til. Vi har levd i en boble av fred og velstand siden 1945, vi kjenner ikke til noe annet. Man kan ikke forvente at frihet er et konstant tilgjengelig gode, friheten må vinnes og forsvares konstant, for den har mange og sterke fiender, ikke minst i vår egen regjering.

Men sannelig skal Støre & Co få huske seg dersom dollaren ryker, og hva da med Oljefondet?

https://www.naturalnews.com/2021-09-12-treasury-secretary-yellen-warns-country-financially-insolvent-by-october.html
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.