"Hvordan presidentvalget i USA kan ha blitt stjålet"

Started by translator, 18.01.2021, 18:54:14

Previous topic - Next topic

translator

Ett eksempel på Bidens diktatur (og vi snakker fortsatt om en fyr som ble president etter å ha stjålet et valg, derfor relevant for denne tråden):

QuoteDouglass Mackey sendte ut en tweet høsten 2016 der han drev gjøn med Hillarys kampanje:- Unngå køen ved stemmeurnene, stem via tekstmelding.  Ingen trodde dette kunne bli tatt seriøst. Men der tok Mackey feil. Syv dager etter innsettelsen av Biden 20. januar 2021 stormer ti FBI-agenter hans hjem, som vanlig når en regimemostander skal tas,  kl 0700 om morgenen. De nekter å si hva det gjelder.

Mackey ble ikke bare arrestert, han ble tiltalt og påstanden var ti års fengsel. Dette er ikke Russland. Der ble en kvinne nylig dømt ti syv år for å ha skrevet anti-krigslagord på prislapper i butikkene. Så ille gikk det ikke Mackey. Han fikk syv måneder. For en spøk.

https://www.document.no/2023/11/18/us-politistat-ti-ar-for-en-tweet/
"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

translator

Viktig artikkel:

QuoteDemokratene har slettet 6. januar-dokumenter og skjult video

Den nye Speaker of the House Mike Johnson har lovet å frigi alt videomateriale fra 6. januar 2021 og har allerede startet prosessen. Her kommer det frem at politiet løslater personer i sivil og hilser dem med knyttnevedult, et klart tegn på at de arbeidet undercover.

6. januar-komiteen var totalt kontrollert av Demokratene og Nancy Pelosi, de to Republikanerne som fikk være med, Liz Cheney og Adam Kinzinger, hatet Trump mer enn Demokratene.

https://www.document.no/2023/11/18/demokratene-har-slettet-6-januar-dokumenter-og-skjult-video/
"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund