Braathens nye flyselskap skal hete Flyr

Started by Telehiv, 07.12.2020, 09:39:33

Previous topic - Next topic

Telehiv

Braathens nye flyselskap skal hete Flyr


Oppstartsgjengen i Braathens nye flyselskap er fornyet, og har fått nytt bilde, med Tonje Wikstrøm Frislid i spissen.
Fra venstre: Peer Bratlie, Madeleine Rieber Waldjac, Tonje Wikstrøm Frislid, Bjørn Erik Barman-Jenssen, Thomas Ramdahl og Eline Sophie Skogen.
Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen, Flyr


Braathen og resten av teamet overrasket mange da de den 6. oktober kunngjorde at de skal starte et nytt, norsk flyselskap – som skal fokusere på ruter i Norge og sentrale ruter fra Norge til Skandinavia og Europa.

Erik G. Braathen er broren til Per Braathen, som også er et kjent navn i reiselivsnæringen. Sistnevnte eier blant annet Dyreparken i Kristiansand, reisebyråene Ticket og Escape Travel, samt det svenske flyselskapet BRA.

Det nye flyselskapet til Erik skal satse på det norske stamrutenettet, samt direkteflyginger til «europeiske reisemål». Lørdag presenterte også flyselskapet sin nye nettside.

PS: Dette kan jo bli spennende. Men la oss håpe at det ikke går troll i ord, når navnet på selskapet med engelsk uttale er "Flir".... 

Link: https://e24.no/naeringsliv/i/zg0A1v/braathens-nye-flyselskap-skal-hete-flyr


Telehiv

Det kan se ut som Flyr ønsker å profilere som en kontrast til utenlandske selskap med lurvete ansatteavtaler osv. De skriver i alle fall selv at ansatte vil være direkte ansatt i selskapet, med norske lønns- og arbeidsvilkår.
Selskapet er ledet fra Norge, med en flyflåte, organisasjon og forretningsmodell rettet mot det norske markedet.
Etter at satsingen ble lansert høsten 2020 har selskapet vokst fort, og teller nå 30 ansatte som jobber fulltid med å få Flyr på vingene.

Vel, vi trenger et norsk seriøst flyselskap om Norwegian og SAS tryner enda mer.
Så vi får ønske lykke til!