Styres det mot en enda større konstitusjonell krise i USA?

Started by Telehiv, 10.11.2020, 12:20:51

Previous topic - Next topic

ConTrari1

Quote from: PetterT on 25.11.2020, 19:25:20
I dag:

Judge Blocks Certification of Pennsylvania Election Results
https://www.theepochtimes.com/judge-blocks-certification-of-pennsylvania-election-results_3593327.html/amp?fbclid=IwAR2HglDEvLR50O3TPkCBoFkDivyjNNv14FJjLX3ciP7oBK_u45tKwHEs0Kc

Commonwealth Judge Patricia McCullough ordered the state to not take any further steps to complete the certification of the presidential race, which the state announced on Tuesday. She also blocked the certification of all the other election results.

"To the extent that there remains any further action to perfect the certification of the results of the 2020 General Election for the offices of President and Vice President of the United States of America, respondents are preliminarily enjoined from doing so, pending an evidentiary hearing to be held on Friday," the judge wrote in her order (pdf).

Ja, litt sand i maskineriet til Demokratene der. Det viser at alt pratet om at Biden har vunnet fordi delstater -styrt av Demokratene- utroper han som vinner, er bare tøys. Giuliani har da også ettertrykkelig sagt fra m at det har ingen betydning for sakene som nå går gjennom rettssystemet. I dag -eller om noen timer- kommer det nok info om Powells sak i Georgia, så få vi se om det er noe liv i Kraken.
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

translator

"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

Telehiv

Jeg noterer med en viss forundring at den meksikanske presidenten ikke vil gratulere Biden ennå?
Han er ikke redd for å få et dårlig forhold til USA de neste fire årene?

https://resett.no/2020/11/26/mexicos-president-synes-fortsatt-det-er-for-tidlig-a-gratulere-biden/

PS: Ellers er det å vente på at klima-pengegaloppen skal begynne igjen, med parhestene Biden/Kerry:



Telehiv

Angrepet på "klimafornektere" skal kjøres opp av det nye Dems-regimet - truer med "criminal prosecution"
Apropos Mexicos president som venter med å logre for Biden (og kanskje vil få svi litt for det etter hvert iht. maktens etikette), så er det ikke småtteri som skal kjøres opp mot "klimafornektere" bare man får rigget den nye president-sitsen og Dems klarer å vinne flertallet i senatet:
https://climaterealism.com/2020/11/sen-whitehouse-threatens-to-prosecute-climate-realists-if-dems-take-senate/

Som man kan lese her, så er det senator Sheldon Whitehouse (D-RI) som truer "climate realists" med "criminal prosecution" i et intervju med E&E News i går. Whitehouse sier bl.a. at "Democrats gaining control of the U.S. Senate would be key to launching investigations, hauling climate realists in front of Senate show trials, "or even potentially in grand juries."

Jo, det skal bli et (betent og ondsinnet) spetakkel etter hvert....det er mye å hevne for Demokratene nå.






PetterT

Jo Nova:

The Kraken is released on Georgia and Michigan
https://joannenova.com.au/2020/11/the-kraken-is-released-on-georgia-and-michigan/

Sidney Powell has dropped the bombshell cases in Georgia and Michigan
These cases are specifically suing the State officials. In Georgia, they are going after the Governor, Brian Kemp, and the Secretary of State, Brad Raffensberger. In Michigan, it is also the Governor, Gretchen Whitmer and Secretary of State, Jocelyn Benson.

"The scheme and artifice to defraud was for the purpose of illegally and fraudulently manipulating the vote count to make certain the election of Joe Biden as President of the United States."

John Solomon on JustTheNews

Powell's (Georgia) suit made a variety of allegations, including that:
At least 96,600 absentee ballots were requested and counted but were never recorded as being returned to county election boards by the voter. "Thus, at a minimum, 96,600 votes must be disregarded," the suit said.
Kemp and Raffensperger "rushed through the purchase of Dominion voting machines and software in 2019 for the 2020 Presidential Election" without due diligence and disregarded safety concerns.
"There is incontrovertible physical evidence that the standards of physical security of the voting machines and the software were breached, and machines were connected to the internet in violation of professional standards and state and federal laws."
Fulton County election workers used a claim of a water leak to evacuate poll watchers and workers for several hours on Election night, even as "several election workers remained unsupervised and unchallenged working at the computers for the voting tabulation machines until after 1:00 AM.
State officials in a settlement with Democratic parties made changes to election procedures that violated both state law and the U.S. Constitution.
Det er tanken som teller :-)

translator

I går reklamerte jeg for document tv her, men nå har de preiket i ti minutter om sport(?!!) Takk, Maradona og co har vi mer enn nok av på msm fra før. Vel, de kommer til saken etter hvert hører jeg...

Patrick Moore følger også med
https://twitter.com/EcoSenseNow

Det er dette vi skal følge med på nå. Senatshøring i Pennsylvania hvor vitne etter vitne redegjør for alle "uregelmessighetene" som har foregått bare i denne delstaten. Foruten det vi kjenner til fra tidligere, observatører (både republikanere og demokrater) som ble direkte uvennlig behandlet, til dels truet, og fikk beskjed om å stå så langt unna opptellingen at de måtte bruke kikkert(!) for å se hva som foregikk eller se på det fra en "1960-talls monitor", eldre mennesker som ikke fant "Trump" på stemmeseddelen (fordi det skulle være "hemmelig"), som ble avvist fordi "de allerede hadde stemt" og poststemmer som kom inn åpnet på forhånd. Det var sterke utsagn fra senatorene etterpå, og Trump var med via advokatens telefon. Man behøver ikke se hele høringen (slik jeg gjorde), for å skjønne at her har ting ikke gått riktig for seg. Hvis Supreme Court ikke er korrupt (og det tror jeg ikke de er) så har ikke Biden en sjanse!



https://www.youtube.com/watch?v=ZYtwfyi78Bs&ab_channel=NTD
"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

PetterT

KORTVERSJON AV ARGUMENTENE TIL SIDNEY POWELL:

INFOGRAPHIC: The Shocking Allegations of Mass Vote Fraud Made by Sidney Powell in Georgia
So easy to consume, even Democrats can understand...
http://directorblue.blogspot.com/2020/11/infographic-shocking-allegations-of.html
Det er tanken som teller :-)

ConTrari1

Dette kan faktisk (ikke .no) bli den største krisen i USAs historie siden borgerkrigen. Det er en episk kamp som utspiller seg, og få har vel den fulle oversikten over alle impliserte og alle implikasjoner, bortsett fra at de er mange og store.

Vi kan trygt gå ut fra at alvoret i krisen er omvendt proporsjonal med norsk MSMs dekning av den. Powells klageskrift ble latterliggjort pga et par bagatellmessige stavefeil, som mest sannsynlig var korrigert i det dokumentet som ble sendt til retten. Det er alt de våger å omtale.

Og vårt norske sjøuhyre Kraken har altså lånt navnet sitt til en CIA-operasjon, som spionerer på nettsteder og mobiltrafikk. Den omtalte serveren i Tyskland ble tydeligvis konfiskert i Frankfurt, på CIA-kontoret der, av US Army. Hæren ble brukt fordi alle CIA kontorer (iallfall i Vesten) offisielt har militær dekkhistorie (marine attache, etc.). Men operasjonen var i regi av USA Justisdepartement, som man regner med sitter på maskinen. Den store bomben her, er at hverken sjefen for FBI eller sjefen for CIA var informert om aksjonen. Og det sier alt som trengs om at Trumps leir ikke har noen som helst tillit til disse organisasjonene. Og det vil jeg tro var årsaken til at den nasjonale sikkerhetsrådgiveren fikk sparken etter valget (han sa det var det sikreste valget i historien) og ble erstattet med en mann som Trump stoler på.

Arbeidsdelingen er klar; Giuliani går etter rent valgfusk og vil primært ha valget omstøtt, Powell går etter alle de store fiskene hun kan få i garnet, og har sagt rett ut at hun ikke bryr seg om det er Demokratenes eller Republikanernes folk som går med i dragsuget.

Kanskje vil 4. november 2020 i fremtiden bli regnet som den svarteste dag i USAs historie. De første timene av dette døgnet snudde valget på en måte som virker stadig mer usannsynlig. Dominion / Smartmatic er visstnok i bruk i ca. 30 delstater. De fleste her kjenner vel til hvordan systemet ble utviklet i Venezuela for å sørge for at daværende diktator Chavez aldri mer skulle tape et valg, noe han heller ikke gjorde. Husker ikke nå om det var Powell eller et ekspert-vitne som mente at systemet var rigget til å gi hver Biden-stemme vekting på 1.25, mens Trump-stemmer var vektet 0.75. Dersom dette er riktig, kan det forklare de helt bisarre begivenhetene i de tidlige timene av 4. november. Slik det fremstilles, var det systematiske jukset nærmest garantert å gi Biden seieren, men det man ikke hadde forutsett var den voldsomme oppslutningen om Trump. Selv med juks, ville han vinne.

Da satte man i verk plan B, stengte mange av valglokale i avgjørende vippestater,  og det ble fraktet inn et enormt antall stemmer som tippet utfallet i favør Biden. Dette skjedde omtrent samtidig i minst 4 vippestater som er styrt av Demokratene. Det skjedde IKKE i stater som Republikanerne styrer. Det er gjort gode statistiske analyser av dette fenomenet, og ekspertene mener det er i praksis en umulighet med disse "spikes", som gir et så likt bilde. Det kan ikke være tilfeldig.

Et annet moment som virkelig kiler konspirasjons-nerven, er Trumps Executive Order:

Here is a little-known executive order signed into existence on September 12, 2018, by President Donald J. Trump. That order is entitled, "Executive Order on Imposing Certain Sanctions in the Event of Foreign Interference in a United States Election."

In that executive order, which almost no one has covered since the day it was signed, President Trump declares a national emergency. That emergency is still in play to this day, and the 2020 election was conducted under this state of emergency, which is a crucial point to understand what I am about to reveal.


Jaha, og hva har det med dette valget å gjøre? Det kan være mye, for hvis Dominion maskinene var knyttet til internet, som det hevdes, og stemmer ble prosessert i bl.a. Frankfurt, og dersom det kan dokumenteres -som det også hevdes-at fiender av USA som Kina og Iran - har hatt en finger med i dette, da er Kraken løs. Dominion er forøvrig registret i Canada.

https://pennswordtwo.com/article/the-attempted-coup-of-the-united-states-presidency-revealed.html

Bromskimlet d.a.y. kan ikke måle seg med denne framhaldssoga!
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

ConTrari1

Bare en av de vanvittig mange artiklene om dette, her om en av verdens fremste data-juks eksperter, nøyer meg med noen sitater:

In her Georgia complaint, Sidney Powell included the declaration of Navid Keshavarz-Nia, an expert witness who stated under oath that there was massive computer fraud in the 2020 election, all of it intended to secure a victory for Joe Biden.

His qualifications include a B.A., M.A., and Ph.D. in various areas of electrical and computer engineering.  In addition, "I have advanced trained from the Defense Intelligence Agency (DIA), Central Intelligence Agency (CIA), National Security Agency (NSA), DHS office of Intelligence & Analysis (I&A) and Massachusetts Institution of Technology (MIT)."

So what does the brilliant Dr. Kershavarz-Nia have to say?  This:

1. Hammer and Scorecard is real, not a hoax (as Democrats allege), and both are used to manipulate election outcomes.

2. Dominion, ES&S, Scytl, and Smartmatic are all vulnerable to fraud and vote manipulation — and the mainstream media reported on these vulnerabilities in the past.

3. Dominion has been used in other countries to "forge election results."

4. Dominion's corporate structure is deliberately confusing to hide relationships with Venezuela, China, and Cuba.

5. Dominion machines are easily hackable.

6. Dominion memory cards with cryptographic key access to the systems were stolen in 2019.

Although he had no access to the machines, Dr. Kershavarz has looked at available data about the election and the vote results.  Based on that information, he concluded

1. The counts in the disputed states (Pennsylvania, Wisconsin, Michigan, Arizona, Nevada, and Georgia) show electronic manipulation.

2. The simultaneous decision in Pennsylvania, Wisconsin, Arizona, Nevada, and Georgia to pretend to halt counting votes was unprecedented and demonstrated a coordinated effort to collude toward desired results.

3. One to two percent of votes were forged in Biden's favor.

4. Optical scanners were set to accept unverified, un-validated ballots.

5. The scanners failed to keep records for audits, an outcome that must have been deliberately programmed.

6. The stolen cryptographic key, which applied to all voting systems, was used to alter vote counts.

7. The favorable votes pouring in after hours for Biden could not be accounted for by a Democrat preference for mailed in ballots.  They demonstrated manipulation.  For example, in Pennsylvania, it was physically impossible to feed 400,000 ballots into the machines within 2–3 hours.

8. Dominion used Chinese parts, and there's reason to believe that China, Venezuela, Cuba interfered in the election.

9. There was a Hammer and Scorecard cyber-attack that altered votes in the battleground states, and then forwarded the results to Scytl servers in Frankfurt, Germany, to avoid detection.

10. The systems failed to produce any auditable results.

Based on the above findings, Dr. Keshavarz-Nia concluded with "high confidence that the election 2020 data were altered in all battleground states resulting in a [sic] hundreds of thousands of votes that were cast for President Trump to be transferred [sic] to Vice President Biden."


https://www.americanthinker.com/blog/2020/11/the_smartest_man_in_the_room_has_joined_sidney_powells_team.html
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

ConTrari1

Et annet aspekt som er verdt å vurdere:
Hvordan ser det ut "on the other side of the hill", for å bruke et militær-historisk uttrykk? Hvordan føler du deg, akkurat nå? For å bruke et norsk vulgær-media uttrykk. Kommer an på hvor du er i motpart-hierarkiet. De på toppen kan ikke annet enn å satse på å "ri han av". De har ikke noe valg, ikke noe sted å gjemme seg hvis det går galt. Iacta alea est, etc. Men lenger ned på rangstigen kan bildet være annerledes. Som en kommentator har skrevet, det er nok en del personer som nå har meget seriøse samtaler med sine advokater. Hvordan sikre seg? Det er svært gjengs oppførsel å kaste noen for ulvene hvis det går skeis, og det er de som befinner seg i skiktet under lederne. De på annet, tredje, fjerde nivå, som har nok info til å kunne gi verdifulle bidrag til anklagerne. Og som lurer på hva de får ut av det; beskyttelse mot tiltale? Redusert straff? Immunitet mot offentliggjøring? Og så må de veie dette opp mot risikoen ved fortsatt lojalitet, igjen forutsatt at det viser seg at Trumps leir vinner frem. Man trenger bare noen få "svikere" før mye av den antatte svindelen eksponeres. Jeg vil anta at akkurat nå foregår det den intens kampanje for å slutte rekkene og -med trusler og løfter- forsøke å forhindre at noen skifter side.
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

ConTrari1

Quote from: ConTrari1 on 28.11.2020, 22:48:23
Og vårt norske sjøuhyre Kraken har altså lånt navnet sitt til en CIA-operasjon, som spionerer på nettsteder og mobiltrafikk. Den omtalte serveren i Tyskland ble tydeligvis konfiskert i Frankfurt, på CIA-kontoret der, av US Army. Hæren ble brukt fordi alle CIA kontorer (iallfall i Vesten) offisielt har militær dekkhistorie (marine attache, etc.). Men operasjonen var i regi av USA Justisdepartement, som man regner med sitter på maskinen. Den store bomben her, er at hverken sjefen for FBI eller sjefen for CIA var informert om aksjonen. Og det sier alt som trengs om at Trumps leir ikke har noen som helst tillit til disse organisasjonene. Og det vil jeg tro var årsaken til at den nasjonale sikkerhetsrådgiveren fikk sparken etter valget (han sa det var det sikreste valget i historien) og ble erstattet med en mann som Trump stoler på.


Mer om Frankfurt -operasjonen her:

President Trump's Forces used a military unit attached to USEUCOM (United States European Command) to get a CIA computer facility to hand over evidence in Frankfurt Germany. By using this method, with U.S. law enforcement present to take custody of the evidence, that evidence is now under the control of the Department of Justice through US Attorneys. Because of the way it was obtained, it can all be used in court or other judicial proceedings.

Both the head of the CIA, Gina Haspel, and the head of the FBI, Christopher Wray were not informed of the operation taking place in advance.


The servers belong to the CIA, not Dominion or Sctyl, therefore the U.S. military had full authority to do this because any CIA activity in the European theater is being conducted using military cover. In other words, CIA officers would be identified to the German government (and anyone else asking) as military employees or consultants.

https://themarshallreport.wordpress.com/2020/11/21/trump-orders-useucom-to-seize-scytl-servers-in-germany/

Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

translator

Quote from: ConTrari1 on 28.11.2020, 22:48:23
Arbeidsdelingen er klar; Giuliani går etter rent valgfusk og vil primært ha valget omstøtt, Powell går etter alle de store fiskene hun kan få i garnet, og har sagt rett ut at hun ikke bryr seg om det er Demokratenes eller Republikanernes folk som går med i dragsuget.

Takk for ditt gravearbeid, ConTrari! En kar som kaller seg Rainer Irgang mener det samme: Powell går også etter korrupte republikanere og kan derfor ikke lenger være del av Trumps team. Lytt gjerne til dette (20 min, norsk tale).



https://www.youtube.com/watch?v=d-N85SDyTFc&ab_channel=RainerIrgang

Ellers har jeg inngått et veddemål med en kollega på jobben på at Biden ikke blir USAs neste president. Han veddet imot, men våget ikke å satse mer enn 100 kr. I det vi diskuterte kom en annen kollega bort til bordet vårt, og hun sa meg til at hun leste bare de samme "ensidige reportasjene" i VG og nrk.no. Så hun lurte på hvor jeg fikk min informasjon fra. Jeg anbefalte document.no8)

"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

ConTrari1

Ok, jeg vedder også; 1000 kr for og 1000 kr mot. Det er hva klima-alarmistene kaller
modellkjøring. Og 10000 kr mot at Biden blir president når Torgalmenningen står under vann. Det er litt gambling, for vi vet jo at Biden kan skifte om på det meste, så hvorfor ikke havets nivå?
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

translator

Fra kommentarfeltet på document:

QuoteJeg ser da for meg at rettssaken i Pennsylvania foregikk omtrent som slik:

Dommeren: Dere får ikke legge frem bevis.

Dommeren: Siden dere ikke har fremlagt bevis, må søksmålet avvises.

https://www.document.no/2020/11/28/nok-et-nederlag-for-trump-i-retten/

"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

translator

"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund