Author Topic: NATO skal slåss mot klimaendringer!  (Read 253 times)

ConTrari1

 • Supermedlem
 • *****
 • Posts: 1 215
  • View Profile
NATO skal slåss mot klimaendringer!
« on: 10.10.2020, 16:50:21 »
Det sier sjefen sjøl, vår egen månelanding-general Jens Stoltenberg. Spørs om Trump er like fornøyd med ham etter dette utspillet. Stoltenberg ser ikke ut til å ha kommet noe lenger i kunnskap og forståelse av klima siden den famøse nyttårstalen i 2007:

Vi merker det i det daglige nå: Skiene har fått stå i fred. Barn lager ikke snømenn. Forskerne varsler om at isbjørnen er truet.

Også verdt å huske hans ord om co2-rensing og lagring:

- Vår visjon er at vi innen 7 år skal få på plass den teknologien som gjør det mulig å rense utslipp av klimagasser. Det blir et viktig gjennombrudd for å få ned utslippene i Norge, og når vi lykkes tror jeg verden vil følge etter. Dette er et stort prosjekt for landet. Det er vår månelanding, fortsatte statsministeren.

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/dXq4O/statsminister-jens-stoltenbergs-nyttaarstale-co2-rensing-vaar-maanelanding

Og nå skal NATO mobiliseres.

NATO and its member countries also have a responsibility to help reduce climate change by producing fewer emissions without compromising our core tasks. We have long focused on fuel efficiency to improve our military effectiveness. Reducing our dependency on fossil fuels, for instance by using solar panels to power military camps, will not just help combat climate change, it can make our troops and equipment more secure, by improving our ability to operate independently and flexibly.

Paul Homewood plukker ham i biter, punkt for punkt, som her:
Or this one:

Stolternberg: We can see this today in the Sahel region of Africa, where climate change is driving migration.

Homewood: The Sahel’s disastrous drought was during a period of global cooling in the 1970s. Since then it has greened.


Rekken av beviselige feil som Stoltenberg lister opp, er forskrekkelig lang. Vi kjenner jo uttrykket GIGO (garbage in  - garbage out, mye brukt om tvilsomme klimamodeller), Stoltenberg kvalifiserer til SISU-grad (svada inn - svada ut).

https://notalotofpeopleknowthat.wordpress.com/2020/10/05/forget-the-russians-nato-to-combat-climate-change/

PS dette er en virkelig perle fra Jensemann:
But this year, thermostats in Svalbard reached a record 21.7 degrees.
Da er jo saken meget enkel, Stoltenberg! En termostat kan du skru opp og ned som du vil. End of climate crises.
« Last Edit: 10.10.2020, 19:10:40 by ConTrari1 »

Telehiv

 • Global moderator
 • Supermedlem
 • *****
 • Posts: 3 050
 • Qui vivra verra
  • View Profile
Re: NATO skal slåss mot klimaendringer!
« Reply #1 on: 11.10.2020, 11:02:33 »
Hvis Biden vinner presidentvalget kan denne uryddige institusjonelle maktproblematikken bli ytterligere forsterket.
Uansett er det betenkelig at forsvarsalliansen NATO begynner å mikse klimaindustrielle motiver inn i sitt arbeid.
Det burde være nok utfordringer for NATO å ta fatt i nå enn å begynne å rote seg inn i klimafantasienes galehus også.

ConTrari1

 • Supermedlem
 • *****
 • Posts: 1 215
  • View Profile
Re: NATO skal slåss mot klimaendringer!
« Reply #2 on: 11.10.2020, 13:25:04 »
Hvis Biden vinner presidentvalget kan denne uryddige institusjonelle maktproblematikken bli ytterligere forsterket.
Uansett er det betenkelig at forsvarsalliansen NATO begynner å mikse klimaindustrielle motiver inn i sitt arbeid.
Det burde være nok utfordringer for NATO å ta fatt i nå enn å begynne å rote seg inn i klimafantasienes galehus også.

Biden vinner aldri, nå innrømmer Demokratene at han er en ren gallionsfigur, og at Kamala Harris vil ta over etter kort tid. Alt oppstyret om å avsette en sittende presidenten pga fysisk eller psykisk uegnethet har ikke vært rettet mot Trump, men mot Biden -etter 3. november. Harris er ikke akkurat verdens skarpeste kniv, bak henne står i første rekke Nancy Pelosi, og bakenfor den radikale fløyen av  Demokratene. Jeg tviler på om mange i Norge er klar over hvor ekstreme disse er.

Kim Nord i Resett skriver:
Demokratene: – Vi skal avsette Biden etter valget, Harris blir president.
Fredag kunngjorde Demokratenes Nancy Pelosi, som er speaker i House of Representatives, underhuset i USAs nasjonalforsamling, at hun vil opprette en kommisjon med myndighet til å overføre presidentens makt til visepresidenten.

Kommisjonens arbeid skal munne ut i Presidential Capacity to Discharge the Powers and Duties of Office Act, en lov som klargjør forutsetningene og prosessen for å vingeklippe en president som anses mentalt uegnet til embetet.


Her må det gjøres endringer i den nåværende paragrafen om dette, for så vidt jeg forstår må også den sittende presidenten si seg enig i å bli avsatt, eller han kan i det minste  protestere. Men kanskje Pelosi & co regner med at Biden gjør som han får beskjed om, hvis han da oppfatter beskjeden? Det sier vel en del om Demokratenes tiltro til Bidens mentale evner?

På en pressekonferanse fredag understreket Pelosi at loven ikke gjelder president Donald Trump, og la til at Trump heller «vil få velgernes dom» i november. Isteden skal loven «gjøre folk trygge» på «statsstyrelsens stabilitet», sa Pelosi.

Synes det er oppsiktsvekkende at Pelosi kommer med dette utspillet nå, kan det virkelig være til fordel for hennes parti? Det minner om noe som er i nærheten av et statskupp, for svært få vet hva Harris står for. Hun var definitivt ingen stor suksess som statsadvokat i California.

Men hvis Pelosi får det som hun vil, skal denne vurderingen av presidentens dyktighet og myndigheten til å frata ham makt («discharge the powers and duties of the presidential office») overføres til Pelosis nye kommisjon.

Altså en bakdør for å kuppe makten i USA. For hvem velger medlemmene i en slik kommisjon? En slik utvikling kan føre til meget store uroligheter, kanskje noe i nærheten av en ny borgerkrig. For meg virker det nesten utrolig at amerikanerne kan stemme på noe så udemokratisk.

https://resett.no/2020/10/11/demokratene-vi-skal-avsette-biden-etter-valget-harris-blir-president/
« Last Edit: 11.10.2020, 21:24:55 by ConTrari1 »

stjakobs

 • Seniormedlem
 • ****
 • Posts: 449
 • Without geometry, life is pointless
  • View Profile
Re: NATO skal slåss mot klimaendringer!
« Reply #3 on: 11.10.2020, 16:42:09 »
Helmut Norpoth er en statsviter i USA som er kjent for å ha utviklet datamodellen "Primary Model" som forutser valgresultater. I motsetning til klimamodellene, har denne modellen blitt testet mot virkeligheten.

Fra Wikipedia (i hovedsak gjennom Google Trannslate):

Quote
Norpoth utviklet den "primære modellen", en statistisk modell for USAs presidentvalg basert på data som går tilbake til 1912. Den primære modellen er basert på to faktorer: hvorvidt partiet som har hatt makten i lang tid ser ut til å handle om å miste det, og hvorvidt en gitt kandidat gjorde det bedre i primærvalget enn hans eller hennes motstander. Modellen ble først brukt i 1996-valget. I februar 2015 projiserte han at republikanerne hadde 65 prosent sjanse for å vinne valget året etter.  I 2016 fikk denne modellen betydelig medieoppmerksomhet fordi den spådde at Donald Trump ville vinne presidentvalget. Som svar på kritikere som siterte meningsmålinger der Clinton ledet Trump med betydelig margin, sa Norpoth at disse meningsmålingene ikke tok hensyn til hvem som faktisk vil stemme i november, og skriver: "… nesten alle av oss sier, å ja, jeg skal stemme, og da vil mange ikke følge opp. "2. mars 2020 uttalte Norpoth at modellen hans ga Trump en 91% sjanse til å vinne gjenvalg.  3. august 2020 uttalte Norpoth at modellen hans ga den sittende USAs president Donald Trump 90% sjanse for å vinne gjenvalg.

Jeg tror det er overveiende sannsynlig at kommentariatet er vel så mye på "bærtur" denne gangen som ved forrige korsvei.

Politics is the art of looking for trouble, finding it everywhere, diagnosing it incorrectly and applying the wrong remedies.

ConTrari1

 • Supermedlem
 • *****
 • Posts: 1 215
  • View Profile
Re: NATO skal slåss mot klimaendringer!
« Reply #4 on: 11.10.2020, 17:41:56 »
Et annet interessant moment når det gjelder opinion, er at selv om Biden leder på meningsmålinger som har spørsmålet "hvem vil du stemme på?", så er det et betydelig flertall for Trump når spørsmålet er "hvem tror du vinner?" Så her kan det være en "ubehagelighetsfaktor" inne i bildet; folk vegrer seg for å si det som kan virke politisk  ukorrekt.

Ellers har Joanne Nova en god artikkel om Trump, og den stadig strammere moralske tvangstrøyen som Demokratene spenner rundt det amerikanske folket.
http://joannenova.com.au/2020/10/living-by-lies-america-cant-breathe/