Extinction Rebellion aksjon i Oslo

Started by ConTrari1, 21.09.2020, 09:04:09

Previous topic - Next topic

ConTrari1

Egotripperne i Extinction Rebellion har fått sin dose oppmerksomhet i Oslo også, etter at de blokkerte Frederiks gate i sentrum denne morgenen. Gaten har stor busstrafikk, så man kan spørre seg om tidspunktet hadde noe å gjøre med bussjåfør-streiken? Litt ironisk er det også at nærmeste nabo er Kgl. Frederiks Universitet, der klimavettet er like blokkert som i navnebrorgaten utenfor.

Politiet har ryddet opp, og sjældiggerne har selvsagt ikke løpt noen risiko. De bør heller blokkere et jernbanespor, blir mer schwung av en sånn aksjon.

https://resett.no/2020/09/21/extinction-rebellion-aksjonister-pagrepet-etter-ulovlig-demonstrasjon-i-oslo/

Også omtalt her, med sitat fra deres trynebok side:
Vi skal bruke prinsippene for ikkevoldelig sivil ulydighet, med forstyrrelser, respekt, kjærlighet og oppofrelse (inkl. arrestasjon).

Hvor kvalmende selvsentrert kan man bli? Som om noe annet enn fellesskapets ressurser blir ofret.

https://www.document.no/2020/09/21/greta-thunberg-stottede-extinction-rebellion-aksjonerer-i-oslo/

De får liten sympati fra Høyre;
– Dette er ting vi kjenner fra grupperinger fra andre land. Nå skal de ødelegge for vanlige folk i Oslo. Det er bortskjemte pøbler, yrkesdemonstranter som ødelegger for klimasaken. Det sier Stefan Heggelund, stortingsrepresentant fra Høyre.

Men selvsagt er Heggelund på den "riktige" siden i klimasaken, han bare liker ikke aksjoner som stiller "saka" han si et pinlig lys.

https://www.nrk.no/osloogviken/klimaaksjonister-sperrer-gate-i-oslo-_-blir-baret-bort-av-politiet-1.15168490
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.