Red-Wood trærne dør - Gjett hva som får skylden

Started by Observer, 25.01.2015, 22:37:10

Previous topic - Next topic

Observer

http://www.dagbladet.no/2015/01/24/nyheter/utenriks/trer/forskning/37347388/


- Det er bekymringsfullt at de ser såpass store enderinger i økosystemet som trolig er et resultat av endret klima. Og når vi forestiller oss de store endringene i klimaet som vi kan få de åra som kommer, så kan vi jo få veldig store endringer i økosystemet, sier avdelingsdirektør Rasmus Astrup på avdeling for skogressurser på �s.

Og en ny "ekspert" alarmist er født
http://www.skogoglandskap.no/personer/1605/person_view
http://forskning.no/profil/rasmus-astrup-0


translator

Quote- Det er bekymringsfullt at de ser såpass store enderinger i økosystemet som trolig er et resultat av endret klima. Og når vi forestiller oss de store endringene i klimaet som vi kan få de åra som kommer, så kan vi jo få veldig store endringer i økosystemet, sier avdelingsdirektør Rasmus Astrup på avdeling for skogressurser på �s.

Og en ny "ekspert" alarmist er født

Er dette en kloning av Rasmus Benestad og Nikolai Astrup...?
"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

Smiley

Jeg har klødd i fingrene et døgn nå. Jeg sliter med å holde meg fra å kommentere på denne artikkelen.
Den er så dum at det burde være straffbart å være idiot.
3000 år gamle trær har overlevd den varme middelalderen, den romerske varmeperioden og enda noen flere varmeperioder som har vært varmere enn dagens temperaturer.

Likefullt er det garrantert de "menneskapte klimaendringene" fra våre co2 utslipp som bare må ha skylden. Grrr!

Telehiv

I takt med sammenbruddet i klimamodellenes projeksjoner (også kalt "pausen"...) økes misbruket av massemedias ukritiske sug etter sensasjoner og alarmoppslag.

Speaking about idiots and morons:
Basert på nye krisepåfunn i Australia er en ny åpenbar idiot-prosess på gang i globale media (idiotisk i den forstand at her nøyer man seg ikke med IPCCs allerede påviste overdrivelser, man ganger med 5), sparket i gang av hemningsløse skremselspåstander fra alarmistene i det australske meteorologimiljøet og CSIRO
( http://www.bom.gov.au/state-of-the-climate/ ).

Denne allerede vitenskapelig sterkt kompromitterte forsamling har nå funnet ut at det blir minst 5 grader varmere i 2090....og klimaalarmistblekkene henger seg straks på, f.eks. her:

http://www.theguardian.com/environment/2015/jan/26/climate-change-will-hit-australia-harder-than-rest-of-world-study-shows

Som kjent har Australia fått en regjering som stiller seg svært skeptisk til klimaalarmismen (ikke rart; Australia har vel hatt noen av de mest utagerende på området - lenge, jfr. bl.a. Judtith Currys påvisninger av en rekke vitenskapelige overtramp fra overivrige meteorologer Down yonder).

Det morsomme - eller helst ufrivillig komiske - er at mens disse australske meteorologene snekrer sammen stadig nye oppvarmingsskremsler for hjemlig grunn, lukker de febrilsk øynene og vil rett og slett ikke snakke om Antarktis-isen rett sør for dem, som kryper nærmere og nærmere de australske havområder....

Telehiv


Observer

Snowmageddon i New-Your ble avlyst til skam for metrologen. I skam måtte han tilstå sine overdrivelser og trang til de største overskrifter. Tenk om klimaforskere vil gjøre det samme en dag ::)

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2015/01/27/216609/meteorolog-jeg-ber-om-unnskyldning


Telehiv

Quote from: Pravda on 28.01.2015, 08:42:52
Absolutt ALLE vil bli hardest rammet når klimaet går til helvete, melder Jo Nova:
http://joannenova.com.au/2015/01/climate-change-will-hit-australia-and-asia-africa-arctic-eu-pacific-harder-than-rest-of-world/

Ja, her ser vi dårskapen utlagt til spott og spe for en medieverden som vel må rødme når de ser tøvet samlet på ett brett?
For de mest alarmistfrelste "klimaforskerne" som forer dem med denne cherry-pickingen har vi vel alle gitt opp; det er vel faktisk mer trolig at media vil snu til mer forstand fortere enn "forskerne", som har langt mer prestisje å tape?

Men hovedproblemet med å klare å stoppe denne globale fordummingsprosessen rundt helt normale variasjoner er uansett dette:

Det er så altfor mange som kan slå mynt på det motsatte av saklig informasjon ved å henge seg på innledende dårlig/tendensiøs forskning med sensasjonsoppslag og forenklinger av alt som tenkes kan.

Så: Hvordan skal mer edruelige folk klare å få verden til å slutte med dette tøvet, når alle maktinstitusjoner (med unntak av vitenskapens generelle troverdighet) synes å tjene på at galskapen fortsetter?