Author Topic: Ohmia Charging: Har de funnet en intelligent løsning på borettslag-lading?  (Read 102 times)

Telehiv

  • Global moderator
  • Supermedlem
  • *****
  • Posts: 2 786
  • Qui vivra verra
    • View Profile
Vi hører om den ene urettferdige/kostbare/suboptimale ordningen etter den andre i borettslag som skal rigge elbillading for sine beboere.Nå så jeg akkurat en reklame (så det er sagt) som synes å løse mange av de vanlige ankepunktene.
Men her er i alle fall det reklamen hevder:

Styrelederen i Ildjernåsen sameie på Nesodden valgte den fremtidsrettede tjenesten til Ohmia, men innrømmer at han først var skeptisk.
– Tilbudet deres hørtes rett og slett for godt ut til å være sant. Vi hadde måttet bruke flere hundre tusen kroner på å kjøpe all infrastrukturen hvis vi hadde sagt ja til tilbudet fra den andre aktøren vi hadde kontakt med. Siden valget falt på Ohmia, slapp vi den kostnaden, sier styreleder Sondre Iverslien Rødsten.

Det er fordi Ohmia leier ut alt beboerne trenger for å lade bilen sin, og selskapet tar i tillegg ansvar for installasjon og service av hele anlegget. Sondre forteller at Ohmias tilbud sparte sameiet for 330.000 kroner. I tillegg til storinvesteringen hadde alle som ville ha lader måttet kjøpe en selv til 18.000 kroner.

– Ohmias løsning gjør alt veldig mye enklere og mer rettferdig. Da kunne de med elbil få lader ved å betale et etableringsgebyr og tegne ladeabonnement, mens de som ikke har behov for lading slipper at sameiet må betale masse penger for noe de ikke bruker.

Sjekk her: https://e24.no/annonsorinnhold/e/ohmia/slik-sparte-sameiet-flere-hundre-tusen/

Noen steder er den grønne omstillingen kommet enda lengre:


« Last Edit: 19.06.2020, 14:07:09 by Telehiv »