Hvor ynkelig skal SV bli? SVs Kaski vil at PST overvåker vindmøllemotstandere

Started by Telehiv, 04.06.2020, 17:39:25

Previous topic - Next topic

Telehiv

I flere år har uavhengige forskere pekt på at vindmøller, solceller og biobrennstoff er håpløst kostbare og ineffektive alternativer til tradisjonell fossil energi. Og verre: Den påståtte klimaeffekten (selv om man godtar premissene i CO2-hypotesen) forsvinner i lav virkningsgrad og energikrevende framstillingskrav.

Men de er vel bra for miljøet siden de lanseres som "grønn" energi?
Neida, man oppdager stadig flere miljøproblemer knyttet til det man opprinnelig trodde var "grønne" alternativer: Kjemikalier og andre skadelige stoffer kreves i produksjonen, store arbeidsmiljø- og helseproblemer/barnearbeid ved gruvedrift, rovdrift på sjeldne og ikke erstatningsmulige mineraler, masseutryddelse av verneverdig fugl, skogtrusler, osv.

Så kom Michael Moore med sin film nylig, som dokumenterte hele elendigheten på en så tydelig måte at selv "Besteforeldrenes klimaaksjon" ikke kunne unngå å forstå litt av innholdet, og som har ført til gjallende ramaskrik i kvasiraddis-leirer som SV m.m.: Korsfest! Korsfest!
Og da ikke rettet mot dem som vil tvinge disse feilslåtte strategiene gjennom, men mot dem som har framført veldokumentert vitenskapelig kritikk!
Og dermed kom også de samme miljøers krav om å få stengt filmen ute fra alle medier.

Nå er SVs Kaski villig til å gå et skritt lenger: Hun vil ha etterretningstjenesten til å gripe inn mot dem som protesterer mot vindkraft.



For SV, dette fyrtårn av reaktive Don Quijoter - som angriper problemavsløringene i stedet for vindmøllen - nekter å innse at de ikke har forstått energidebatten i det hele tatt, og som i gamle stalinistregimer ønsker man nå PST velkommen som middel til å tvinge vindmøllemotstanden i kne.

Kari Elisabeth Kaski (SV) er som kjent en markert vindkrafttilhenger og ønsker å bygge ut vindmølleparker i norsk natur. Hun tar på Twitter nå til orde for at Politiets Sikkerhetstjeneste (PST) følger med på «den radikaliseringa som finner sted blant en del vindkraftmotstandere nå» og skriver at «det er synd å si det».

Jeg trodde SV hadde nådd bunn som nasjonsskadende foretak da de i ideologisk og poserende selvhenførelse begynte å undergrave vår petroleumskattemodell, årsaken til at den norske stat har klart å skape oljefondet.
Men nå mangler jeg ord.   

Link: https://resett.no/2020/06/04/stortingsrepresentant-vil-at-pst-skal-folge-med-pa-vindkraftmotstandere/

Telehiv

En kommentar under Resetts oppslag er veldig talende for den reverserte utvikling SV har hatt fra å være blant de overvåkede, til nå å selv være blant de etablerte og jagende. Kaskis famøse ønske om PST-overvåking av opposisjonelle mot klimareligionen er et grelt vitnesbyrd om dette:

Frode Andreassen lurven • for 18 timer siden • edited
Under den kalde krigen, så ble SV politikere og medlemer overvåket av PST.
Det fordi man viste at de samarbeidet med kommuniststater som Sovjet, for å innføre kommunisme(sosialisme) her i landet!
Når den kalde krigen var over, da hylte de frekkt på å få se "mappa si".
Nå vil de selv overvåke personer som har andre meninger enn dem selv.
Tidene har jaggu forandret seg!!!

 

Ja, retthaverskhet ifm. klimafanatisme er ikke noe å spøke med.
Jeg syns vi kan høre også Kafka mumle rystet der bak i historien, eller?





ConTrari1

Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

Telehiv

En dyster tanke slår meg:
Ville folk som Finn Gustafsen og Berge Furre ropt på PST når de gikk tom for argumenter?
Eller vært med på å bombe (les: totalødelegge) Libya for å få fortsette å sitte i regjering?

Hvor skal dette stakkars SV ende?