Skråblikk på Klimakur 2030

Started by ConTrari1, 01.06.2020, 17:43:29

Previous topic - Next topic

ConTrari1

Ja, kan det sees på som noe annet enn ufrivillig komikk? Når nasjonale interessegrupper står opp og strides med klimafrelsende forkynnere, er resultatet ofte fornøyelig. Nå er det grisene som må reddes:

– Norsvin er kritiske til kostholdstiltakene som foreslås av tre grunner: Det vil være negativt for selvforsyningsgraden i Norge, det vil være negativt for arealbruk, og det vil være negativt for ernæringen. I tillegg viser beregninger fra Nibio at tiltaket vil føre til 800 tomme grisehus ti år etter at tiltaket er innført, skriver Adm.direktør i Norsvin SA, Olav Eik-Nes i Aftenbladet.

800 tomme grisehus på ti år! Det er...80 hvert år, det. Mer enn 6 hver måned. Og det bare for at kloden ikke skal gå under. Nøff said.

https://resett.no/2020/06/01/klimakur-2030-hva-vil-kundene-ha-importert-planteburger-eller-norsk-svinefilet/

Forøvrig har svinet i tidligere tider vært behandlet ikke bare som bacon, men også språklig, i fordums Dusteforbundet:

"Svinet omtales ofte i annen person entall, men sjelden i første person entall. Man sier således gjerne "Ditt svin!", men ikke "Mitt svin!" Svinet egner seg dårlig som jakthund."

Men Norsvin...lukter ikke det ørlite grann av "hvit gammel gris"? Dette som et hint til CICERO eller andre som er i beit for argumenter.

Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

Telehiv

ConTrari1,
akkurat når vi tror at det blir en klimatrist og forutsigbar 2. pinsedag, dukker du opp med nok en fornøyelig sviske!