Skråblikk: Den endelige fusjon av klima og corona?

Started by Telehiv, 07.05.2020, 09:53:47

Previous topic - Next topic

Telehiv

I mars 2020 publiserte Imperial College i London en analyse som skremte opp Storbritannia mht. coronaviruset. Den omfattende studien ble utarbeidet av 30 forskere under ledelse av professor Neil Ferguson. Forskerne estimerte at viruset ville ta livet av 510 000 mennesker i Storbritannia og 2,2 millioner mennesker i USA i løpet av tre måneder, dersom ikke tiltak ble iverksatt. Forskerne tok utgangspunkt i italienske forhold.

Neil Ferguson kunne ved første blikk dermed framstå slik som den nokså nyutdannede damen hos Fredrik Solvang som skremte folk med 200.000 døde i Norge om vi ikke stengte ned alt totalt øyeblikkelig. Og der Solvang i ettertid har måttet rykke ut og beklage at dette gikk for langt uten at mer erfarne fagfolk fikk ta til motmæle. Men så viste det seg at Ferguson ikke selv ble talsmann for den strengeste linjen slik at UK bare har beveget seg en del bort fra sin opprinnelig liberale "svenskelinje".

Heldigvis har det ikke gått så galt verken i UK eller Norge så langt
Men vi fikk et bilde av medias voldsomme påvirkning på folks redselsfaktor, det være seg jordens undergang av både klima og pest.
Slik at mer nøkterne og realistiske forskere skyves i bakgrunnen så lenge alarmistene har tilgang til fri mikrofon.

Uforlignelige Josh har kanskje nailet den konstellasjonen her?





ConTrari1

Quote from: Administrator on 07.05.2020, 11:23:12
Og Guardian bare "Ja, men han reddet en haug med liv, dessuten er Boris Johnson eklere":
https://www.theguardian.com/world/2020/may/06/ministers-hypocrisy-over-neil-ferguson-lockdown-affair

Stakkars Ferguson ville jo bare ha litt hjemmehygge med naboens kone. De brukte sikkert ansiktsmasker også. Men blir han så strengt straffet? Han har trukket seg fra den rådgivende corona-komiteen, men beholder sin faste stilling.
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.