Author Topic: Terje Wahls krangle og kjefte forum stenges  (Read 89 times)

ConTrari1

  • Supermedlem
  • *****
  • Posts: 557
    • View Profile
Terje Wahls krangle og kjefte forum stenges
« on: 21.04.2020, 14:09:09 »
Det vil si, Terje Wahl har bestemt seg for å stenge for kommentarer på sin blogg.

"TerjeWahl • for 2 dager siden
Til info: Jeg kommer nå til å stenge kommentarfeltet her."
https://blogg.forskning.no/terje-wahls-blogg/som-forventet/1641737

Men kan den kalles en blogg? Han skriver en håndfull innlegg i løpet av et helt år. 97% av aktiviteten der begås av den faste gjengen av alarmist-
fanatikere, ispedd et par"lunkere". Klimarealister blir hundset og skjelt ut. Det verste var en gang i fjor, da Dagfinn Opsvik opplyste om yrke og arbeidsplass for en person som våget å uttale seg skeptisk om klimakrisen, og oppfordret til og med hans arbeidsgiver (en kommune i Trøndelag) om å vurdere hans egnethet som medarbeider. Wahl måtte komme med en offentlig unnskyldning på sin egen blogg  for dette overtrampet, men Opsvik nektet å unnskylde seg. Og ble heller ikke kastet ut av forskning.no, utrolig nok. Skeptikere ser ut til å ha forlatt dette forumet, hvem gidder å bli utsatt for konstant drittslenging? Utvilsomt til stor glede for ad hom mobben.

Det er på høy tid at Terje Wahl, som sikkert gjør en utmerket jobb i Norsk Romsenter, nå tar hensyn til sitt faglige ry og ettermæle, og stenger denne pølen av hat og utskjelling. Men hvor skal adhom-istene gjøre av seg nå? Noen av dem ser ut til å nærmest leve på det nettstedet.