Är Corona den nya klimatfrågan?

Started by translator, 18.04.2020, 15:30:34

Previous topic - Next topic

translator

Jeg har akkurat fått en melding fra en meget oppegående venninne. Hun skriver (og dette er skremmende):

QuoteDet ser ut som den globale Corona-politikken på lik linje med den globale klimapolitikken er galskap. Har du hørt om professor Sucharit Bhadi? Han har utgitt boken Corona Falls Alarm: Facts and Figures. Han ble intervjuet av Konstantin Kisin og Francis Foster ( YouTube: Triggernometry: Are We Being Told the Truth about the COVID19 ? Nettside: https://www.youtube.com/watch?v=ZnpnBYgGARE ). Jeg anbefaler deg å se dette 1-times intervjuet (reklamene i pauser er kjedelige ). Jeg tror ikke at noen betaler ham penger  for å kritisere overdrevne corona-tiltak. Han sier at 'we must back to old reality' og motiverer oss til å finne svar til 2 spørsmål: How our society allowed these things to happen? Why?

Jeg anbefaler deg også å si 'Nei, takk' til den mystiske corona-vaksinen. Den er ikke testet lenge nok! I følge forskningslederen i Folkehelseinstituttet (som jeg kjenner) tar det circa 20 år å teste en ny vaksine og å finne ut om vaksinen forårsaker alvorlige sykdommer senere i livet ( 5 år, 10 år eller 15 år etter vaksineringen ). Hvis man tar corona-vaksine etter nyttår, så det kan være at etter 5år eller 10år eller 15 år kan man bli syk med en alvorlig sykdom eller flere alvorlige sykdommer. Og da levealder reduseres fra 90 år til 70 år og staten slipper å betale pensjoner i 20 år (mye penger spart ). Hvis man har en alvorlig sykdom og det er en veldig høy risiko for å dø hvis man blir smittet corona-virus, da er det kanskje lurt å ta corona-vaksine. Noen tjener meget store penger på corona-krisen? Men hvem er det ? Nok om det! ☺️ Må forsøke å tenke om noe fint nå! Jeg begynner å tenke at vi må oversette boken Corona Falls Alarm: Facts and Figures til norsk.

"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

Okular

Oppdaterte tall fra SSB om totaldødelighet i Norge:



Hva ser vi? Tallene er samlet ukevis, og diagrammet spenner fra uke 40 til uke 52. De fem duse kurvene representerer totalt antall døde pr uke for årene 2015-2019, mens den røde viser samme for i år (går bare til uke 49, og de siste 2-5 ukene er progressivt underrepresentert (ubetydelig før det)). Merk, det er 50 døde mellom hver støttelinje på x-aksen, så selv om den røde kurven i tiden framover vil oppjusteres litt for ukene 45, 46 og 47, så vil dette vises i bare liten grad i dette diagrammet - jeg har fulgt med på disse justeringene på SSB sin hjemmeside siden oktober-november.

En viktig ting å merke seg i tillegg er at jeg har justert alle tallene for hvert av årene (med 2019 som utgangspunkt) for Norges økende innbyggertall. Det er tross alt fort gjort å glemme at rimelig mange tusen hoder er tilkommet siden 2015, og andelen gamle har også neppe sunket.

Oppå alt dette er lagt den sorte kurven. Dette er FHIs 'døds'-kurve for COVID-19 for ukene 40-51, hevet med 750 tilfeller for å matche absoluttnivået til de andre. Dette vil si at 750-linjen ut fra x-aksen i realiteten tilsvarer 'covid-død'-kurvens nullinje. På samme måte som med den røde totaldødelighetskurven for 2020 er den sorte trolig underrepresentert mot slutten, men neppe i særlig grad, for tallene tikker her inn i relativ sanntid.

Det er mye interessant å trekke ut av denne spagetti-grafen. Det er ikke mye jeg trenger å si, egentlig, men hovedpoenget er jo den generelle sesongtrenden fra slutten av september (uke 40) til romjul og nyttår (uke 52) som er åpenbar i samtlige år (foruten 2020, men dette av nevnte årsaker), og hvordan økningen i 'covid-døde' simpelthen bare svakt følger samme naturlige utvikling. Og: Det dør OVERHODET ikke flere under årets høstsesong enn i tidligere år ...!

Telehiv

#77
Quote from: Okular on 22.12.2020, 11:34:13
Det er mye interessant å trekke ut av denne spagetti-grafen. Det er ikke mye jeg trenger å si, egentlig, men hovedpoenget er jo den generelle sesongtrenden fra slutten av september (uke 40) til romjul og nyttår (uke 52) som er åpenbar i samtlige år (foruten 2020, men dette av nevnte årsaker), og hvordan økningen i 'covid-døde' simpelthen bare svakt følger samme naturlige utvikling. Og: Det dør OVERHODET ikke flere under årets høstsesong enn i tidligere år ...!

Vi bør nok se på større populasjoner enn Norge for å kunne trekke sikrere konklusjoner om samlet dødelighet/alvorlighet forårsaket av corona. Vi vet f.eks. at Norge typisk har 1200-1800 influensadøde pr. år, slik at de drøyt 400 døde som anføres for corona i år (og langt færre influensadøde enn normalt) ikke gir noe utslag på samlet pandemibilde. I et sånt smalt bilde framstår corona som en rimelig ufarlig pandemi. Men skyldes det coronas faktiske (manglende) alvorlighet eller snarere et enkeltlands (Norges) grad av vellykkede smittemottiltak? Og kan det også skyldes håndteringsforskjeller i de ulike lands helsevesen?

For de verst rammede landene som f.eks. Sverige kan alvorligheten se betydelig annerledes ut; der er coronadødeligheten ca. 20 ganger høyere enn i Norge pr. 100.000 innbyggere. Om man går ut fra at svenskene har ca. 3000 influensadøde i et normalår (det doble av Norge) så vil deres nå ca. 8000 corona-anførte dødsfall selvsagt være signifikant ulikt statistisk. Også selv om man korrigerer en god del for at majoriteten av de døde er svært gamle innledningsvis, og at man derfor trolig har en rekke tilfeller der man dør MED corona og ikke AV corona. Mye tyder forøvrig på at noe tilsvarende gjelder for Norge.

Når det gjelder Norges (og delvis Finlands) spesielt lave dødstall (i et globalt bilde) så synes det å reflektere at man gjennom strenge (og rimelig vellykkede) tiltak har klart å holde en stor del av den mest sårbare befolkningen smittefri. Og at man i større grad også har lykkes med å holde helsevesenets behandlingsevne høyt for de alvorligste tilfellene. Vi har sett den samme effekten i noen asiatiske land.

Vi ser at det er til dels sterkt ulike syn mellom ulike fagmiljøer på om coronaen er så alvorlig som en del myndigheter hevder. Ulike myndigheters strategier har i stor grad vært direkte basert på råd fra helsefaglige spesialistmiljøer. Det spesielle med Sverige her er (av forvaltningsorganisatoriske årsaker) at myndighetene synes å ha spilt en svak rolle i mobiliseringsprosessen mens Tegnell har figurert som enerådende "strateg". Det synes å ha gitt svake nasjonale responskoordineringer og en rekke klanderverdige eksempler på svak bruk og timing av helsevesenets ressurser.
   
Mediene kan vi selvsagt ikke stole på til noen ting i coronasakene, like lite som i klimasaker. Der serveres alt som clickbaits uansett.
Det er derfor viktig at man debatterer disse spørsmålene uten å la seg avspore av medienes ulike påfunn og faktaforvrengninger.

Coronaen bør, uavhengig av hvilken alvorlighetsgrad vi mener å se, uansett kjempes ned, ikke minst fordi verdenssamfunnet vil fortsette å stenge ned sine land i takt med opplevd kontroll. Jeg ser derfor nå med mest spenning på hva som vil skje med vaksineringene:
- vil den åpenbart svært hastverkspregede ferdigstillingen av vaksiner bare gi akseptable bivirkninger? Eller vil vi se stygge "etterslenger" av typen vi hadde for SARS-vaksinen?
- og vil de nye vaksinene virke skikkelig i det hele tatt? Eller bare for en kortere periode?

Dette vil bare tiden vise. Verdenssamfunnet har blitt stresset opp til at massevaksinasjon uansett skal kjøres, så fort og omfattende som mulig.
Jeg er blant dem som ikke bør få corona, men personlig kan jeg likevel tenke meg å vente en stund før jeg evt. tar vaksinen for å se om det dukker opp større bivirkninger enn godt er. Det samme sier den hittil svært saklige og fornuftige Nakstad, ser jeg.





ConTrari1

#78
Har liten sans for Nakstad. Nå skal han visstnok "studere dokumentasjonen" til vaksinen før han bestemmer seg for å ta den eller ikke. Og det har han tilstrekkelig kunnskap til å vurdere?

Sverige har ca. 10 ganger flere Corona-dødsfall enn Norge, i forhold til befolkning. Det de gjorde grunnleggende feil, og som myndighetene har innrømmet, var den fatale mangelen på beskyttelse av utsatte grupper, særlig pasienter på sykehjem. Her spiller også innvandringen en stor og fortiet rolle, den store andelen av nyankomne som ble skyflet inn i helsevesenet som arbeidsmarkedstiltak, medførte at altfor mange manglet forståelse og kunnskap om smittebeskyttelse både for seg selv og pasientene. Dette har kostet mange liv.

Til tross for de patetiske forsøkene på å lenke Corona med klima, og påstandene om at bare mer global integrering kan redde oss (fra alt), så er vel Corona-konklusjonen klinkende klar; Det er nasjonalstaten som er det beste redskapet til å håndtere en slik krise. WHO, FN og EU er taperne.

Taiwan står frem som det beste eksempelet på dette, også omtalt og linket til her på forumet 1.april, svar 43 i "Korona igjen"-tråden.

Taiwan har selvsagt et spent forhold til Folkerepublikken, men var kanskje nettopp derfor meget tidlig ute med restriksjoner:

"Fear of China Made Taiwan a Coronavirus Success Story
Taiwan has 10 million masks a day, widespread tracking, and just 1 death despite being close to the outbreak.

When the first news about a mysterious illness in Wuhan started emerging in December 2019, Taiwan treated the news with utmost urgency.There are many hundreds of thousands of Taiwanese working in China, which means there is a high frequency of flights and travelers between the country and Taiwan—although the numbers have shrunk since China started limiting tourism to the country for political reasons.
Taiwan took measures early on, including inspecting plane passengers coming from Wuhan starting Dec. 31, banning Wuhan residents on Jan. 23, suspending tours to China on Jan. 25, and eventually banning all Chinese visitors on Feb. 6."

https://foreignpolicy.com/2020/03/16/taiwan-china-fear-coronavirus-success/


Dokument skriver nå om Taiwan:

https://www.document.no/2020/12/22/taiwan-er-et-eksempel-for-resten-av-verden-men-kan-ikke-nevnes/
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

Telehiv

#79
Quote from: ConTrari1 on 23.12.2020, 12:29:36
Har liten sans for Nakstad. Nå skal han visstnok "studere dokumentasjonen" til vaksinen før han bestemmer seg for å ta den eller ikke. Og det har han tilstrekkelig kunnskap til å vurdere?

Nakstad har faktisk medisinsk doktorgrad fra Universitetet i Oslo (og ikke bare "lege") og er spesialist i indremedisin og lungesykdommer, som jeg vil tro er ytterligere kvalifiserende for hans rolle rundt corona nå. Jeg syns det er ganske voksent gjort av ham å uttrykke profesjonell forsiktighet overfor en vaksine som foreløpig bare er "nødgodkjent" pga. et hastverksløp. Han kunne jo bare lallet med de absolutt ukvalifiserte politikerne (Biden et al) som sitter der og modig tar første dose, og slik blitt ytterligere populær i det ensidige MSM halleluja-koret. Men han er altså voksen nok til å si at han akter å se det litt an. Han vet nok bedre enn de fleste om tidligere bivirkningsproblematikk fra andre vaksiner, og da ikke bare den velkjente SARS-flausen. Jeg noterer hans uttalelse som et forsiktig hint om at erfarne vitenskapsfolk er litt i tvende sinn rundt å pushe en vaksine så raskt gjennom et løp.
Samtidig, siden de nye vaksinene vil bli pøst ut uansett, håper jeg at vi slipper mer bivirkninger enn vi kan akseptere. Ærlige forskere sier jo at bivirkninger er det ved alle vaksiner, og at her er det gitt bekymringsfullt lite anledning til å teste lenge nok.




   


translator

#80
På selveste julaften legger nrk.no ut en artikkel om at de som er blitt vaksinert mot corona skal få et vaksinebevis (som det etter hvert kan bli bruk for)

QuoteDette er vaksinasjonsbeviset du vil få

Alle som blir vaksinert mot korona kan få et bevis som viser statusen din. Det kan komme krav om at du i mange situasjoner må vise fra dette beviset.

Assisterende helsedirektør Espen Nakstad mener det i månedene som kommer kan bli krav om å vise fram et bevis for gjennomgått vaksinering.

– Det kan være nødvendig for å slippe innreisekarantene i Europa. Også i andre situasjoner kan det tenkes at slik dokumentasjon vil bli nødvendig, sier Nakstad.

Han opplyser at dette diskuteres i Europa nå.

Det foregår mye planlegging for hvordan slike bevis på gjennomgått vaksinering skal brukes. Initiativet CommonPass blir støttet av blant annet World Economic Forum og en rekke flyselskap.

Tanken er at reisende har en app som viser blant annet testresultater og vaksinering. Meningen er at den skal kunne inneholde informasjon som er lagret i sentrale helseregistre.

– Den skal tilfredsstille de enkelte landenes behov for slik dokumentasjon samtidig som den ivaretar kravet til at helseinformasjon er privat, skriver prosjektet.

https://www.nrk.no/norge/dette-er-vaksinasjonsbeviset-du-vil-fa-1.15302795

God jul, forresten.
"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

ConTrari1

Quote from: translator on 24.12.2020, 16:17:31
På selveste julaften legger nrk.no ut en artikkel om at de som er blitt vaksinert mot corona skal få et vaksinebevis (som det etter hvert kan bli bruk for)

QuoteDette er vaksinasjonsbeviset du vil få

Alle som blir vaksinert mot korona kan få et bevis som viser statusen din. Det kan komme krav om at du i mange situasjoner må vise fra dette beviset.

Assisterende helsedirektør Espen Nakstad mener det i månedene som kommer kan bli krav om å vise fram et bevis for gjennomgått vaksinering.

– Det kan være nødvendig for å slippe innreisekarantene i Europa. Også i andre situasjoner kan det tenkes at slik dokumentasjon vil bli nødvendig, sier Nakstad.

Han opplyser at dette diskuteres i Europa nå.

Det foregår mye planlegging for hvordan slike bevis på gjennomgått vaksinering skal brukes. Initiativet CommonPass blir støttet av blant annet World Economic Forum og en rekke flyselskap.

Tanken er at reisende har en app som viser blant annet testresultater og vaksinering. Meningen er at den skal kunne inneholde informasjon som er lagret i sentrale helseregistre.

– Den skal tilfredsstille de enkelte landenes behov for slik dokumentasjon samtidig som den ivaretar kravet til at helseinformasjon er privat, skriver prosjektet.

https://www.nrk.no/norge/dette-er-vaksinasjonsbeviset-du-vil-fa-1.15302795

God jul, forresten.

Dette kan være starten på en permanent innskrenking av våre rettigheter som frie mennesker. En av lederne i et vaksine-firma hevder at Corona vil være med oss i ti år fremover. Bra for business, det da! WHO skremmer med at det vil komme flere slik svært lite farlige plandemier. Solberg vil vaksinere ALLE, skryter av at Norge har 10 millioner vaksinedoser.

I USA hevdes det at de aller fleste Corona-ofrene døde MED og ikke AV viruset.

330,000 Americans Die 'With' China Coronavirus – CDC says Number Who Died "From" Coronavirus Is Much Less, Around 6 Percent.

Yes, this was from the CDC's own reporting.  So today it looks like less than 20,000 deaths in the US (330,000 x 6% = 19,800) over the past year have actually been due to the coronavirus only.  The remainder of the deaths reported by the CDC include accidents, overdoses, suicides and those presumed to have had the coronavirus upon their death.


https://www.thegatewaypundit.com/2020/12/330000-americans-die-china-coronavirus-closer-20000-died-china-coronavirus/
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

ConTrari1

#82
421 døde i Norge MED Corona.

Norske medier fokuserer mye på antall smittede, men nevner ikke at det er ekstremt få som dør om de blir smittet av coronaviruset.

Ifølge Folkehelseinstituttet (FHI) har over 2,6 millioner testet seg for coronaviruset. Det er blitt registrert nesten 45 000 smittede, der 421 av disse har dødd med coronaviruset.

Folkehelseinstituettet poengterer at dette er coronarelaterte dødsfall, noe som betyr at det ikke er sikkert at corona er selve dødsårsaken.

Ifølge amerikanske smittevernmyndigheter (CDC) er sjansen for å dø av covid-19 ekstremt lav. De under 69 år har over 99 prosent sjanse for å overleve.

I Norge har folkehelseinstituttet statistikk over alderen til de som dør med coronaviruset i kroppen. Av de 421 personene som hittil har dødd med coronaviruset har 271 av disse vært over 80 år gamle. Kun 23 personer av de som er 59 år og yngre har dødd med viruset i kroppen.

Til sammenligning dør det i gjennomsnitt rundt 900 personer av influensa årlig i Norge.


https://resett.no/2020/12/28/de-fleste-coronarelaterte-dodsfall-er-80-ar-og-eldre-langt-flere-dor-av-influensa-i-et-normalar/?swcfpc=1

"Aldri har så få ødelagt så mye for så mange" kan man si om våre myndigheters "panikk-demiske" reaksjon på Corona. Den nyeste på  skremsels-fronten er den engelske  mutasjonen som sies å være "70% mer smittsom". Men mer dødelig? Taushet. Men så hendig for Solberg & co å kunne ha en ny frykt å spille på, for vet du hva? Påsken blir ikke som før den heller, og i sommer vil nok utlandet fortsatt være stengt. Hvor mye kan vi stole på "forskningen" bak UK-mutasjonen?

The problem, as Jordan Schachtel notes, is that there's really no science behind the latest panic. Instead, it appears in a single, preliminary projection from a team that's been consistently wrong about everything:

British media has reported Boris Johnson received his 70% more transmissible statistic from a single source, Erik Volz, an epidemiologist in his mid 30s who is currently a member of Imperial College London's epidemiology department.

Imperial College London is home to Neil Ferguson who predicted that 2 million people would die in America – only to pull back and, like Emily Litella, say "Never mind." This would also be the same Neil Ferguson who, having started a panic, cheated on the lockdown.


Først kommer skremslene, med referanse til svært vag "forskning", så kommer tiltakene, basert på like tynt grunnlag. Akkurat som med "klimakrisen". Hørt dette før? "...it appears in a single, preliminary projection..."

EN enkelt, FORELØPIG, PROJEKSJON (les; gjetting). Og Solberg dåner. Av frykt? Eller maktglede?

Keiseren har hverken nye klær eller nytt virus.

https://www.americanthinker.com/blog/2020/12/its_unlikely_that_theres_a_supercontagious_wuhan_virus_floating_around.html



Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

ConTrari1

Nei. Nei-iii!! Ikke drikk Coca-Cola, du får Corona og kan dø!!

Austrian FPO lawmaker Michael Schnedlitz administered a COVID19 PCR test to a glass of Coca-Cola during a session of parliament earlier this month.
The soft drink, unfortunately, tested positive for the coronavirus.


Når vil Erna Solberg aksjonere mot alle Cola-automater på norske sykehus??

https://www.thegatewaypundit.com/2020/12/austrian-lawmaker-tests-coca-cola-covid-infection-colleagues-drink-tests-positive/






https://www.thegatewaypundit.com/2020/12/austrian-lawmaker-tests-coca-cola-covid-infection-colleagues-drink-tests-positive/
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

ConTrari1

Og her kommer en tragisk, men hysterisk morsom nyhet fra Israel; I følge Mike Adams fra NaturalNews har en 75 år gammel mann dødd etter å ha tatt Corona-vaksinen.

MEN, sier legene, ta det med ro, han var nok litt syk fra før, så han døde MED vaksinen, og ikke AV vaksinen.
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

ConTrari1

VG skriver:

Kun to påviste influensatilfeller i år – takket være tiltak
Hvis smitten synker, kan coronapandemien ende langt mildere enn en vanlig influensasesong i antall døde og innleggelser. Men det er på grunn av tiltakene.

– Hvis vi er heldige, kan det være at vi ikke vil få flere dødsfall av covid-19 enn vi har i en vanlig influensasesong.


Hva betyr dette i klartekst? At man bør stenge ned samfunnet hvert år på grunn av sesong-influensa?

https://www.vg.no/nyheter/i/jBvMLw/kun-to-paaviste-influensatilfeller-i-aar-takket-vaere-tiltak

Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

stjakobs

QuoteOg her kommer en tragisk, men hysterisk morsom nyhet fra Israel; I følge Mike Adams fra NaturalNews har en 75 år gammel mann dødd etter å ha tatt Corona-vaksinen.

Lenke: https://nypost.com/2020/12/29/israeli-man-dies-of-heart-attack-after-getting-covid-vaccine/


Politics is the art of looking for trouble, finding it everywhere, diagnosing it incorrectly and applying the wrong remedies.

translator

#87
Quote from: translator on 14.12.2020, 00:52:57
Jeg har akkurat fått en melding fra en meget oppegående venninne. Hun skriver (og dette er skremmende):

QuoteDet ser ut som den globale Corona-politikken på lik linje med den globale klimapolitikken er galskap. Har du hørt om professor Sucharit Bhadi? Han har utgitt boken Corona Falls Alarm: Facts and Figures.

I dag har jeg fått en ny mail:

QuoteJeg fikk vite at vaksinasjonskort skal være et krav for å reiser med fly rett før jul. Jeg fikk vite om det hos min frisør. Jeg blir ikke sjokkert fort, men jeg ble sjokkert denne gangen: Mennesker blir behandlet som dumme dyr nå. Aluminium brukes til å produsere vaksiner. Aluminium fremkaller kreft og demens. Covid-19 vaksine kan fremkalle kreft, demens, og det er høy sannsynlighet at den kan fremkalle mange andre alvorlige sykdommer. Det er absurd å hevde at Covid-19 vaksine er en trygg vaksine.

Jeg lo da jeg leste denne artikkelen: 'Mike Pence Gets Covid-19 Vaccine in Televised Appearance to Promote Safety an Effectiveness ( https://deadline.com/2020/12/mike-pence-gets-covid-19-vaccine-in-televised-appearance-to-promote-safety-and-effectiveness-1234658891/ ). Se på bildet i denne artikkelen: den blåe beskyttelsen på kanylen av sprøyten ble ikke fjernet da han 'ble vaksinert' foran kamera. Det er umulig å vaksinere et menneske hvis en slik beskyttelse ikke blir fjernet fra en kanyle. Man trenger ikke å ha en mastergrad innen medisin for å forstå det. Jeg lo da jeg leste denne setningen: "I didn't feel a thing. Well done," Pence said. Jeg er veldig i tvil om at visepresident Mike Pence tok denne vaksinen. Det er trist at han jukset for å motivere mennesker å ta Covid-19 vaksine. Jeg skal ikke ta denne vaksinen etter nyttår.
"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

translator

Det blir bare galere og galere. Ifølge NRK utreder nå regjeringen muligheter for å innføre portforbud:

QuoteJustisdepartementet har de siste ukene jobbet med å utrede det juridiske grunnlaget for å innføre portforbud i Norge. Etter det NRK forstår vil justisministeren legge fram noe av dette om kort tid.

https://www.nrk.no/norge/regjeringen-utreder-grunnlag-for-a-innfore-portforbud-1.15314861
"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

ConTrari1

#89
Quote from: translator on 06.01.2021, 13:29:47
Det blir bare galere og galere. Ifølge NRK utreder nå regjeringen muligheter for å innføre portforbud:

QuoteJustisdepartementet har de siste ukene jobbet med å utrede det juridiske grunnlaget for å innføre portforbud i Norge. Etter det NRK forstår vil justisministeren legge fram noe av dette om kort tid.

https://www.nrk.no/norge/regjeringen-utreder-grunnlag-for-a-innfore-portforbud-1.15314861

Ja, dette er visstnok ikke aktuelt ennå, men de kan sikkert finne en grunn til å innføre dette når de ønsker det, uavhengig av helsesituasjonen. Glem smitten. Se på tallene for innlagte (129), pasienter på intensiv avdeling (28) og hvor mange av disse som er på respirator (16). Det er overhodet ingen dramatikk i disse tallene. Ingen tegn til overbelastning av helsevesenet noe sted.

Men for noen dager siden sto det at 2 personer i Norge hadde dødd etter vaksinering. Men har vi hørt noe mer? Virker som om et er lagt lokk på den saken. Man kunne i det minste avkrefte historien?

Litt mer om Corona og Corona-politikk i USA her:

When it comes to COVID treatments and deaths, countries that used hydroxychloroquine (HCQ) early and often for COVID-19 like Nigeria and India (produces 70% of the world supply) have seen few COVID deaths and no pandemic.  By around mid-April, it became apparent that the primary cause of COVID-19 deaths was the internal inflammation resulting from a sepsis-type overreaction by the body's auto-immune system (AKA a cytokine storm).  Apparently, COVID-19 has exceptionally strong cytokine storm–triggering properties, and susceptibility to this type of reaction is greatest for the elderly.  The anti-inflammatory properties of HCQ can help treat COVID-19 if taken as a preventative or administered early before severe symptoms develop.

HCQ does not kill the coronavirus.  It and other anti-inflammatory drugs work by calming the cytokine storm reaction.  Once calmed, the auto-immune system can work properly to develop the necessary antibodies that actually kill the virus.


Mange land som har problemer med malaria har benyttet medisin mot dette også i behandling av Corona, og dødsfallene er få i forhold til befolkningen sammenlignet med f. eks. europeiske land.

https://www.americanthinker.com/blog/2021/01/covid_politics_looking_ugly_as_2021_kicks_into_gear.html

Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.