Är Corona den nya klimatfrågan?

Started by translator, 18.04.2020, 15:30:34

Previous topic - Next topic

translator

#885
Denne var jo skikkelig innertier... og enda så fjern (jf. trådens tittel):

"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

stjakobs

#886
9. mai 2020 skrev jeg et innlegg til Resett som ble refusert grunnet noe i retning av for tynn dokumentasjon.
Dette var det jeg skrev:

Noen tanker om biologisk krigføring og COVID-19


The National Microbiology Lab in Winnipeg is one of only a handful in North America capable of handling dangerous pathogens such as Ebola. (Trevor Brine/CBC)

Det verserer mange historier i media og på nettet om folk som prøver å sko seg på corona-krisen. I samband med dette verserer det også en mengde konspirasjons-teorier på nettet. Både myndigheter og noen "seriøse" media prøver til dels å legge mange av disse historiene døde. Bakgrunnen er at man ikke ønsker å skape unødig uro blant folk.

En av disse historiene, som i utgangspunktet er ganske uklar og virker svært usannsynlig, blir imidlertid merkeligere og merkeligere jo mer man graver. Det dreier seg om hvordan viruset dukket opp i Wuhan.

Utgangspunktet finner man faktisk i 2002/2003 ved utbruddet av SARS. Dette initierte et samarbeid mellom USA og Canada der man gjorde en betydelig innsats for å studere virus fra utbruddet. USAs CDC- og NIH-folk gjennomgikk denne forskningen som ble drevet av Dr. Fauci (Trumps nåværende mikrobiologiske hovedrådgiver), og de konkluderte med at det ganske enkelt var for lite verdifullt og for farlig til å fortsette forskningen.  Programmets finansiering ble stoppet omkring 2013–2014.
Dr. Fauci var imidlertid ikke fornøyd med at forskningen ble stoppet, så han arrangerte fortsatt finansiering av canadisk og kinesisk arbeid. Dette for å omgå USAs reglverk. Arbeidet med dette fortsatte med betydelig transport av prøver frem og tilbake fra Canada, Kina og USA frem til 2019. Tallrike forsendelser ble stoppet i 2018 og senere av "US Customs and Border Patrol".

Etter hvert som tiden gikk ble dette prosjektet underlagt kontroll av det kinesiske kommunistpartiet. Dette ble innlemmet i de kinesiske, militære planene omkring 2015 mens det fortsatt ble finansiert av US CDC under dr. Fauchi.


Canadisk kringkasting (CBC)  kom i 2019 med dette oppslaget:


Dr. Xiangguo Qiu accepting a Governor General's Innovation Award at Rideau Hall in 2018. She, her husband, Keding Cheng, and an unknown number of her students from China were removed from Canada's only level-4 lab on July 5 amidst an RCMP investigation into what's being described as a possible 'policy breach.' (CBC)

Dette gjaldt i alt 5 kinesere som hadde tatt med seg 18 ampuller med biologiske prøver til Wuhan. Her var også SARS-CoV2 med i en av ampullene.

Nesten umiddelbart etter returen til Wuhan startet virusutbruddet der. Det er mest sannsynlig at dette var et rent uhell og ikke en planlagt start på biologisk krigføring. Men uhell eller ikke, resultatet ble til forveksling lik et militært angrep med biologiske våpen. Vi vet at Kina lenge prøvde å dysse ned hendelsen. De involverte ble pålagt munnkurv med trussel om strenge straffer.

Man kan undres over dr. Fauchis rolle i dette dramaet. Som medskyldig i virusutbruddet opptrer han også som topp-rådgiver for regjeringen "White House Coronavirus Task Force". Her virker det som han forsøker å forhindre bruken av velprøvde medisiner  (eksempelvis chloroquine og hydroxychloroquine/Plaquenil) mot virus. Her kan det bemerkes at disse medisinene ikke er underlagt patentbeskyttelse, følgelig er de ganske rimelige.

Media burde gå dr. Fauchi etter i sømmene for å finne hvilke bindinger han har til de firmaene som skal utvikle nye, patentbeskyttede og kostbare medisiner mot COVID-19.

----------------------------------------------------

Noe av stoffet var også hentet fra utdrag skrevet av Paul Noel (på Quora), research scientist 6 level2 ved University of Alabama, Huntsville

Hvem er så denne Paul Noel?

I disse dager fant jeg en artikkel på Alabama Gazette fra 1. november 2020, der journalisten John Martin faktisk skrev følgende (oversatt):

Quote...Men se, her i Alabama, i Huntsville, har vi en pensjonert sykepleier med en ekte løsning som virkelig fungerer. Men dessverre er det veldig få som ser ut til å ta hensyn. Han heter PAUL NOEL. Fra mine observasjoner av de sprø "løsningene" staten og lokale myndigheter har laget, tror jeg ikke at én person av hundre engang har hørt om ham.Paul var en registrert sykepleier fra slutten av 1900-tallet til 2009, da han ble en 6 nivå 2 forsker ved University of Alabama i Huntsville (UAH). Han ble pensjonist i 2014. I 2003 skrev han en rapport for CIA om SARS (SARS-CoV1) som ble fulgt og raskt utslettet viruset. Paul sier at hvis folk vil lytte til hans nåværende forslag og følge dem, vil vår COVID-19, som er veldig lik, også forsvinne.

 

Paul sier at våre nåværende testprosedyrer er helt ubrukelige: «Det første du må forstå er at vi IKKE HAR EN COVID-19-TEST. Vi har en koronavirustest. Den finner et hvilket som helst koronavirus. De fleste er ikke seriøse i det hele tatt... Den neste virkeligheten er at testen vi bruker mest, RT-PCR, bokstavelig talt kan oppdage enkeltvirusfragmenter. Dette gir mange falske positiver.».....

Der er mye mer - i hovedsak hudfletter han corona-tiltakene.

Lenke til originalartikkelen --> https://www.alabamagazette.com/story/2020/11/01/opinion/paul-noelcoronavirus-savior/2021.htmlPolitics is the art of looking for trouble, finding it everywhere, diagnosing it incorrectly and applying the wrong remedies.

stjakobs

#887
Paul Noel skriver mye på Quora, både om klima og andre ting. I april i år hadde han imidlertid en kraftig oppfølger om coronatiltakene og vaksineringen. Jeg har problemer med å linke direkte til artikkelen i Quora, men jeg har prøvd  meg på en oversettelse:

La meg si for ordens skyld at COVID-varianter ikke var forårsaket av uvaksinerte mennesker. De var forårsaket av vaksinen. Det har vært kjent siden 1880-tallet at man ikke vaksinerer seg mot en epidemi. Grunnen til at du forårsaker varianter er at du introduserer et reproduksjonsskadelig stress på den virale reproduksjonen. Denne velger til fordel for varianter som kan unndra seg det naturlige immunitets-forsvaret.

I dette tilfellet står du overfor en seleksjonsstrategi kalt Muller's Ratchet hvis du utelater vaksinasjon. Muller's Ratchet er der fordi dødelige varianter dreper vertene sine. De dør ut og dette selekterer et virus som gir en ikke-dødelig sykdoms-fremkallende form. Dette fører til at alle større sykdomutbrudd i hovedsak blir mindre farlige etter hvert. Hvis du introduserer en vaksinasjon mot en virusstamme, reverserer du utvalget av Mullers Ratchet og dette valget prioriterer derfor farligere varianter.

Den nøyaktige løsningen som ble brukt av Sverige resulterte i at de hadde omtrent 25 % av dødsfallene til andre nasjoner som følge av COVID i løpet av epidemiens varighet. Den resulterende situasjonen var fordi Sverige nesten ikke gjorde noe for å stoppe COVID. Deres hovedepidemiolog talte mot de skravlende løgnerne i vår moderne verden og reddet en million liv.

Australia, noen Stillehavsøyenasjoner og Kina forsøkte å stoppe epidemien med ekstreme tiltak. I løpet av epidemiens levetid har man sett at de har nesten tre ganger så mange dødsfall og sykdomsutbrudd, og de lider fortsatt sterkt av ettervirkningene av vaksinasjonene. Denne påstanden om at de "uvaksinerte" er en trussel, de er faktisk samfunnets virkelige frelser i en epidemi fordi de åpenbart er immune, ellers ville de ha lidd av epidemien. Ved å være immune stopper de sykdomsspredningen ved å bokstavelig talt være i veien.

Så konseptet bak "Lockdown" og "sosial distansering" og "maskering" og "vaksinering" var nettopp feil strategi å bruke på COVID. Vi ser dette hvert år med de kolossalt dyre og totalt mislykkede influensavaksineprogrammene.

Uvitenheten om epidemiologi og virologi i vår moderne verden var så ille at den tillot en gjeng selvbestaltede myndigheter og vaksineprodusenter å forårsake det største menneskerettighetsbruddet og uvitenskapelige katastrofen i menneskets historie. Dette gjorde de, fortalte de, for å  begrense et sykdomsutbrudd som var relativt sett lite, og faktisk ville vært bedre håndtert ved å gjøre nøyaktig ingenting!

La oss ta dette fra toppen! Jeg er personen som skrev dokumentet som tegnet en blåkopi av ødeleggelsen av SARS-CoV1. Det jeg skrev var i grunnen bare standard sykepleierpraksis. Det eneste unike jeg skrev var at jeg hadde identifisert smittemetodikken til SARS-viruset. Dette var ganske enkelt ved å kartlegge lokalitetene og spredingspopulasjoner og identifisere de vanlige atferdsmønstrene. I vår verden i dag anses det å identifisere slike ting som RASISME. Alt jeg gjorde var å prøve å redde de syke. Midlene og modaliteten for SARS-virusoverføring er fekal.

I dag utføres moderne sporing av SARS-CoV2-varianter ved prøvetaking av kloakkrenseanlegg. Slik vet de hvilke varianter som sprer seg og hvor. Ikke fortell meg at jeg ikke fikk helt rett om dette! Det gjorde jeg!

SARS-CoV2 er ikke luftbåren. Det er en av hovedårsakene til at COVID spredte seg så raskt etter George Floyd-arrangementene, da vi plutselig sluttet å gjøre ting som å ta sanitære hensyn og tok på masker. Masker fungerte ikke i det hele tatt. Årsaken til at maskene sviktet er forbløffende enkel å illustrere. Hvis du forstørrer hullene i en N-95 maske til størrelsen på en standard dobbel dør for butikkinngang, vil samme forstørrelse vise viruset på størrelse med en maur! Slike dører kan du låse, men ikke stoppe maur. HINT! Du ble løyet til av denne fyren.I 1985 publiserte denne fyren, Dr Fauci, vitenskapelige artikler som viste at masker ikke engang var av noen verdi under kirurgiske forhold! Han argumenterte for fjerning av disse fra medisinen av denne grunn. Det visste du ikke! Presentasjonen av masker er et gedigent feilgrep.

Lockdowns var en lignende katastrofe. I NYC i 2020 innen mai 2020 visste NYCs helsemyndigheter at 85 % av tilfellene deres av COVID faktisk var et resultat av «Lockdown». Ingenting i menneskehetens historie var mer feilstyrt og underlagt flere løgner enn COVID, og de som fortsatt tror på løgnene om at vitenskapen bekjempet viruset, er fortsatt feilinformert.


Men det blir langt verre. Frem til nå har problemene vært kolossal vanstyre, gjetting  og rett og slett uvitenhet om grunnleggende sykdomsbegrensningsspørsmål, men det gikk inn i kriminelt vanstyre etter at vaksinen ble satt inn som en del av blandingen. På dette tidspunktet må du se en video.


Dr. Scott Atlas var involvert, og han beskriver den kriminelle feil-forvaltningen til Dr. Fauci og Dr. Birx og andre. Du må se det.

Når vaksinen ble skjøvet fram så iherdig, hørte du mange påstander som "Trygt og effektivt". Men det var verken trygt eller effektivt. Men for å forklare hva som virkelig skjedde, må du forstå at "vaksinen" var "Death By Design"! Bokstavelig talt kunne man ikke ha generert en mer djevelsk dødsmotor.


La oss ta et skritt tilbake og beskrive hvorfor en sykdom sprer seg. Det er en ting som kalles infeksjonskjeden.For å stoppe en infeksjonssykdom må du bryte denne kjeden. Dette var i utgangspunktet mitt skriv som beskrevet i tidsrammen 2002–2003 for å beseire SARS-CoV1. La meg være tydelig på at jeg måtte forenkle språket til veldig grunnleggende ting for å få poenget frem til lederen av CIA. Disse menneskene du tror er så smarte, er HJERNEDØDT DUMME!


Nå er spørsmålet det dreier seg om her "mottagelig vert". Det ble fremstilt for deg at dette COVID-19 var et nytt virus, noe som betyr at det var helt nytt og ingen var i stand til å motstå sykdommen. I virkeligheten var ikke COVID ny. Selv med den bevisste genteknologien det hadde gjennomgått, var det et veldig gammelt virus. Det var så gammelt og så utbredt at hvert eneste menneske på jorden ble født immun mot det! Det er derfor det ikke angrep babyene. Kurven du så på dødsfall og slikt var en kurve for immunsystemsvikt.Dette er grunnen til at de gamle døde og barna ikke! Når man står overfor en dødsrate som er bestemt av immunsystemets svikt, er den eneste rasjonelle handlingen å se på hvordan reparere immunsystemets sviktfrekvens. Det viser seg at det først og fremst er en mangel på vitamin D-3. Våre massivt effektive kampanjer for å holde folk innendørs og vekke av solen, DREPER! Ja, de fortalte deg ikke det i skolehuset ditt. De prøvde å skremme deg med hudkreft.

Hudkreft er en HPV-virusinfeksjon, og det får du forbanna meg ikke fra solen!


Vi kunne ha flatet ut denne kurven du ser ovenfor ved å kjøre på med D-3-vitamintilskudd og å sole oss! Men det ville ha gått imot "Hudkreft"-mantraet som er en FORBANNET LØGN! Ja til og med bestemor og bestefar kunne vært reddet ved å få de litt ut i solen. Det er for jævla billig for "Big Pharma". Du kan ikke kreve et stort gebyr på sollys!

Så introduseres vaksinen, og når du ser designet av denne prosessen, vil du se at det var nøyaktig det motsatte av det vi burde ha gjort.

Det første du må forstå, og dette er det som slengte Kina og Australia i veggen når de ga opp sine drakoniske metoder, er at det er en mengde virus som løper rundt som normalt infiserer omtrent alle og ikke forårsaker noen skade. . Replikeringsmaskineriet kapret av virus i cellene dine er ikke 100 % effektivt. Det er bare omtrentlig. Det er rotete. Hvis et patogent virus er der inne og replikerer og en av disse uskyldige svært smittsomme, men ikke skadelige "gutta" driver replikeringsvirksomheten sin der inne, er han utsatt for å plukke opp biter og deler av patogenet.


Dette betyr at det uskyldige viruset forlater og sprer seg rundt med det som best kan beskrives som den perfekte vaksinasjonen mot patogenet. Disse uskyldige virusene er din primære immunsystembeskyttelse, de fungerer bokstavelig talt som militære etterretningsteam for å gjøre deg klar for et angrep. De er dine spioner som forteller deg gjør deg klar når du kommer! De forsvarer deg. Dette er grunnen til at alle tiltakene for å stoppe spredningen som varte, var en kolossal fiasko. De stengte ned denne forsvars-mekanismen!

I utformingen av en vaksine hadde folket et nytt genteknologisk verktøy! Det involverte mRNA. Følg prosessen nøye her! For å vaksinere deg (gammel stil) tok vi et virus, dyrket det i et laboratorium og enten ved en liten dose eller ved å denaturere på en eller annen måte utsatte kroppen din for en liten mengde av materialet fra det viruset, og trente kroppen din til å oppdage det og produsere beskyttelse. Dette er ikke forskjellig fra det jeg nettopp fortalte deg om bruken av disse uskyldige virusene for å beskytte deg. Du vil fange de "gutta"!

Men teorien var å bruke mRNA i en liten dose. Dermed skulle vi midlertidig forårsake produksjon av COVID-piggproteiner i kroppen din i begrensede mengder og dermed forårsake en kortvarig eksponering og trene immunsystemet ditt til  forsvar.

Problemet var da mRNA ble injisert i mennesker, tok deres ikke-cellulære ikke-spesifikke immunitetssystem det ut og fjernet det på omtrent 10 minutter. Det virket ikke. Siden forskerne var strålende, tok forskerne et mindre DNA-virus og redigerte det for å bære inn dette mRNA. Alt vel og bra da de regnet med at kroppen bare vil bli midlertidig infisert av DNA-viruset og du får vaksineeffekten din i løpet av kort tid. Dette gjorde også at man unngikk mange tekniske forsinkelser i levering av en vaksine.

Så redigerte de, og de dyttet viruset inn i testpersonene sine, og de ikke-cellulære ikke-spesifikke immunitetsfaktorene slo ut DNA-viruset på 15 minutter. Det ville ikke virke. Det som skjedde deretter er et vanlig problem for soldater kalt "Target Fixation". Dette hvor du i kamp mister hele totaloverblikket av syne og blir fiksert på en liten ting og ikke tar vare på hele situasjonen.

I slaget ved Midway i andre verdenskrig ble den japanske jagerflybeskyttelsen mot angrep fiksert på å skyte ned torpedobombeflyene til amerikanerne. De konsentrerte seg på å ødelegge enkle mål, og plutselig var det ikke Combat Air Patrol over deres marinefartøy, og akkurat i det øyeblikket ankom amerikanerne og ødela de 4 marinefartøyene deres. Målfiksering er farlig.


Vaksineprodusentene hadde et verktøy de konsentrerte seg om for å frakte inn det effektive mRNA. Den trengte bare å være immun mot personens ikke-cellulære ikke-spesifikke immunitet. Så de ordnet det problemet. På dette tidspunktet hadde de nå et DNA-virus som immunsystemet ditt ikke kunne se. Den gode nyheten var at viruset de hadde valgt var nesten umulig å overføre til andre mennesker. Jeg vil dekke dette punktet mer detaljert snart.

Det burde ha vært solgt inn som en "Turd in a Punchbowl" (lort i en punshbolle) i et bryllup om dette skulle bli kalt hva det virkelig var. Å infisere deg med et DNA-virus høres (med rette) ut som medisinsk feilbehandling! Så de omdøpte det til et liposom. Det var din covid-vaksine. Hvis du ikke er syk ennå, blir det mye verre.

Nettoeffekten er at vi nå injiserte folk med et udødelig virus som fortsatte å replikere seg i dem. Dette førte til at stadig økende doser av piggprotein fylte blodstrømmen til mennesker, og det var i stand til å bokstavelig talt stenge ned hovedmidlene for immuniteten din, bokstavelig talt din Ikke-cellulære Ikke-spesifikke immunitet.


På dette tidspunktet må jeg gi deg noen dumme tegneserieillustrasjoner for å forklare dette. Se videoene her, de er morsomme. Men de har et forskjellig alvorlig poeng her. Vaksinefolket spilte rollen som Mikke Mus. I motsetning til Mikke Mus, fraktet de ikke vann. De fraktet med seg det DNA-viruset de merket som et liposom.
Situasjonen der du ser at Mikke får flere og flere koster som frakter vann, er når de gjorde utvalgte DNA-virus immunt mot det menneskelige immunsystemet.

Jeg mener dette veldig alvorlig, vi hadde velmenende forskere som løste sine umiddelbare problem, men betraktet ikke hele situasjonen. De som er kjent med mitt forfatterskap om miljøspørsmål, vil se den samme målfikseringen av miljøvernerne. Målfiksering er en lekse som på en enkel måte avslører hva som skal til for å bli drept. Hvis du spør om hvordan vitenskapen har bekjempet covid, viser det at du har målfiksering. Du ser ikke utenfor deg selv og ut i virkeligheten for å se hele situasjonen.

Nå satte dette i gang flere ting med vaksinen deres. Husk at de beskyttet innsatsen sin med en "livvakt av løgner", hvorav én danner grunnlaget for spørsmålet om vitenskapen. Virkeligheten forsvant helt.

Det som nå skjer teknisk om du er infisert med dette liposomet (DNA-viruset), er at viruset setter opp replikering inne i kroppen. Det stopper ikke, på samme vis som Mikke Mus sine koster. Det bare vokser og vokser. Det slår også av den ikke-cellulære ikke-spesifikke immuniteten. Dette betyr at du nå har en situasjon der ditt eget immunsystem utmatter seg mot piggproteinene ved å drepe cellene som lager piggproteinene. Samtidig er ditt primære forsvar mot kreft og de fleste andre sykdommer GÅTT UT TIL LUNSJ PERMANENT!

Nettoresultatet av vaksinen mot COVID var en økning i dødsfall fra kreft og fra mange andre smittsomme sykdommer som i land med høye vaksinasjonsrater fortsetter å ha "Excess Deaths" (overdødelighet). I England på dette tidspunktet er "Excess Deaths" på 60 000 i måneden! Dette er over store deler av den moderne verden. Denne vaksinen var massemord!

I tillegg er det å putte det inn i barn noe som aldri var berettiget. Det er å drepe barn og spre sykdommer som RSV!

Vennligst hør på meg om dette! Dette er enda verre enn alt så langt. På dette tidspunktet er det ingen sirkulerende stamme av COVID som tilsvarer vaksinen. Det er medisinsk feilbehandling å gi denne vaksinen til pasienter. Det er kriminelt!

Mange av tingene du ble fortalt, for eksempel at barn spredte sykdommen, var direkte løgn. Lærere på skolen var ikke i fare. De som kontinuerlig var i kontakt med barn, utsatte dem for den hemmelige inokuleringen av det ikke-patogene viruset, og de er i hovedsak immune mot COVID og dødelighets- og sykelighetstabeller viser dette. Lærere som tok "fjernlæring"-klassene døde som fluer sprayet med insektsmiddel.

Hver eneste ting du har hørt om COVID var en LØGN! Det var svindel å dytte på folk en farlig vaksine. Det ville heller aldri vært godkjent hvis det fantes medisiner som stoppet COVID, og det var det. Det er derfor du så "Krig mot HCQ" og "Krig mot Ivermectin" og slikt. De måtte ødelegge de effektive medisinene for å selge kvakksalverens snakeoil.

Faktum er at vi nå har et batteri på over 60 medisiner som fungerer veldig bra mot COVID. Det interessante er at en er en veldig enkel gass. Det er nitrogenoksid (NO) Dosen ble bestemt i januar 2020 til å være ca 2,5 deler per million i luft! Det virker ved å ødelegge piggproteinet. Da jeg lærte dette, lette jeg, fordi jeg kan farmakologi, og jeg fant umiddelbart 3 andre medisiner som gjør det samme. Dette er, og jeg vet at du kommer til å knekke av latter (Viagra, Cialis og Levitra). De virker ved å frigjøre NO i blodstrømmen din. Disse fungerer på så lite som 36 timer! Fullstendig utslettelse av COVID.

La oss nå gå tilbake til den stakkars personen som produserer piggprotein på grunn av vaksinasjon. Piggproteinene hemmer funksjonen til de røde blodlegemenes (RBC) adsorpsjon av oksygen. Dette senker oksygenkonsentrasjonen i blodet (den primære patogene prosessen med COVID). Reduserte oksygennivåer i blodet forårsaker, når sirkulasjonen er dårlig, frigjøring av fibrin og fibrinogen fra blodplate-blodcellene og forårsaker dannelse av fibrinpropper. Dette var "Ground Glass Infiltrates" på røntgen av COVID-pasienter. Det var også på grunn av disse små "diffuse intravaskulære koagulasjonene" (DIC) som forårsaket Multi Organ Disfunction Syndrome (MODS). Dette er det som drepte folk med COVID. Det lurte oss også fordi det tettet lungene og fikk folk til å prøve å hoste det ut, noe som ga en illusjon om at COVID var en luftveissykdom og luftbåren spredning. Det var ikke.

Men når vi vaksinerer folk, forårsaker vi denne tilstanden over lang tid hos pasienten. Resultatet er så djevelsk at vi ikke kan vise deg på YouTube. De forbød det. Her er det.

https://rumble.com/v21zezm-the-died-suddenly-documentary.html

De fleste som kommer med spørsmål om COVID-bekjempelse forventer kanskje ikke et så solid og direkte svar som dette. Du får ikke en propagandakampanje fra meg. Jeg har forklart deg trinn for trinn hva som har skjedd. Jeg har gitt deg videoene for å vise deg hva som skjedde.

Men det er MYE MER.

I 2005 i det vestlige Kina var det 6 Guano-gruvearbeidere som ble syke plutselig og døde. Guano er flaggermus-bæsj! De drev det ut som gjødsel for bønder.

Wuhan Institute of Virology sendte tidlig i 2005 under direkte ledelse av den Wuhan-baserte virologen Shi Zhengli, "The Bat Lady", et team på 8 personer for å samle prøver i hulen og finne patogenet. Eco-Health (Chapel Hill, NC) entreprenør for US NIAID direkte under Dr Fauci betalte for innsatsen. Bokstavelig talt var dette den amerikanske regjeringens innsats. De gikk ut og vi har fått frigitt e-poster (ved Freedom of Information Act) fra Dr Fauci, da han ledet prøveinnsamlingen og advarte folket om ikke å bli smittet av det som var i hulen. De ble alle smittet. Husk at de tuller rundt i bæsj! De ble alle syke, men kom seg. Så begynte en intensiv innsats på Gain of Function Research av teamet under finansiering fra US-NIAID og regissert av Dr Fauci.

I september 2005 publiserte People's Revolutionary Army of China en ny militærdoktrine hvor de ville bruke dette spesifikke viruset til å gjøre verden syk og for å oppfylle målene til det kinesiske kommunistpartiet ved å bruke kontrollert tilgang til medisiner kun for de som samarbeidet. Dette er ALLE OFFENTLIGE OPPLYSNINGER! Så begynte en felles innsats for å bringe alle prøvene av dette nye genmanipulerte patogenet under kontroll av CCP via spionasje. Alt betalt av den amerikanske regjeringen under Dr. Faucis ledelse.

Men vi har senere etter utgivelsen av informasjon fra kongressens undersøkelser funnet ut at dette faktisk var et nett av amerikanske myndigheter, EU, engelske, australske og andre nasjonalstaters innsats for å finansiere byggingen og distribusjonen av SARS-CoV2. Jeg er strever virkelig med å fortelle deg dette med tilstrekkelig seriøsitet. De amerikanske organisasjonene var så forskjellige som USDA, US-AID, US-CDC, US-NIH, US Dept. of State. US Army, US Navy, USAF, DARPA og mer.

Alt jeg kan fortelle deg er at dette problemet stikker veldig veldig dypt. Da dette eksemplet på problemer ble sluppet ut i offentligheten, var det 8 slike laboratorier som Wuhan på jorden. I dag er det over 20.000. Du må stille deg selv dette spørsmålet: "Hvilken sjanse har menneskeheten til å overleve i møte med denne virkeligheten?" Vi er i ferd med å se en ubegrenset biologisk krigføring mot menneskeheten. Alt dette er rettferdiggjort av uvitenhet om virkeligheten slik folk flest ser det. Alt dette rettferdiggjøres med påstander om å "redde menneskeheten" ved å gjøre våre kvinner sterile og prøve å presse den galskapen du kan ved å dumpe giftige hormoner inn i menn og kvinner for å endre deres seksuelle presentasjon mens de steriliserer dem og kutter opp kroppene deres med vrangforestillinger om kjønns-endringer. Alt rettferdiggjort med løgnen om at menneskeheten "overbefolkes" mens den menneskelige befolkningen faktisk synker raskt.

Kan du ikke se den virkelige fienden her? Disse menneskene som driver denne agendaen er de ultimate rasistene. De hater menneskeheten. Det eneste resultatet du kan forvente av disse menneskene er utryddelse av menneskeheten og din bortgang. De vet alt jeg har fortalt deg. Grunnen til at jeg vet er at jeg har lest rapportene deres! Du har bare lest propagandaen og løgnene deres!
Politics is the art of looking for trouble, finding it everywhere, diagnosing it incorrectly and applying the wrong remedies.