Är Corona den nya klimatfrågan?

Started by translator, 18.04.2020, 15:30:34

Previous topic - Next topic

ConTrari1

Quote from: Administrator on 05.03.2022, 22:11:12
Quote from: ConTrari1 on 05.03.2022, 09:40:49
Les denne fra Bernadette Conrads, sjefredaktør i Wochenblick (Østerrike), og la all tvil om vaksinenes dødsferd forstumme:

https://steigan.no/2022/03/hvem-skal-betale-for-dem-som-blir-rammet-av-vaksine-aids/

De som tviler på dette, har enten heldekkende skylapper, eller tjener injeksjonsindustrien.

Tilgi meg for å ikke la all tvil fare.

Aller først, Wochenblick er selvfølgelig en høyrepopulistisk avis. De gjør det stort på å slå opp falske nyheter med spekulative overskrifter og oppnår stor grad av deling på sosiale medier.

Noen sitater fra tyske artikler som jeg har autooversatt til engelsk:

Først The Upper Austrian online portal "Wochenblick" was convicted on Friday at the Ried im Innkreis Regional Court for slander for paying 3,000 euros.
Det ble anket, men dommen ble stående: The Linz Regional Court upheld the verdict for slander in the appeal hearing.
QuoteAlready in March the newspaper at the Ried Regional Court was legally fined 3,000 Euros. In the appeal hearing, which took place on Monday at the Linz Regional Court, the guilty verdict for slander was now confirmed.

Saken dreide seg om at journalisten hadde basert hele artikkelen på utsagn fra 2 studenter og 1 studentveileder, uten å på noen måte sjekke noen andre aspekter av saken.

Så noe litt mer interessant som bør betvile hvor uavhengig Wochenblick egentlig er. Her er deler av artikkelen https://www.nachrichten.at/oberoesterreich/Erhaelt-der-Wochenblick-bis-zu-850-000-Euro-fuer-Auftragsrecherchen;art4,2778269, oversatt til norsk av Google Translate, og flikket litt på av meg:
QuoteI rettssaken uttalte Norbert Geroldinger, ifølge selskapsregisteret administrerende direktør, eneaksjonær i Medien 24 GmbH, overfor dommer Andreas Rumplmayr at Medien 24 GmbH omsatte for rundt 1 000 000 euro årlig. Han anslår overskuddet til å være mellom 10 000 og 15 000 euro. Inntektene fra annonser bidrar med rundt 100 000 euro og abonnentene med rundt 50 000 euro til driftsresultatet.

Oppdrag på forespørsel?
Heinrich Oppitz, Rammerstorfers advokat, tok opp at det mangler 850 000 euro fra den oppgitte omsetningen på 1 000 000 euro. Oppitz var interessert i den økonomiske situasjonen til Wochenblick. På spørsmål om beløpet kom inn som bidrag/sponsing, svarte Geroldinger med et kort "Ja, akkurat".

Dommeren lurte videre på om disse bidragene også skal forstås slik at det skrives for enkelte aktører dersom de har et spesielt ønske, svarte Geroldinger med «Ja, også bl.a.». Bidragsyterne er ulike personer og bedrifter. "Jeg vet hvem det er, men jeg vil ikke si det," sa administrerende direktør i Medien24 GmbH i retten.

Spekulasjoner i om FPÖ står bak medieprosjektet (Geroldinger var FPÖ-formann i Brunnenthal ved Schärding i årevis og skal også ha nære bånd til den tidligere landslederen Lutz Weinzinger), har alltid blitt avvist av partiet og selskapet. Selv på spørsmål fra OÖN i går ettermiddag, ønsket ikke Geroldinger å navngi investorene: «Det er forretningshemmeligheter som ikke er noens sak».

De anonyme bidragsyterne vil imidlertid ikke sette uavhengigheten i fare, sier Geroldinger: "Vi lar oss ikke forstyrre i den daglige virksomheten." Finansieringen av Wochenblick er forøvrig sikret for en "relativ lang periode". Hvor de 850 000 euroene kommer fra hvert år er foreløpig en tett bevoktet hemmelighet.

150 000 euro i inntekter. 850 000 euro i bidrag fra hemmelige bidragsytere. Judas, Jeremias og Peter den store, for et sammensurium!

Men la oss se hva som egentlig blir skrevet, da.

Dette er altså en artikkel som er skrevet av redaktøren, Bernadette Conrads. Den handler om Østerrike, så det er ikke alt der som er relevant for Norge, det skal sies. Jeg vet ikke om det at redaktøren skriver selv gir noe spesiell kred heller, men uansett er det altså hevdet at vaksinerte opplever økende grad av bivirkninger, immunforsvaret til vaksinerte er ødelagt, de har "vaksine-AIDS" og at det er vitenskapelig dokumentert at mRNA- og vektorinjeksjonene har skrekkelige følger når de brukes på mennesker.

HELE SAKEN henger på en annen sak, nemlig den som hevder at man har sett en ekstrem økning i sykdomstilfeller i den amerikanske hæren, ifølge "lekkede" data.

FOR DET FØRSTE er det ikke lekkede data. Det er data fra DMED (Defense Medical Epidemiology Database), som er åpen for "U.S. military personnel, medical providers, epidemiologists, medical researchers, safety officers, medical operations and clinical staff, and federal partners and civilian collaborators in military medical research and operations."

Det er blitt rettet spørsmål til DMED om disse tallene, og de har etterforsket. Det viser seg at tallene er feil. Grunnlagsdatene, som kommer fra Defense Medical Surveillance System (DMSS) viser ingenting unormalt, mens det i tilgjengelige data i DMED er oppdaget store avvik. DMED ble tatt offline da feilen ble oppdaget, slik at de kunne rette opp feilen.

Kilde: https://www.reuters.com/article/factcheck-militarydatabase-error-idUSL1N2UY1S2

FOR DET ANDRE skiller ikke disse dataene mellom vaksinerte, uvaksinerte, de som har hatt sykdommen og de som ikke har hatt sykdommen. Late Covid, anyone?

FOR DET TREDJE, tror dere virkelig at dette er fakta? Er dere fullstendig på tok?

 • Hypertension – 2,181% increase
 • Diseases of the nervous system – 1,048% increase
 • Malignant neoplasms of esophagus – 894% increase
 • Multiple sclerosis – 680% increase
 • Malignant neoplasms of digestive organs – 624% increase
 • Guillain-Barre syndrome – 551% increase
 • Breast cancer – 487% increase
 • Demyelinating – 487% increase
 • Malignant neoplasms of thyroid and other endocrine glands – 474% increase
 • Female infertility – 472% increase
 • Pulmonary embolism – 468% increase
 • Migraines – 452% increase
 • Ovarian dysfunction – 437% increase
 • Testicular cancer – 369% increase
 • Tachycardia – 302% increase

Tror dere virkelig ikke at disse tallene ikke ville ført til kollaps i helsevesenet i alle verdens land? Det er jo merkverdig hvor fullstendig under radaren dette har gått, over hele verden? Ser dere ikke hvor hysterisk feil disse tallene må være?

Hvis det første svaret dere kommer med er at DMED selvfølgelig ikke er til å stole på, vil jeg umiddelbart svare at hvis Wochenblick hadde hatt den minste skjerv av journalistisk integritet, hadde de selvfølgelig tatt med, om enn bare i en kort setning, at DMED hevdet at tallene var feil.
Wochenblick tjener penger på sin virksomhet. 85 % av pengene er fra anonyme bidragsytere, og en tidligere redaktør bekrefter at de skriver saker på oppdrag fra disse. Saken er basert på en feil i amerikanske helsedata.

Det finnes en masse folk som tjener penger på å viderebringe drittsaker som aldri dementeres. DET er inspirasjonen. Penger. De vasser i penger fordi folk er lettlurte og ikke gidder å sjekke noe som helst. Bare det ser ut som en avis, kan det stoles på.

Jeg så senest i dag i en Facebook-annonse at vår gamle kjenning HEMALI var ute og sanket inn aksjekapital. Pål Steigan og Nina Cappelen blafrer med Vipps-nummer og kontonummer for å få støtte fra lesere. Dette er jo svindel, og det er utrolig rart at dere, som innimellom fremstår som om dere kjemper for at sannheten skal fram, ikke ser hvor åpenlyst dette er.

PS: Jeg la forresten inn samme kommentar på Nina Cappelens bloggpost om Pfizer-"avsløringen" som jeg skrev her på forumet. Men hun har ikke godkjent den, selv om hun har godkjent en annen kommentar på bloggen sin etter at jeg skrev min. Merkelig, det der, hvor beskyttende man er når det gjelder ens egen inntekt. EDIT: Nå (søndag 09:34) kom det akkurat inn enda en kommentar, denne gang på samme artikkel.

Jeg forstår ikke at du ikke evner å se tallene i perspektiv.

"Guillain-Barre syndrome – 551% increase[/li]
[li]Breast cancer – 487% increase"

Hva er utgangspunktet? Dersom det før injeksjonene startet var vanlig med noen få tilfeller av disse sykdommene, vil jo ikke selv 500% økning få sykehus til å knele.

Og denne svertingen av en østerriksk alternativ avis er lite  overbevisende. ALT skal være høyreradikalt, er de kanskje nazister også? Bare lite grann? Høyre eller venstreorienterte, er det så relevant i dette spørsmålet? Det gjelder liv og helse. Alminnelig dødelighet er p å vei  opp mange steder i verden, og døden kan ikke bortforklares. Det vil nok ikke sige inn hos folk flest før om en god stund, men da kan det bli en eksplosjon av sinne som vi aldri før har sett. [/li][/list]
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

Ex-administrator

#796
Høyt blodtrykk, 2181 % økning. Det betyr at hvis det var 1000 personer som hadde det før, er det 21810 personer som har det nå. Det er nesten 20 % av de som er 40-49 år i Norge som har høyt blodtrykk, så det er ganske mange.

Her er PERSPEKTIV for deg:
Quote...for myocardial infarction (heart attacks) there was an average of 612 cases a year between 2016 and 2020 (3,061/5=612.2) and 1,650 cases between Jan. 2021 and Nov. 2021, resulting in an apparent 269% increase for 2021.

Fra 612 til 1650 hjerteinfarkt per år, og da var 1650 kun fra januar til november. PERSPEKTIV.

Tror du virkelig at det er en nesten 22x økning av tilfeller med høyt blodtrykk på verdensbasis og en tredobling av hjerteinfarkt (blant militært personell, altså med lavere snittalder enn den jevne verdensborger)? Da bør dette gjenspeiles voldsomt i legekonsultasjoner, medisninering og sykefravær. På verdensbasis. Den farmasøytiske industrien fungerer ikke slik at de til enhver tid har tjuegangeren med medisin tilgjengelig.

Hovedpoenget mitt er jo at hvis det virkelig har eksplodert med sykdommer, da hadde vi sett det på en haug med andre indikatorer også. Det er ikke bare ETT register for sykdommer rundt om i verden. Hvor er alle de andre, som bør vise akkurat det samme?

Er det ikke innlysende at akkurat her har det oppstått en feil?

På tross av at de som er ansvarlige for dataene sier at det har skjedd en feil, fremholder du et narrativ om at vaksinene forårsaker dette. Men dataene sa ingenting om at dette gjaldt kun vaksinerte. Så lenge vi ikke vet det, er det jo umulig å dra en eneste konklusjon. Kanskje alle tilfellene tilhører de som har gjennomgått Covid-19?

Ex-administrator

  Quote from: ConTrari1 on 07.03.2022, 11:49:34
  Og denne svertingen av en østerriksk alternativ avis er lite  overbevisende. ALT skal være høyreradikalt, er de kanskje nazister også? Bare lite grann? Høyre eller venstreorienterte, er det så relevant i dette spørsmålet? Det gjelder liv og helse. Alminnelig dødelighet er p å vei  opp mange steder i verden, og døden kan ikke bortforklares. Det vil nok ikke sige inn hos folk flest før om en god stund, men da kan det bli en eksplosjon av sinne som vi aldri før har sett. [/li][/list]

  Jeg skrev ikke høyreradikal, ei heller nazist. Jeg skrev høyrepopulistisk, som er et stykke unna de andre ordene. Populistisk fordi de spyr ut lettvinte saker med misvisende overskrifter og dementerer ikke åpenbar bogus. Det er ikke sverting, det er sannheten.

  Er det sverting å påpeke at deres egen (tidligere) redaktør sa at 85 % av inntektene er bidrag fra hemmelige givere?
  Er det sverting å påpeke at samme redaktør sa at de skriver saker på oppdrag fra disse giverne?

  Det er mulig det er sverting å si at det er svindel, men det står jeg 100 % for. Wochenblick er et redskap for sine rike onkler. Sannsynligvis et parti som er en smule til høyre for midten.


  ConTrari1

  Seier for menneskerettighetene; Østerrike dropper vaksinetvang. Mens Tyskland innfører det for alle flyktninger fra Ukraina. Og på  den andre siden av havet slipper alle illegale inn i USA uten noen stikk, og som regel også uten testing.
  Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

  translator

  QuoteUSAs regjering finansierte vaksine­vennlige medier

  USAs helsedepartement har under koronapandemien finansiert flere hundre store og små amerikanske mediebedrifter som har offentliggjort talløse artikler og innslag som nesten uten unntak setter koronavaksiner i et ukritisk positivt lys.

  Det går frem av informasjon fra departementet som det konservative medieselskapet The Blaze har fått utlevert i kraft av amerikansk lovgivning om innsyn i forvaltningssaker.

  Slike midler er blitt kanalisert til de fleste toneangivende mediene i USA, som ABC, CBS, NBC, Fox, CNN, MSNBC, Washington Post, New York Post, Los Angeles Times, BuzzFeed og Newsmax, samt hundrevis av lokalaviser og mindre tv-stasjoner.

  Samtlige har publisert mange saker der både effektiviteten og sikkerheten ved vaksinene har vært fremhevet, skriver The Blaze, som tegner bildet av en kampanje der staten har benyttet mediene som talerør:

  Hundreds of news organizations were paid by the federal government to advertise for the vaccines as part of a «comprehensive media campaign,» according to documents TheBlaze obtained from the Department of Health and Human Services. The Biden administration purchased ads on TV, radio, in print, and on social media to build vaccine confidence, timing this effort with the increasing availability of the vaccines.

  https://www.document.no/2022/03/07/usas-regjering-finansierte-vaksinevennlige-medier/

  Hvor mange uker er det siden vi leste noe tilsvarende om klima?
  "Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
  I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
  ---------Helena Edlund

  translator

  #801
  Quote from: Administrator on 07.03.2022, 10:06:39
  Du svarer ikke på noe av det jeg spør om.

  Tror du den listen med prosentvise økninger er reell?

  Selvfølgelig er det svar på "spørsmålet" når du skriver (min uthevning)

  QuoteTror dere virkelig ikke at disse tallene ikke ville ført til kollaps i helsevesenet i alle verdens land? Det er jo merkverdig hvor fullstendig under radaren dette har gått, over hele verden? Ser dere ikke hvor hysterisk feil disse tallene må være?

  Hvis alle batchene hadde vært like "giftige" ville vi sett den kollapsen du etterlyser allerede. Nå er det som å spille russisk rulett, det kan gå (tilsynelatende) bra eller det kan gå veldig dårlig, avhengig av hvilken sprøyte (batch) du får. Tragediene er forferdelige for de som rammes av disse batchene, men de er foreløpig så få at våre korrupte medier kan la det forbigå i stillhet.

  Og hvis det stemmer, slik Helena Edlund snakker om på document nå, at amerikanerne skal ha drevet "gain of function"-forskning på laboratorier i Ukraina, på samme måte som i Wuhan, så settes den konflikten i et annet lys.
  https://www.document.no/2022/03/09/doc-tv-live-er-alle-krisene-advarsler-om-the-great-reset/ (helt i begynnelsen av programmet) 
  "Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
  I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
  ---------Helena Edlund

  Ex-administrator

  Quote from: translator on 09.03.2022, 18:06:36
  QuoteUSAs regjering finansierte vaksine­vennlige medier

  USAs helsedepartement har under koronapandemien finansiert flere hundre store og små amerikanske mediebedrifter som har offentliggjort talløse artikler og innslag som nesten uten unntak setter koronavaksiner i et ukritisk positivt lys.

  Det går frem av informasjon fra departementet som det konservative medieselskapet The Blaze har fått utlevert i kraft av amerikansk lovgivning om innsyn i forvaltningssaker.

  Slike midler er blitt kanalisert til de fleste toneangivende mediene i USA, som ABC, CBS, NBC, Fox, CNN, MSNBC, Washington Post, New York Post, Los Angeles Times, BuzzFeed og Newsmax, samt hundrevis av lokalaviser og mindre tv-stasjoner.

  Samtlige har publisert mange saker der både effektiviteten og sikkerheten ved vaksinene har vært fremhevet, skriver The Blaze, som tegner bildet av en kampanje der staten har benyttet mediene som talerør:

  Hundreds of news organizations were paid by the federal government to advertise for the vaccines as part of a «comprehensive media campaign,» according to documents TheBlaze obtained from the Department of Health and Human Services. The Biden administration purchased ads on TV, radio, in print, and on social media to build vaccine confidence, timing this effort with the increasing availability of the vaccines.

  https://www.document.no/2022/03/07/usas-regjering-finansierte-vaksinevennlige-medier/

  Hvor mange uker er det siden vi leste noe tilsvarende om klima?

  Dette er jo en omskriving. De "finansierte" ikke mediene. De kjøpte annonseplass. Fra TheBlaze:
  QuoteHHS revealed that it purchased advertising from major news networks

  Ex-administrator

  Quote from: translator on 10.03.2022, 00:07:36
  Quote from: Administrator on 07.03.2022, 10:06:39
  Du svarer ikke på noe av det jeg spør om.

  Tror du den listen med prosentvise økninger er reell?

  Selvfølgelig er det svar på "spørsmålet" når du skriver (min uthevning)

  QuoteTror dere virkelig ikke at disse tallene ikke ville ført til kollaps i helsevesenet i alle verdens land? Det er jo merkverdig hvor fullstendig under radaren dette har gått, over hele verden? Ser dere ikke hvor hysterisk feil disse tallene må være?

  Hvis alle batchene hadde vært like "giftige" ville vi sett den kollapsen du etterlyser allerede. Nå er det som å spille russisk rulett, det kan gå (tilsynelatende) bra eller det kan gå veldig dårlig, avhengig av hvilken sprøyte (batch) du får. Tragediene er forferdelige for de som rammes av disse batchene, men de er foreløpig så få at våre korrupte medier kan la det forbigå i stillhet.

  Og hvis det stemmer, slik Helena Edlund snakker om på document nå, at amerikanerne skal ha drevet "gain of function"-forskning på laboratorier i Ukraina, på samme måte som i Wuhan, så settes den konflikten i et annet lys.
  https://www.document.no/2022/03/09/doc-tv-live-er-alle-krisene-advarsler-om-the-great-reset/ (helt i begynnelsen av programmet)

  Jo, her er det mye ubesvart. Den eksplosive økningen av sykdomstilfeller som hevdes er for perioden januar-november 2021, altså nesten et helt år. Hvis vi hadde hatt en tilsvarende prosentvis økning hos resten av verdens befolkning også, hadde vi sett en betydelig økning på alle tilgjengelige indikatorer. Innleggelser, konsultasjoner, død, medisinbruk, fravær, whatever. Men det ser vi ikke, fordi tallene er feil. De burde så klart ikke vært feil, og noen bør nok skjerpe seg. Men vi kan ikke ha en verden der alt blir tatt for å være sannhet selv om det dementeres i ettertid.

  Ellers svarer du ikke på mye jeg tar opp som ikke var formulert som spørsmål, f.eks.:

  • DMED-data skiller ikke på vaksinerte og uvaksinerte
  • Det er ikke "lekkede" data, det er tilgjengelige data
  • Wochenblick har ikke innhentet en uttalelse fra DMED eller i det hele tatt inn noe om at DMED sier at dataene var feil
  • Wochenblick er ikke en uavhengig avis

  translator

  #804
  Quote from: Administrator on 10.03.2022, 10:46:33
  Quote from: translator on 09.03.2022, 18:06:36
  QuoteUSAs regjering finansierte vaksine­vennlige medier

  USAs helsedepartement har under koronapandemien finansiert flere hundre store og små amerikanske mediebedrifter som har offentliggjort talløse artikler og innslag som nesten uten unntak setter koronavaksiner i et ukritisk positivt lys.

  Det går frem av informasjon fra departementet som det konservative medieselskapet The Blaze har fått utlevert i kraft av amerikansk lovgivning om innsyn i forvaltningssaker.

  Slike midler er blitt kanalisert til de fleste toneangivende mediene i USA, som ABC, CBS, NBC, Fox, CNN, MSNBC, Washington Post, New York Post, Los Angeles Times, BuzzFeed og Newsmax, samt hundrevis av lokalaviser og mindre tv-stasjoner.

  Samtlige har publisert mange saker der både effektiviteten og sikkerheten ved vaksinene har vært fremhevet, skriver The Blaze, som tegner bildet av en kampanje der staten har benyttet mediene som talerør:

  Hundreds of news organizations were paid by the federal government to advertise for the vaccines as part of a «comprehensive media campaign,» according to documents TheBlaze obtained from the Department of Health and Human Services. The Biden administration purchased ads on TV, radio, in print, and on social media to build vaccine confidence, timing this effort with the increasing availability of the vaccines.

  https://www.document.no/2022/03/07/usas-regjering-finansierte-vaksinevennlige-medier/

  Hvor mange uker er det siden vi leste noe tilsvarende om klima?

  Dette er jo en omskriving. De "finansierte" ikke mediene. De kjøpte annonseplass. Fra TheBlaze:
  QuoteHHS revealed that it purchased advertising from major news networks

  Les videre (samme artikkel):

  QuoteFinansieringen har skjedd uten noen åpenhet verken fra myndighetenes eller medienes side:

  Though virtually all of these newsrooms produced stories covering the COVID-19 vaccines, the taxpayer dollars flowing to their companies were not disclosed to audiences in news reports, since common practice dictates that editorial teams operate independently of media advertising departments and news teams felt no need to make the disclosure, as some publications reached for comment explained.

  Hvor ofte ser vi ikke at annonser og "kampanjejournalistikk" blir en del av selve nyhetsrapporteringen? Hvordan kan vi skille mellom om det vi ser og hører er en annonse (betalt av myndighetene eller andre) eller journalistisk uavhengig arbeid?
  "Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
  I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
  ---------Helena Edlund

  Ex-administrator

  Jeg så på fotball i går, Bodø/Glimt i Europa Conference League. Der var det reklame for EUs klimasatsing på TV-bannere rundt bana. Klart det er irriterende. Men det er jo så åpent som det kan få blitt.

  Har du kjøpt annonse i ei avis, så er det ei annonse i ei avis. Åpenhet, in plain sight.

  Hvis det er noe snusk her, altså at de f.eks. har gitt penger for å fabrikere reportasjer, forventer jeg bevis fra anklagerne. Hvis ikke er dette verdiløs kritikk.

  translator

  #806
  Quote from: translator on 10.03.2022, 00:07:36
  Og hvis det stemmer, slik Helena Edlund snakker om på document nå, at amerikanerne skal ha drevet "gain of function"-forskning på laboratorier i Ukraina, på samme måte som i Wuhan, så settes den konflikten i et annet lys.
  https://www.document.no/2022/03/09/doc-tv-live-er-alle-krisene-advarsler-om-the-great-reset/ (helt i begynnelsen av programmet)

  Ny artikkel om dette nå:

  QuoteTucker Carlson tok i nattens sending opp påstandene om at amerikanerne har finansiert biolaboratorier i Ukraina. Dette ble heftig dementert av amerikanske medier, akkurat som i Norge, hvor faktisk.no stemplet det som konspirasjonsteorier inspirert av russisk propaganda.

  Tucker sa at hans stab heller ikke ønsket å ta i en så delikat sak uten bevis. Tucker er allerede beskyldt for å løpe Putins ærend.

  Men så opprant tirsdagens Senatshøring som gikk live på C-Span. Der benyttet Marco Rubio sitt siste minutt til å stille viseutenriksminister Victoria Nuland et spørsmål: Driver USA biolaboratorier i Ukraina? I stedet for et kategorisk dementi, svarte Nuland: -Ja, men det er defensivt og nå er vi redd for at russerne kan få tak i farlige patogener.

  https://www.document.no/2022/03/09/usa-bekrefter-biologiske-forskningsanlegg-i-ukraina/

  Nylig stemplet som en konspirasjonsteori av fantastiske faktisk.no før andre engang hadde hørt om det, nå bekreftet av amerikanske myndigheter. Hvor lang er holdbarheten på konspirasjonsteorier for tide, før de viser seg å være fakta? 2 uker? Jeg som trodde det var seks måneder!

  https://www.faktisk.no/artikler/0gp8p/nei-russland-angriper-ikke-amerikanske-laboratorier-i-ukraina
  "Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
  I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
  ---------Helena Edlund

  stjakobs

  #807
  Nå er det en stund siden jeg har sjekket tallene (har vært mer opptatt med Ukraina), men jeg ser fremdeles at Uttar Pradesh har et langt lavere antall coronadødsfall enn Norge.

  I perioden 17.02.2022 til 10.03.2022 er det registrert 67 coronadødsfall i Uttar Pradesh (det er tre uker).

  Tallene fra Norge uke 7, 8 og 9 er 187 (+/-).

  Lenke Uttar Pradesh --> https://www.citypopulation.de/en/india/covid/IND09__uttar_pradesh/

  Politics is the art of looking for trouble, finding it everywhere, diagnosing it incorrectly and applying the wrong remedies.

  Ex-administrator

  #808
  Quote from: translator on 11.03.2022, 17:48:29
  Quote from: translator on 10.03.2022, 00:07:36
  Og hvis det stemmer, slik Helena Edlund snakker om på document nå, at amerikanerne skal ha drevet "gain of function"-forskning på laboratorier i Ukraina, på samme måte som i Wuhan, så settes den konflikten i et annet lys.
  https://www.document.no/2022/03/09/doc-tv-live-er-alle-krisene-advarsler-om-the-great-reset/ (helt i begynnelsen av programmet)

  Ny artikkel om dette nå:

  QuoteTucker Carlson tok i nattens sending opp påstandene om at amerikanerne har finansiert biolaboratorier i Ukraina. Dette ble heftig dementert av amerikanske medier, akkurat som i Norge, hvor faktisk.no stemplet det som konspirasjonsteorier inspirert av russisk propaganda.

  Tucker sa at hans stab heller ikke ønsket å ta i en så delikat sak uten bevis. Tucker er allerede beskyldt for å løpe Putins ærend.

  Men så opprant tirsdagens Senatshøring som gikk live på C-Span. Der benyttet Marco Rubio sitt siste minutt til å stille viseutenriksminister Victoria Nuland et spørsmål: Driver USA biolaboratorier i Ukraina? I stedet for et kategorisk dementi, svarte Nuland: -Ja, men det er defensivt og nå er vi redd for at russerne kan få tak i farlige patogener.

  https://www.document.no/2022/03/09/usa-bekrefter-biologiske-forskningsanlegg-i-ukraina/

  Nylig stemplet som en konspirasjonsteori av fantastiske faktisk.no før andre engang hadde hørt om det, nå bekreftet av amerikanske myndigheter. Hvor lang er holdbarheten på konspirasjonsteorier for tide, før de viser seg å være fakta? 2 uker? Jeg som trodde det var seks måneder!

  https://www.faktisk.no/artikler/0gp8p/nei-russland-angriper-ikke-amerikanske-laboratorier-i-ukraina

  Aller først, Faktisk.no kaller ikke dette en kospirasjonsteori, selv om du bruker kursiv. Ordet er brukt på samme side, men ikke om denne saken. Er vi enige om det?

  "Nå bekreftet av amerikanske myndigheter", skriver du også. Etter å ha trålet dette nettet av krysslinking mellom det ene og det andre, er det eneste jeg kan finne at Ukraina får hjelp av USA med å sikre diverse etterlatenskaper etter den kalde krigen. Ingen som helst bekreftelse på at USA "driver" laboratorier. Avtalen mellom USA og Ukraina kan finnes her: https://www.state.gov/wp-content/uploads/2019/02/05-829-Ukraine-Weapons.pdf

  Document skriver:
  QuoteDet er uklart hvem som har bygget fasilitetene, men den amerikanske ambassaden i Ukraina er tydelig på at de opererer i en rekke laboratorier på ukrainsk jord, inkludert Kiev og Odessa, og at disse laboratoriene er en del av USAs Biological Threat Reduction Program (BTRP), dvs. tiltak for å redusere trusselen som biologiske våpen utgjør. Ifølge ambassaden skal BTRP ha oppgradert laboratoriene i Kiev og Odessa til høyrisikolaboratorier.

  Document baserer seg på denne beskrivelsen, fra USAs ambassade. Der står det at de har bidratt med penger og samarbeid. At de vrir dette til "tydelig på at de opererer i en rekke laboratorier på ukrainsk jord" er en hysterisk overtolkning av Document. Hinsides alle journalistiske standarder.

  En artikkel skriver "bekrefter" en annen skriver "opererer" og så blander de det med "SLETTEDE DOKUMENTER" så blir det liksom sant til slutt.

  Hey, det kan jo hende at USA har svin på den ukrainske skogen, men verken du, Document, Tucker Carlson, Tim Brown eller Dilyana Gaytandzhieva er i nærheten av å bevise det.

  ConTrari1

  #809
  Kanskje dere kan få bli med?

  'I hereby challenge Vladimir Putin to single combat': Elon Musk says he wants to fight Russian strongman for Ukraine in bizarre tweetstorm filled with Shakespeare reference and memes about invasion.


  Shakespeare er alltid gøy; "Two beers or not two beers, that's no question."

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-10610887/I-challenge-Vladimir-Putin-single-combat-Elon-Musk-tweets-wants-fight-strongman.html
  Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.