Är Corona den nya klimatfrågan?

Started by translator, 18.04.2020, 15:30:34

Previous topic - Next topic

ConTrari1

Quote from: Okular on 02.12.2021, 23:00:29
Quote from: ConTrari1 on 02.12.2021, 22:21:11
Men, fordi OMICROOOON (kjenner du frykten i selve ordet?) kan du ikke stå ved en bardisk.

Allerede er jo OMINCRONs nærliggende (og langt mer passende for hele opplegget) anagram MORONIC temmelig utbredt, i hvert fall i de engelskspråklige deler av verden.

Godt poeng der. Og, hvordan tester de for MORONIC? En mutasjon som knapt er ute av Afrika, og så vet de presist hvilken variant det er på PCR-testen? Jeg har ikke sett noe info om hva de har gjort av eventuelle forbedringer eller endringer.

En god artikkel her, fra Jon Rappoport:

Test for new Omicron variant? We don't need no stinkin' test

In a nutshell, there is no Omicron because there is no SARS-CoV-2. The "pandemic virus" doesn't exist. A variation of nothing equals nothing.

However, I often make forays into the bubble-world where most people, including "the experts," believe the virus is real. I do this to show that, within their world, the experts are constantly lying in their own terms and contradicting themselves.

Within their world, you would think the pros have an easily accessible test to identify the new Omicron variant in thousands or millions of people. Otherwise, how can they claim it's here and spreading?


Fauci, god of soccer moms, rises every morning saying DELTA, goes on television saying DELTA, and goes to sleep praying to DELTA.

But read this from the Texas Department of State Health Services FAQ: "How can I tell if I have the Delta variant? Do labs report that to the state?" That information may not be readily available. The [PCR] viral tests that are used to determine if a person has COVID-19 are not designed to tell you what variant is causing the infection. Detecting the Delta variant, or other variants, requires a special type of testing called genomic sequencing. Due to the volume of COVID-19 cases, sequencing is not performed on all viral samples. However, because the Delta variant now accounts for the majority of COVID-19 cases in the United States, there is a strong likelihood that a positive test result indicates infection with the Delta variant."

Boom.


Min utheving.

https://blog.nomorefakenews.com/
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

ConTrari1

Quote from: Okular on 02.12.2021, 23:02:36
Quote from: ConTrari1 on 02.12.2021, 23:00:15
New World order, Great Reset, det høres bare så latterlig fjernt og uvirkelig ut. Men det skjer her og nå.

Nope. Det feiler her og nå.

La oss håpe det :-) Et tegn er det paniske hastverket de har med å innføre diktaturet. Det er lite fornuftig. En langsom innsnøring hadde vært mer taktisk. Det minner om Biden-regimet; alt skal gjennomføres i full fart, det kan ikke unngå å skape mer motstand enn en mer sømløs revolusjon.

Og i dag har den østerrikske kansleren Schallenberg -han som er frontfigur for vaksinetvangen- trukket seg, helt uventet. Hva skjedde? Prøver han å stikke fra det kommende oppgjøret, eller blir han fjernet for at en enda mer brutal leder skal overta?
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

translator

#647
Quote from: ConTrari1 on 02.12.2021, 13:53:31
Men Japan hører du ikke noe om...de har nemlig praktisk talt utryddet Corona ved å bruke det som er forbudt i Norge; Ivermectin.

Hvilket bekreftes:Ivermectin ble opprinnelig utviklet i nettopp Japan:

QuoteMiddelet ble utviklet så tidlig som på 1970-tallet og kom i salg i 1981. Det er i alminnelig salg over store deler av verden, og kan derfor ha langt større kost/nytte-effekt enn de nyutviklede og svært dyre vaksinene, spesielt i land med stor fattigdom og dårlig utviklet helsevesen.

– Vi kan, for hver dag som går, regne inn meningsløse dødsfall herfra og ut, gitt at vi faktisk sitter på en medisinsk løsning på pandemien allerede, forklarte den amerikanske lungespesialisten Pierry Cory under en senatshøring i USA tirsdag.

Løsningen Dr. Cory snakker om, er legemiddelet Ivermectin, som ble utviklet i Japan på 1970-tallet og tatt i bruk medisinsk på 80-tallet. Ivermectin har lenge gått under betegnelsen «vidunder-medisin» og brukes primært mot parasittangrep i eller på kroppen. Skabb, hodelus og lignende. Dr. Cory har vist utrolige resultater i behandlingen av Covid-19-pasienter.

https://www.document.no/2020/12/09/korona-medisinen-big-pharma-ikke-vil-vite-av/
"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

ConTrari1

#648
Det er jo nettopp fordi Ivermectin er svært billig i mange land at Big Pharma slåss med nebb og klør for å hindre bruk.

Dersom bare ett eneste dødsfall i Norge kunne ha vært forhindret ved hjelp av profylaktisk og tidlig-behandlende legemidler som blir nektet folket, da bør de ansvarlige myndigheter anklages og dømmes for uaktsomt drap.

OMICRON; Så ufarlig at du må beskyttes mot det som ikke skader deg:

Ingen har blitt alvorlig syke av omikronutbruddet.

Det opplyser assisterende bydelsoverlege Tine Ravlo i Frogner bydel til NTB.

– De vi har kartlagt, som tilhører Oslo, har symptomer i form av hodepine eller sår hals. Noen har hoste. Men de har det vi leger kaller milde symptomer, sier assisterende bydelsoverlege Tine Ravlo i Frogner bydel til NTB.

Ingen innlagt på sykehus. Ravlo sier at sykdomsbildet passer med det sørafrikanske leger forteller.

– De rapporterer om forkjølelsessymptomer og litt influensasymptomer. De har det greit, sier hun.


Når har vi innført restriksjoner bare for symptomer på forkjølelse?

Det er for tidlig å si om omikron er mer eller mindre farlig enn delta. Det samme gjelder effekten av vaksinene. FHI antar den beskytte mot alvorlig sykdom.

Min utheving.
https://resett.no/2021/12/03/omikronsmittede-har-fatt-milde-symptomer/
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

Ex-administrator

#649
Påstanden er her altså at Ivermectin ble anbefalt av "The head of the Tokyo Metropolitan Medical Association", og at antallet tilfeller etter det har falt voldsomt.

Selv om Tokyo [Metropolitan] Medical Association ikke er et statlig organ i Japan, har de faktisk anbefalt bruk av Ivermectin, men det er ennå ikke godkjent av japanske myndigheter.

Men for all del, jeg utfordrer dere til å finne en offisiell uttalelse fra faktiske styresmakter i Japan på at det er godkjent, og dokumentasjon på at Ivermectin er brukt til behandling av Covid-19.

translator

Folk er dessverre (fortsatt) fullstendig hjernevasket, det viser kommentarfeltet i min lokalavis på en artikkel om munnbind (bak betalingsmur). Nå skal det også nevnes at moderator er særdeles ivrig på å slette innlegg med motforestillinger og/eller bidrar til saklig informasjon.

https://www.dt.no/henning-47-reagerer-et-minimum-som-bruker-munnbind/s/5-57-1800949


QuoteKom med påbud. Få en vakt ved inngangene og nekt dem som ikke har det på seg..   jeg skjønner ikke at folk gir jo blanke f.....

Enig, må påbud til , hvis ikke fungerer det ikke , og trafikken blir ikke mindre mot jul .

Det er bare å erkjenne at folk ikke kommer til å bruke det hvis det ikke blir påbud. Denne uken fikk en venn av meg på over 80 år med 3 vaksine doser påvist korona på en institusjon her i byen. Hun har ikke hatt andre inne hos seg enn helsepersonalet så smitten blir fortsatt dratt med inn.
De med underliggende sykdommer våger seg nesten ikke ut for de fleste andre lever som om korona ikke eksisterer!

Er den gamle alvorlig syk med covid, eller beskytter vaksinen?

Var nettopp i butikken i Svelvik. 21 personer i butikken, tre med munnbind..... Det må nok påbud til ja.

Forsøk å slappe av, så du ikke før av hjertestans pga høyt blodtrykk. Der er faktisk mer sannsynlig, enn at du dør av covid.

Det må bli påbud ingen ting å vente på gjør det NÅ .

Mulig jeg misforstår, men anbefalingene er jo å bruke munnbind når man ikke klarer å holde en meters avstand. På Buskerud Storsenter er det enorme arealer , og ekstremt sjelden man behøver gå nærmere andre enn en meter.

Du vil vel ikke forstå. På butiikksentre,og de fleste andre butikker, klarer du ikke å holde avstanden hele tiden med mindre du går med en stor "rockering" rundt livet.

Hva forventes egentlig av en anbefaling? Et litt puslete tiltak fordi man ikke vil gjøre seg upopulær.

De fleste av de som er mest arrogante og ikke bruker munnbind er folk fra 45 og nedover og de har gjerne med seg små unger, de burde jo gå foran som gode eksempler. Nei stopp de ved inngangen og begynn med høye bøter det er vel det eneste de forstår

Det bør bli påbud i Drammen også når det er så mange andre kommuner rundt på flere kanter som har påbud på grunn av smittesituasjon. Hva er poenget med å la være/vente og se.? Det nærmer seg jul, og det er ofte mange folk i butikker og på kjøpesentre. Og når man sier at det er en sterk anbefaling å bruke det, så betyr jo det at de mener at det skal brukes. Og  når de da ser at det er færre som bruker det når det bare er anbefaling, så bør de komme med påbud isteden.

på kongsberg er det påbud med munnbind der du ikke kan overhokde meteren,men skjer det nei.mange eldre er veldig flinke ,men ungdom stimmler sammen uten munnbind på butikker og kjøpesenter.til og med rett fra teststasojonen og inn i butikken som ligger like ved.

Innrømmer å ikke ha vært blant de flinkeste i konstant bruk av munnbind, men - unngår alle handlesenter og bruker munnbind kun når det er påkrevet, altså om det ikke er mulig å holde avstand! Har smitteapp på tlf og har ikke vært syk eller smittet!

Hadde jeg stått i operasjonskø så hadde jeg definitivt holdt meg unna sentershopping!!

Eneste løsning er vaksine-plikt og vaksinepass!!!

Innfør corpnapass, og hold uvaksinerte ute. Så er den diskusjonen unødvendig!
"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

translator

Tusen dollar i sekundet - dette er det legemiddelfirmaene tjener på "pandemien"! Dette sier Cecilie Berg, en ung svensk kvinne, som har gjort den jobben som verken godt lønnede journalister, helsepersonell, politikere eller helsebyråkrater har giddet å gjøre. Hun har samlet og stilt opp nakne tall og fakta fra åpne kilder. Arbeidet hennes er imponerende. Også svært relevant for situasjonen i Norge. Her trenger man ikke å legge noe til:https://www.youtube.com/watch?v=4ZvNzhN3x74&ab_channel=CeciliaBerg
"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

translator

#652


Omikron er altså dokumentert ikke "farlig". Så hvorfor har man da satt i gang dette hysteriet rundt omikron? Min teori er at dette nye viruset "oppsto" akkurat nå fordi det kommer så mange bevis på at corona-vaksinene folk har fått til nå ikke har effekt eller svært kortvarig effekt mot smittespredning av alle covid-virus. Vaksinerte sprer virus like lett som uvaksinerte. Men når de fullvaksinerte blir fortalt at de er smittet med omikron, så er det fordi dette er en ny mutant som vaksinene ikke virker på. Men om ikke lenge, til våren sies det, har de nok fått oppgradert vaksinene til en variant som også virker mot omikron. Snart klart for dose 4 folkens!
"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

ConTrari1

Hva er skjedd med oss, som lar oss kue så lekende lett? Kan det være en slags syklus av moralsk integritet og mot til å kjempe for friheten, der vi nå er nede i en bølgedal?

Denne er jo noe å tenke litt over:

There's a popular meme you've probably seen that was floating around even before the endemic pandemic.  The images vary, but the text delineates four stages running thusly:

1 Hard times make strong men
2 Strong men make good times
3 Good times make weak men
4 Weak men make hard times


Vi er i en tilstand i vår sivilisasjon (hva som nå måtte være igjen av den), der folket skvetter en meter i været og stiller seg på geledd bare noen hvisker et lite BØØØ. Så ja, det kan tenkes at ting må bli en god del verre, før vi kan gjenvinne retten til å kalle oss frie mennesker.

https://www.americanthinker.com/blog/2021/12/weak_men_make_hard_times.html
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

ConTrari1

#654
Quote from: Administrator on 03.12.2021, 10:05:57
Påstanden er her altså at Ivermectin ble anbefalt av "The head of the Tokyo Metropolitan Medical Association", og at antallet tilfeller etter det har falt voldsomt.

Selv om Tokyo [Metropolitan] Medical Association ikke er et statlig organ i Japan, har de faktisk anbefalt bruk av Ivermectin, men det er ennå ikke godkjent av japanske myndigheter.

Men for all del, jeg utfordrer dere til å finne en offisiell uttalelse fra faktiske styresmakter i Japan på at det er godkjent, og dokumentasjon på at Ivermectin er brukt til behandling av Covid-19.

Nok en gang henger du all din argumentasjon på et påskudd. Nå er alt som kommer av gode nyheter om Ivermectin gjort ugyldig pga manglende godkjenning i Japan.

Men la oss for diskusjonens skyld gå ut fra at Ivermectin ikke har noe som helst av gode effekter. Null. Niks. Nada. Gjør det noen skade om den likevel benyttes? Bør man ikke i en krise situasjon prøve ut alle muligheter, for Ivermectin har jo ikke påviste nevneverdige skadevirkninger? Eller har du annen informasjon? 

Kanskje situasjonen i Japan er denne: Det tar TID, kanskje flere måneder å få legemiddelet godkjent. I mellomtiden  har man oppdaget at det virker! "Heisan! Skal vi ta det i bruk, selv om det ikke foreligger offisiell godkjenning? Ja visst!"

i USA er 200 medlemmer av Kongressen behandlet med Ivermectin:

Dr. Pierre Kory from FLCCC treated Joe Rogan, along with 200 members of Congress, with monoclonal antibodies, prednisone, Z-pak, NAD, vitamins and ivermectin. Yes, ivermectin, the medication the entire medical complex and mainstream media are calling "horse medicine" and "horse de-wormer."

https://www.naturalnews.com/2021-10-31-ivermectin-is-horse-dewormer-for-regular-americans-first-choice-for-congress.html

Ser ut til å være en effektiv "hestekur"!

Dr. John Campbell har et innslag om Japan, man ser på smittekurven av at ca 12 dager etter Ivermectin ble tatt i bruk, faller antall smittede dramatisk , og går raskt ned mot nesten null. (1,00 min)

Legg merke til hvor få tilfeller og særlig dødsfall det har vært i Japan (6,30 min).

Japan har høy grad av vaksinering.

Vurdering av om Delta er "utryddet" som følge av mange mutasjoner. (9,30 min)

Og videre; Japan har vært svært isolert i meget lang tid, og har mindre genetisk variasjon enn andre folk. Dette kan ha gitt positivt utslag mht Corona.

Så, en grundig og interessant gjennomgang, vel verdt å se på også andre innslag fra Campbell.

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=E1GF0H9V_1g

Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

ConTrari1

Kan dette være en "game-changer" for  Corona-politikken i USA? En føderal dommer har bestemt at den opprinnelige Pfizer-vaksinen ikke kan gjelde som identisk med firmaets Comirnaty-vaksine.

Since the two injections contain different ingredients and are manufactured in different ways, Judge Winsor said that they are legally not the same, and that the EUA one cannot be forced on people by the Department of Defense (DOD).

Dette er viktig, for den gamle vaksinen er fortsatt bare godkjent til nødbruk, mens Comirnaty er fullt godkjent. Men den er ikke tilgjengelig:

Keep in mind that Comirnaty is not even available to the public yet. This means that there are no vaccines currently available that can legally be mandated on anyone.

Nødgodkjente vaksiner kan IKKE påtvinges noen, dermed er f. eks. Bidens vaksine-tvang for store deler av samfunnet heller ikke lovlig.

As explained by The Defender, EUA products are considered experimental under U.S. law. This means that they cannot be mandated, and everyone has the right to refuse them.

"?he Nuremberg Code, as well as federal law, provide that no human being can be forced to participate in a medical experiment," The Defender further reported.

"Under 21 U.S. Code Sec.360bbb-3(e)(1)(A)(ii)(III), 'authorization for medical products for use in emergencies,' it is unlawful to deny someone a job or an education because they refuse to be an experimental subject."

Faktisk sier loven at i det øyeblikk et legemiddel er fullt godkjent, opphører nød-godkjenningen av andre, og de kan ikke benyttes mer.

Interestingly, the law further states that once a fully licensed product becomes available, in this case Comirnaty, none of the EUA products can continue to be administered. This means that the Biden regime and anyone else trying to force people to take any of these injections is a criminal.

Det er mye som tyder på at Pfizer har skapt forvirring omkring de to produktene, for å gi inntrykk av at de er tilnærmet identiske og dermed kan bruke som hverandre:

It turns out that the FDA's approval of Comirnaty was accompanied by confusing documents and equally confusing public statements that did not specify any differences between the two injections.

"The licensed vaccine has the same formulation as the EUA-authorized vaccine and the products can be used interchangeably to provide the vaccination series without presenting any safety or effectiveness concerns," one such confounding statement read.


https://www.thegatewaypundit.com/2021/12/covid-19-vaccines-not-prevent-transmission-disease-judge-doughtys-ruling-destroys-bidens-vax-mandates/
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

ConTrari1

To tunger har mitt hjerte,
to viljer har mitt sinn."

skrev Inger Hagerup. Er det statens motto nå?

Vi er kan bli reddet av Omicron!

– En coronavariant som smitter raskere og gir mildere sykdom er det beste vi kan håpe på, sier seniorforsker Gunnveig Grødeland til Stavanger Aftenblad.

– Coronaviruset vil nok bli likestilt influensaviruset i alvorlighetsgrad. Det vil alltid være til stede, men typisk kun gi mild sykdom. Slik det ser ut nå er en slik mutasjon veien ut av pandemien, sier hun.

En mutasjon som gir mildere sykdom og raskere smitte kan være et tegn på en coronavariant som vil være kompatibel med et samfunn uten restriksjoner.


https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/lVerpL/vaksineekspert-omikronvarianten-kan-vaere-begynnelsen-paa-slutten-for-coronaviruset

Guldvog, også i VG:

– Det ser ikke lyst ut om vi ikke treffer riktig tiltak, sier helsedirektøren.

Helsedirektoratet har i flere runder anbefalt strengere tiltak enn det regjeringen har valgt å innføre, og strengere tiltak enn det Folkehelseinstituttet (FHI) har anbefalt.


Usalig spagat. Er det noen som har glemt å lese de seneste epostene fra Klaus Schwab, Bill Gates og WHO?
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

ConTrari1

De nye tiltakene er en slapp repetisjon av tidligere, nytteløse øvelser. Det er tydelig at regjeringen ikke våger noen lockdown, så det blir helt overfladiske inngrep. Masker stort sett overalt, en meter avstand, maks anbefalt antall gjester (men mange flere på jul- og nyttårsaften, som om viruset holder fri da), osv.

Det eneste interessante her, er hvor nølende de er blitt. "Slå ned" smitten? Ikke et ord. Det store spøkelset som lurer, er hvordan de skal bortforklare en situasjon med sterkt økende antall innlagte med vaksineskader.
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

stjakobs

#658
COVID har vært død i Uttar Pradesh lenge - med unntak av en veldig kort seks ukers topp tidlig på våren. Uttar Pradesh ville sannsynligvis vært det første verdenseksperimentet på hvordan et gitt område ville sett ut hvis de hadde tatt ivermectin fra dag én før en "bølge" traff. Dessverre flyktet hundretusener av sesongbaserte migranter fra Mumbai og andre storbyer da Delta-bølgen slo inn. Migrantene dro tilbake i landsbyene sine i Uttar Pradesh, og ga dem den samme økningen som alle andre stater fikk, fordi disse menneskene ikke tok ivermectin.


Men da staten begynte å distribuere stoffet til alle, falt tilfellene raskere og skarpere enn noe annet sted vi har sett i verden, og gevinsten har holdt seg i flere måneder med rekordlave tilfeller. Dr. Surya Kant Tripathi, leder for luftveismedisinsk avdeling, King George Medical University, Lucknow, fortalte Financial Express Online i april at staten begynte å gi ivermectin til alle som var i hjemmeisolasjon (i stedet for å fortelle dem at de ikke skulle gjøre noe før de fikk pusteproblemer - noe vi dessverre lar skje her i landet).

Delstaten Uttar Pradesh har anslagsvis 240 millioner innbyggere. Pr. 6/12-2021 var det registrert totalt 22911 døde av Covid. Dette utgjør 96,3 døde pr. million innbyggere. På samme tid var tallet for Norge 199 døde pr. million.


Lenke til artikkelen i Financial Express Online:

https://www.financialexpress.com/lifestyle/health/covid-19-states-ignore-who-recommendation-on-ivermectin-heres-what-doctor-who-wrote-white-paper-on-the-drug-has-to-say/2231596/

Lenke til statistikk fra Uttar Pradesh:
https://www.citypopulation.de/en/india/covid/IND09__uttar_pradesh/

Politics is the art of looking for trouble, finding it everywhere, diagnosing it incorrectly and applying the wrong remedies.

ConTrari1

Steigan gjengir en artikkel fra Foreningen Lov og Helse, meget omfattende og grundig gjennomgang av de forskjellige fasene av Corona-tiden, med fokus på antall tester / positive i tidsrommene for henholdsvis nedstengning og åpning av samfunnet. Også mye bra om teknisk falsk positive tester.

Hvis man «graver» litt i det vi blir fortalt gjennom pandemien oppdager man flere pussigheter:

Vi ser at de gitte parameterne («smittetall», innleggelser, alvorlig syke) var betraktelig verre da samfunnet ble helt gjenåpnet høsten 2021 enn da det ble erklært krise og nedstengning høsten 2020.

Vi har også funnet ut at de såkalte «smittebølgene» har vært enten rene illusjoner eller i beste fall svært overdramatisert.

Vi har sett at i perioden før hver nedstengning og erklærte «smittebølger» har antallet tester konsekvent økt betydelig og noen ganger dramatisk. Dette i kombinasjon med den uvitenskapelige bruken av absolutte smittetall har skapt inntrykket av smittebølger.

Vi har sett at kort tid etter (få uker, eller noen dager) at det har kommet en erklæring om lockdown, krise, smittebølge o.l. har antallet tester blitt redusert igjen, noe som fort kan skape inntrykk av at tiltakene har virket.

At til tross for retorikk som «...er svært smittsom», «smitten sprer seg raskt», «...vi må passe opp for den skjulte smitten» ser vi at tallene (hvis man skal ta tallene på alvor) viser at covid-sykdommen er veldig eller temmelig lite smittsom ((R2– 0,6207).

Slik har det i pressen og fra en del i koronaledelsen tidvis blitt skapt nesten rene illusjoner i forhold til hva som har vært den nøkterne virkeligheten. Det kunne nok være en god strategi fremover at noen fulgte litt nøyere med slik at man begrenser antallet slike pussigheter i fremtiden.


https://steigan.no/2021/12/tilbakeblikk-en-pandemi-av-pussigheter/
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.