Author Topic: Är Corona den nya klimatfrågan?  (Read 15887 times)

ConTrari1

 • Supermedlem
 • *****
 • Posts: 1 625
  • View Profile
Re: Är Corona den nya klimatfrågan?
« Reply #60 on: 17.11.2020, 09:35:10 »
Litt på siden, men jeg mener dette er relevant mht. den økende  avstanden mellom folk og formyndere, her  beskrevet i en artikkel  hos Steigan, av Ove Bengt Berg som siterer Gudmund Hernes:

«For arbeiderbevegelsen er det viktigste at dens kadre og indre liv er endret underveis. Mens antallet partimedlemmer er falt, har antallet konsulenter gått opp. [Utheva av OBB] Det har avfødt en ny politisk klasse med en dramatisk forskjellig politisk kultur. De som hører hjemme i dette sjiktet, henter sin lønn fra politiske og administrative verv, deler grunnleggende referanserammer på tvers av politiske skiller, og omgås mest og lettest hverandre. Vi har fått partier med to etasjer, der de som driver politikk på heltid, ikke har så mye tid til å treffe eller lytte til det som sies nedenunder. Politikk er blitt en livsform der utøverne henter en stadig mindre del av sin erfaring utenfor politikk og administrasjon.
De voksende konsulentkadrene undergraver i seg selv også sosialdemokratisk politikk. Trolig må både Arbeiderpartiets rådgivere i Oslo og alle rundt Erna i regjeringskontorene søke andre jobber etter neste valg. Mange av dem kan da bare gå til … hverandre. Det vil si til rådgivningsbyråer som First House og andre herregårder.
Og som flere har påpekt: slike overganger undergraver landets politiske kultur. Det er vanskelig å bevare integriteten når man hopper fra en ideologisk motivert jobb der man fremmer saker man tror på, til å bli økonomisk kompensert for å fremme klienters interesser. Folk spør: Hva står de egentlig for og hva tror de egentlig på? Var den politiske fanen de holdt, egentlig et bekvemmelighetsflagg? For det bringer politikken i vanry hvis det er mer til felles mellom to rådgivere når én av dem er sosialdemokrat, enn mellom to sosialdemokrater når en av dem er rådgiver.


https://steigan.no/2020/11/gudmund-hernes-om-ap-et-parti-foran-undergangen/

ConTrari1

 • Supermedlem
 • *****
 • Posts: 1 625
  • View Profile
Re: Är Corona den nya klimatfrågan?
« Reply #61 on: 17.11.2020, 09:53:34 »
Nå kommer det bekymringsmelding også fra en ledende politiker i Høyre, dette er gode signaler!

«Den øredøvende aksepten for svært inngripende tiltak i folks aller nærmeste privatsfære gir grunnlag for bekymring, både for rettsstaten og folks helsetilstand.» Dette skriver stortingsrepresentant Kristian Tonning Riise (H) i en kronikk i VG. Han skriver videre:

Når denne virus-situasjonen er ferdig, så er det en ting som kommer til å stå igjen som mest skummelt for min del, og det er hvor lett vi nordmenn tydeligvis ikke bare aksepterer, men i mange tilfeller også heier frem svært inngripende tiltak fra myndighetene i vår egen privatsfære.


Riise viser til at Covid19-viruset har krevd livet til om lag 300 personer i Norge siden i vår. 90 prosent av disse hadde underliggende kroniske sykdommer. Gjennomsnittsalderen for koronarelaterte dødsfall er 84 år. Samtidig vet vi at600 mennesker dør av selvmord hvert år i Norge. Riise mener at selv om noen takler ensomhet godt, er det slett ikke alle som gjør det. «For noen kan ensomhet være livsfarlig.«

Kristian Tonning Riise er den første stortingsrepresentanten som bryter ut av rekkene, og det i Erna Solbergs eget parti.


Han avslutter slik:

Noen påbud og retningslinjer er selvsagt nødvendig i en slik situasjon som vi er inne i nå, men jeg orker rett og slett ikke å sitte stille og late som jeg synes det vi holder på med nå er normalt, selv for en krisetid.

Disse tiltakene griper inn i privatsfæren i en helt vanvittig grad, og det er på tide at noen sier ifra om at det vi holder på med nå er helt sinnssykt!


https://steigan.no/2020/11/koronasprekk-i-hoyre/

Dette er sterke ord fra en kommende stjerne i Ernas parti. Lurer på når han får kjenne partipisken på ryggen? Eller kanskje Erna bare vil smile og tenke på Ny Yåkke, Ny Yåkke? FN-bygget er vel rimelig trygt, både for Corona og uønskede meninger.

https://www.youtube.com/watch?v=UkLXC0AcR_c« Last Edit: 17.11.2020, 10:01:36 by ConTrari1 »

translator

 • Supermedlem
 • *****
 • Posts: 819
  • View Profile
Re: Är Corona den nya klimatfrågan?
« Reply #62 on: 20.11.2020, 17:05:15 »
Nå begynner myndighetenes coronahåndtering å interessere meg like mye som deres klimahåndtering. Mens jeg i starten ikke hadde noen motforestillinger mot hvordan de taklet den, så begynner jeg nå å lure. Overdriver de dette nå? Og i tilfelle hvorfor?


Har du sett denne boken, Boris?
https://www.amazon.com/COVID-19-Great-Reset-Klaus-Schwab/dp/2940631123

Ellers har Lars Bern et sterkt innlegg om corona. Svært mange av de som blir syke eller dør er svekket av medisiner trykket på dem av legemiddelindustrien. De er ofre for den metabole pandemien, som han kaller det.


https://www.youtube.com/watch?v=bEq36visihY&ab_channel=SvenskWebbtelevision

Pål Steigan slenger nå ut en brannfakkel mot denne boken. Han kaller den global fascisme.

Quote
Klaus Schwab: Covid-19 The Great Reset, et program for globalt diktatur

Det er ikke mulig å trekke noen annen konklusjon enn at milliardærklubben World Economic Forum nå bruker koronakrisa maksimalt til å gruse verdenssamfunnet så til de grader at det ikke vil være noen vei tilbake. All politisk motstand skal valses ned med alle de midlene som står til rådighet.

«The Great Reset» er en klassekrig med massiv overføring av makt og rikdom fra arbeider- og middelklasse til overklassen, og Schwab gjør ingen hemmelighet av at nasjonalstaten ikke har noen plass i hans vidunderlige nye verden
https://steigan.no/2020/11/klaus-schwab-covid-19-the-great-reset-et-program-for-globalt-diktatur/

Legg merke til kommentaren fra Magne Botnedal

Quote
Dette er ikke alene agendaen til WEF, men hele “Deep State”, som dessverre de fleste norske toppolitikere også støtter. De deltar på Bilderberger-konferanser og Davos-møter, fordi de også er “globalister”. De støtter Clinton-foundation, B&M Gates Foundation, WHO, FN og hele kostebinderiet.
Håper @Pal_Steigan fortsetter å sette søkelys på dette, og kanskje også etterhvert se at det er dette Trump kjemper i mot, som er hovedårsaken til at han blir motarbeidet av Big Tech, Big Media, Big Pharma og hele globalist-eliten Alle som ser hva som skjer, bør gå sammen i motstanden mot dette, og protestere høylytt mot det kommende Davos-møtet neste mai. Tilsvarende bør høyre- og venstreside i Norge, gå sammen om å stifte et nytt parti som har som mål å gi makten tilbake til folket, ikke bare i Norge, men i hele verden.

IPCC - They've told us what it's NOT. But NOT what it is.

ConTrari1

 • Supermedlem
 • *****
 • Posts: 1 625
  • View Profile
Re: Är Corona den nya klimatfrågan?
« Reply #63 on: 20.11.2020, 21:45:27 »
Takk for gode linker, Steigan er virkelig på ballen her!
Et eksempel på pinlig Corona-panikk har vi i den australske delstaten South Australia, som er blitt utsatt for nærmest total lockdown, alt utendørs opphold er strengt forbudt, hundelufting inklusive, bortsett fra at en person i husholdningen nådigst får lov til å kjøpe matvarer. "My home is my prison", så å si. Men vent! Hva skjedde?

South Australia imposed an extremely strict coronavirus lockdown on Wednesday, attracting international attention when residents complained they were denied permission to walk their dogs.

Concluding that a highly contagious strain of the virus was leaping from pizzeria employees to their customers, officials declared a six-day lockdown and very literally placed the entire population under house arrest.

The state went into panic mode when a man who tested positive for Chinese coronavirus told contact tracers he got sick after stopping to buy a pizza at the Woodville Pizza Bar in Adelaide, where several workers had become infected.

Residents were told they should ask the government for permission to go outside so they could exercise, get a little fresh air, or walk their dogs. To the amazement of both South Australians and observers around the world, the government started telling them “no.”

On Friday, embarrassed officials said they would lift the restrictions two days early because they discovered the entire panicked “circuit-breaker” lockdown was triggered by false statements made to contact tracers.


Flere titusen tester ble gjort etter dette "utbruddet", men bare 25 tilfeller ble oppdaget. Til trøst kan "arresterte" innbyggerne synge med i en fin gammel shanty; "South Australia":

https://www.youtube.com/watch?v=mDjOAsxeokw

https://www.breitbart.com/national-security/2020/11/20/south-australia-ends-lockdown-early-because-pizzeria-worker-lied-contact-tracers/

ConTrari1

 • Supermedlem
 • *****
 • Posts: 1 625
  • View Profile
Re: Är Corona den nya klimatfrågan?
« Reply #64 on: 21.11.2020, 11:32:25 »
Etter hvert kommer det vel også en moralsk stigmatisering av de som ikke ønsker å ta vaksine. Kanskje vil våre velmenende myndigheter utstyre alle "bestukkede" med et hedersmerke som de stolt kan vise frem, mens "vaksinektere" må bøye hodet i skam?

Vardøger. Fordømte vardøger. Nå kommer det fra vest:

A senior Conservative MP has said it is possible that once mass vaccination is underway workplaces and social venues may ban entry to those who do not have a certificate to prove they have been vaccinated against COVID-19.

Speaking to HuffPost UK on Thursday, Tom Tugendhat MP, the chairman of the Foreign Affairs Select Committee in the House of Commons, said that if there is a nationwide rollout of a vaccine, he could imagine that employers and social venues such as pubs and restaurants may demand to see certificates of vaccination, comparing it to conditions on entry to certain countries.


Dette er det mest skremmende jeg har lest på det jeg kan huske. Du kan ikke være på din arbeidsplass, ikke på en restaurant, i det hele tatt skal du fryses ut av samfunnet dersom du ikke har vaksine sertifikat. Hva er hendt med det frihetselskende engelske folket?

https://www.breitbart.com/europe/2020/11/14/tory-minister-says-workplaces-social-venues-may-ban-britons-vaccination-certificates/

Laura Ingraham hos Fox følger opp dette skremmende temaet, nå er det selveste Bill Gates som vil ha et GLOBALT digitalt vaksine pass;

She noted that Gates himself floated the idea of a globally recognized coronavirus vaccine "certificate" to be used as something like a passport to gain entry to nations based on immunity statues.

"As people come in, do they have a digital certificate that says whether they have been vaccinated or not?" Gates said, adding that he hopes a "dialogue" will begin on the topic when the U.S. rejoins the WHO, as expected under a Biden presidency.


Nå har jo vår sammensuriaterte statsminister gitt store summer til Gates og hans vaksineprogram, så noen bør stille henne et klart og direkte spørsmål om hun støtter en slik grunnleggende inngripen i våre menneskerettigheter.

https://www.foxnews.com/media/laura-ingraham-globalists-bloomberg-forum-world-health-organization-bill-gates

Edit; Lagger inn dette fra translators kommentar, skulle vært med opprinnelig, for det er nettopp det han beskriver som dukker opp hos Ingraham også:

Legg merke til kommentaren fra Magne Botnedal

Quote
Dette er ikke alene agendaen til WEF, men hele “Deep State”, som dessverre de fleste norske toppolitikere også støtter. De deltar på Bilderberger-konferanser og Davos-møter, fordi de også er “globalister”. De støtter Clinton-foundation, B&M Gates Foundation, WHO, FN og hele kostebinderiet.
Håper @Pal_Steigan fortsetter å sette søkelys på dette, og kanskje også etterhvert se at det er dette Trump kjemper i mot, som er hovedårsaken til at han blir motarbeidet av Big Tech, Big Media, Big Pharma og hele globalist-eliten Alle som ser hva som skjer, bør gå sammen i motstanden mot dette, og protestere høylytt mot det kommende Davos-møtet neste mai. Tilsvarende bør høyre- og venstreside i Norge, gå sammen om å stifte et nytt parti som har som mål å gi makten tilbake til folket, ikke bare i Norge, men i hele verden.
« Last Edit: 21.11.2020, 11:43:50 by ConTrari1 »

ConTrari1

 • Supermedlem
 • *****
 • Posts: 1 625
  • View Profile
Re: Är Corona den nya klimatfrågan?
« Reply #65 on: 22.11.2020, 16:58:32 »
Det nye engelske "Doublespeak" ordet: Freedom Pass.

The British government will reportedly introduce “freedom passes” and specialised passport certificates to people who have tested negative for the Chinese coronavirus, as Prime Minister Boris Johnson is set to announce further regional lockdown restrictions following the end of the latest national lockdown in December.

A source told the paper that the certificates would “allow someone to wander down the streets, and if someone else asks why they are not wearing a mask, they can show the card, letter or an App,” adding that it would permit a person to “to see their family, and normal social distancing rules will not apply”.

Nå mangler det bare en aldri så liten "Freedom Tax", et fast beløp å betale for hver venn og familiemedlem som kortholderen har lov til å treffe.

https://www.breitbart.com/europe/2020/11/22/freedom-pass-please-uk-to-introduce-covid-immunity-passports-as-more-lockdowns-loom/

ConTrari1

 • Supermedlem
 • *****
 • Posts: 1 625
  • View Profile
Re: Är Corona den nya klimatfrågan?
« Reply #66 on: 24.11.2020, 09:48:12 »
Og i kjølvannet av dette, kommer det australske flyselskapet Quantas med krav om vaksinering for å fly med dem, inn eller ut av Australia. Ifølge firmaets leder er det andre selskaper som har samme tanker. Har de noe juridisk fullmakt til dette? Eller er det med stilltiende samtykke fra staten? Her snevres vår frihet inn med skremmende fart. Men er det så ille å bli vaksinert? Sannsynligvis ikke, men dette er å innskrenke folks frihet til å reise. Hva om et flyselskap nektet å ta med passasjerer som f. eks. forlanger å ha på plagg som toner en viss religion? Eller nekter folk som bærer et kors rundt halsen? Hvis ikke flere negative tester er nok, hva er det da som ligger bak? Hvordan kan man tvinge folk til å ta en vaksine, med  reiseforbud for de som ikke vil? Great Reset kan ofte virke som et fjernt mareritt og en sær konspirasjonsteori, men her virker det som den er i full gang.

Australian airline Qantas is drawing up plans to make a coronavirus vaccination mandatory for all passengers traveling internationally, the company’s top executive has revealed.

“We are looking at changing our terms and conditions to say for international travellers, that we will ask people to have a vaccination before they can get on the aircraft,” CEO Alan Joyce said in a Monday interview with Channel 9’s A Current Affair.

https://www.breitbart.com/health/2020/11/23/qantas-airlines-to-make-coronavirus-vaccination-mandatory-for-international-travel/

Telehiv

 • Global moderator
 • Supermedlem
 • *****
 • Posts: 3 365
 • Qui vivra verra
  • View Profile
Re: Är Corona den nya klimatfrågan?
« Reply #67 on: 24.11.2020, 10:39:24 »
Kerry skal inn som kombi Covid + Climate minister?Obama-klanen drev med dette i demokrat-bakspillet for presidentvalget nå, men dette er vel det nærmeste vi har kommet (i USA) til å få servert åpne motiver om å samdrille krisepotensialet i både covid og klima til å styrke den overnasjonale elites kontroll med verdenssamfunnet?

Link:
https://wattsupwiththat.com/2020/11/23/biden-taps-john-kerry-as-presidential-climate-envoy-expect-merging-of-covid-climate-kerry-you-could-just-as-easily-replace-the-words-climate-change-with-covid-19/

Her er en kanskje enda klarere artikkel om saken:
Link: https://climatechangedispatch.com/biden-appoints-john-kerry-as-climate-czar-nsc-council/« Last Edit: 24.11.2020, 10:52:42 by Telehiv »

ConTrari1

 • Supermedlem
 • *****
 • Posts: 1 625
  • View Profile
Re: Är Corona den nya klimatfrågan?
« Reply #68 on: 24.11.2020, 11:03:23 »
Kerry skal inn som kombi Covid + Climate minister?

Obama-klanen drev med dette i demokrat-bakspillet for presidentvalget nå, men dette er vel det nærmeste vi har kommet (i USA) til å få servert åpne motiver om å samdrille krisepotensialet i både covid og klima til å styrke den overnasjonale elites kontroll med verdenssamfunnet?

Link:
https://wattsupwiththat.com/2020/11/23/biden-taps-john-kerry-as-presidential-climate-envoy-expect-merging-of-covid-climate-kerry-you-could-just-as-easily-replace-the-words-climate-change-with-covid-19/

Her er en kanskje enda klarere artikkel om saken:
Link: https://climatechangedispatch.com/biden-appoints-john-kerry-as-climate-czar-nsc-council/

Kerry sauser suverent sammen Corona og klima, og det er tydelig at for Demokratene er dette to  verktøy til makt. Helse, økonomi og vitenskapelig redelighet  blåser de en lang marsj i. Biden har plukket ut en rekke gamle Obama-travere, det får nok venstrefløyen til å se enda mer rødt, og det kan straffe seg når folk ser at det blir en reprise av Obamas politikk, som var grunnlaget for Trumps gjennombrudd i politikken. Det viser at Biden har svært lite av egen politikk å by på.

John Kerry to Return in Biden Administration as 'Climate Czar' (breitbart.com)

Edit: Minner om denne Great Reset artikkelen hos Steigan, der man siterer Klaus Schwab:

Mange lurer på når ting blir normale. Det korte svaret er: aldri. Ingenting vil noen gang komme tilbake til den «ødelagte» følelsen av normalitet som hersket før krisa fordi koronaviruspandemien markerer et grunnleggende vendepunkt i vår globale bane. Verden slik vi kjente den i de første månedene av 2020 er ikke mer, den er oppløst i sammenheng med pandemien.

Og det på grunn av en sykdom som ikke truer verdens nasjoner på noen som helst måte.


https://steigan.no/2020/11/klaus-schwab-covid-19-the-great-reset-et-program-for-globalt-diktatur/
« Last Edit: 24.11.2020, 11:13:16 by ConTrari1 »

Telehiv

 • Global moderator
 • Supermedlem
 • *****
 • Posts: 3 365
 • Qui vivra verra
  • View Profile
Re: Är Corona den nya klimatfrågan?
« Reply #69 on: 24.11.2020, 11:30:17 »
Edit: Minner om denne Great Reset artikkelen hos Steigan, der man siterer Klaus Schwab:

Steigan, den gamle totalitære AKP-er, er paradoksalt nok blitt et stadig mer interessant innslag i den moderne frihetsdebatten.
Og han er en rev i å snuse opp viktige saker i den forbindelse, jfr. Schwab-saken her.
Ellers er det ofte også en uvanlig høy prosent oppegående i kommentarspalten hans.
Og av til noen perler på egne premisser, jfr. dette dypsindige bildet:

 


ConTrari1

 • Supermedlem
 • *****
 • Posts: 1 625
  • View Profile
Re: Är Corona den nya klimatfrågan?
« Reply #70 on: 24.11.2020, 11:39:13 »
Edit: Minner om denne Great Reset artikkelen hos Steigan, der man siterer Klaus Schwab:

Steigan, den gamle totalitære AKP-er, er paradoksalt nok blitt et stadig mer interessant innslag i den moderne frihetsdebatten.
Og han er en rev i å snuse opp viktige saker i den forbindelse, jfr. Schwab-saken her.
Ellers er det ofte også en uvanlig høy prosent oppegående i kommentarspalten hans.
Og av til noen perler på egne premisser, jfr. dette dypsindige bildet:Steigan er et godt korrektiv i det ensrettede media-kjøret om Corona. La oss håpe at bildet engang blir snudd, med maske og mørke briller på t-skjorten! Også hos Steigan, dette fantastiske innlegget fra en 18 år gammel tyske jente, Kiara Jule, dette bør alle lese:

https://steigan.no/2020/11/skremselpropaganda-og-frykt-for-hverandre-er-det-et-slikt-samfunn-vi-vil-ha/

Telehiv

 • Global moderator
 • Supermedlem
 • *****
 • Posts: 3 365
 • Qui vivra verra
  • View Profile
Re: Är Corona den nya klimatfrågan?
« Reply #71 on: 24.11.2020, 12:03:03 »
Steigan er et godt korrektiv i det ensrettede media-kjøret om Corona. La oss håpe at bildet engang blir snudd, med maske og mørke briller på t-skjorten! Også hos Steigan, dette fantastiske innlegget fra en 18 år gammel tyske jente, Kiara Jule, dette bør alle lese:

https://steigan.no/2020/11/skremselpropaganda-og-frykt-for-hverandre-er-det-et-slikt-samfunn-vi-vil-ha/

Tankevekkende innlegg fra denne tyske jenta, som synes å lukte urovekkende tendenser til totalitet - ikke rart, siden hun sikkert har mye i bakhodet om hva totalitær styring har representert for hennes eget land og familie for ikke altfor lenge siden. Og hun stiller det helt store spørsmålet: "Handler dette virkelig om et virus?"


ConTrari1

 • Supermedlem
 • *****
 • Posts: 1 625
  • View Profile
Re: Är Corona den nya klimatfrågan?
« Reply #72 on: 24.11.2020, 12:35:00 »
Steigan er et godt korrektiv i det ensrettede media-kjøret om Corona. La oss håpe at bildet engang blir snudd, med maske og mørke briller på t-skjorten! Også hos Steigan, dette fantastiske innlegget fra en 18 år gammel tyske jente, Kiara Jule, dette bør alle lese:

https://steigan.no/2020/11/skremselpropaganda-og-frykt-for-hverandre-er-det-et-slikt-samfunn-vi-vil-ha/

Tankevekkende innlegg fra denne tyske jenta, som synes å lukte urovekkende tendenser til totalitet - ikke rart, siden hun sikkert har mye i bakhodet om hva totalitær styring har representert for hennes eget land og familie for ikke altfor lenge siden. Og hun stiller det helt store spørsmålet: "Handler dette virkelig om et virus?"

En ny organisasjon å følge med på: World Freedom Allience
https://worlddoctorsalliance.com/blog/theworldfreedomalliance2020announcementvideo/

Og enda en god artikkel hos Steigan om Great Reswet:
https://steigan.no/2020/11/global-koronapolitikk-det-motsatt-av-beskyttelse-og-solidaritet/

Og denne om konsekvensene av nedstengingen, også på Løkka:
https://steigan.no/2020/11/i-dag-har-dere-langt-pa-vei-slatt-kulturlivet-konkurs/

Man blir fristet til å sitere den berømte meldingen fra 07-12-41:
"This is no drill!"
« Last Edit: 24.11.2020, 12:37:13 by ConTrari1 »

Telehiv

 • Global moderator
 • Supermedlem
 • *****
 • Posts: 3 365
 • Qui vivra verra
  • View Profile
Re: Är Corona den nya klimatfrågan?
« Reply #73 on: 24.11.2020, 23:06:58 »
Var det coronadebatt i Debatten med Solvang i kveld?
Var for opptatt med Haaland & de

translator

 • Supermedlem
 • *****
 • Posts: 819
  • View Profile
Re: Är Corona den nya klimatfrågan?
« Reply #74 on: 24.11.2020, 23:37:47 »
Var det coronadebatt i Debatten med Solvang i kveld?
Var for opptatt med Haaland & de

Eier du, da kan du dra hjem
Leier du, da må du på karantenehotell og betale regningen selv

sånn var det med den saken.
IPCC - They've told us what it's NOT. But NOT what it is.