Är Corona den nya klimatfrågan?

Started by translator, 18.04.2020, 15:30:34

Previous topic - Next topic

ConTrari1

Et fylke i California tar vaksine-galskapen helt ut -det er neppe tilfeldig at Big Tech selskaper er i nabolaget.

Santa Clara County in California, which encompasses San Jose, Mountain View, and parts of Palo Alto – this is where many Big Tech companies are located – has announced that area businesses will need to procure Wuhan coronavirus (Covid-19) vaccination records for all of their employees, which are to be handed over to the government on demand.

Ja, du leste riktig; myndighetene kan kreve at firmaer utleverer  informasjon om vaksinering-status for sine ansatte. Og ikke nok med det:

Businesses and governmental entities throughout the county, which is located just to the south of San Francisco, are also being told that they must treat their unvaccinated employees differently than their vaccinated employees "so they can keep their workers, customers, and the community safe" from the Wuhan Flu.

"Businesses and governmental entities must have a record for each staff member reflecting that person's vaccination status. The record may document a business's or governmental entity's review of documentation establishing vaccination status (e.g., the employee's vaccine card), or the employee's completed Certification of Vaccination Status."

Dette er det rene Corona-Gulag.

In the event that an employee refuses to disclose his or her vaccination status, Santa Clara County is requiring that employers assume the person is not vaccinated and "follow all the rules that apply to workers who are not fully vaccinated."

Such rules include forcing unvaccinated employees to wear a face covering forever, even though there has never been a shred of medical or scientific evidence to back the mask.


Unvaccinated employees are also to be continually pestered about their vaccination status at two-week intervals. If an employee indicates that he or she has not been jabbed for Chinese Germs on June 15, that same employee will need to be asked again on June 29, and again on July 13 – and on and on forever until they finally obey Fauci.

Artikkelen sier at dette er en oppskrift på å "sue the county to hell", for her brytes det rettigheter og lover. Men hva så? California er på vei til økonomisk og sosial katastrofe uansett. Når man i en by som San Francisco har butikktyver som opererer fritt rett ved siden av vekterne (fordi det er knapt nok så mye som en symbolsk straff for å stjele inntil et visst beløp), da vet man at dette samfunnet er på en suicidal kurs.


https://www.naturalnews.com/2021-06-14-california-county-demands-businesses-force-covid-vaccinations.html

Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

Telehiv

Det er mye bekymret skriving om vaksinerisiko i en rekke land nå - også blant fagfolk man normalt ikke assosierer med vaksinealarmisme, der det kommer stadig nye påstander om langtidsvirkninger som vi ennå ikke har sett effekten av, jfr. ConTrari1s seneste henvisninger ovenfor.
Og da snakker vi ikke bare om AstraZeneca og Janssen der man allerede har ropt varsku i en rekke land, men om alle vaksinene bygd på prinsippet for mRNA-teknologien (spikeproteinet).
Jeg har fått Pfizer x2 og kan bare håpe at ting går bedre enn hva selv enkelte fagfolk har begynt å hevde.
Vi vanlige folk har jo ikke muligheter til å vurdere vitenskapen i dette selv, men vi bør tydeligvis følge nøye med på tegn til at ting kanskje kan begynne å skje i våre vaksinerte kropper....og at dette evt. kan skje først om mange måneder.

ConTrari1

#347
Quote from: Telehiv on 16.06.2021, 08:41:52
Det er mye bekymret skriving om vaksinerisiko i en rekke land nå - også blant fagfolk man normalt ikke assosierer med vaksinealarmisme, der det kommer stadig nye påstander om langtidsvirkninger som vi ennå ikke har sett effekten av, jfr. ConTrari1s seneste henvisninger ovenfor.
Og da snakker vi ikke bare om AstraZeneca og Janssen der man allerede har ropt varsku i en rekke land, men om alle vaksinene bygd på prinsippet for mRNA-teknologien (spikeproteinet).
Jeg har fått Pfizer x2 og kan bare håpe at ting går bedre enn hva selv enkelte fagfolk har begynt å hevde.
Vi vanlige folk har jo ikke muligheter til å vurdere vitenskapen i dette selv, men vi bør tydeligvis følge nøye med på tegn til at ting kanskje kan begynne å skje i våre vaksinerte kropper....og at dette evt. kan skje først om mange måneder.

Telehiv; det er dette som skremmer meg, som nevnt har jeg takket nei til vaksine og er forberedt på et liv i økende isolasjon iallfall for en periode fremover. Jeg håper disse advarslene ikke slår til, og at mange har et immunforsvar som på hittil ukjent vis kan bekjempe den uønskede effekten av pigg-proteinets spredning i kroppen.

Men hvis dette går galt, i større eller mindre grad, hva vil våre myndigheter si? Sannsynligheten er vel stor for at de vil gå i fornekter-modus for å slippe ansvaret for en katastrofe de selv har skapt og promotert. Vi husker jo Aavitsland stå frem på TV og snakke varmt (men med et uttrykk som når bikkja har spist hele familiemiddagen, finner ikke link akkurat nå, dessverre) om de kommende vaksinene, for "de er trygge" -inkl. AZ. Med politikere som får seigmenn til å fremstå som stålrygger i forhold, er det lite håp om ærlighet og integritet. Og da kan alle vaksine-skapte sykdommer og dødsfall bli bortforklart med nye Wuhan-virus varianter, de kommer nok på løpende bånd skal du se:

E (Erna)
G (Guldvog)
H (Høie) og
N (Nakstad) -mutanten.

Ser man hele Corona-forløpet i sammenheng, virker det som om regjeringens overordnede målsetting har vært å følge WHO i tykt og tynt, heller enn å gjøre en helhetlig vurdering av nasjonens interesser, inklusive næringsliv, arbeidsplasser og mental helse (som FHI tydeligvis ikke vet hva er). Når man ser hvor mye Erna & co har bidratt med til Bill Gates' GAVI gjennom årenes løp, vokser mistanken om at overnasjonal lojalitet trumfer hensynet til eget land og folk.

Et svært ødeleggende resultat av denne "solidariteten" er hindringen av effektive medisiner for forebygging og behandling av Corona. Myndighetene MÅ for eksempel ha visst at vitamin D har god effekt , og at innvandrere med mørk hud er særlig sårbare mht. vitamin D mangel, så hvorfor ikke tilby dette gratis til dem? Jeg er overbevist om at det kunne ha forhindret både innleggelser og dødsfall. I Norge er som kjent innvandrertette bydeler i Oslo de som har vært hardest rammet av Wuhan-viruset. Men nei, evangeliet forteller bare om at vi må vente på vaksinene.

Dersom det kommer en type overnasjonal Nürnberg-domstol i kjølvannet av Corona, skal man ikke se bort fra at vi også her i Norge får noe tilsvarende landssviker oppgjøret etter krigen. Kanskje vil folk da si:
"Aldri mer 12. mars 2020!"

Som sagt, Mike Adams i Natural News har en tendens til å krisemaksimere (han skrev for et halvt år siden at det var 250.000 kampklare kinesiske soldater langs USA grenser i Canada og Mexico -det er totalt latterlig, bare ut fra elementær logistikk). Men han er dessverre ikke alene, hør gjerne på Dr. Cahill fra Irland, som sier rett ut at hun om nødvendig heller vil gå i fengsel enn å ta noen mRNA vaksine:

https://dkdox.tv/videos/DK21020

Bjørn Nistad skriver i Resett:

Dersom norske myndigheter skulle etterleve prinsippene de skryter av at norsk helsevesen er basert på, skulle alle før de ble vaksinert mot korona få en oversikt over hvor farlig sykdommen er for ulike befolkningsgrupper og hvor usikre og potensielt farlige de hurtigutviklede korona-vaksinene er. Og denne informasjonen måtte være så ærlig at personer som statistisk sett ikke er truet av korona, for eksempel friske personer under 50 år, måtte skrive under på at de var klar over vaksinen for dem trolig var farligere enn korona, men at de i solidaritet med utsatte grupper like fullt ønsket å vaksinere seg.

(Men hvis vaksinene er effektive, er ikke da fullvaksinerte i utsatte grupper beskyttet, så hva er vitsen med "solidaritet"? Kall det heller "underkastelse".)

Resultatet er at friske personer langt under 50 år lar seg skremme eller manipulere til å ta en vaksine de ifølge all verdens statistikk har null bruk for, men som vil kunne resultere i død eller invaliditet. Og norske foreldre som etter skandalen med massevaksineringen mot svineinfluensa i 2009 og de flere hundre unge vaksineofrene det resulterte i, burde gjøre opprør mot myndighetenes vaksineplaner og fysisk blokkere vaksinestasjoner, lar uten å mukke sine sønner og døtre delta i tidenes sannsynligvis mest risikofylte medisinske eksperiment.

https://resett.no/2021/06/09/hvorfor-bryter-norske-leger-den-hippokratiske-ed-ved-a-vaksinere-18-aringer-mot-korona/
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

translator

Samtidig kommer det stadig nytt om om virusets opphav:

QuoteDen 7. juni hadde to anerkjente forskere en banebrytende artikkel i Wall Street Journal som forklarer hvorfor genomet til viruset beviser at det er blitt manipulert. Artikkelen er viktig for å forstå hvorfor det ikke var vanskelig å konstatere at viruset har oppstått i et laboratorium. Alt snakk om «våtmarker» var bevisst villedende.

Forskerne Dr. Quay og Mr. Muller risser opp hvordan en celle fungerer. Den produserer proteiner og hvert protein har en egen genetisk kode.

QuoteDen avslørende kombinasjonen i coronaviruset er CGG-CGG. Denne er aldri tidligere funnet i naturlige virus.

In fact, in the entire class of coronaviruses that includes CoV-2, the CGG-CGG combination has never been found naturally. That means the common method of viruses picking up new skills, called recombination, cannot operate here. A virus simply cannot pick up a sequence from another virus if that sequence isn't present in any other virus.

En sterk indikator på at noe er galt, var da batwoman Shi Zhengli publiserte genomet til viruset 20. februar 2020, men utelot akkurat den sekvensen som rommer CGG-CGG. Det var ikke tilfeldig. Shenli visste at det ville avslørt gain-of-function-forskning.

Den doble CGG er lettest å bruke for forskere og den er en signatur som viser at sekvensen er manipulert. I naturen er det den minst sannsynlige.

Og til slutt, utelatelsen:

QuoteWhen the lab's Shi Zhengli and colleagues published a paper in February 2020 with the virus's partial genome, they omitted any mention of the special sequence that supercharges the virus or the rare double CGG section. Yet the fingerprint is easily identified in the data that accompanied the paper. Was it omitted in the hope that nobody would notice this evidence of the gain-of-function origin?

https://www.document.no/2021/06/15/viruset-var-optimalisert-for-superrask-smitte-for-det-ble-sluppet-ut/
"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

Telehiv

Eric Clapton har pådratt seg familiens vrede ved å stille seg kritisk til bivirkningene han fikk av 2x AstraZeneca vaksine:
https://www.dagbladet.no/kjendis/utstott-av-familien/73908737



Det kan bli interessant å se om de sterke reaksjonene mot vaksinekritiske vil dempes etter hvert, hvis det viser seg at den senere kritikken mot vaksinene viser seg å holde ubehagelig mye vann?


translator

#350
Angående Eric Clapton, som jeg skrev om her for en måned siden
http://klimadebatt.com/forum/index.php?topic=1512.msg14378;topicseen#msg14378
så står vel dette i Dagbladet fordi Astra-Zenica er "anerkjent" som en "ikke god" vaksine i Norge (som om de andre vaksinene skulle være noe bedre!)

Men dette forundrer meg litt. I går leste jeg denne artikkelen på document.no. Nå er den borte. Sjekk selv:
https://www.document.no/2021/06/17/norske-myndigheter-kan-ikke-si-at-de-ikke-visste/
For sterk til og med for document? Her er artikkelen i sin helhet:

Norske myndigheter kan ikke si hva de visste
av Margit Vea

Denne teksten har jeg ikke skrevet selv, jeg har fått den tilsendt av en bekjent som følger godt med på hva som foregår i verden i dag.

Ansvarlige norske myndigheter, inkludert NRK, har ansvar for hele det norske folk. Hvis de svikter sin plikt med det resultat at folk skades, invalidiseres og dør, så er det pliktforsømmelse.

De kan ikke si at de ikke visste. De kan ikke skylde på WHO. De kan ikke si at Norge er forpliktet til å følge direktiver fra WHO eller noen andre. Deres plikt og ansvar er ovenfor det norske folk. De er valgt og ansatt for nettopp dette formålet; å vite, informere og beskytte. Har følgende begivenheter blitt rapportert, kommentert eller diskutert i norsk presse?

1) Lørdag 29. mai inntok hundretusenvis av demonstranter Londons gater i protest mot vaksiner, vaksinepass, masker og lockdowns. Tilsvarende demonstrasjoner fant sted i Berlin og i andre Europeiske byer. Disse protestene har fortsatt i juni.

2) Danmark har nettopp blokkert Bitchute, en usensurert konkurrent til gjennomsensurerte YouTube.

3) En av grunnleggerne av Moderna og mannen bak mRNA-teknologien har nå offentlig bekreftet at mRNA-vaksinene «are shedding»; altså at spike-proteinet sprer seg fra vaksinerte til ikke-vaksinerte.

4) Journalistene Jeremy Loffredo og Whitney Webb kan avsløre i en omfattende artikkel at Adian Hill og Sarah Gilbert, forskerne bak Oxford-AstraZeneca's mRNA-vaksine, har lange og sterke forbindelser til The Welcome Trust og til The Galton Institute, to betydelige representanter for eugenics-miljøet i UK.

5) Spørsmål rundt opprinnelsen til Covid-19 viruset, og spørsmål rundt hvorvidt viruset er gen-modifisert, eksploderer nå i amerikanske og internasjonale medier. Det er allerede avslørt at opp mot 100 millioner offentlige dollar er donert til EcoHealth Alliance, men det er enda ikke avslørt hvor store beløp som har funnet veien til «gain-of-function»-forskning ved Wuhan Institute of Virology (WIV). Det har helt siden utbruddet foregått mye bak kulissene, men mange spørsmål er fremdeles ubesvarte.

6) Anthony Fauci's frigitte, dog sterkt sladdede, eposter fra C19-perioden avslører at det rundt månedsskifte januar/februar 2020, ble iverksatt en cover-up operasjon for å skjule ny forskning som indikerte at C19-viruset var genetisk manipulert. De involverte i cover-up operasjonen var representanter for WHO, NIH, NIAID, CDC, EcoHealth Alliance og ikke minst The Welcome Trust, organisasjonen som er så sterkt knyttet til eugenics-miljøet i UK og til AstraZeneca-vaksinen.

7) Epostene fra denne perioden avslører også at det helt klart har pågått «gain-of-function» forskning på Corona-virus ved WIV siden 2014, og at denne forskningen har blitt bestilt og betalt gjennom NIH-systemet med EcoHealth Alliance som mellomledd. USA og Fauci har beviselig vært involvert i gain-of-function forskning i mange år, kanskje i mer enn 20 år.

8 ) Samtlige organisasjoner nevnt ovenfor, har mottatt til dels store pengesummer fra Bill & Melinda Gates Foundation. WHO 4,300,000,000 USD, NIH 250,000,000 USD, NIAID 20,000,000 USD, CDC 52,000,000 USD, EcoHealth Alliance 1,500,000 USD og The Welcome Trust 639,000 USD. Tallene her er omtrentlige, men kan sjekkes i lenken nedenfor.

9) I EU og USA har rundt 20,000 mennesker dødd etter vaksinering så langt. Flere tusen er sannsynligvis skadet for livet og antall rapporterte «adverse events», nærmer seg 1,8 millioner.

10) Fra Israel rapporteres det at C19-vaksinene er 40 ganger mer dødelige enn C19-viruset blant eldre over 65 år. Blant de yngste (0-20) er C19-vaksinen 260 ganger mer dødelig enn viruset det vaksineres mot. Rapportene er basert på forskning utført ved Aix-Marseille University.

11) Polske helsemyndigheter rapporterer nå at vaksinerte som blir smittet av C19 har dobbelt så høy risiko for å dø enn ikke-vaksinerte.

12) Spanske og russiske medier rapporterer at enkelte flyselskaper nå anbefaler vaksinerte å ikke reise på grunn av faren for blodpropper.

13) Hvert år i Norge dør det i snitt 900 mennesker av vanlig influensa. Det er målt over en periode på 40 uker. I sesongen 2016/17 tok influensa livet av 1700. Ingen tiltak ble iverksatt annet enn rundt 1 million influensa-vaksiner. I Norge gikk livet som normalt. Det første Covid-19 tilfellet i Norge ble registrert 5. mars 2020, det første C19-relaterte dødsfallet 12 Mars 2020. Siden den tid, over en periode på 15 måneder (65 uker), har 789 personer mistet livet med C19 smitte i kroppen. I samme periode er det registrert 4 influensatilfeller i landet, 1 bekreftet og 3 mistenkte. Ingen har dødd.

14) «Biodistribution»-forskning gjennomført i Japan har vist at spike-proteinet i mRNA-vaksinene sprer seg i kroppen gjennom blodårene, bryter seg gjennom årene og hoper seg opp i hjernen, i ryggmarken, i beinmargen og i organer som lever, nyrer og andre.

15) Dr. Bryam Bridle er svært bekymret over funnene gjort i Japan, da spredning av spike-proteinet i dyreforsøk har gitt betydelige skader i ulike organer. Han mener alle problemene mange nå opplever med blodpropper, blødninger, hjerteproblemer, nevrologiske skader etc, skyldes spredning av spike-proteinet. Virologen Bridle advarer på det sterkeste mot langtidseffektene.

16) Canada har innført svært strenge Covid-19 tiltak, deriblant streng sensur rundt alt som har med C19 og vaksinene å gjøre. Nå har tusenvis av canadiske leger fått nok.

17) Dr. Peter McCullough mener at hele denne saken aldri har handlet om Covid-19, men om vaksinene. Dr. McCullough er også svært uroet over at spike-proteinet sprer seg i hele kroppen og hoper seg opp i organer, hjerne og marg.

18) Nøye analyse av data fra rapportering av «adverse effects» etter Covid-19-vaksinering i USA, indikerer at rapporteringen enten henger etter, blir holdt tilbake, eller blir bevisst underrapportert.

19) Covid-19 vaksinen fra Moderna inneholder kjemikalien SM-102. Ifølge Cayman Chemical Company som produserer SM-102, er kjemikalien dødelig ved hudkontakt og vil ved lengre eksponering medføre skader på sentralnervesystemet, nyrer, lever og det respiratoriske systemet. SM-102 kan medføre kreft og skader på foster. SM-102 må ikke brukes på dyr eller mennesker.

20) Den høyt dekorerte og internasjonalt respekterte Dr. Astrid Stückelberger, står nå frem som «WHO varsler», og knytter trådene fra målet om befolkningsreduksjon og total global kontroll til Covid-19, mRNA-vaksiner og vaksinepass.

Alle med ansvar for andre, har en moralsk plikt til å ta vare på og beskytte dem man har ansvar for. Det inkluderer plikten til å søke og dele relevant og viktig informasjon, selv om slik informasjon kan være opprørende for dem som.

21) Dr. Robert Malone, oppfinneren av mRNA vaksinen, advarer nå på det sterkeste mot vaksinen. Ingen av vaksineprodusentene var klar over at spike-proteinet ville spre seg i kroppen, alt handlet om å få dette på markedet så fort som mulig uten grundig og langvarig testing. Resultatet er allerede katastrofalt og kan bli mange ganger verre. Intervjuet er på over 3 timer, så vedlagt 2 kortere versjoner:

Full versjon:          https://www.bitchute.com/video/wUlpFlXb3KSz/
1-time versjon:      https://www.bitchute.com/video/myf5ZKLLRSVf/
15-min versjon:     https://www.bitchute.com/video/ZXIz7NCD7tnm/
Når krysses skillelinjen mellom bevisst taushet og forbrytelse?

Kildematerialet er oppgitt på Margit Veas blogg, som ga oss tillatelse til å publisere saken.
"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

Telehiv

#351
NTB-melding:
EUs koronasertifikat blir gyldig fra 24. juni
Fra torsdag neste uke kan EU-borgere med gyldig koronasertifikat slippe inn i Norge, varsler regjeringen.
– Vi ser nå at det vil være mulig å kontrollere koronasertifikat fra andre EØS-land allerede fra 24. juni, sa kunnskapsminister Guri Melby (V) på pressekonferansen om koronasituasjonen idag.
– Personer som er fullvaksinert, eller som har gjennomgått koronasykdom de siste seks månedene, vil da kunne reise inn til Norge. De vil også slippe karantene, på lik linje med dem som har norsk koronasertifikat, sa hun.

PS: Poenget med å ta inn dette, var egentlig å snu spørsmålet til hva som skjer mht til å dra til utlandet for nordmenn?
Blir våre nye norske koronasertifikater noe verdt der ute, eller vil de nasjonale reglene overstyre sånt?
Savner min årlige tur langs Vestkusten og over til Danmark med besøk på de gamle velkjente kroer.


Telehiv


Telehiv

Når vi først er på covid-parodikjøret, her er et lite utvalg av det som har satt folks fantasi i gang:

Når dyrene blir presset ut av coronaskremte folk:
https://www.youtube.com/watch?v=UFBEami1qIg

Og her en liten mimring om tiden FØR coronaen:
https://www.youtube.com/watch?v=vVtCGFtNRVU


ConTrari1

Quote from: Telehiv on 20.06.2021, 12:08:10
Når vi først er på covid-parodikjøret, her er et lite utvalg av det som har satt folks fantasi i gang:

Når dyrene blir presset ut av coronaskremte folk:
https://www.youtube.com/watch?v=UFBEami1qIg

Og her en liten mimring om tiden FØR coronaen:
https://www.youtube.com/watch?v=vVtCGFtNRVU

Fantastisk Katzenjammer! Og sannsynligvis mer reelt enn mye av Corona-frykten. Mennesket er til på katters nåde. Grubler litt på en vaksine-sang, ja. Eller i det minste et lite rim:

It's just so fab
to get the jab,
enjoy the ouchie
from Uncle Fauci.
God, what a shot!
It feels so hot,
oh, I do like
that awesome spike!
You've never seen
such protein,
it finds your spleen
and soon it's been
-a viral Gorgon-
in every organ,
that quacky-zine!
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

translator

steigan.no har lagt ut et nytt intervju med Mike Yeadon, som jobbet for Pfizer for ti år siden (dvs. han sluttet omtrent da Bill Gates kjøpte seg opp der og i de andre legemiddelgigantene)

I
Quotedette intervjuet tar han et knusende oppgjør med hele koronapolitikken fra start og viser til en del av de sentrale løgnene vi er blitt fortalt som denne katastrofale politikken bygger på.

Han snakker om lockdown, om kampanjene mot de effektive behandlingene som kunne ha reddet titusener eller kanskje hundretusener av menneskeliv, om PCR-tester, om masker, om vaksinepassene – og han sier også: Ta ikke vaksinen! Du vet ikke hva som er i den, og du vet ikka hva den kan gjøre med deg!

Denne videoen bør du se helt til siste slutt!

https://steigan.no/2021/06/tidligere-nestsjef-i-pfizer-det-dere-skal-frykte-er-ikke-viruset-men-regjeringene-deres/
"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

ConTrari1

Quote from: translator on 21.06.2021, 15:12:27
steigan.no har lagt ut et nytt intervju med Mike Yeadon, som jobbet for Pfizer for ti år siden (dvs. han sluttet omtrent da Bill Gates kjøpte seg opp der og i de andre legemiddelgigantene)

I
Quotedette intervjuet tar han et knusende oppgjør med hele koronapolitikken fra start og viser til en del av de sentrale løgnene vi er blitt fortalt som denne katastrofale politikken bygger på.

Han snakker om lockdown, om kampanjene mot de effektive behandlingene som kunne ha reddet titusener eller kanskje hundretusener av menneskeliv, om PCR-tester, om masker, om vaksinepassene – og han sier også: Ta ikke vaksinen! Du vet ikke hva som er i den, og du vet ikka hva den kan gjøre med deg!

Denne videoen bør du se helt til siste slutt!

https://steigan.no/2021/06/tidligere-nestsjef-i-pfizer-det-dere-skal-frykte-er-ikke-viruset-men-regjeringene-deres/

Yeadon får heldigvis mye oppmerksomhet, det gjør også Reiner Füllmich. Jeg vet det er lenket til ham her tidligere, men dette intervjuet på The Trueman Show (Nederland) er det beste jeg har sett, veldig klart og konsist og informativ, 1t 5 min.

https://www.youtube.com/watch?v=sJXCG3tXwj4


Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

translator

Quote from: translator on 21.06.2021, 15:12:27
steigan.no har lagt ut et nytt intervju med Mike Yeadon, som jobbet for Pfizer for ti år siden (dvs. han sluttet omtrent da Bill Gates kjøpte seg opp der og i de andre legemiddelgigantene)

I
Quotedette intervjuet tar han et knusende oppgjør med hele koronapolitikken fra start og viser til en del av de sentrale løgnene vi er blitt fortalt som denne katastrofale politikken bygger på.

Dette intervjuet kan man følge med tekst eller lese som et intervju her:
https://www.technocracy.news/dr-michael-yeadon-not-one-of-those-things-is-supported-by-the-science/
"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

ConTrari1

Nok en gang må man berømme Steigan for et viktig bidrag i Corona-debatten:

I lys av våre funn kan man anta at mer enn halvparten av individer med positive PCR-testresultater neppe har vært smittsomme, og da bør ikke RT-PCR-testpositivitet tas som et nøyaktig mål på smittsom SARS-CoV-2-forekomst. Våre resultater bekrefter funnene til andre at rutinemessig bruk av «positive» RT-PCR-testresultater som gullstandard for å vurdere og kontrollere smittsomhet ikke gjenspeiler det faktum «at 50-75% av tiden en person er PCR-positiv, er de sannsynlig også forbi smittsomhet.»

Steigan skriver:
Dette skriver ei tysk forskergruppe som er ledet av professor Andreas Stang fra Institut für Medizinische Informatik, Biometrie und Epidemiologie, Universitätsklinikum Essen, Tyskland. Deres artikkel er publisert i Journal of Infection.

De har studert 162.457 tester som er utført av et stort laboratorium i byen Münster i Tyskland. Dette laboratoriet hadde utført 80% av alle SARS-CoV-2 RT-PCR-tester i perioden.


Her er det altså sterk faglig kritikk av nettopp det Reiner Füllmich og hans kolleger  angriper; Drosdens PCR-test, som er grunnlaget både for smittetall og derav følgende drakoniske "knock-down" tiltak. Rettssaker i Portugal, Østerrike og Tyskland har vist at disse testene ikke er holdbare. Men myndighetene slår tilbake, i den tyske byen Weimar ble dommerens bolig og kontor raidet av politiet, og mobil og pc beslaglagt. Dette hadde selvsagt ingen basis i noe kriminelt forhold, det var en ren hevn-og-advarsel aksjon. Det bygger opp om påstanden fra Füllmich om at de tyske rettsvesenet i stor grad er korrupt, og et lydig redskap for styresmaktene.

RT-PCR-testen til Drosden et al. brukes over hele verden som gullstandarden når myndighetene har satt i verk de mest drakoniske «tiltakene» mot befolkninga noensinne etter annen verdenskrig, men forskninga til professor Stang og andre viser at i over halvparten av tilfellene kan virusbealstninga være så liten at de testede ikke vil være smittefarlige. De massive og diktatoriske tiltakene mot befolkninga hviler derfor på et smuldrende fundament.

https://steigan.no/2021/06/tysk-forskning-mer-enn-halvparten-av-dem-med-positiv-pcr-test-er-neppe-smittsomme/
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

ConTrari1

Hva er det med trøndere og sprit? Det er ikke første gang dette skjer i Trondheim.

En kvinne ble observert drikkende antibac rett fra en dispenser på en kafé i Trondheim sentrum.
Hendelsen skjedde på Starbucks i Trondheim sentrum, søndag ettermiddag, skriver TV 2.
Etter at kvinnen begynte å oppføre seg aggressivt mot både kunder og forbipasserende, ble politiet tilkalt.


Og så Starbucks, da! Hadde det enda vært en rølpete brun kafe.

https://resett.no/2021/06/22/drakk-seg-full-pa-antibac-i-trondheim/

Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.