Är Corona den nya klimatfrågan?

Started by translator, 18.04.2020, 15:30:34

Previous topic - Next topic

Telehiv

#330
På vestlandet opererte klippfiskforedlerne i sin tid med et begrep som hette "Afrikakvalitet". Det var feilvare man ellers ikke fikk omsatt i den vestlige verden, men som gikk som hakka møkk (no pun intended) til Afrikas sultende skarer.
Nå synes det som danskene har annammet samme ide, for nå har de avtalt å sende sitt store ubenyttede lager av AstraZenecas coronavaksine til Kenya.Den danske regjeringen får med dette også løst en akutt situasjon der de aktuelle vaksinene går ut på dato om et par måneder. I likhet med Norge har Danmark tatt denne spesifikke vaksinen ut av vaksinasjonsprogrammet på grunn av risiko for sjeldne tilfeller av blodpropp.

Normalt distribueres vaksiner til utviklingsland gjennom WHO-samarbeidet Covax.
Var det noen som sa at penger, relative moralbegreper og corona ikke har noe med hverandre å gjøre?

Link: https://direkte.vg.no/nyhetsdognet/news/danmark-sender-astrazeneca-vaksiner-til-kenya.TXSz_ucpQ?utm_source=vgfront&utm_content=direktewidget&utm_medium=direktewidget_nyhetsdognet

translator

Vi har hatt diskusjonen om karantenehotell tidligere, men denne beskrivelsen står på nrk.no:

QuoteDen eneste gangen i løpet av hele reisen hvor jeg har følt meg presset til å oppholde meg i folkemengder over tid, var da jeg kom til Gardermoen. I passkontrollen, ved covid-19-testingen og transporten til karantenehotell, var det flere steder lange køer og opphopninger.

Slusingen fra passkontrollen til testingen skjedde riktignok i små, bevoktede grupper. Vakten fulgte til og med venninna mi og meg til toalettet i bagasjehallen. Der ventet han på oss utenfor døra, mens vi gjorde vårt fornødne.

Man kan vel aldri være påpasselig nok, når man skal frakte fanger fra ett sted til ett annet. Alle som har sett litt film, vet jo det.
Etter at vi hadde ventet på og mottatt resultat av covid-19-testen, ble vi også ført i små grupper gjennom tollen, videre ut og på buss til karantenehotellet.

Dette er et overtramp mot min rett til å ta vare på egen helse.

Mellom forflytningene skjedde alt i kø og klynge. Vi brukte mer enn to timer på denne prosessen, mesteparten av tiden var vi tett på andre mennesker.

Ved ankomst til karantenehotellet får vi informasjon om at vi har lov til å oppholde oss inntil to timer utendørs per dag. Vi må registrere oss på lister ved utgangen. Romnummer (les: fangenummer), klokkeslett for når vi går ut og når vi kommer tilbake. Vektere står i døra og passer på.

Allerede i passkontrollen på flyplassen er vi blitt informert om at hvis vi nekter å reise på karantenehotell, risikerer vi opptil 20 000 kroner i bot.

Om det virkelig er lovlig med en sånn form for frihetsberøvelse av mennesker som ikke har brutt noen lov, som ikke har vært ført for retten og som ikke har fått noen dom, virker for meg ubegripelig.

Hvorvidt det også kan være lovlig å kreve at man må betale for oppholdet under frihetsberøvelsen, synes jeg også virker tvilsomt.

https://www.nrk.no/ytring/bak-murene-1.15520957
"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

ConTrari1

Allerede 29-11-20 sa Advokatforeningen av pålagt karantenehotell måtte avvikles:

Ordningen med karantenehotell er i realiteten en form for internering og må avvikles, mener Advokatforeningen.

Ifølge VG skriver foreningen følgende i et høringsbrev:

«Basert på uklarhetene ved det oversendte forslaget ber vi om at dette lovforslaget trekkes og at ordningen med midlertidig karantenehotell avvikles. I stedet anbefaler vi at karanteneplikten pålegges gjennomført på eget valgt sted.»


https://www.document.no/2020/11/29/advokatforeningen-vil-ha-slutt-pa-kuarantenehotell/

Det er kommet mange slike oppslag senere: 20-04-21, men flere gode lenker om temaet:

https://www.document.no/2021/04/29/jusprofessor-mener-karantenehotell-er-i-strid-med-menneskerettighetene/

Andre advokater anbefaler reisende å gi blaffen i hotell karantenen, og nekte å vedta boten; "see you in court". Hittil har alle slike saker blitt henlagt av politiet, sies det.

Advokat Helge Morset leder ICJ-Norges ad-hoc utvalg for koronalovgivning. Han sier de som blir ilagt forelegg for brudd på pålagt hotellkarantene bør nekte å vedta forelegget, og heller prøve saken for retten.

Så langt har alle forelegg av denne typen – som ikke har blitt vedtatt – blitt henlagt av politiet, erfarer advokaten.


https://www.document.no/2021/05/15/advokat-mener-karantenehotell-er-ren-bloff/

La oss håpe at vi en gang i fremtiden kan se med skrekk og gru tilbake på tiden under "Erna-turet".
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

ConTrari1

#333
Det er ikke lett for lekfolk å sette seg inn i alle begrepene om Corona, Spike-proteinet og vaksinene. Her er en både opplysende og skremmende artikkel hos Steigan:

Fellesnevneren for de nye genterapeutiske vaksinene er at de manipulerer menneskecellene til å selv å produsere det giftige spikeproteinet. Best kjent er virus-vektor-vaksinene og mRNA-vaksinene.

Dr. Byram Bridle avslørte nylig i et intervju hvordan forskningen nå har avdekket effektene av det giftige spikeproteinet. Han kaller forholdet; «A terrible mistake» og henviser blant annet til en ny japansk forskningsrapport som har kartlagt distribusjonen av det giftige spikeproteinet i menneskekroppen etter vaksinering. Den tiltenkte effekten var angivelig at spikeproteinet kun skulle opptre lokalt rundt vaksinasjonsstedet. Nå viser det seg at giftstoffet kan spores i en rekke organsystemer hvor det gjør omfattende skade.

Dersom det viser seg at dette er en utbredt effekt, at pigg-proteinet ikke holder seg der det skulle være, men forflytter seg rundt i kroppen til mange vitale organer, da kan de inokulerte bli tikkende bomber. Hvorfor sier helsemyndigheter, regjering og MSM ikke noe om disse potensielle farene?

https://steigan.no/2021/06/drikk-din-malurt/

Det finnes nå svært mye informasjon om skadevirkninger av "the jabs", jeg fatter ikke at folk som er friske og raske  frivillig lar seg injisere med noe ikke ha vært prøvd ut etter vanlige rutiner for nye vaksiner. Denne historien om langvarig uførhet etter AZ-stikket bør være en vekker:

Nå etter snart 3 måneder er jeg fremdeles 100% sykemeldt og sliter enda med fatigue og tidvis kroppsverk. Dagene svinger voldsomt i hvor sterk fatiguen er, men den blir sakte bedre. Jeg føler meg dum og svak.

https://steigan.no/2021/06/hvor-mange-blir-arbeidsufore-etter-covid-vaksinering/

I USA regner man med at disse injeksjonene har medført ca. 100 ganger flere dødsfall på bare noen måneder enn alle andre vaksinedødsfall i løpet av flere tiår.
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

ConTrari1

Ja! Enda en YPPERLIG artikkel hos Steigan, nå om registrering av Corona-dødsfall. Dette har vært og er et særdeles grumsete farvann, der til og med dødsfall i trafikkulykker er blitt registrert som pandemi-død. Her forklares den vanlige måten å definere dødsårsak på , og hvordan denne metoden nå er blitt vridd til å skjule andre dødsårsaker enn den som vi alle må frykte, ellers...

I henhold til WHOs instruksjoner for klinisk koding, må et dødsfall registreres som et Covid-19-dødsfall dersom pasienten fikk et positivt testresultat, selv om vedkommende aldri viste noen symptomer.

https://steigan.no/2021/06/de-usanne-tallene-om-covid-dodsfall/
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

ConTrari1

Et terrorregime må som et minimum klare å holde disiplin i egne rekker. Nå er det skjedd en glipp, og korrigerende refsere myldrer ut på scenen:

Mads Gilbert, en av nestorene i norsk akuttmedisin, mener utspillet fra Aavitsland er ødeleggende for håndteringen av pandemien.

En Twitter-melding Aavitsland la ut søndag har skapt reaksjoner. Sammen med en synkende graf over norske sykehusinnleggelser skrev FHI-toppen at «det var den pandemien».


Så...er Gilbert en ekspert innen immunologi, eller bare en click-bait figur?

Det er som om Benestad skulle si at "D'ække så farlig med den oppvarmingen, vettu."

Smitte! Snøfte-smitte meg! Vi kan fortsatt skaffe så mye smitte vi trenger for å holde deg nede i frykt og forvaring! Sykdom og død er fake news! Bare smitte holder folket i age!

Som det så vakkert uttrykkes på engelsk:
"I smite - I am smiting - I smote - I have smitten."

(Smote is the past tense form of the verb smite, which is most frequently used to mean "to strike sharply or heavily especially with the hand or with something held in the hand, or to kill or severely injure by striking in such a way.)

Slå ned ja, folket, ikke pandemien.

https://www.nrk.no/norge/gilbert_-aavitsland-saboterer-den-nasjonale-kriseledelsen-1.15526053

Erna driver også brannslukking:

– Det kan være at noen tenker at de skal la være å vaksinere seg, eller ta den festen som myndighetene sier man ikke skal ta. Så det er litt dumt hvis vi sender sånne signaler. Det opplever jeg at Aavitsland ikke gjør, men det er viktig at vi nå er tydelig i kommuniseringen, sier statsminister Erna Solberg til NRK.

– Vi kan være kvitt pandemien utpå høsten hvis det ikke skjer noe internasjonalt, hvis alle som skal vaksinere seg gjør det og hvis vi ikke snubler på oppløpet, sier Solberg.


https://resett.no/2021/06/06/fhi-og-statsministeren-pandemien-er-ikke-over/

"hvis alle som skal vaksinere seg gjør det"; hva i huleste betyr det? Når man planlegger å utsette barn og ungdom for denne unødvendige injeksjonen, er de en del av "skal" gruppen? Erna truer, rett og slett. Hun gidder ikke en gang beholde et ferniss av frivillighet. Vil de hvitkledte med nålen snart banke på din dør?
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

translator

I denne document-artikkelen er det en lydfil med intervju med den norske mikrobiologen Runi Rogers. Hun forklarer på forståelig norsk både om risikoene ved vaksinene og hvorfor PCR-metoden gir vanvittig mange falske diagnoser. Verdt å få med seg!

https://www.document.no/2021/06/07/vaksinen-er-et-stort-eksperiment-og-det-samme-er-viruset/
"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

ConTrari1

Nå også hos Steve Bannons War Room Pandemic;

Reiner Füllmich. Flott at han når ut til stadig større grupper.

https://rumble.com/vi8z9h-revealed-how-globalists-planned-the-covid-19-pandemic-for-10-years.html
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

ConTrari1

#338
Flere overdose-dødsfall enn på 20 år i 2020. 324 liv gikk tapt. I trafikken døde 95. Av og med Corona 459. Tenk om en brøkdel av media kjøret om plandemien hadde vært bruk på å skape mer oppmerksomhet om disse tragediene. Et liv er ikke et liv i Norge, verdimessig behandles menneskeliv som i en middelalder som neppe var så mørk som mange forestiller seg. Ordet i seg selv er jo et PR-trick fra italienske akademikere fra tidlig 1400-tall. Og nasjonens åndsliv i dag er trolig langt tilbakestående i forhold til f. eks, 50 år tilbake.

Men altså, overdoser:

Gjersing peker på at sterkere heroin og strenge pandemi-restriksjoner kan være medvirkende årsaker til økningen.

(---)

Det er ingen data på hvordan coronatiltakene kan ha påvirket antall overdosedødsfall.

– Mange kommuner måtte i 2020 innføre omfattende restriksjoner og nedstengninger som følge av coronasituasjonen. Disse restriksjonene har sannsynligvis også rammet personer som er i risiko for narkotikautløste dødsfall, sier Gjersing.


https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/kR26yA/hoeyeste-antall-overdoser-paa-20-aar-i-pandemi-aaret

I 2020 ble det registrert 459 koronarelaterte dødsfall i Dødsårsaksregisteret. 415 av dem er registrert med covid-19 som underliggende dødsårsak, skriver NTB.


(---)

I 2020 døde 3.754 personer av lungesykdom i Norge. Det var 624 færre enn året før, ifølge Folkehelseinstituttet. 18 prosent lavere dødsrate enn ventet i 2020.

– Færre døde av både lungebetennelse, influensa og kols, sier overlege Marianne Sørlie Strøm i Dødsårsaksregisteret i FHI.


Synd det ikke opplyses om hvor mange som døde av influensa. Flere enn 10?

https://resett.no/2021/06/10/koronadodsfall-i-norge-90-prosent-registrert-med-covid-19-som-underliggende-dodsarsak/

Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

translator

Her linkes det til et intervju av Rudy Giuliani:

QuoteRudy Giuliani har med seg legen Maria Ryan som har nye avsløringer: Fauci og Moderna gikk sammen for mange år siden for å finne en vaksine mot coronavirus.

https://www.document.no/2021/06/10/skogpod-10-juni-mediene-skal-sorge-for-at-folk-ikke-skjaerer-seg-pa-virkeligheten/

-Jeg er vitenskapen og alle som kritiserer meg er anti-vitenskapen
Anthony Fauci

-Staten, det er meg
Ludvig XIV
"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

translator

På slutten av Giuliani-intervjuet kommer de inn på at det må være tette forbindelser mellom Fauci og Twitter, og hva ser man:

QuoteDaughter of Dr. Fauci works as a software engineer at Twitter

The daughter of the coronavirus task force director Dr. Anthony Fauci works for the social media platform Twitter and some are calling it a conflict of interest.

Alison Christine Fauci, 28, has worked for the microblogging platform as a software engineer since 2014 after she graduated from Stanford University, majoring in computer science.

The connection between the controversial epidemiologist and Twitter had been reported at Heavy.com since at least March 2020 but it resurfaced as many questioned censorship of lockdown-skeptical voices on the platform.

https://ugolini.co.th/ugolini/daughter-of-dr-fauci-works-as-a-software-engineer-at-twitter/
"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

ConTrari1

Quote from: translator on 11.06.2021, 00:43:35
Her linkes det til et intervju av Rudy Giuliani:

QuoteRudy Giuliani har med seg legen Maria Ryan som har nye avsløringer: Fauci og Moderna gikk sammen for mange år siden for å finne en vaksine mot coronavirus.

https://www.document.no/2021/06/10/skogpod-10-juni-mediene-skal-sorge-for-at-folk-ikke-skjaerer-seg-pa-virkeligheten/

-Jeg er vitenskapen og alle som kritiserer meg er anti-vitenskapen
Anthony Fauci

-Staten, det er meg
Ludvig XIV

Vel, Fauci når ikke helt opp til Solkongen når det gjelder pomp og prakt. Og som en senere fransk enevoldskonge er han nå på  vei til skafottet. Det er forbløffende å se hvordan denne maktfiguren som har vært medias yndling i over et år, nå hives over bord for å lette Corona-løgn skuta. De 3000 epostene som er blitt offentliggjort -riktignok sjekket og redigert av Fauci selv- er ødeleggende, og det blir stadig mer tydelig at Fauci har vært involvert i gain-of-function forskning i Wuhan, etter at dette ble forbudt i USA av Obama-regjeringen i 2014.

Ikke bare Twitter men også Facebook har bistått Fauci med å spre frykt og lydighet:

Fauci emails: Fauci colluded with Zuckerberg to fearmonger about the coronavirus before the election

The recently released emails from White House Chief Medical Advisor Dr. Anthony Fauci show that he colluded with Facebook founder and CEO Mark Zuckerberg to fearmonger about the Wuhan coronavirus (COVID-19) before the 2020 election.

The emails were obtained through several Freedom of Information Act (FOIA) requests made by mainstream news agencies like Buzzfeed News and the Washington Post.


https://www.naturalnews.com/2021-06-05-fauci-collusion-zuckerberg-fearmonger-coronavirus-election.html

Det er ingen tvil om at Corona hadde en stor betydning for valgjukset i USA, både ved å svekke økonomien og sverte Trump, men også fordi det gjorde det letere å benytte poststemmer i hittil ukjent omfang.

Dette vil nok komme frem i den store opprullingen som nå er i full sving, Arizona er snart ferdig med sin audit i Maricopa Coubty, og hele ni andre delstater er interessert i en tilsvarende kontroll.
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

ConTrari1

#342
Steigan har nok en gang en viktig artikkel om Corona, jeg oppfordrer alle til å tegne abonnement hos ham, uansett politisk standpunkt! Han er en av svært få røster som gir oss et kritisk blikk på vår tids største samfunnsmessige krise og skandale.

Den indiske advokat foreningen har nå anmeldt WHO:

Den indiske advokatforeninga (The Indian Bar Association) har saksøkt WHOs sjefforsker Dr. Soumya Swaminathan den 25. mai og beskyldt henne i en 71-punkts anmeldelse for å forårsake indiske statsborgeres død ved å villede dem om Ivermectin. Punkt 56 sier: "At din villedende tweet 10. mai 2021 mot bruk av Ivermectin hadde den effekten at staten Tamil Nadu trakk Ivermectin ut av protokollen 11. mai 2021, bare en dag etter at Tamil Nadu-regjeringa hadde anvist den for behandling av COVID-19 pasienter."

Det er harde anklager som reises:

Punkt 52 i anmeldelsen lyder: «Det ser ut til at du bevisst har valgt at mennesker må dø for å nå dine bakenforliggende mål, og dette er tilstrekkelig grunnlag for straffeforfølgelse mot deg.»

Ivermectin har vært brukt med enorm suksess i New Dehli, ikke forvent at NRK vil gi deg noen glade nyheter om dette;

I motsetning til Delhi unnlot myndighetene i Tamil Nadu, etter press fra WHO, å bruke Ivermectin, og der ble antallet tilfeller tredoblet og antall dødsfall tidoblet i den samme perioden fra 48 20. april til 474 27. mai. I samme periode falt antall dødsfall i Delhi fra 277 til 117. Dr. Hope beskylder WHO for å ha presset myndigheter i India og resten av verden til «å sitte på hendene sine» i påvente av vaksiner istedetfor å sette i gang med tidligbehandling.

https://steigan.no/2021/06/advokatforeninga-i-india-saksoker-whos-sjefsforsker-for-desinformasjon/

Den for oss ikke ukjente Stephen McIntyre fra ClimateAudit har twitret om dette:
accodnig to online data, Delhi cases have gone from 24K daily at end of April to 1491 yesterday.  Whether it's due to ivermectin or just down phase of Gompertz curve, it's huge and gratifying good news that's mostly unreported in doomcasting media.

Og, uhyre viktig, follow the money:
Note that the emergency use authorization under which the experimental mRNA vaccines have been approved for mass use would not be given if there were an accepted effective alternative therapy. Billions of dollars flowing into the hands of vaccine makers would not have happened.

https://www.americanthinker.com/blog/2021/05/number_of_covid_cases_in_delhi_crashes_after_mass_distribution_of_ivermectin.html
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

ConTrari1

Også hos Steigan omtales nå det store antall vaksinedødsfall i USA:

Det er flere amerikanske dødsfall relatert til vaksiner i 2021 på mindre enn 5 måneder enn det var det siste tiåret. Dette viser tall fra den offisielle databasen VAERS.

Antall dødsfall knyttet til vaksiner i år har absolutt økt. I følge CDCs egne data registrerte VAERS-nettstedet i 2021 de første 3 månedene over 1750 dødsfall på grunn av vaksiner i USA. Det var flere slike dødsfall enn det hadde vært registrert i USA gjennom hele det siste tiåret.


Men selvsagt er disse "vaksinene" "helt trygge", når norske helsemyndigheter sier det. De har sikkert magiske evner som kan fjerne alle problemer fra mRNA-giftstikkene.

https://steigan.no/2021/06/kraftig-hopp-i-vaksinedodsfall-i-usa/

Nøff-nøff, sier flere hundre millioner "guinea pigs"! Man kan trygt regne med at  det vil være flere av dem som overlever enn som dør, så da så...

Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

ConTrari1

#344
Hvis dette er sant?! Da er vi på vei inn i en masseutryddelse.

An executive who works in the oil and gas industry to strategize succession plans for large corporations has issued a warning that companies all around the world are already anticipating having to replace their "vaccinated" workers within the next few years.

In the followinf video from Brighteon.com, listen as the woman featured explains how the corporations she works with know full well that those injected for the Wuhan coronavirus (Covid-19) will more than likely die within the next three years, leaving employment holes that will need to be quickly filled:

"Companies need to plan for what's going to happen as their staff move on ... and succession planning is something that I help companies with, specifically recruitment services," she explains.

"Executives are having their HR staff and their managers, superintendents, floormen, etc., go through and look at the staff that have received the vaccines, and they're planning on having to replace them all within the next three years. What does that say to you?"


Personen er anonym, men bare tanken på at noe slikt kan skje er sterkt urovekkende. Den franske vaksine-eksperten Montagnier er klokkeklar på at mRNA-vaksinen er dødelig: 

Montagnier made similar comments during a recent interview, suggesting that once the injections run their course throughout a person's body, death is pretty much certain. This could take weeks, months or years depending on the person.

"There is no hope and no possible treatment for those who have already been vaccinated," Montagnier is quoted as saying.


Montagnier also railed on the idea of injecting people with anything at all during an alleged "pandemic," calling it "unthinkable" because of the risks involved. Worse is what has been uncovered about how the injections function like a "slow kill" mechanism to end the recipient's life on a time-delayed schedule.

In time, all the people who have been injected will start to see the effects of this when their immune systems are unable to ward off simple diseases like influenza and the common cold that become more prevalent yearly during the winter months.

Hvis bare en bitte liten del av dette skrekk-scenariet slår til, hvem skal gjøres ansvarlige? Norske regjeringsmedlemmer og helsebyråkrater kan havne i et historisk uføre (uten trygd) -hvis de lever så lenge etter å ha tatt "vaksinen".

Jeg tar Mike Adams med et usunt antall klyper salt, men en forsker som Montagnier er verre å komme utenom.

https://www.naturalnews.com/2021-06-15-corporations-planning-replace-vaccinated-employees-die-years.html
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.