Diplomats Signal End Of Europe’s Green Deal In Attempt To Save EU Economy

Started by Telehiv, 04.04.2020, 19:31:43

Previous topic - Next topic

Telehiv

"Some diplomats in Brussels have signalled the need to rethink climate plans of the economic turmoil", har Reuters snappet opp fra diverse EU-diplomater. Og siterer dem også på at:

"We cannot just continue with the plans and programmes we had so far. They were developed for a world without coronavirus"

Link: https://www.thegwpf.com/diplomats-signal-end-of-europes-green-deal-in-attempt-to-save-eu-economy/
Samme innhold i The Star, med mer konkret fokus på Polen: https://www.thestar.com.my/news/world/2020/03/25/poland-says-virus-fallout-makes-it-tough-to-hit-eu-climate-goal

Dette er ikke første signalet om at lobbyister, aktivister og andre med lange klimaalarmistiske budsjettfingre begynner å frykte at corona-virusets økonomiske herjinger kan ta fra dem en god del av godteposene framover. Men her har Reuters tydeligvis også lokket ut en god del "ordinære" EU-diplomater til å avsløre sine medvirkende motiver, og de tilhørende bekymringer. Kritikere av klimafantastenes pengebruk har jo lenge hevdet at verden ikke stort lengre har råd til å fortsette å ødsle penger på løse påfunn basert på vilkårlige og vitenskapelig tvilsomme klimaprofitører. 

Vi får se hvem som får rett når corona-opptelling er foretatt og de økonomiske skadevirkningene er mer oversiktlige; om klimasugerørene klarer å gjenvinne sin fordums storhet når fokuset dreier bort fra corona mot mer normale tilstander.

Det er kanskje grunn til å tro at verden etter corona vil ha fått litt mer åpne øyne for hva som er fiktive krisepåfunn og hva som er reelle kriser?