Nye Freppere i regjering

Started by Emeritus, 18.12.2019, 13:32:42

Previous topic - Next topic

ConTrari1

Quote from: Telehiv on 27.01.2020, 11:32:58
Denne Dimmen er ikke snau, serru serru. Her harver han over tendensen til "partikaniner":
Link: https://www.aftenposten.no/meninger/sid/i/Ond7xl/partikaninene-gnager-demokratiet-i-stykker-preben-dimmen

Takk for enda en god Dimmen-link! Han hører helt klart ikke hjemme i det partiet som Høyre har utviklet seg til.
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

ConTrari1

Quote from: Administrator on 24.01.2020, 12:50:13
"Pikkdekk" :-D

Vel, det er iallfall ikke så ille som "Dekkpikk" :-)
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

translator

Quote from: ConTrari1 on 27.01.2020, 11:25:00
Quote from: Telehiv on 27.01.2020, 11:12:44
Apropos en annen diskusjon her på forumet: Den godeste Dimmen var forøvrig ute i Aftenposten i oktober i fjor, der han reiste store betenkninger rundt konsekvensbildet av veiprising.
Link: https://www.aftenposten.no/meninger/sid/i/WbWjjd/veiprising-kan-i-verste-fall-foere-til-statlig-overformynderi-og-storebrorskontroll-preben-dimmen

Takk for interessant link. Veiprising er en meget "slippery slope" å begi seg ut på. Er det virkelig noen som et øyeblikk tror at avgifter og skatter blir fjernet med veiprising? De vil garantert bli videreført, eller komme tilbake i ny drakt. Og hvorfor i all verden skal man betale for å bevege seg rundt i landet? Alt av "utgifter" til veiformål blir betalt av dagens avgifter, og mere til. Skal man ha et slags "regnskap" for bilkjøring, må selvsagt også den positive siden komme frem. Da ville vi kanskje få betalt for hver kilometer bak rattet?

Veiprising blir som å ha et taksameter som går hele tiden og uansett hvor man kjører, altså som å kjøre taxi i sin egen bil.
"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

Emeritus

Frem mot neste valg vil vi få en populismekonkurranse mellom SP og FrP. I regjering har FrP vært noe bundet, og FrP har alltid hatt populisme stempelet på seg, men etter at de slapp ut fra fengsel er det gloves off. Men nå har noen endelig hengt halen på den egentlige grisen;

https://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/2020/02/03/195646411/dyktigere-pa-manipulasjon-enn-pa-kommunikasjon

På 1800 - tallet var der en italiensk lege ved navn Lombroso som mente at en ved hjelp av hodeform og andre fysiske kjennetegn kunne si mye om vedkommendes karakter og tilbøyeligheter. Han hevdet bl.a. å kunne peke ut potensielle drapsmenn, tyver og bedragere utelukkende på slike fysiske kjennetegn. Læren fikk en hvis utbredelse men er vel i dag stort sett glemt, men jeg er personlig ikke helt avvisende. Kan dette være tilfeldig?