Author Topic: De svenske tilstandene: Er det volden eller unnfallenheten som er verst?  (Read 1666 times)

Emeritus

 • Supermedlem
 • *****
 • Posts: 3 103
  • View Profile
https://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/2019/12/03/195631357/sverigedemokratene-er-sveriges-nest-storste-parti-svartelistes-til-nobel-fest

Hva vil skje når 20 - 25% av den svensk etniske befolkningen blir oppmerksomme på at de ikke lenger er en anerkjent og meningsberetigget del av det svenske samfunnet. Hvordan hadde Telehiv, Emeritus, Translator og alle de andre rævhållene her på  forumet reagert hvis vi ikke lenger kunne bli valgt inn i den lokale 17. mai komiteen fordi noen Eritreere følte av vi ikke var på rett side i prosjektet det "Fargerike Fellesskapet."

Dette kommer til å smelle!
« Last Edit: 04.12.2019, 00:38:43 by Emeritus »

ConTrari1

 • Supermedlem
 • *****
 • Posts: 787
  • View Profile

Sverige er i en helt annen posisjon enn Norge.

Jeg synes ikke vi skal bagatellisere situasjonen i Norge. Undertegnede har akkurat kommet hjem fra en forlenget helgetur i Praha. I den tsjekkiske hovedstaden var det rent og pent, jeg følte jeg meg trygg overalt, så knapt noen tiggere, ingen med hijab eller det som verre er, og ingen gjenger.

På veien hjem var det mellomlanding i Brussel. På flyet fra Brussel til Oslo (Gardermoen), som tydeligvis var et transittfly til Norge for folk fra ulike destinasjoner, slo det meg hvor mange innvandrere det var på flyet. Det sier mye om hva slags samfunn vi har skapt også her til lands.

Jeg vil slett ikke bagatellisere forholdene i Norge. Det er likevel ingen tvil om at situasjonen er helt annerledes her enn i Sverige . Hvor mange eksplosjoner har vi hatt i år?

Telehiv

 • Global moderator
 • Supermedlem
 • *****
 • Posts: 2 781
 • Qui vivra verra
  • View Profile
Re: De svenske tilstandene: 630 uoppklarte drap?!?
« Reply #17 on: 05.12.2019, 15:49:04 »
Man mottar nå fra flere kilder stadig mer rystende opplysninger om at svensk politi og påtalemyndighet har blitt truet til å se en annen vei når kriminalitet og drap begås av de kriminelle bandene med rot i innvandrermiljøer.

En indikator på dette trusselregimets "effektivitet" kan f.eks. være hvor mange drap som etter hvert erklæres "uoppklarte". Jeg begynte å sjekke og fikk fullstendig sjokk da tallene kom på bordet:

- I dag skrev tekst-TV NRK at det var over 500 uoppklarte drap i Sverige.
- Dette syns jeg var nærmest sensasjonelt i lille Sverige, og begynte å lete på gamle oppslag som har bare passert mitt naive blikk så langt.
- Da ble jeg enda mer sjokkert: Allerede i mars opplyste bl.a. Dagbladet at det var 630.
- NRK begår nå tydeligvis en viss forskjønnelse av dette bildet

Link: https://www.dagbladet.no/nyheter/45-ansikter-45-drap/70822596 Som nevnt sies det altså tydeligere og tydeligere at svensk politi i stadig større grad skygger unna å pågripe/tiltale noen for det meste av drap i Sverige, de er truet til taushet/passivitet over hele fjøla.
Her er en liten indikator på hva som er i ferd med å skremme disse etatene til taushet og handlingslammelse:

Link:
https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2019/08/23/195604321/svensk-politi-vil-ikke-ga-med-navn-pa-tjenestekortet
https://www.aftenposten.no/verden/i/opxB9j/sverige-har-vaert-rammet-av-over-100-bombeangrep-i-aar-naa-sammenlignes-landet-med-krigssoner


Her til lands?
Litt andre tall (foreløpig?): Iht. wikipedia (vet ikke hvor nytt dette er?) så har Kripos siden 1991 registrert 32 uløste drapssaker i Norge.

Link: https://no.wikipedia.org/wiki/Liste_over_norske_uoppklarte_drapssaker


 
« Last Edit: 05.12.2019, 15:57:26 by Telehiv »

ConTrari1

 • Supermedlem
 • *****
 • Posts: 787
  • View Profile
Tankevekkende artikkel i HRS, om et "kjernesvensk " ektepar som ikke lenger følte at Sverige var deres, at den vante tryggheten, også utenfor byene, var forsvunnet. De solgte huset og flyttet til Portugal, som for dem minner om det landet de vokste opp i:

"Det har blitt en kritisk masse av nye mennesker i landet, det har tippet over, og dermed føler du deg ikke velkommen lenger i ditt eget hjemland. Jeg snakker ikke om de enkelte individene som er takknemlige over å ha fått komme til Sverige, som bidrar både økonomisk og ellers til driften av det gode Sverige. Det handler om store gruppers mentale invasjon av steder der de tar det som en selvfølge at «nå er det oss, det er oss som eier stedet». Grupper som har en dominansadferd og med opphav i den islamske verden. Det er faktisk mange i Sverige som kjenner på at dette som en invasjonsarmé, og at mange i den nye befolkningen ikke trengte et nytt hjem. De er her kun grunnet velferden."

https://www.rights.no/2019/11/de-flyktet-fra-sverige-til-portugal/