Author Topic: John Smits sjokkerer - drar han en Patrick Moore?  (Read 420 times)

Telehiv

 • Global moderator
 • Supermedlem
 • *****
 • Posts: 2 781
 • Qui vivra verra
  • View Profile
John Smits sjokkerer - drar han en Patrick Moore?
« on: 15.08.2019, 19:52:40 »
I kveld satte jeg rødvinen i vrangen under Dagsrevyen da John Smits dukket opp og startet frimodig med å vise bilder av en nedrimet bil og opplyste om minusgrader mange steder i Sør-Norge i natt - stikk i strid med gårsdagens værmeldinger på samme stasjon, som ikke engang ymtet om kuldegrader til natten.
"MINUS 3,3 grader her" (!!) sa John Smits, klart og tydelig. Fra en mann som tidligere prøvde å stille seg foran de verste kuldegradene noen hadde dristet seg til å plassere på kartet. Du store:


En lutret John Smits har vendt tilbake til sin uskyldsrene ungdom da han strødde rundt seg med kuldiser

Da jeg karret meg tilbake i stolen etter å ha falt besvimt om innledningsvis ser jeg at Smits slett ikke viser tegn til psykisk sammenbrudd, tvert i mot er han rank og lett på foten, og omtaler lett at store deler av landet ligger godt under normalen for årstiden.

Så demrer det for meg: Han har hatt en klassisk åpenbaring, innsett at han er snart pensjonist og at hans ettermæle som klimaalarmist kan bli ille, og har bestemt seg for å dra en Patrick Moore* !! 

*Patrick Moore (født i 1947) er en tidligere miljøaktivist, kjent som en av grunnleggerne og tidligere president av Greenpeace, hvor han var en aktivist i perioden 1971-1986. Han har nå offentlig skilt lag med mange av retningslinjene og sakene som store miljøorganisasjoner har forfektet, som for eksempel Greenpeace, og blitt en frittalende forkjemper for kjernekraft og skeptisk til at mennesker er ansvarlig for klimaendringene.

Det blir selvsagt et rottekjør mot Smits'en nå, men vit at vi er mange som vil stille oss bak deg når Desmogblog og annen uhumskhet drar forræderkortet.
For oss vil du framstå i nyrenset stråleglans, ren og ubesudlet. Stå på, John - go get 'em!!

PS: Fanklubben "Deniers & Contrarians for Smits" er allerede etablert og behørig tinglyst. 
« Last Edit: 15.08.2019, 20:02:13 by Telehiv »

Telehiv

 • Global moderator
 • Supermedlem
 • *****
 • Posts: 2 781
 • Qui vivra verra
  • View Profile
Re: John Smits sjokkerer - drar han en Patrick Moore?
« Reply #1 on: 15.08.2019, 20:17:23 »
Interne rykter antyder at Smits' åpenbaring kom akutt og unprecedented tidligere i dag da han kom til å lese denne kommentaren fra Richard Greene:    
 
I would not buy a used car from a scientist.
Even if it was peer-reviewed.


Smits innså da, igjen totally unprecedented, at han venneløs og uglesett kunne brenne inne med sin Tesla til langt inn i pensjonisttilværelsen etter hvert som vindmøllene rundt i Norges land blir avvist og/eller demontert i tur og orden, hvis han ikke snarest viste at han var mann nok til å betvinge en ekte fossilbil igjen.
Igjen, fanklubben "Deniers & Contrarians for Smits" stiller seg bak dette valget, og tilbyr seg å vaske den nye Camaroen hver lørdag med fosfatfritt vaskevann.