Author Topic: "Verden går under innen 2050"  (Read 541 times)

Telehiv

 • Global moderator
 • Supermedlem
 • *****
 • Posts: 2 779
 • Qui vivra verra
  • View Profile
"Verden går under innen 2050"
« on: 07.08.2019, 22:35:48 »
Denne artikkelen får maks "skråblikk"-status her på forumet, men bør vel egentlig studeres nøye som et eksempel på hvor langt hemningsløs frekkhet og opportunisme nå har nådd innen klimaalarmismen.

"Høy sannsynlighet for at menneskelig sivilisasjon kommer til å dø ut" innen 2050, ifølge funn.Her snakker vi igjen om moderne "klimaforskning" av det gedigne slaget:

"Artikkelen, skrevet av det Melbourne-baserte ekspertpanelet Breakthrough National Centre for Climate Restoration, presenteres av den tidligere sjefen for Australian Defence Forces og den pensjonerte Royal Australian Navy-admiralen Chris Barrie."

Overfor denne type ekspertise er det bare å gi seg ende over og innse at Thermageddon igjen er rett rundt hjørnet. Hør bare her:
"Ved hjelp av flere eksisterende undersøkelser, har de en hypotese om at de gjennomsnittlige globale temperaturene kan nå 3 grader over preindustrielle nivåer innen 2050."

Men la meg ikke dømme over denne geniale forskning, dere må selv nyte tilstandene her:

Link: http://www.msn.com/nb-no/nyheter/verden/h%c3%b8y-sannsynlighet-for-at-menneskelig-sivilisasjon-kommer-til-%c3%a5-d%c3%b8-ut-innen-2050-if%c3%b8lge-funn/ar-AACqU5s?li=BBr5A5g&ocid=iehp
« Last Edit: 07.08.2019, 22:38:33 by Telehiv »

ConTrari1

 • Supermedlem
 • *****
 • Posts: 781
  • View Profile
Re: "Verden går under innen 2050"
« Reply #1 on: 07.08.2019, 23:34:40 »
Åja, Breakthrough, de har jo versert på nettet en stund nå. Men for å være ærlig, så er de vel ikke regnet som klimaforskere, men en tankesmie? Avdankede offiserer teller ikke.

https://www.dagsavisen.no/verden/menneskeheten-kan-bukke-under-som-folge-av-klimaendringer-1.1536385

Ifølge forfatterene er IPCC er slett ikke skremmende nok:
"Forfatternes utgangspunkt er at mange klimaforskeres anslag - som i rapportene fra FNs Klimapanel (IPCC) - er alt for konservative på grunn av vitenskapelige normer om tilbakeholdenhet og objektivitet."

Merk dere det: "alt for konservative på grunn av vitenskapelige normer om tilbakeholdenhet og objektivitet." Vitenskap må vike for frykten.

Men dette blir for sterk kost for CICERO:
"– Jeg anser scenariet i Breakthrough-rapporten som det forfatterne kaller det: Eksempler på verst tenkelige utfall. Jeg tror ikke at disse spådommene vil slå til, men vi bør ha planer for hva vi gjør hvis det utenkelige inntreffer, sier Samset."

"– Jeg har vært en del i kontakt med David Spratt tidligere. Han er kunnskapsrik og kjenner godt til klimafeltet, så jeg har absolutt tro på det han gjør. Men han har også en uttalt holdning om at vi må få de skumleste mulighetene på bordet til vurdering, og det er akkurat det han gjør her, sier Samset."

Og det er ingen ende på styggedommen, 50 cm havstigning innen 2050, det er 16 mm pr. år fra i morgen, en milliard klimaflyktninger, subtropiske soner uegnet for landbruk, det er bare sorgen rund baut.

"Jeg kjenner ikke til grundige studier som er fullt så dystre som det som presenteres av Breakthrough. Men det er riktig at det er mange mulige kriser og serier av uheldige hendelser som fortsatt vil ligge utenfor det vi kan vurdere med våre vitenskapelige metoder, sier Samset i Cicero."

Riktig, for de hendelsene hører hjemme i eventyrland.


Telehiv

 • Global moderator
 • Supermedlem
 • *****
 • Posts: 2 779
 • Qui vivra verra
  • View Profile
Re: "Verden går under innen 2050"
« Reply #2 on: 08.08.2019, 08:55:48 »
En av disse forfatterkarnaljene har bakgrunn i Romaklubben, klubben som i sin tid fant ut (med henvisning til en magisk stein i Midt-Vesten) at det burde bo maks 600.000 her på jorden. Og at noen burde ta grep for å sikre at dette antallet "rettferdige" kom i stand. Her hjemme har vi jo hatt Jørgen Randers poserende som løpegutt for dette frimureriet.
Men galskapen har reell påvirkningsmakt i store mediemiljøer: Romaklubbens mektige finansfyrster (bl.a. sentral grunnlegger David Rockefeller) er også bakspillere for en rekke sentrale medier som dermed er blitt kolportører av klubbens undergangsmessing, der klimaalarmisme nå anvendes som et sentralt virkemiddel.
The Guardian har forøvrig sluppet inn de to forfatterne av denne galskapen, med en kronikk som ikke inneholder en eneste fysisk konkret dokumentasjon for noe som helst, bare gjengivelse av egne skrekkpåfunn og tilhørende latterlige framskrivninger for verdens undergang:

https://www.theguardian.com/environment/commentisfree/2019/jun/03/we-must-mobilise-for-the-climate-emergency-like-we-do-in-war-time-where-is-the-climate-minister   

En ting er at en stadig mer klimaalarmistisk avis som The Guardian slipper sånt vrøvl. En annen ting er at folk som kaller seg "klimaforskere" ikke tar tydeligere avstand fra dette enn smålallingen Samset bedriver, er selvsagt bare en stor skam. Og intet annet.
« Last Edit: 08.08.2019, 08:57:26 by Telehiv »

ConTrari1

 • Supermedlem
 • *****
 • Posts: 781
  • View Profile
Re: "Verden går under innen 2050"
« Reply #3 on: 08.08.2019, 09:42:03 »
Ja, man kan nærmest lese mellom linjene at Samset ikke er helt komfortable med å kommentere dette våset. Men han våger ikke å komme med noen reell kritikk, det er enda et tilfelle på hvordan "hensikten helliger middelet" i klima"kampen".