"Climate Optimums" er blitt "Climate Crisis"?!

Started by Telehiv, 06.08.2019, 00:33:01

Previous topic - Next topic

Telehiv

En ting er våre hjemlige ledende kommunepolitiske klimainnsiktsmiljø som egenhåndig har erklært klimakrise i sine nærområder.
Det er nå tross alt en viss underholdning i sånt.

Verre blir det når de internasjonale klimastrategene begynner å omskrive klimahistoriske milepæler til banal klimavisvas-alarmisme:
I før-klimaabsurd tid (dvs. noen tiår tilbake) beskrev et tverrfaglig forskningsbilde historiske varmeperioder som rike vekstperioder for den menneskelige sivilisasjon som frambrakte velkjente historiske høykulturer, mens de motsvarende kuldeperiodene ble ansett som ødeleggende, sult- og pestframkallende og drev folk på flukt fra sviktende avlinger og fimbulvintre.

Slik så derfor den klimatiske verdenshistorien ut for bare noen få tiår siden, før man fant ut at slik vranglære måtte revideres til det motsatte; at varme er katastrofe og kulde er bare kos:

   

PS: Ta godt vare på denne figuren, det er ikke lenge en forsker kan servere sånt til allmuen før alarmklokkene ringer. Spør (den tidligere) sjefen for nederlandsk værmelding, han prøvde å ta opp en intern debatt om de nye salto-hallingkastene om hva som bør anses som bra vær og klima... 

Telehiv

#1
Når historien revideres av opportunister kan det være befriende å høre en liten vise av en som ble satt på Grini for sine meningers mot den gangen slikt krevdes:
https://www.youtube.com/watch?v=nkF8slt6mkQ

For øvrig har Tom Lehrer beskrevet Den tredje verdenskrig, lenge før klimaalarmistene lærte å dramatisere en graf:
https://www.youtube.com/watch?v=yrbv40ENU_o

Og hvis noen tror at undergangen ikke har blitt beskrevet bedre enn i dagens primitive klimaalarmisme, lytt til Tom Lehrers legendariske "We Will All Go Together When We Go":
https://www.youtube.com/watch?v=frAEmhqdLFs