Co2 stenger ikke inne varmen

Started by Smiley, 23.11.2014, 09:36:33

Previous topic - Next topic

Smiley

Dere må ta en titt på Tallbloke sitt nettsted i dag. Ny forskning fra klimahysterikkerne har slått fast at co2 IKKE stenger inne lanbølgestråling likevel. I stedet er det slik at absorberingen av solens innkommende kortbølgestråling øker. De har selvfølgelig koblet dette mot økende co2 nivå men sammenfallende stigning på begge beviser ikke årsak.

De sier at jordens albedo absorberer mer av den innkommende kortbølgestrålingen fra solen. Men jordens albedo er jo resultatet av innstrålingen. Man må ha kulde før det dannes is og albedoet endres.

Bortsett fra feiltolkninger om virkning og årsak er de på rett spor. Solens innstråling er alt som betyr noe.
http://tallbloke.wordpress.com/2014/11/20/donohoe-et-al-the-missing-piece-of-the-climate-puzzle/

Gollum

http://claesjohnson.blogspot.no/2015/02/venus-vs-earth-atmospheric-mass.html
Linken er til bloggen drevet av en svensk matematiker som fra tid til annen skriver han om klimastoff. Nå har han funnet ut at om man skiftet ut atmosfæreinnholdet på en slik måte at jorda fikk atmosfæreinholdet til Venus og motsatt, men med samme mengde som nå, altså grisetjfeit atmosfære på Venus og mye mindre atmosfæretrykk på jorda som nå så ville det spille null rolle for temperaturen. Det må en jo kunne si fritar co2 som den skyldige utøveren. Hvis matematikeren har rett ....