Author Topic: Ikke alle kvinner kan havne i heisen...  (Read 663 times)

Telehiv

 • Global moderator
 • Supermedlem
 • *****
 • Posts: 2 651
 • Qui vivra verra
  • View Profile
Ikke alle kvinner kan havne i heisen...
« on: 08.03.2019, 11:34:53 »
For dem som vil vite mer om det indre kulturelle liv hos våre nye islamske landsmenn og -kvinner, vil jeg absolutt anbefale å ta et bredt dypdykk på nettsiden https://www.islamnet.no/

Her kan man for eksempel få avklart dette spørsmålet:

"Er det tillatt for en kvinne å ta heis alene med en ikke-mahram mann?"
Dessverre er svaret nei.
Så får vi se om noen av disse kvinnene skulle havne i arbeid en gang, og i den forbindelse tas med i heisen av (den mannlige) sjefen for å bli tilrettevist på arbeidsplassen: Vil hun da ha rett på erstatning om denne krenkelsen ikke er til å leve med i lengden?
Slike spørsmål kan jo være høyaktuelle allerede rundt 2030 når jorden uansett ikke bare har gått under i klimakrise ("vi har bare 11 år igjen nå"), men også renner over av generelle krenkelsesbehov.
Så for den proaktive er det bare å følge med på disse sidene så godt man kan. Her finner du svarene på hva som kan ramme den som synder.

Link: https://www.islamqa.no/livsstil-og-dagligliv/sosial-deltagelse/er-det-tillatt-for-en-kvinne-a-ta-heis-alene-med-en-ikke-mahram-mann

Omskjæring?
Hvis noen av klimadebattantene her skulle få en plutselig trang etter å kvitte seg med forhuden, vil de kunne få hjelp også til dette på disse sidene:
Link: http://www.omskjaering.no/PS: Det er ingen tilsvarende side for kvinner, jfr. at omskjæring av kvinner ikke er noe påbud i Koranen.
At en rekke islamske samfunn bedriver dette, i til dels nesten total og svært alvorlig grad, er altså kulturelt og ikke religiøst betinget.

Julefeiring?
Vi skal forhåpentligvis gjennom en rekke julefeiringer før Thermageddon tar oss og krenkelsesmanien har gitt full samfunnsoppløsning i kombinasjon med lammende sosial angst for å gjøre noe som helst. Da kan det være greit å vite om det er tillatt i islam å delta på julefeiringer - for ikke å snakke om å anvende det like vantro uttrykket "God Jul!".
Svaret er dessverre nei der også:
Link: https://www.islamqa.no/tilbedelse/helligdager-og-feiringer/er-det-tillatt-for-muslimer-a-si-god-jul-og-delta-i-julefeiring

NB: Dette er IKKE en muslimsk julenisse


Huffda, det blir lite sosial kontakt av dette, frykter jeg? Hva med å bare være til stede på julefeiring uten å aktivt delta? Dessverre, det spørres det også eksplisitt om, og svaret er at det er heller ikke tillatt. Se samme link

Dette, og mye mer, kan dere altså studere på denne nettsiden.
Etnisk norske uten islamkunnskap bør vel etter hvert som den islamske del av befolkningen øker begynne å sette seg inn i denne type informasjon, hvis vi skal unngå unødige konflikter i våre dagligliv?

PS: Jeg har uansett et lønnlig håp om å få islamistene over på vår klimafornekterside, i en felles mistro til vestlig religiøs klimatro. Da snakker vi!

« Last Edit: 08.03.2019, 12:15:17 by Telehiv »

Bebben

 • Supermedlem
 • *****
 • Posts: 740
  • View Profile
Re: Ikke alle kvinner kan havne i heisen...
« Reply #1 on: 08.03.2019, 21:05:03 »
Jeg får bidra med årsaken til såkalt islamofobi:


Quote
(151) Vi skal kaste skrekk i vantros hjerter, fordi de setter ved Guds side noe Han aldri har gitt autoritet. Deres herberge blir Ilden! Bedrøvelig er illgjerningsmennenes herberge.

Årsaken til islamofobi er altså å finne i Koranen.

Ikke noe merkelig med dette, bortsett fra at jo større suksess man har med å spre denne frykten, jo mer klager man over dens eksistens. Som en slags religionens svar på en perpetuum mobile av type 2.


Jo dårligere tider, jo bedre skjemt! (Ernst Röhl)