Author Topic: Klimaposørenes nye flyidioti  (Read 524 times)

Telehiv

 • Global moderator
 • Supermedlem
 • *****
 • Posts: 2 606
 • Qui vivra verra
  • View Profile
Klimaposørenes nye flyidioti
« on: 20.03.2019, 09:05:54 »
25 PR-kåte og klimaanalfabetiske kjendiser og noen av våre kulturelt sett lavest utviklede "klimaforskere" har som kjent sendt ut et pinlig opprop gjennom Aftenposten med forfatningstekniske holdninger som mest kan sammenlignes med de som i sin tid ble fremmet i Mein Kampf.
Dette er allerede hoderystende kommentert i en rekke medier, og her på forumet linket jeg nylig til Paul Grøtvedts bekymrede artikkel om saken, der han bl.a. betegner dette som øko-fascisme.

Men oppmerksomhet får man, så nå har allerede flere like PR-kåte klimaposører meldt seg, herunder påfallende mange av de klimafaglig svake "forskerne" ved UiO (som engang var et universitet med voksne mennesker som ikke trengte fjortiser til å få vite hva de skulle tenke).

Link: https://www.opprop.net/for_en_halvering_av_klimagassutslipp_fra_flyreiser_ved_uio

Og da føler selvsagt klimanøttehodene ved UiB/Bjerknessenteret i Bergen at de havner i bakleksa, og har kokt opp sin jeremiade:

https://pahoyden.no/flyreiser-klima-klimafotavtrykk/klimaforskar-frontar-opprop-pa-uib/268880

Det er ikke rart dette blir ufrivillig komisk:
Bergensbidraget frontes av den gravitasjonsektomerte Helge Drange, som i sin tid (sammen med Eystein Jansen) presterte å publisere hårreisende feilaktige skremsler om havstigning på Vestlandet, der man for eksempel ikke forstod betydningen av gravitasjonslovene ved den evt. nedsmelting av Grønland som disse karnaljene predikerte. For hvis man skulle tatt deres framskrivninger av nedsmelting av Grønland seriøst (gud forby) så ville gravitasjonslovene da gjort at havet ville SUNKET utenfor Vestlandet....vi var mange som lo oss skakke da geofysikeren Willy Fjeldskaar vennlig måtte gjøre dem oppmerksomme på denne historiske brøler av folk som kaller seg "klimaforskere".Fra dette skrantesjuke "klimamiljøet" (ikke bare gravitasjonsamputerte Drange men også klimabestefar Gunnar Kvåle som jeg personlig har overhørt klarer å  feiltolke alt han dramatiserer/poserer seg selv rundt) kommer altså nå oppropet om at akademisk ansatte må slutte å ta fly

Dette er omtrent like hodeløst fundert som de manglende gravitasjonslovene for Grønland:
- Verken Oslo- eller Bergen-oppropet uttrykker noen plan for hva slike selvpålagte begrensinger skal medføre, og hvordan det skal gjøres - man skal bare "kutte"
- jeg antar de unntar reiser til klimakonferanser - de største av den typen krever som kjent en stor mengde ekstrafly for å fly klimafjott-kontingenter på 20-30.000 deltakere som knapt vet hvordan "klima" defineres i vitenskapelig forstand   
- Hva vil dette angrepet på flyselskapene bety for folk som, uavhengig av klimaposering, må på ulike arbeid rundt om i verden for å betale for/reparere på klimafjottenes selvskading på infrastruktur og næringsliv - selv om noen forvirrede akademikere flystreiker sammen med de dypttenkende fjortisene sine?

Verre: Det har jo ingen klimaendrende betydning om det er 50 eller 75 personer om bord på et fly - flyet går jo likevel!
- det interessante - dersom dette hadde vært noe mer enn PR-motivert posering - er selvsagt hvor mange FLYRUTER som nødvendigvis må legges ned for at dette skal bli noe mer enn det vanlige uansvarlige tullpratet- og hvem som i så fall skal betale for at flyselskapene går konkurs?

Men her er dessverre planene - og viljen til å ta REELLT ansvar - på Dranges gravitasjonsnivå - igjen

     
« Last Edit: 20.03.2019, 14:38:27 by Telehiv »

ConTrari1

 • Supermedlem
 • *****
 • Posts: 641
  • View Profile
Re: Klimaposørenes nye flyidioti
« Reply #1 on: 20.03.2019, 10:50:53 »
Vi får ta en sjekk om et par år, og se om de klimaskremte studentene og lærerne flyr mindre, mer eller like mye som idag.

Kanskje de sier som skole-elevene på NRK-programmet, som innrømmet at de aller fleste hadde vært med fly til syden i det siste, og da de ble spurt hva de konkret hadde gjort med slik styggedom, var svaret at de hadde veldig dårlig samvittighet.

Dårlig samvittighet gir rikelige muligheter for fortjeneste -for andre. Det "grønne skiftet" kan like gjerne kalles det "skyldige skiftet".