De store landenes klimapolitikk styrer mot 5 grader temperaturstigning !

Started by frankolsen, 21.11.2018, 11:55:34

Previous topic - Next topic

frankolsen

En ny studie som er publisert i Nature fremhever Canada, Kina og Russland som verstingene når det gjelder såkalte klimautslipp.
Her påstås det at dersom alle land skulle følge disse landenes utslipp så ville den globale temperaturen stige med over 5 grader innen år 2100. Like bak følger Australia, Japan og USA med langt over 4 grader stigning, mens lille Norge ligger, selvfølgelig hadde jeg nær sagt, veldig godt an med en temperaturstigning på "bare" 2,2 grader.
Jeg lurer på hvilke beregninger som ligger til grunn for disse aldeles usannsynlige talla.... ??
NRK har, som en av de verste alarmistene her i landet, selvfølgelig begjærlig grepet artikkelen og publiserer denne i dag slik:
https://www.nrk.no/urix/ny-studie_-canadas_-kinas-og-russlands-klimapolitikk-leder-mot-fem-graders-global-oppvarming-1.14298261

Telehiv

frankolsen,
fint at du tar opp denne svært spekulative "studien".
Man trekker igjen konklusjoner på koblede/selvforsterkende, men dessverre helt sviktende forutsetninger. Man starter nemlig med:
a) en modell med høy klimasensitivitet (på det nivå som har gjort at IPCCs tilsvarende modeller har bommet så grovt), og sper i tillegg på med
b) høyst udokumenterte parametre for tilbakestråling, som man så frekt og freidig
c) multipliserer med en framskrivning av antatte CO2-utslipp fram til 2100, og får
d) det ønskede alarmistiske resultat

Gjenbruk av det samme gamle falsifiserte vrakgods - og til og med i øverste overdrivelseskvartil
Samtidig som dagens klimamodeller med lignende spekulative parametre er direkte falsifiserte, kjører man nettopp den type kvasivitenskap fram som om det skulle være etablert vitenskap som allerede er understøttet med observasjoner. Men det motsatte er som kjent tilfellet: Klimamodellene har i nesten 20 år bommet så det synger mot faktiske observasjoner.
Men NRK og øvrig MSM couldn't care less, de får dramaturgien sin enda en gang.
Alle klimaopportunister fryder seg.
Bjørn Samset dukker sikkert snart opp og sier han er bekymret.
Bare ekte vitenskap står ribbet tilbake.
Igjen.

PS: Nå mangler bare at norsk forsknings store skam - forskning.no (som egentlig skulle representert et nøytralt Norges forskningsråd) - gjengir dette tøvet helt ukritisk som vanlig.