Author Topic: Klimaidiotiet uten grenser: "Klimaendringer" gir flere hundebitt  (Read 981 times)

Telehiv

 • Global moderator
 • Supermedlem
 • *****
 • Posts: 2 600
 • Qui vivra verra
  • View Profile
En gang i tiden var det enkelte velbevarte mennesker ved Stanford University i California, jeg hadde dialog med flere av dem for noen tiår siden, og noen av dem kan faktisk fremdeles huske hvordan det var å leve i en sivilisert tid.

Men nå har klimaopportunismen (etter aksen "mer forskningsmidler dess større klimakatastrofe du klarer å koke opp") tatt helt overhånd der også, for der kan de nå melde:
"Stanford researchers warn that the number of animal bites is likely to rise amid climate change and developmental pressures."

Ikke dårlig. Tør nesten ikke å tenke på hvor mye hundene bet i mellomkrigstiden der borte, da de hadde det langt varmere enn nå...
Men dette er bare begynnelsen på historien: De aggregerer og ekstrapolerer (forskning, vett du!) deretter galant makrokostnadene fra at hundene (de sier "animals", men saken gjelder selvsagt i hovedsak hunder) biter mer til et enormt samfunnsøkonomisk problem, bare hør her:

"If this prediction holds, it will add to the enormous health care costs that already exist. Currently, U.S. health care costs for animal-related injuries exceed $1 billion every year, according to the study." � trøste og bære.

Men det stopper ikke der:
"This estimate excludes doctorsâ?? fees, outpatient clinic charges, lost productivity and the costs of rehabilitation, so the actual costs may be higher."

Hmmm, hva med å se på dyrlegenes gebyrer som en start?! Og et hypergrådig privat helsevesen småfolk ikke har råd til å delta i? For hva er det ikke de finner videre? Jo, at "poorer families are at higher risk of animal bites". Men dette er altså "klimaendringenes" skyld, og ikke de sosiale tilstander.

Dette syns jeg både SV, MDG og Venstre bør ta fatt i, og forby hunder i Oslo indre by. Der blir jo dyrene til og med enda verre med UHI-faktoren i tillegg. Samt at vi må jo skåne de fattige Oslo-hundeeierne vi vil få når disse partiene har lykkes å sabotere oljeindustrien og de tilhørende distriktsoverføringene til Oslo fra ærlige arbeidsfolk ute i gokk & der.

Nei du store.

Pass opp, denne fyren er betydelig klimaskadet!
Og vil belaste samfunnet med klimamilliarder bare denne forskningen får virke videre.

« Last Edit: 17.12.2018, 13:33:22 by Telehiv »

Telehiv

 • Global moderator
 • Supermedlem
 • *****
 • Posts: 2 600
 • Qui vivra verra
  • View Profile
Og så blir den glitrende klimaforskningen sannspådd igjen; vi har tidligere vist til den imponerende "analysen" som viste "causal links" mellom "climate change, conflict and migration" som på dagen fikk den tyske utenriksminister Maas til å løpe til FNs Sikkerhetsråd og kreve øyeblikkelig handling. Mot hva er ikke helt klart ennå, men what the fuck - han skal ha for føre-var-holdningen.

Og i morges kl. 06:04 kunne selveste Dagbladet bekrefte dette vitenskapelige postulat, med en dyptpløyende artikkel:

Snøbrøyte-krangel førte til slagsmål

Politiet melder tidlig mandag morgen at to personer som brøytet snø på et industriområde i Røyken havnet i full krangel.
�rsaken skal ha vært at den ene hadde frest snø som hadde kommet over på området der den andre personen hadde ansvaret for snøbrøytingen. Det skal ha kulminert i at den ene av dem ble skallet til.
- Det er en person som hevder han ble skallet til, og har planer om å anmelde dette. Han hadde synlige hevelser i ansiktet. Politiet har snakket med begge partene, som ved en anmeldelse får sjansen til å forklare seg, opplyser operasjonsleder Rune Hundshamar til Dagbladet.
Personene ble gitt pålegg om å holde seg unna hverandre under resten av brøytearbeidet.
Nærmere 07.30 melder politiet om noen som mister hodet på ny. Denne gangen fikk politiet flere meldinger fra Kongsberg om at to til tre personer slåss ved noen parkerte biler på E134.
- Patruljen rykket ut, men da vi kom dit var det ingen å se, opplyser operasjonsleder Anne Meyer overfor Dagbladet.
Ellers har nattens snøvær klokka 07.45 skapt få problemer i trafikken i området. Hundshamar oppfordrer de som nå skal ut og kjøre til å avpasse farten etter forholdene og ta hensyn til andre i trafikken, og å kjøre på en sikker og trygg måte.Ill.foto: Kan være feilkoblet i vårt klimaarkiv med problemer knyttet til klimaflyktninger

Men ooops: var det ikke menneskeskapt global oppvarming som skulle gi slike krigerske resultater da?!
Jaja, det blir vel bare bagateller i klimadjevelens store klimabilde, som truer oss alle, og som vil legge jorden øde innen 2020 iht. siste forskning på området.
 
« Last Edit: 28.01.2019, 12:27:22 by Telehiv »