Facebook-dugnad mot "klimafornektere" !

Started by frankolsen, 13.12.2018, 21:00:01

Previous topic - Next topic

frankolsen

Høyres Stefan Heggelund og SVs Lars Haltbrekken går nå sammen om en felles facebook-dugnad mot såkalte "klimafornektere" !
(Hva nå det er for noe...)
Dette kommer nå fram i Dagbladet, i en artikkel så full av feil at man kan lure på hvem som er de virkelige fornekterne. Virkelighetsfornektere får vi kalle dem da.
Her påstås det at de 4 siste åra er de varmeste som er målt, at havet stiger raskere enn noen gang og at isen smelter, sitat: "både i innlandet, Arktis, Grønland og Antarktis."

I tillegg kan vi ta med følgende glitrende sitat fra Haltbrekken:
"- I tillegg er det flere som hevder at temperaturøkningen har tatt en pause. Men det er kun riktig hvis du måler temperatur nær bakken, for den globale middeltemperaturen har økt....."
Javel ???

Og til alt overmål drar man fram den gamle avisanda om de 97 prosentene.....

Dette kommer altså fra noen av våre ledende (?) politikere, disse som sitter og styrer landet vårt. Går det virkelig an ?

Les og bedøm selv:
https://www.dagbladet.no/nyheter/hoyre-og-sv-i-facebook-dugnad-mot-klimafornektere---vi-er-sa-lei/70530275#_ga=2.221270108.59343370.1544617670-1550288817.1512858675


Er det noen som er på denne fjesboka som kan fortelle disse tullingene hva som skjer i den virkelige verden ?

Telehiv

Godt observert, frankolsen!
En ting er at disse to helt ulærde klimaaktivistene sitter og slår rundt seg med feilinformasjon, men det som siteres av Samset er jo direkte rystende - hvor mye skal den kroppen fortsette å lyve om fakta han vet bedre om?
I en rekke nyere innlegg her på forumet har jeg jo vist offisiell dokumentasjon på akkurat de forhold han lyver om så det renner.
Men der er jo tragisk nok ingen kyndig offentlighet eller media som tar tak i guttungen og nakkerister ham til litt mer seriøs oppførsel.
COP24-anledningen har visst fjernet alle hemninger for hva slags svineri som kan pøses ut på infomarkedet?

Telehiv

frankolsen,
du er flink til å lete fram leseverdige saker, fortsett med det!
Det trengs litt motvekt mot alt det useriøse griseriet som serveres nå ifm. COP24.