Her er klimarapporten

Started by Smiley, 02.11.2014, 20:33:23

Previous topic - Next topic

Smiley

http://www.ipcc.ch/pdf/assessment-report/ar5/syr/SYR_AR5_LONGERREPORT.pdf

Full av skremmende løgner som påstander om lineær sammenheng mellom co2 og temperatur, co2 forcing gjelder på alle kontinenter UNTATT Antarktis!
Isen i Arctis vil reduseres hvert år frem til 2100. Det vil være mindre og mindre is i alle årstider frem til 2100!
Alle bevisene referer til klimamodeller. Ellers lite nytt bortsett fra at denne setningen var skremmende:
Transformational adaptation can include introduction of new technologies or practices, formation of new financial structures or systems of governance, adaptation at greater scales or magnitudes, and shifts in the location of activities.

Det går igjen flere ganger at formen for regjering har betydning for hvor effektive tilpassningstiltakene vil bli.

Telehiv

#1
Smiley,
takk for at du legger ut rapporten, så folk kan lese galskapen selv.
Dette er i stor grad analogt til de forrige grovhetene i policy-dokumentet for decision makers som skapte pinligheter ifm. de første fasene i AR5-rapporteringen.

Og dette er derfor skremmende for vitenskapens demokratiske omdømme og relevans som makro beslutningsstøtte, for vi ser nå en ren desperasjon utfolde seg, i takt med at faktiske observasjoner har falsifisert omtrent hele AGW/CO2-alarmismen for lengst.

IPCC-banden kjører nå kort og godt et gammelt og brutalt retorikktricks i en stor internasjonal video-kampanje for å prøve å gjenvinne tapt terreng etter 18 års oppvarmingsstopp og stadig større sprik mot modellene deres:

"Hvis argumentene dine er feil - hev stemmen"

LINK TIL INTERNASJONAL PROPAGANDAKAMPANJE:
Her er den internasjonale alarmismeprosessen Verdens Meteorologiorganisasjon akkurat nå kjører ut: https://www.youtube.com/user/wmovideomaster

Smiley

Det er forbusende mange referanser til den 4. rapporten. For meg virker det som de faktisk justerer skremselen opp til tidligere nivå

Smiley

Hvis du klikker på linken her virker den ikke lengre. IPCC har fjernet rapporten. Googler du deg frem til den på nettet inneholder den nå kun 4 kapitler. Så alt jeg refererte til fra kapittel 5 er borte!

Mystisk.....

Gollum

https://web.archive.org/web/20141119235911/http://ipcc.ch/pdf/assessment-report/ar5/syr/SYR_AR5_LONGERREPORT.pdf

Bebben

Jeg tror ikke det er så dumt å lese om enkelte temaer i AR4 og AR5, i tillegg til spesialrapporten om ekstremvær osv. fra 2012, den såkalte SREX-rapporten. Det er flere grunner til dette - ikke minst at SREX-rapporten ikke fant at det i det store og hele hadde blitt mer ekstremvær. Roger Pielke Jr. kunne f.eks. raskt tilbakevise en hype fra en amerikansk forsker i media om at det hadde blitt mer tørke i USA - mens det motsatte står i rapporten fra Klimapanelet!

Hjemlige eksempler er f.eks. det som er omtalt her tidligere, Frederic Hauge som etter Lima-konferansen sa at vi var "på vei mot 4 graders temperaturøkning". Dette tallet stammer altså fra Potsdam-instituttets rapport til Verdensbanken, som handler om hva som kan skje dersom verden blir 4 grader varmere... Klimapanelet på sin side skriver at dette er svært lite sannsynlig.

Nylig på VGD fikk jeg også beskjed om å "skjerpe meg" og at det var "for dumt" å hevde at vi hadde sett noen tidels graders oppvarming i verden siden 1850 eller så.... men i AR4 står det at "global oppvarming" fra perioden 1850-1899 til perioden 2000-2005 var på 0,76 +/- 0,19 grader C!

En eller annen sa nylig at kvaliteten på IPCC-rapportene var best i Arbeidsgruppe 1, og så fallende gjennom Arbeidsgruppe 2 for så mer eller mindre ... gå i dass (eller "words to that effect") i del 3. Mest interessant er det om man kan finne uoverensstemmelser mellom det som faktisk står i de vitenskapelige rapportene og sammendragene for politikere, eller mellom rapportene og aktivist-hype. Det siste er nok det letteste.


Jo dårligere tider, jo bedre skjemt! (Ernst Röhl)