Omsider: Erik Solheim trekker seg som FNs miljøsjef

Started by Telehiv, 20.11.2018, 18:59:54

Previous topic - Next topic

Telehiv

Erik Solheim vil snart kunngjøre at han trekker seg som leder for FNs miljøprogram (UNEP), iflg. Aftenposten nå.
Avisa viser til opplysninger fra en kilde med svært god kjennskap til situasjonen.
En annen kilde forteller at Solheims avgang har vært et stort samtaletema ved UNEPs hovedkontor i Kenyas hovedstad Nairobi tirsdag.
Solheim fikk tidligere i høst kritikk for sin reisevirksomhet i en foreløpig rapport fra FNs revisjonsprogram


Før han fikk sparken: Gi meg mer penger til mer klimareiser!

Vi får vel bare si det som det er:
Denne uskolerte klima- og miljøprofitøren med langt utviklet Napoleonssyndrom som ble kjøpt ut av norsk politikk og inn i FN, ble til slutt så uutholdelig med sine stormannsgale reiser at selv FN måtte gripe inn.
Nå synes det å være slutt på moroa, og han "trekker seg", eller får sparken som det heter i mer ærlige miljøer: https://www.dagbladet.no/nyheter/erik-solheim-trekker-seg-som-fns-miljosjef/70480903

Hvilket bøttekott kan han gjemmes bort i nå?
Ny sjef for fallittboet Bjerknesinstuttet som enda ikke har forstått at Vestlandet hever seg minst like mye som evt. havstigning? Eller overta etter en annen klimaanalfabet i Cicero? Eller skal vi vente på at det blir opprettet et kombinert freds- og klimainstitutt også for denne narren - i beste Bondevik-stil - som en slags førtidspensjonering for å holde ham borte fra "vanlig" politikk? Veien tilbake i SV er uansett stengt, så det må bli noe sånt.

Fyren klarte jo nesten å fullføre videregående i klimaidioti før han forlot landet, så han er preppet og klar til nye, store klimaoppgaver på vegne av oss alle og den hellige statskasse uten bunn.







Telehiv

Og da fikk vi bekreftelsen direkte fra Solheim også i Dagsrevyen, med den tynneste bortforklaringen jeg kan huske å ha hørt siden Cimategate og Phil Jones om "Mike's trick".
Nei, dette må nok ende med et eget norsk klimainstitutt for denne sentrale tenkeren, med formålsparagraf om å legge ned norsk oljeindustri.
Skarre værra sÃ¥ skarre værra.   


Bebben


En frelser fra FN med ripe i lakken
Han lurer vel nå på om dette er takken?
for Ã¥ fly høyt pÃ¥ klima 
Fra Larvik til Lima
og så skal man rett og slett settes på bakken?

Hva skal verden gjøre nå (igjen)?
Jo dårligere tider, jo bedre skjemt! (Ernst Röhl)

Telehiv

Et velutviklet Napoleonssyndrom forsvinner ikke over natten: "Erik Solheim: â?? Jeg var den ledende reformator i FN"

https://resett.no/2018/11/20/erik-solheim-gar-av-som-fns-miljosjef-opplyser-kilder-til-aftenposten/

Boris den nye

#4
Noe som ikke stemmer sier WWFs tidligere leder Nina Jensen til Aftenposten. Hun synes dette er veldig synd og er bekymret for miljøkampen fremover. Hun kjenner Erik Solheim som en meget redelig fyr.
https://www.aftenposten.no/verden/i/OnOeK1/Nina-Jensen-om-Solheims-avgang--Her-er-det-apenbart-noe-som-ikke-stemmer

Telehiv

Quote from: Boris den nye on 21.11.2018, 06:56:05
Noe som ikke stemmer sier WWFs tidligere leder Nina Jensen til Aftenposten. Hun synes dette er veldig synd og er bekymret for miljøkampen fremover. Hun kjenner Erik Solheim som en meget redelig fyr.
https://www.aftenposten.no/verden/i/OnOeK1/Nina-Jensen-om-Solheims-avgang--Her-er-det-apenbart-noe-som-ikke-stemmer

"Miljøkampen"?! Disse figurene har da aldri profilert seg på reell miljøkamp - derimot har de sittet og tronet på den uanstendige klimakarusellen, alle opportunisters mor.

Ex-administrator

Drøy kost om Solheim, gitt!

https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/3jGw5e/fn-feller-knusende-dom-over-erik-solheim?utm_content=row-15&utm_source=vgfront

QuoteI rapporten kommer det også fram nye detaljer om Solheims reisevirksomhet. Blant annet skal han ha reist til Paris to dager etter at han tiltrådte for å ha et møte i én dag, men blitt der i én måned.

Ex-administrator

Til den som abonnerer på Aftenposten er det ennå mer sprengstoff her:
https://www.aftenposten.no/verden/i/217wRR/FN-rapport-Solheim-oppfordret-til-regelbrudd

Jeg er ikke abonnent, men leste papiravisa.

Telehiv

Dette landets overfylte statskasse har ført til en stygg praksis for fallerte politikere man ikke ønsker inn igjen i partiet: Man kjøper hverandre inn i toppstillinger man selvsagt er fullstendig ukvalifiserte for. Min uro nå er derfor hvor de kjøper ham inn herfra.
Som tidligere antydet: Kan vi risikere å få denne figuren inn i en eller annen rabiat klimarolle der han selvsagt vil bidra videre til landets selvskading med ny Napoleonsstimulert energi? Kristin Halvorsen er jo allerede på plass som "klimaekspert" i Cicero. Grøss, her snakker vi arbeidsfolkets sanne forsvarere.
Døren til SV er selvsagt stengt for alltid, men kanskje han vil slå seg sammen med sinnsforvirrede Venstre i jobben med å undergrave den norske petroleumsskattemodellen?
Og han er helt sikkert ikke uvillig til å stille seg i spissen for noen flere internasjonalt inspirerte utenlandskabler som skal loppe folks energibudsjett, som hans form for globalistisk venstreradikalisme anser som progressivt og framtidsrettet.
Vi fÃ¥r bare vente og se.   

 

Telehiv

Verden der ute er skikkelig fortørnet over vår lokale Napoleon.
Les denne artikkelen, og ikke rop for høyt om ditt fedreland neste gang du er i utlandet:

https://resett.no/2018/11/29/toppdiplomaten-erik-solheim/