Nå rakner koralløy-bløffene også

Started by Telehiv, 30.10.2018, 18:11:29

Previous topic - Next topic

Telehiv

Småkonger på diverse lavtliggende øyer bl.a. i Stillehavet og det Indiske Hav, har takknemlig hengt seg på bløffene om "øyene som forsvinner i havet", fordi de på denne måten får mer internasjonale støtteordninger dess mer de hoier. Sånt kan foregå helt til et ærlig menneske undersøker saken:

Problemet er at allerede Darwin fastslo på 1800-tallet at koralløyer tilpasser seg elegant den rådende havstand til enhver tid. Av den enkle grunn at den levende del av korallrevene ønsker å ligge i optimale strata ifht vannstand og sollys. Historien har vist at koralløyene ikke har hatt problemer med å holde tritt med endrede havnivå opp gjennom tidene.

Helt til det altså kom "klimaforskere" på banen, og begynte å rett ut lyve om tilstanden. Primitive og udokumenterte løgner som fant en lett vei inn i IPCC-rapporteringen, mens de lokale høvdinger oiet seg i takt med svindelsforskningen og ble rikelig belønnet av overnasjonale støtteorganer for det. Klimaindustrien fornekter seg aldri med våre skattepenger.

Men som svært ofte i klimasaker, sannheten er nesten alltid noe annet enn alarmistene vil ha det til. Igjen er det lagt fram ny forskning som avslører bløffen, men igjen vil vel dette forsøkes fornektet og skjult av IPCC-industrien. Men inntil dess, så har en ny studie for 30 atoller og 709 øyer i Stillehavet og det Indiske hav lagt fram dokumentasjon på at:

- ingen atoller har tapt landareal
- 88.6% av øyene var enten stabile og/eller hadde økt i areal (73.1% stabile, 15.5% hadde økt areal)
- bare 11,4% av øyene hadde fått mindre areal



Linker:
Hele paperet: http://sci-hub.tw/10.1002/wcc.557

Saken er også omtalt bl.a. på WUWT: https://wattsupwiththat.com/2018/10/29/remember-when-climate-crusaders-told-us-coral-atolls-would-be-the-first-to-go-with-sea-level-rise-never-mind/

WUWT omtalte for øvrig også i 2015 hvordan "dynamiske" atoller holdt seg ajour med havutviklingen.
https://wattsupwiththat.com/2015/05/12/told-ya-so-new-paper-proves-that-coral-atolls-keep-up-with-sea-level-rise/


     

stjakobs

Politics is the art of looking for trouble, finding it everywhere, diagnosing it incorrectly and applying the wrong remedies.