Skrevet av Emne: Nå kan klimaalarmister få muligheten til å amme om få år  (Lest 1658 ganger)

Telehiv

 • Global moderator
 • Supermedlem
 • *****
 • Innlegg: 1 657
 • Qui vivra verra
  • Vis profil
Våre mest våkne (og modige) samfunnanalytikere har for lengst fastslått at de som ønsker å vise at de henger med i den norske modernitet primært bedriver en posering med de rette meninger (PK-syndromet). Man ønsker å oppskrive sin status ved å koble et helt sett av opportune identiteter: Best effekt oppnås ved å tilslutte seg høylydt og synlig et helt sett av tidens mest makt-korrekte standpunkter.

Utlagt: En typisk uvitende klimaalarmist (som prinsipielt uansett ser nedlatende på "fornektere") kan med statistisk overvekt kobles til en parallell offentlig posering og identitetstilskrivelse som inkluderer bl.a.:
- vil utad legge ned verdens minst miljøskadelige oljeregion (den norske) slik at verden heller bruker mer fra de mest miljøskadelige oljeregionene (men stemmer egentlig "oljegrobianene" Høyre eller AP så ikke pensjonen ryker helt)
- uttrykker utad en omtenksom støtte og forståelse for de mest selvskadende synspunktene til SV, MDG, Venstre (mens de egentlig stemmer Høyre i skjul - Paul Chaffey-syndromet)
- er for fri innvandring og erklærer alle andre for rasister (og sørger for selv å bo langt borte fra elendigheten (Oslo vest-syndromet, der en del også koketterer med å bo i Oslo øst til de får barn, hvorpå de diskret lister seg tilbake til vestkanten)
- vil tilbake til det "naturlige" og ikke-sløsende (men sitter på sin gode offentlige lønn på kafe og drikker dyr kaffe og vin på Grunerløkka og forakter vanlige arbeidsfolk - mens de svart leier inn lavlønnsutlendinger til å utføre arbeid de ikke fikser selv, og stemmer Høyre for å unngå at bermen trenger inn på deres pene områder) 
- hevder de er veganere/vegetarianere av omtanke for naturen og ikke minst klimaet (mens det egentlig gjelder spiseforstyrrelser og angstbinding)
- kjører elbil for å redde klimaet (mens de egentlig bare ønsker å snike i køen og unngå bompenger)
- osv.

Nå kan det trolig by seg enda en identitet til å koble opp mot PK-syndromet:

Moderne menn kan få muligheten til å amme om få år

Her er en begynnelse:


Og her er hva menn har i vente inn i denne moderniteten

En hel gruppe fremtidsrettede kvinner ("hvorfor skal bare vi måtte amme!?") har planene klare, og sier:
En blanding av ulike hormoner som menn kan ta i empati med sin gravide partner kan utvikle melkeproduksjon hos barn. Det er ennå ikke testet på menn, men det forventes at en sideeffekt vil være at mennene utvikler større bryster.

Oppfinner Marie-Claire Springham sier at produktet kan være på markedet allerede i løpet av 5 år.
– Jeg kan ikke se noen god grunn til at par ikke vil bruke et slikt produkt, sier den 24–årige produktdesigneren til MailOnline. 

Siden mange kvinner sliter med amming, kan menn på denne måten vise sin empati i praksis ved å bidra til ammingen (husker dere starten om posering? Disse har skjønt hva de skal spille på!)
Produktdesigneren må innrømme at foreløpig er produktet på konseptnivå, men røper at det innebærer å ta hormontilskudd som progestin hver dag. Dette er et hormon som vil kunne utvikle melkeproduserende kjertler hos menn.

I følge ammekonsulent Katherine Fisher er mannlig melkeproduksjon klinisk mulig, og kan provosere frem interessante spørsmål om foreldreskap i det 21. århundre. Hun konkluderer:
– Alle forsøk på en bedre forståelse for hva kjønn betyr for foreldreskapet bør ønskes velkommen.

Oppfinnelsen – eller konseptet – vant første plass i en nylig avholdt designkonkurranse: The Meaning–Centred Design Awards. Under utdelingen av prisen uttalte styrets leder Julie Benson Bennet:
– Denne idéen fortjener spesiell oppmerksomhet fordi den utfordrer på et grunnleggende plan hva det vil si å være mann eller kvinne, far eller mor, foreldre eller barn.

PS: Når kommer første mannlige SV-er, drittlei av å ha bare fotformsko å posere sin radikalisme i, og sier at dette burde vi ha innført for lenge siden?
« Siste redigering: 29.10.2018, 11:04:55 av Telehiv »

Bebben

 • Supermedlem
 • *****
 • Innlegg: 637
  • Vis profil
men men..... vil ikke dette være kulturell appropriasjon?!
Grab 'em by the hockey stick!

Telehiv

 • Global moderator
 • Supermedlem
 • *****
 • Innlegg: 1 657
 • Qui vivra verra
  • Vis profil
men men..... vil ikke dette være kulturell appropriasjon?!

Hehe, straffen for mannlige gener kommer åkkesom.....selv om Siv Jensen vel er det nyeste offeret for (tordnende) anklager om kulturell appropriasjon da hun stilte opp i indianerkostyme på kostymeball. Ho er jo ikke en gang rød, men blå!Men hva med Erna i helga, storskrattende i tårnet på en tank med kamuflasjebusker på hjelmen og sotet ansikt. Her har våre gamle krigshelter lov til å føle seg krenket av en burlesk inntrengen i deres kulturelle arv.   

Her har finnene noe å lære om russerne skulle komme:Krig blir jo stort sett mye festligere når kvinner gjør det:

« Siste redigering: 29.10.2018, 13:01:04 av Telehiv »