København-konferansen starter nå - med godt timet alarmisme

Started by Telehiv, 27.10.2014, 13:26:17

Previous topic - Next topic

Telehiv

Det er Dagens Næringsliv som i dag topper listen for ukritisk gjengivelse av nye og - som alltid - fullstendig udokumenterte skremsler om havstigning og global oppvarming.
Her er ikke fakta og motbeviste påstander interessante, her stiller man opp for "the cause" så det holder med oppslaget:

"Slik vil København se ut hvert år fra 2100"

De villige og nyttige idiotene denne gangen er den danske Naturstyrelsen med bidrag fra forskerkonsortiet CRES, som kan melde at global oppvarming (nettopp; den man ikke har målt på 18+ år....) vil "føre til at en vannstand i København på 1,7 meter over normalstanden, som i dag skjer hvert 500. år, vil komme til å skje flere ganger i året".

Joda, de burde jo hente inn Eystein Jansen også her, for han har vel nå gått på kurs om gravitasjon ifm. slike forhold, etter hans noe misvisende "analyse" av tilsvarende oversvømmelser for Bergen?

Men motivet og agendaen er åpenbar: rapporten kom akkurat i tide til å bli hovedoppslag for havrenakkene på København-konferansen, slik at de har noe å henge alarmismen sin på. Og et nytt miljø å honorere for å ha oppdaget dette dramatiske forhold - jeg er sikker på at de overleverte rapporten med fantelua utstrakt foran seg. Alt annet er som kjent falsifisert nå.

http://www.dn.no/nyheter/utenriks/2014/10/27/0836/slik-vil-kbenhavn-se-ut-hvert-r-fra-2100

Telehiv

Det Store Klimamøtet i København har gitt en saftig giv for flyselskapene!

Siden vi har først har sunket ned til Københavnkonferansenivå, her er opplegget denne gangen:

1) Det er ennå tid å bygge opp skremsler i media (jfr. DN i dag):
IPCCs nye rapport om klodens tilstand legges fram først søndag 2. november. I ventetiden er det nå full dansesal i sensasjonspressen.

2) Forskning?! Nei, her blir det håndsopprekking igjen - men jetflyene får kjørt seg:

Allerede i dag begynner 600 klimaforskere og regjeringsrepresentanter fra 125 land arbeidet med å godkjenne teksten i rapporten.

3) Hovedbudskapet:

"Det er en meget klar sammenheng mellom menneskelig aktivitet og klimaendringer", opplyser åndelig leder Rajendra Pachauri.

4) Og alt blir selvsagt gradvis verre:
"Hvis vi ikke skjærer ned på utslippene av drivhusgasser, vil virkningene gradvis bli verre, og vi kan nå et punkt der det blir svært vanskelig å tilpasse oss", sier han.

5) Forskning #2?! Neida, alle husker vel påfunnet med 2-gradersmålet - det vil helt sikkert leve videre det!:
"Vi kan handle. Vi vet hvordan, men hvis vi ikke gjør det fort nok, stiger prisen vesentlig, og det kan bli vanskelig å nå målet om å begrense den globale oppvarmingen til to grader", fortsetter Pachauri.

6) Ny forskning er det imidlertid ikke (da måtte man vel nesten tatt med at alt av AGW/CO2-alarmisme har slått feil?):
Den nye rapporten er et sammendrag av klimapanelets femte statusrapport siden 1990.

7) For atomkraft (så kom katta ut av sekken?!):
Rapporten viser at hvis man vil nå målet om å begrense temperaturstigningen til to grader i 2100, så må nivået på CO2-utslipp ned på null ved utgangen av dette århundret. Ifølge Pachauri er utfordringene så store at vindmøller, solceller og energieffektivisering ikke er tilstrekkelig: "Vi må stanse avskoging helt og i stedet plante mer skog. Atomkraft og oppsamling og lagring av CO2 er også en mulighet", sier Pachauri. (©NTB)

Yiihaaaa!

http://forskning.no/2014/10/stort-klimamote-i-kobenhavn


Amatør1

Jeg skulle gjerne tatt din ironiske og humoristiske hodning til det hele, det er jo ikke verd mer. Men at det vi faktisk er vitne til er en ny form for statskupp, det mener jeg det er grunn til å hevde.

translator

Quote from: Telehiv on 27.10.2014, 13:26:17
Det er Dagens Næringsliv som i dag topper listen for ukritisk gjengivelse av nye og - som alltid - fullstendig udokumenterte skremsler om havstigning og global oppvarming.


Det er verdt å merke seg at politisk redaktør i Dagens Næringsliv, som stadig stikker seg frem i media, Kjetil B. Alstadheim, har vært leder i Natur og ungdom og journalist i Klassekampen. Den kombinasjonen lover ikke godt.
http://no.wikipedia.org/wiki/Kjetil_B._Alstadheim
"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund