Boeing venter dobling i flytrafikken de neste 20 årene

Started by Telehiv, 23.07.2018, 23:27:07

Previous topic - Next topic

Telehiv

Det er en avgrunn i realitetssans mellom de titusenvis av klimaagitatorer som i jetfly og på andres regning ankommer de tusenvis av klimakonferanser verden rundt samtidig som de forlanger at både flyindustrien og oljeindustrien skal legges ned, og på den andre siden de som faktisk produserer og holder i drift flyene de sprader rundt med.Behov for 790.000 piloter de neste 20 årene
Flyprodusenten Boeing spår at det vil være behov for 790.000 piloter de neste 20 årene, ifølge sin niende utgave av rapporten «Pilot & Technician Outlook» som ble lagt frem i dag. Det representerer en dobling av dagens nivå, og det høyeste pilotbehovet som har blitt spådd noensinne.

Behovet, som omtales som enestående, er drevet av en forventning om en dobling av den globale kommersielle flyflåten, samt en rekordhøy etterspørsel etter flyreiser og et arbeidsmarked som blir stadig strammere.

I rapporten spår Boeing også at verden trenger 43.000 nye kommersielle fly de neste 20 årene.
Boeing frykter at flyselskapene vil slite med å dekke det ventede behovet for piloter.
- Til tross for sterk global flytrafikkvekst, fortsetter luftfartsindustrien å møte en utfordring når det gjelder tilgangen på pilotarbeidskraft, noe som gir grunn til bekymring for et globalt underskudd av piloter på kort sikt, sier Keith Cooper, direktør for Training & Professional Services hos Boeing Globale Tjenester.

Han mener det må legges mer vekt på å utvikle fremtidige piloter, noe Boeing har tatt konsekvensen av ved å tilby det de kaller «The Pilot Development Program» som er et akselerert treningsprogram som guider aspirerende piloter frem til typegodkjenning som styrmann.

- Vektlegging på å utvikle neste generasjon piloter er nøkkelen til å redusere underskuddet. Med et nettverk av treningslokasjoner og relasjoner med flyskoler rundt om i verden, samarbeider Boeing med kunder, myndigheter og utdanningsinstitusjoner for å sikre at markedet er klar til å møte dette enorme behovet for piloter, sier Cooper.

MDF, SV og Trine Skei Grande (som trenger trimmen uansett) skal få låne min gamle sykkel til neste klimakonferanse de skal på. De må snart skjønne at de ikke kan fortsette å bidra til dette økende pilotbehovet.

Bebben

Naomi Klein er et eksempel på aktivister som er motstandere av CO2-utslipp og kapitalisme.

Hennes løsning på dette er å ta fly verden rundt for å maksimere profitten på bøkene sine.
Jo dårligere tider, jo bedre skjemt! (Ernst Röhl)

Telehiv

Quote from: Bebben on 23.07.2018, 23:38:14
Naomi Klein er et eksempel på aktivister som er motstandere av CO2-utslipp og kapitalisme.

Hennes løsning på dette er å ta fly verden rundt for å maksimere profitten på bøkene sine.

Ja, det skal disse aktivistene ha: De er konsistente i sin kommersialisme og lar seg ikke avspore av moralske anfektelser når sjekken blafrer i det fjerne. Da er det rett på jet'en gett. Mens de ser foraktelig på sidemannen som reiser uten annet høyverdig mål enn at hans ærlige arbeid tvinger ham til det.