Skrevet av Emne: Siste angrepet på Giske avslørt av Erik Stephansen  (Lest 165 ganger)

Telehiv

 • Global moderator
 • Supermedlem
 • *****
 • Innlegg: 1 414
 • Qui vivra verra
  • Vis profil
Her må det for en gangs skyld deles ut kred til en ærlig reporter: Journalisten Erik Stephansen i Nettavisen (han nevner til og med at også Nettavisen ble med på denne stinkende saken) tar et saftig oppgjør med en av de siste dagers mest skitne medieprosesser mot Trond Giske:


Den siste ærlige journalist?

Stephansen tar tyren ved hornene, og spør:

"Var virkelig Trond Giske på AUF-fest?"

Han svarer selv:

"Spoiler-alert: Nei, han var ikke det. Han var på en årlig middag for eldre, tidligere AUF-ledere. I kjellerstua på Stortinget."

Jeg blir faktisk litt uvel av å lese det Stephansen avdekker her:
Hvordan skal et evt. HELT skikkelig menneske skulle kunne forsvare seg mot noe så bedritent og forjævlig utpønsket som det som avdekkes her?

Les Stephansens artikkel grundig og bli like uvel som jeg ble:
https://www.nettavisen.no/meninger/erikstephansen/var-virkelig-trond-giske-pa-auf-fest/3423439203.html
« Siste redigering: 16.04.2018, 16:33:06 av Telehiv »

Telehiv

 • Global moderator
 • Supermedlem
 • *****
 • Innlegg: 1 414
 • Qui vivra verra
  • Vis profil
Sv: Siste angrepet på Giske avslørt av Erik Stephansen
« Svar #1 på: 18.04.2018, 08:47:34 »
De som har fulgt med videre i MSMs reaksjon på Stephansens betimelige og ytterst pinlige avsløring av en unisont tendensiøs framstilling av Giskes deltakelse i en samling for GODT VOKSNE stortingsrepresentanter som har AUF-bakgrunn, har nå kunnet studere hvordan organ etter organ har famlet seg fram til en unnalurende bakdør for å sno seg bort fra eget griseri.

Det er lenge siden jeg har sett noen ta disse kvasimoralske stimfiskene så grundig i et så åpenbart misbruk av journalistplakatens dyder, med så pinlige retretter til følge.
« Siste redigering: 18.04.2018, 08:55:36 av Telehiv »

Emeritus

 • Supermedlem
 • *****
 • Innlegg: 2 438
  • Vis profil
Sv: Siste angrepet på Giske avslørt av Erik Stephansen
« Svar #2 på: 18.04.2018, 21:07:26 »
Den er rettet opp;

https://www.faktisk.no/artikler/56/hvem-var-egentlig-invitert-pa-lovebakken-auf-fest

Både VG, NRK og de fleste andre har unnskyldt deg.

Jeg finner denne langt mer spennende;

https://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/2018/04/18/195389162/navarsete-jeg-har-ikke-mistet-tilliten-til-ledelsen-men-jeg-er-skuffa

og denne;

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/6ngvj3/nestleder-slik-griseprat-skal-ikke-kvinner-i-sp-oppleve

Dette er i realiteten et takk for sist til Per Borten Moe, han var til stede på festen og jeg vil ikke utelukke at det allerede er en kjent hemmelighet i systemet at det var han som sendte melingen og at alle disse ordførere etc. nå har blitt hans gisler. Og hvorfor tror jeg det? Fordi VG nå kjører knallhardt, og det gidder de ikke for å ta en ordfører i Verdal, de vil ha et større bytte.

Emeritus

 • Supermedlem
 • *****
 • Innlegg: 2 438
  • Vis profil
Sv: Og nå er det Borten Moe som skal ha det
« Svar #3 på: I dag kl. 00:21:44 »
Denne er juicy;

https://www.vg.no/nyheter/i/kaGzXj/sp-haga-ber-sp-suspendere-borten-moe

Bak dette er det mer enn det som er kjent i media. Som vanlig er dette et ledd i en maktkamp kombinert med reelle - eller påstått reelle - hendelser som "mange vet om, men få vil snakke høyt om." Jeg antar det som sannsynlig at noen - sannsynligvis alle - av de ti tilstedeværende på festen i Åre vet hva som skjedde, at ingen har blitt ofret til nå, kan være en indikasjon på at offergaven blir svært kostbar. Og det morsomme her er at selv om Per Borten Moe ikke personlig har sendt meldingen, ligger han likevel tynt an da han uansett vil bli beskyldt for å ha dekket over en usunn partikultur.

Telehiv

 • Global moderator
 • Supermedlem
 • *****
 • Innlegg: 1 414
 • Qui vivra verra
  • Vis profil
Sv: MSM-griseriet mot Giske, så Borten Moe - who's next?
« Svar #4 på: I dag kl. 08:38:10 »
Det må ha skjedd noe alvorlig galt med norsk MSM i forbindelse med #metoo-røyrsla: Alle etiske grenser for trakassering av menn, skyldige som uskyldige, er opphevet. For det eneste organet som faktisk klarer å gjengi Haga korrekt i overskriften er Resett, for de skriver som sant er hva Haga har sagt:
https://resett.no/2018/04/20/aslaug-haga-ber-sp-suspendere-hytteturdeltakere/

Resett skriver altså at: "Aslaug Haga ber SP suspendere hytteturdeltakere" (de var som kjent ti). Resten av media har snudd dette til "Aslaug Haga ber SP suspendere Borten Moe".
Utlagt: Legge ut en råtten sild som skal sende luktesignaler til publikum om hvem den skyldige er. Uansett klarer man på denne måten å skade en mann man ikke liker (feil parti, feil kjønn og feil kafebord i feil fylke).
 
Vi må bare fastslå: MSMs tendensiøse svineri med personjakt rundt "Vi vil ha fitta di" til Navarsete er helt analogt med den falske og skitne trakasseringen de bedrev mot Giske, nevnt i innledningen her.

Noen oppsummerende tanker:
Vi ser altså et nytt stygt personangrep på en enkeltperson som selv på det sterkeste benekter at han har noe med saken å gjøre, som åpenbart ledd i en målrettet hekseprosess mot utvalgte menn som sentrale MSM-redaksjoner har valgt seg ut som Prügelknabe i #metoo-røyrslas navn.
Hvordan har norsk presse kunnet synke til et slikt nivå? Vel, man kan ikke lenger dekke over det faktum at sentrale deler av norske MSM-redaksjoner nå styres av kvinner med en viss ideologisk bakgrunn pluss en mellomting (bøtteknotten fra Vaksdal), som så har fått #metoo-røyrslas velsignelse til å senke journalistplakaten til kronisk punghøyde når noen skal tas rotta på. Den tilsvarende tildekkingen og skjermingen av Trine Skei Grande står i en skrikende kontrast til det hele.

Fysjom. Nå vil vi ikke ha så mye mer av dette griseriet før #metoo-saken er komplett kompromittert.

PS: Også Aslaug Haga dras ned i denne gjørmen ved å bli så tendensiøst sitert, og burde protestert like sterkt som Borten Moe. Men da får hun vel "mannsbehandling" hun også - hun er tross alt uansett i feil parti ved feil kafebord i feil fylke, noe denne MSM-gjengen har bortimot ødelagt henne for før. 
« Siste redigering: I dag kl. 09:03:05 av Telehiv »

Emeritus

 • Supermedlem
 • *****
 • Innlegg: 2 438
  • Vis profil
Sv: Borten - Moe endelig neste mann?
« Svar #5 på: I dag kl. 10:06:46 »
Sitat Telehiv:

Sitat
  Resett skriver altså at: "Aslaug Haga ber SP suspendere hytteturdeltakere" (de var som kjent ti). Resten av media har snudd dette til "Aslaug Haga ber SP suspendere Borten Moe".
Utlagt: Legge ut en råtten sild som skal sende luktesignaler til publikum om hvem den skyldige er. Uansett klarer man på denne måten å skade en mann man ikke liker (feil parti, feil kjønn og feil kafebord i feil fylke).   

Da bør du først lese Resetts kilde;

https://www.vg.no/nyheter/i/kaGzXj/sp-haga-ber-sp-suspendere-borten-moe

Sitat

Tidligere Sp-leder Åslaug Haga ber partiet suspendere 1. nestleder Ola Borten Moe og alle de mannlige politikerne som var med på hytteturen der sexmeldingen til Liv Signe Navarsete ble sendt.

Og dette rett under overskriften med fet skrift og store bokstaver.

Og de øvrige såkalte MSM har heller ingen problemer med å formidle hva Haga har sagt;

Aftenposten:

https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/kaGzna/VG-Sp-Haga-ber-Sp-suspendere-Borten-Moe

Dagbladet;

https://www.dagbladet.no/nyheter/tidligere-sp-leder-ber-partiet-suspendere-borten-moe/69730170

Nationen;

http://www.nationen.no/nyhet/vg-aslaug-haga-ber-senterpartiet-suspendere-ola-borten-moe/

NRK:

https://www.nrk.no/norge/vg_-aslaug-haga-ber-sp-suspendere-ola-borten-moe-1.14017064


Det som åpenbart har nyhetens interesse er at det er nestlederen sammen med en del mindre fremtredende folk som var på denne hytteturen, og dette kort tid etter at Borten Moe stod bak en temmelig grisete kampanje mot Navarsete.

Og jeg er enig med VG og en del andre kommentatorer her, det er god grunn til å tro at noen vet, men at offeret er så stort at det vil sitte langt inn å avsløre hvem som stod bak. Og jeg ser heller ikke dette som noen "kvinnegreie" som svekker menns rettssikkerhet, dette er den rene mannssutring, til og med partiorganets mannlige kommentator mener det;

http://www.nationen.no/kommentar/de-lange-nesers-natt/

Heller ikke Fritjof Jacobsen tilhører kvinnegruppe OTTAR;

https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/0Ello0/den-ellevte-mann

Spørsmålet er nå om trønderfylla vil forårsake sitt andre tunge politiske offer. Og for meg er det helt OK. Borten Moe burde ha vært stilt for riksrett etter griseriet han presterte på Bremangerlandet der han påførte den norske stat tap i hundre millioners klassen kun for å kunne bedrive dette SP-griseriet kun SP er frekk nok til å drive med.

https://www.tv2.no/a/3929424/

https://www.tu.no/artikler/borten-moe-og-statnett-tapte-strid-om-kraftlinje/225793
 
https://www.dagbladet.no/nyheter/sivilombudsmannen---ola-borten-moe-har-operert-i-strid-med-god-forvaltningsskikk/62885366
« Siste redigering: I dag kl. 10:32:06 av Emeritus »