Recent Posts

Pages: 1 ... 8 9 [10]
91
Andre emner enn klima / Re: Är Corona den nya klimatfrågan?
« Last post by ConTrari1 on 21.11.2021, 12:33:58 »
Corona-kampen i USA følger klare politiske skillelinjer. Disney i Florida har nå trukket tilbake vaksinerings-kravet for sine ansatte, etter at delstaten  har utstedt forbud mot dette.

I Oklahoma går man lenger. Biden har utbasunert at alle firmaer med 100 eller flere ansatte skal ha tvangs-vaksinering, selv om til og med OHSA (Arbeidstilsynet) nå går mot påbudet. Oklahoma har vedtatt at dersom et firma gjennomfører dette, vil selskapet være ansvarlig for alle skader som en arbeidstaker påføres etter injisering, og vil bli ilagt en bot på MINIMUM 1 MILL DOLLAR.

Senate Bill 1106, entitled the “Citizen Health Mandate Protection Act,” encompasses both the private and public sectors. Any employer of any kind would be financially liable for a minimum of $1 million for every injury resulting from Fauci Flu jabs.

The bill would also cover all employers who abide by fake “president” Joe Biden’s federal vaccine mandate, which says that all businesses with more than 100 employees must force their employees to get the lethal injections.


https://www.naturalnews.com/2021-11-19-oklahoma-employers-liable-injuries-covid-vaccine-mandates.html
92
[Det blir interessant å se om Rittenhouse nå saksøker Biden for injurier. USAs president er immun mot slike trusler, men Biden kom med svært nedsettende og dømmende utsagn mot Rittenhouse før han tiltrådte. Tipper det er en del Republikaner som gjerne spytter inn litt grunker for å svekke Biden, om han da kan svekkes mer.

Gateway Pundit har en oversikt over personer og institusjoner som kan bli saksøkt av Rittenhouse. En demonstrant (MAGA supporter) som for en stund siden ble hengt ut i media som rasist og høyre-ekstrem (selv om han ikke sa et kløyva ord i en konfrontasjon med en kjent venstre-radikal aksjonist), tok saken til retten og vant og fikk erstatning fra flere mediaselskap, beløpet er fortrolig, men man antar det er flere millioner dollar. Så det nytter.

https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/short-list-individuals-entities-kyle-rittenhouse-may-consider-suing/
93
Andre emner enn klima / Re: Är Corona den nya klimatfrågan?
« Last post by translator on 21.11.2021, 11:43:17 »
94
Andre emner enn klima / Re: Är Corona den nya klimatfrågan?
« Last post by ConTrari1 on 21.11.2021, 11:24:08 »
Det var fin stemning på Jernbanetorget i går, bra med folk og mye smil og latter. Jeg gikk etter en drøy time, synes tre timer inkl. fakkeltog er altfor mye.

Det kan bli mye liv på idrettsarenaer fremover. Og død. Jeg tror mange atleter etter hvert vil få et forferdelig dilemma, hvis de er injisert: Droppe karrieren, eller leve med frykten for  hjertestans eler andre injeksjons-skapte plager. Og er de ikke injisert, kan det være de ikke får adgang til å utøve sin sport. Det har skjedd allerede i Australia (selvsagt!):

Australia, som en gang var en fri nasjon, har blitt omgjort til en vaksine-tvangs Gestapo-stat, som Østerrike og store deler av Europa. Australske myndigheter, er som østerrikske og vestlige medier, hjernevasket og immune mot vitenskapelig og medisinsk bevis. Som en del av sin tvangspolitikk har Australia utestengt den forsvarende tennismesteren Novak Djokovic fra Australian Open, fordi han sier vaksinasjon er et personlig valg, ikke en kvalifikasjon for å spille tennis.


Flott sagt av Novak, og forhåpentligvis en inspirasjon for andre.

Hvis Djokovic blir utestengt, bør ingen delta på Australian Open, og ingen bør se på TV. La arrangementet fortsette uten deltakere og seere. Dette er den eneste effektive måten.

Vinter-OL i Kina er ikke noe jeg kommer til å se på heller.

https://derimot.no/er-vaksine-na-et-kvalifikasjonskrav-innen-idretten-tennis-mester-utestengt-fra-australia-open/
95
Kan det tenkes at aktoratet anker Rittenhouse-saken?

Det kan tenkes, men jeg tror de vil tenke seg grundig om før de går til et slikt skritt. Frifinnelsen var total, til tross for trusler om opprør og lynsje-stemning i Kenosha blant lokale og tilreisende BLM og Antifa folk. Det ser ikke ut til at det er særlig mye av løse tråder som ikke er nøstet opp allerede. Aktoratet måtte også frafalle et par tiltalepunkter. Dersom de var fast bestemt på å anke, hadde de nok gjort det på stedet, det ville skapt en sterkere effekt enn å vente. Og ankesaken kommer neppe opp i gjerningsbyen, så den lokale "koloritten" følger ikke med på lasset.

Og det ville være et alvorlig tap for aktoratet å tape på nytt, så mye politikk som det er gått i saken. Det blir interessant å se om Rittenhouse nå saksøker Biden for injurier. USAs president er immun mot slike trusler, men Biden kom med svært nedsettende og dømmende utsagn mot Rittenhouse før han tiltrådte. Tipper det er en del Republikaner som gjerne spytter inn litt grunker for å svekke Biden, om han da kan svekkes mer.
96
Kan det tenkes at aktoratet anker Rittenhouse-saken?
97
Andre emner enn klima / Re: Är Corona den nya klimatfrågan?
« Last post by ConTrari1 on 20.11.2021, 19:48:44 »
Tyranniet er her, hvem kunne i sine villeste fantasier ha forestilt seg noe slikt for bare ett år siden? I februar blir det VAKSINETVANG i Østerrike, hvordan kan de kaste ALT AV MENNESKERETIGHETER PÅ BÅTEN?

Dette er mer enn skremmende. Dr. Mengele går igjen. Det vi kan håpe på, er at dette umenneskelige regimet nå har gått for langt, og at reaksjonen vi l kaste dem ut av maktens korridorer og inn i fengselskorridorene. Hundretusener, kanskje et par millioner, skal hentes av politiet og injiseres med makt?

For ordens skyld spør jeg; er det noen her på forumet som støtter dette?

Austria has become the first Western democracy to resort to mandatory vaccination in response to a record-breaking surge in infections that has flooded its hospitals with critical COVID-19 patients.

Chancellor Alexander Schallenberg announced Friday that COVID-19 vaccination would be mandatory in the Alpine republic from February 2022.

That makes Austria the first European country — and one of the first in the world — to impose compulsory coronavirus vaccination.

“We have not managed to get enough unvaccinated people to get vaccinated. The most recent measures have increased daily vaccinations but not enough," Schallenberg said. "For a long time, it was consensus in the country that a vaccine mandate is not necessary, but we have to face reality."


Dette kan bli borgerkrig. Og hvordan vil NRK presentere denne nyheten?
https://www.politico.eu/article/austria-mandatory-coronavirus-vaccination-february/

Nazistenes gamle kjerneområder fornekter seg ikke:

Bayerns delstatsminister Markus Söder (CSU) tror obligatorisk vaksinering må til for å få avsluttet koronapandemien.

– Jeg tror at vi til slutt ikke kommer utenom en generell vaksineplikt. Ellers kommer vi aldri ut av denne endeløse loopen med det forferdelige koronaviruset, sier Söder.

Bayern besluttet fredag å avlyse alle julemarkedene og stenge barer, nattklubber og nattåpne restauranter som følge av smittesituasjonen.

– Men det er ikke en langvarig løsning, sier han.

Tyskland har innført obligatorisk vaksinering for helsepersonell.


Ikke at det har noen praktisk betydning, men for min del er det over og ut med Østerrike og Bayern i overskuelig fremtid. Kan godt være jeg nekter å ha noe å gjøre med kunder fra disse områdene også. De må lære seg at tyranni har konsekvenser. Jeg regner med at Merkel sikler av lyst til å gjøre dette gjeldende for alle forbundsstater. Hun ser mer og mer ut som en Hitler-klone.

https://www.document.no/2021/11/19/bayerns-delstatsminister-ber-om-obligatorisk-vaksinering/

Leger i Østerrike og Tyskland avslører nå seg selv som ekstreme fanatikere.

Legeforeningens uttalelser blir stadig mer ekstreme! I Østerrike uttalte legeforeningens president, Thomas Szekeres, seg i ORFs pressekonferanse på søndag om spørsmålet om en obligatorisk vaksinasjon. Man må vurdere «hvordan man kan tvinge det igjennom», forklarte han og sa: «Jeg mener at det da jo er et spørsmål om man ikke burde binde folk fast og så gi dem injeksjonen.»

I Tyskland går noen inn for å holde av 10 MINUTTER til konsultasjon av alle ikke-vaksinerte. Dette er ikke leger, det er udyr i hvit frakk.

Og foreningen for offentlig ansatte leger i Baden-Württemberg i Tyskland anbefaler sine medlemmer å reservere tidsrommet mellom kl.7 og kl.7.10 om morgenen til legetimer med pasienter som ikke kan framvise et gyldig 3G-sertifikat (Minst ett av kravene «Genesen»=gjennomgått infeksjon, «Getestet»=testet, «Geimpft»=vaksinert, må være oppfylt, o.a.).

https://derimot.no/i-osterrike-har-mange-leger-glemt-lege-eden-en-skal-ikke-pafore-pasientene-skade/

Hvor er Hippokratos-eden?
Hvor er "Først og fremt, gjør ingen skade"?
Hvor er Nürnberg konvensjonen?

Dauchau-leiren står vel ennå der, og har plass til mange "leger".

Og snart er vi i den søte juletid. Men ikke for alle. Også i Italia finner vi leger som fremstår som blottet for menneskelighet, og dermed også for menneskeverd.

Italian epidemiologist Pier Luigi Lopalco has recommended that vaccinated Italians shun the unvaccinated at Christmas, saying they should not invite them to their homes for Christmas dinner.

“I call it the Green Pass for small social circles. If it is an invite from me, the unvaccinated do not enter. If I am the guest, I make sure that the guests are equipped with a Green Pass. Otherwise, I’m sorry, I’m not going,” Lopalco told Italian newspaper Corriere Dela Serra.

La oss håpe han blir utestengt fra alle selskaper.

https://www.breitbart.com/europe/2021/11/20/italian-epidemiologist-recommends-people-shun-unvaccinated-at-christmas/
98
Babylon Bee: Prosecutors Find Mail-In Jury Votes At 3AM, Rittenhouse Now Guilty

Lenke: https://twitter.com/TheBabylonBee/status/1462043057742917632

:-)

In a stunning reversal, Kyle Rittenhouse awoke this morning to discover that he had been found guilty after all.

Prosecutors explained that during the night, they had found dozens of mail-in jury votes declaring the defendant guilty on all counts. Apparently, boxes of these mail-in votes arrived in a truck at the courthouse around 3:00 am.

Attorneys for Mr. Rittenhouse were dumbfounded as to how such a thing could have happened, raising questions as to the validity of mail-in jury voting. They stated: “We’ve never heard of this. This isn’t part of the legal system. Where did these votes even come from?”

"How DARE you question the sanctity of our criminal justice system!" cried the prosecuting attorneys. "There is no justice until EVERY vote is counted!"

Prosecutors then explained that it was a new COVID measure they had just instituted. “But given how well it’s worked out,” they said, “we’re planning on making it permanent.”


Og denne:
As the Rittenhouse trial drew to a close, Antifa rioters were preparing their violent destruction of the city. But their plans were quickly foiled as Rittenhouse emerged from the courthouse a free man, AR-15 in hand.

"The jig is up! Scatter!" cried the terrified commie waifs as they skittered toward shadowy alleyways like cockroaches. "The Rittenhouse has returned! Judgment is upon us! RUN FOR YOUR LIVES!"

Rittenhouse then appeared to descend the courthouse steps in slow motion, surrounded by a flock of doves and a heavenly golden light. At the terrifying sight, hundreds of Antifa fairies and murderous pedophiles shrieked in terror like a den of goblins, crawling into various holes and cracks in the earth.


https://babylonbee.com/news/communist-rioters-scream-and-run-away-in-terror-as-rittenhouse-emerges-from-courthouse
99
Babylon Bee: Prosecutors Find Mail-In Jury Votes At 3AM, Rittenhouse Now Guilty

Lenke: https://twitter.com/TheBabylonBee/status/1462043057742917632
100
Andre emner enn klima / Re: Är Corona den nya klimatfrågan?
« Last post by ConTrari1 on 20.11.2021, 12:59:09 »
Det går voldsomt fo r seg flere steder i Europa, Rotterdam opplevde en voldsorgie i natt med flere skadde, derav to som ble skutt av politiet som også "Fired (sic) water cannons against the demonstrators."

I dag er det demonstrasjon i Oslo 1500 på Jernbanetorget.

Og midt i all tragedien, nyt noen minutter med herlig komikk om forholdene "down under".

Australian TOTALITARIAN Tourism Commercial – 14 Reasons to Visit!


"Freedom can weigh heavily on you. Because you're on holiday, you'll love the way Australia will relieve you of the burden of freedom."

https://rumble.com/vpborl-australian-totalitarian-tourism-commercial-14-reasons-to-visit.html
Pages: 1 ... 8 9 [10]