Recent Posts

Pages: 1 ... 8 9 [10]
91
Australia opplevde i desember et ekstremt temperaturfall.
Fra november, som ble registrert som den varmeste måneden noen gang med 2,47 grader over gjennomsnittet, falt temperaturen i desember med hele 2,33 grader til 0,14 grader over gjennomsnittet.
Det ble endatil registrert flere kulderekorder for desember.

November: http://www.bom.gov.au/climate/current/month/aus/archive/202011.summary.shtml
Desember: http://www.bom.gov.au/climate/current/month/aus/archive/202012.summary.shtml

Det er vel ikke lenger noen tvil om at det er store forandringer på gang ?

92
Jaha, så ser det ut til at Trump har gitt seg, og sier rett ut at Biden overtar 20 januar.

Men med så mye merkelig som skjer nå, kan man lure...

Trumps tale her:
https://noqreport.com/2021/01/07/as-president-trump-officially-concedes-its-time-to-pray-for-a-miracle/

Det er virkelig en surrealistisk situasjon. Trump sa han skulle komme med  banebrytende nye opplysninger 6. januar, men okkupasjonen av Capitol gjorde at han avbrøt talen før den var ferdig, eller hva? Det som skjede med Capitol var ikke verre enn det Demokratene støttet  i oppstyret om Brett Kavanaugh for to år siden, da ble representanter konfrontert og hindret av demonstrantene. Det skjedde ikke nå, og det var ikke vold eller hærverk inne i bygningen.

For min del setter jeg strek her, det blir altfor mye å forsøke å overskue til å kunne komme med noen vettuge meninger mer. Les gjerne twitter kontoen til Patrick Byrne, der er også  "the Italian job" omtalt, og han mener den er korrekt , selv om han ikke går god for brevet fra den italienske advokaten. (affidavit)

https://twitter.com/patrickbyrne

Edit; og nå er youtube vidoen jeg linket til fjernet, også tilsvarende snutter fra Patrick Byrnes Twitter. Det må ha vært farlig sprengstoff, glad jeg fikk sett den og  skriblet ned noe info her.


93

"Recent reports of a hack at Leonardo now appear to have been an orchestrated cover to mitigate blowback on the corporation which is partially owned by the Italian government."

Det tyder altså på at den italienske regjeringen har lekket dette for å unngå amerikansk vrede. Kanskje ikke så farlig nå? Men svært god dokumentasjon på utenlandsk "valgdeltakelse".             

Hør på dette; dokumentasjon sent til Trump-leiren om hacking av USA-valget i Italia.

https://twitter.com/LoriRhae/status/1346996203540639744

Og her: Pompeo svarer på spørsmål om "smooth transition";
"There will be a smooth transition....(pause)
TO A SECOND TRUMP ADMINISTRATION."

https://www.youtube.com/watch?v=YaxCdEcuN9Y
(CA. 8 MIN.)

Åååå...det blir så mye å holde styr på...men her er hele intervjuet (med Maria Zack) om valgfusk som skal ha blitt utført i Italia ved Leonardo-fabrikken, det påstås at den italienske statsminister Conte var dypt involvert i dette. (31 min.) Materialet er overlevert til ledende medlemmer av Kongressen, ikke Demokrater eller RINOs , haha. Og CIA skal være innblandet, big surprise (Gina, you hear me?).

(ca. 13 min.)
"This is not the smoking gun, this is the actual HAND attached to the smoking gun, so we know this person did it, they are admitting to doing it, and they know, they are willing to sacrifice and risk their lives, to come forward to get this information,..."

Kra-Kra-Kraken? Det kan være denne informasjonen som vi har hørt siden ca. 15 november og som nå er / kan være endelig bekreftet.

Altså...bare fordi man ikke får sove om natten, så skal man utsettes for alt dette?! Må roe nervene med en Bond-film, det er valium i forhold til denne historien.
https://www.youtube.com/watch?v=hIcG9Es-pZ0&feature=youtu.be

Og her er pressemeldingen fra Nations in Action:
https://nationsinaction.org/2021/01/press-release-voter-fraud/

(Bond ble bare for kjedelig)

Ok, vi bare fortsetter: her er den store saken; journalisten spør Maria om Trump kjenner til dette? (21 min.)

"I had the great pleasure of seeing him Christmas Eve, and as a devout Christian I had this really neat realization, that here was Christmas Eve, I saw him at dinner at Maro Lago and he said "Merry Christmas!" and I said "Merry Christmas Mr. President, this is gonna be the best Christmas you ever and, and this is gonna be the best Christmas gift, because  the whistleblower who actually switched the data, for the vote counts across America is going to provide an affidavite, and he swung around  and looked at me..."

Sånn! Hør resten selv. Eat dirt, norsk MSM!
Klimadebatt.com gruser dere!
94

"Vikingen" var ikke fra Antifa, men de som knuste ruter på Capitol var det. Trump-supportere prøvde å hindre dem.Ja, det er gode opptak av Trump-tilhengere som stanser mannen fra å knuse vinduet i vestfløyen. Og som jeg har nevnt, video av politiet som åpner sperringer for demonstranter. Flere Antifa medlemmer skal våre identifisert blant de som førte an inn i bygget. Det unnskylder selvsagt ikke at man tok seg inn der, men når man ser på hvordan de oppførte seg, ser det mer ut som en guidet tur enn et opprør. Hvor er volden, bortsett fra politiets fatale skyting av kvinnen som døde? Hvor er hærverket, knusingen av statuer, ildspåsettelser, molotov-cocktail?
95
Hva gjør Trump nå? Sitter han i Det Hvite Hus og biter negler mens han kontemplerer skjebnen til Russlands siste tsar? Det kan meget vel bli hans egen, dersom han blir avsatt og fengslet, og så en dag får vi beskjeden om at han dessverre er gått bort, av "naturlige årsaker" eller kanskje Corona? Hva kunne vel være en mer passende triumf? Eller kanskje det blir "killed while trying NOT to escape" eller en hvilken som helst annen passende bortforklaring.

Etter sigende fløy Trump med Air Force 1 kl 2100 EST på onsdag, til Defense Command Center i Abilene, TX, i følge Lin Wood. Noen sier han planlegger å tilbringe helgen i Camp David, Maryland, 60 km utenfor DC, som neppe er et sunt sted for USAs president. Men det kan være desinformasjon.

Uansett er det et ekstremt alvorlig valg han nå står overfor. Å innføre unntakstilstand vil sannsynligvis koste liv, men å tre tilbake åpner for svært omfattende opptøyer fra Trumps tilhengere, som helt oppriktig føler at landet er stjålet fra dem og som ikke lenger mener seg bundet av en stat de ikke respekterer.  Og som er godt utstyrt med våpen og kan bruke dem. Det scenariet vil nok medføre flere drepte enn en profesjonell og hurtig militær operasjon, og kan bli en langvarig borgerkrig. Og Trump har mandag til å benytte dette alternativet, ser det ut til.

I tillegg må Trump også vurdere hensynet til hans nærmeste støttespillere som Lin Wood, Colin Powell, Rudi Giuliani, general Flynn og andre. De som har ofret seg lojalt for presidenten og som nok vil gå en grim skjebne i møte dersom de blir overlatt til motstanderne.

96


Edit; en kommentar i NaturalNews skriver:
It seems that this guy is named Jake Angeli

https://www.naturalnews.com/2021-01-06-staged-viking-who-stormed-capitol-building-blm.html

Nå er det tilsynelatende rolig, politiet har kontroll over området, og har satt opp sperringer et godt stykke utenfor Kongressen, og portforbudet fra 1800 er trådt i kraft, men det ser ut til at mange fortsatt er i området. Hva som skjer i natt kan man bare gjette på, men ut fra live video fra stedet virker det ikke som noen opprørstemning blant Trump-tilhengerne. Og det eneste som forekom av vold var altså den fatale skytingen av en ubevæpnet kvinne.

"Vikingen" var ikke fra Antifa, men de som knuste ruter på Capitol var det. Trump-supportere prøvde å hindre dem.

https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/video-trump-supporters-stop-antifa-breaking-windows-capitol/?utm_source=Twitter&utm_medium=PostTopSharingButtons&utm_campaign=websitesharingbuttons
97
Media og politikk / Re: Hva skjer med KR?
« Last post by translator on 07.01.2021, 23:25:59 »
20. november fikk jeg denne e-posten:

Quote
Kjære nye, gamle og mulige medlemmer
Store endringer skjer med våre nettsider og medlemssystem. For allerede eksisterende og nye medlemmer er det viktig at du leser og får med deg dette.

Ta deg tid å lese informasjonen vi har lagt ut om dette her.

Vennlig hilsen

Morten Jødal
Styreleder

https://www.klimarealistene.com/2020/11/19/omlegging-av-medlemssystemet/?mc_cid=6d19049806&mc_eid=0a0dbaf5be

Har ikke vært der inne siden, fokus har vært på det amerikanske valget.


98
Media og politikk / Re: Hva skjer med KR?
« Last post by Telehiv on 07.01.2021, 21:08:33 »
Er det noen som vet hva som er skjedd / ikke skjedd med Kliamarealistene? Det er ikke noe nytt på nettsiden deres på en hel måned.

Har notert det samme, men vet ikke/har ikke sjekket hva årsaken er.
Alle kommentarfeltene under artiklene er også stengt.

De burde nok etter hvert komme ut med en orientering. Det er nok flere enn oss som venter på å se forumet operere igjen.
99
Media og politikk / Hva skjer med KR?
« Last post by ConTrari1 on 07.01.2021, 17:16:31 »
Er det noen som vet hva som er skjedd / ikke skjedd med Kliamarealistene? Det er ikke noe nytt på nettsiden deres på en hel måned.
100

-På en høring / rettssak (ikke sikker hva) i Italia er det kommet opplysninger som bekrefter at USA-stemmer er "behandlet"  i byen Pescara, i firmaet Leonardo som produserer militær utstyr. (finner ikke link nå, men kommer nok mer info etter hvert) Det vil i så fall bekrefte påstandene om utenlandsk innblanding i valget, og, som før nevnt, være gyldig grunn til å iverksette Insurrection Act. 

Her er det:

Rome, Italy (January 5, 2021) – An employee of the 8th largest global defense contractor, Leonardo SpA, provided a shocking deposition detailing his role in the most elaborate criminal act affecting a US election. Corroborating the DNI Ratcliff’s report of international intrusion, Arturo D’elio outlined the scheme that proved successful in using Leonardo computer systems and military satellites located in Pescara, Italy. Recent reports of a hack at Leonardo now appear to have been an orchestrated cover to mitigate blowback on the corporation which is partially owned by the Italian government.

Nations In Action, a government transparency organization, partnered with the Institute of Good Governance to thoroughly investigate and research the election irregularities which yielded the long-awaited proof that a flawless plot to take down America was executed with extraordinary resources and global involvement. Americans and elected officials now have proof that the election was indeed stolen. This provides the mechanism for each state to recall their slate of electors immediately or face lawsuits and request all federal government agencies to lock down all internal communications, equipment and documentation from the Rome Embassy. “Make no mistake, this is a coup d’etat that we will stop in the name of justice and free and fair elections,” stated Maria Strollo Zack, Chairman of Nations in Action.


https://federalinquirer.com/global-defense-contractor-it-expert-testifies-in-italian-court-he-and-others-switched-votes-in-the-u-s-presidential-race/

"Recent reports of a hack at Leonardo now appear to have been an orchestrated cover to mitigate blowback on the corporation which is partially owned by the Italian government."

Det tyder altså på at den italienske regjeringen har lekket dette for å unngå amerikansk vrede. Kanskje ikke så farlig nå? Men svært god dokumentasjon på utenlandsk "valgdeltakelse".             
Pages: 1 ... 8 9 [10]