Nyeste innlegg

Sider: 1 ... 8 9 [10]
91
Viktige klimatema / Sv: DET ER SOLEN og de tungemme
« Nyeste innlegg av Emeritus 28.06.2018, 00:06:33 »
Sitat Petter T;

Sitat
  Komiske Ali(as) Emeritus har ikke fått med seg at temperaturøkingen vi har hatt siden Lille Istid begynte FØR CO2 begynte å øke.
CO2 kan derfor ikke være ÅRSAK til temperaturøkingen, men en følge av den som følger Henrys lov og økt biologisk aktivitet.

Det må være noe annet som startet temperaturøkinhgen, og DET ER SOLEN.
Ref. f.eks. dr. Wiilly Soon et al.
(gidder ikke bruke mye tid på å svare KOMISKE ALIas EMERITUS)

Jeg vil bryte dette innlegget ned til en "vitenskapelig del" og en debatteknisk del.

Petter T. sutrer jo stadig vekk over å bli utsatt for hersketeknikker. Og når han blir utsatt for slike overgrep, syter han som ei SV - kjerring som er midt mellom memopausen og det månedlige premenstruelle klimaks, og da krever han til alt overmål en unnskyldning.

Petter T's bidrag synes å være;

Sitat
Komiske Ali(as) Emeritus....   
og
Sitat
gidder ikke bruke mye tid på å svare KOMISKE ALIas EMERITUSSannsynligvis er Petter T. veldig fornøyd med seg selv og sitter og ler så høyt at naboene vurderer å tilkalle myndighetene.

Men hva med vitenskapen?

LIA og 125 ppm økning på 150 år? Når hadde vi sist en 125 ppm økning på 150 år? Er du overhodet i stand til å svare på en vitenskapelig utfordring?
92
Viktige klimatema / Sv: DET ER SOLEN men kanskje Harry's lov
« Nyeste innlegg av Emeritus 27.06.2018, 23:15:20 »
Sitat Bebben;

Sitat

Vel, IPPC har visst det: De nevner den ikke (i hvert fall ikke da jeg sjekket AR4). I stedet bruker de den "såkalte" bufferfaktoren. Det er stor forskjell.   

Nå må jeg med skam opplyse at jeg enda ikke har kommet meg gjennom AR5, men hva med denne;

https://www.ipcc.ch/pdf/special-reports/srccs/srccs_annex2.pdf

Sitat
Henry’s Law States that the solubility of a gas in a liquid is proportional to the partial pressure of the gas in contact with the liquid.

Og dette står endog i definisjonskapittelet?
93
Viktige klimatema / Sv: DET ER SOLEN!
« Nyeste innlegg av Bebben 27.06.2018, 22:22:46 »
emeritus,

Sitat
Verken IPPC eller jeg har noen problemet med Henrys lov

Vel, IPPC har visst det: De nevner den ikke (i hvert fall ikke da jeg sjekket AR4). I stedet bruker de den "såkalte" bufferfaktoren. Det er stor forskjell.

94
Viktige klimatema / Sv: Hva koster galskapen? Om økonomien i klimatiltakene.
« Nyeste innlegg av PetterT 27.06.2018, 22:07:17 »
Månelandingen prislapp 9 - 10 mrd NOK? eller mer?
http://pluss.vg.no/2012/11/27/1037/o2VzWx

Månelandingen analysert her:
http://www.klimarealistene.com/2018/06/25/manelandingen/

Statoil prislapp 25 mrd NOK

og Erna vil fortsette galskapen og bruke 20 mrd NOK pr. år til ingen, null, nix, nada nytte, mens helsevesen og politi skriker etter ressurser fordi den beRIKende invasjonen av folk fra dysfunksjonelle stater, som ønsker å snylte på vårt velferdssystem, medfører økte kostnader.

Hva burde bekymre oss mest: klimaendringer eller islam?
https://resett.no/2017/09/25/hva-burde-bekymre-oss-mest-klimaendringer-eller-islam/
95
Viktige klimatema / Sv: DET ER SOLEN!
« Nyeste innlegg av PetterT 27.06.2018, 21:45:36 »
Komiske Ali(as) Emeritus har ikke fått med seg at temperaturøkingen vi har hatt siden Lille Istid begynte FØR CO2 begynte å øke.
CO2 kan derfor ikke være ÅRSAK til temperaturøkingen, men en følge av den som følger Henrys lov og økt biologisk aktivitet.

Det må være noe annet som startet temperaturøkinhgen, og DET ER SOLEN.
Ref. f.eks. dr. Wiilly Soon et al.
(gidder ikke bruke mye tid på å svare KOMISKE ALIas EMERITUS)
96
Viktige klimatema / Sv: Global tempereatur
« Nyeste innlegg av Emeritus 27.06.2018, 11:42:39 »
Når jeg las disse to innleggene og oppfattet at Petter T hadde blitt kritisk til KR, fikk jeg en så sterk reaksjon at jeg måtte legge meg et par timer til.

Jeg ser nå at det mangler en "T," og ønsket Petter velkommen på forumet.
97
Viktige klimatema / Sv: Global tempereatur
« Nyeste innlegg av Administrator 27.06.2018, 11:04:12 »
Velkommen til forumet!

Send alle hit!
98
Viktige klimatema / Sv: Global tempereatur
« Nyeste innlegg av Petter B 27.06.2018, 08:23:01 »
For the record (nok en gang) vil jeg gjerne nevne at jeg ikke har noe med Klimarealistene å gjøre. Jeg er ikke engang innom sidene deres, utenom en gang nå og da på en direkte link herfra.

Jeg ønsker gjerne at de som er deltakere på Klimarealistene kommer på banen her, for etter det jeg kan se er denne slettinga av kommentarer helt skrekkelig, og en solid måte å stemple seg selv som useriøs. Jeg har sett tilsvarende sletting i andre fora tidligere, men med motsatt fortegn på innholdet som ble slettet. Det var mye på grunn av dette at klimadebatt.com ble opprettet. Her har jeg slettet eller endret kommentarer kanskje bare 3-4 ganger, og da har jeg sendt forklaring til de det gjaldt, samt skrevet det i tråden.

Jeg er fornøyd med takhøyden vi har her, og tar selvfølgelig imot innspill på akkurat hvor lista skal ligge.

Nå har Aaslid begynt å gå igjennom innlegg før de blir publisert. Om KR var useriøse tidligere har de blitt patetiske nå. Det er knapt nok noe kritisk som kommer gjennom sila til Aaslid - eller så er det ingen som gidder å kommentere da de vet de blir sensurert. I alle fall har det nå gått fra en useriøs blogg til et ekko-kammer
99
Viktige klimatema / Sv: DET ER FORTSATT IKKE SOLEN OG HARRYS LOV
« Nyeste innlegg av Emeritus 26.06.2018, 00:46:51 »
Sitat Petter T;

Sitat
  dette i samsvar med Henryloven, som IPCC for så vidt aksepterer (men ikke Emeritus), men IPCC mener CO2 har en forsterkende effekt som ingen har greid å observere.

Verken IPPC eller jeg har noen problemet med Henrys lov, men du praktiserer Harrys lov. Finn ut litt mer om begrepet partialtrykk, kanskje du da kan oppleve flash bakcs til NTH pensumet.

At CO2 følger temperatur ut av en istid og mot en mellomistid, har vært kjent i flere tiår, forsinkelsen er på ca. 800 år, CO2 øker da som følge av økt temperatur og disse vekselvirker til de kommer i balanse, noe det gjorde for ca. 8000 år siden.

At en skal få en økning i CO2 på vei inn i en ny istid - som vi er nå - er ikke tidligere observert.

Og du hopper som vanlig over problemet. Hvorfor får vi en sterk og ekstremt rask økning av CO2 på over 100 ppm på vei inn i en ny istid, og dette samtidig som vi begynner å brenne fossilt drivstoff i store mengder? En må faktisk være temmelig hjernevasket for ikke å forstå det.
100
Viktige klimatema / Sv: DET ER SOLEN! (og ikke CO2)
« Nyeste innlegg av PetterT 25.06.2018, 21:30:04 »
Morroklumpen Emeritus, advokaten som "ommgår sainnheita" til stadighet har problemer med å se at temperaturendringer går foran CO2-endringer i iskjerneprøver, men alle vi andre kan se det f. eks. her:

Det samme rapporteres om andre iskjerneprøver, f.eks. Siple Dome her:
https://agupubs.onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1029/2003JD004415

alt dette i samsvar med Henryloven, som IPCC for så vidt aksepterer (men ikke Emeritus), men IPCC mener CO2 har en forsterkende effekt som ingen har greid å observere.

Når temperaturen øker pga effektiv solinnstråling, så øker også CO2 som følge av Henryloven og utgassing fra havet, men også i tillegg som følge av mer aktivitet på og i jorden på land (dyreliv + forråtnelse).  Prof. Murry Salby fant en korrelasjon på 0,9 på dette, noe som er svært bra.
" Ut fra sin CO2-prediktor (temperatur og jordsmonn) kunne Salby gjenskape kurven som viser vekst i global CO2 uten bidrag fra antropogene utslipp. Med andre ord er det den nåværende varmeperiode og ikke våre utslipp som fører til det økende CO2 nivået."
http://www.klimarealistene.com/wp-content/uploads/2014/12/KN17-Atmosfærisk-CO2-øker-pga-varmeperiode.pdf
http://www.klimarealistene.com/wp-content/uploads/2014/12/KN14-CO2-og-temperatur-sammenheng.pdf
Sider: 1 ... 8 9 [10]