Nyeste innlegg

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Aktører og hendelser / Sv: Klimarealistene og nå er det utilslørt
« Nyeste innlegg av Emeritus 20.02.2018, 21:23:23 »
Godt tilbake fra et lengre psykosomatisk opphold ser jeg at både Petter T og Stjakobs fortsatt er taus.

Stjakobs er fortsatt skyldig noen en unnskyldning, enten GISS eller NMI eller KD's lesere - han kan velge selv.

Når det gjelder Petter T's forståelse av havet og N&Z så ser jeg at han har blitt inspirert av Såpeselgeren som har en aldeles fantastisk artikkel her;

http://www.klimarealistene.com/2018/02/02/solen-varmer-opp-havet-ikke-okt-co2/

HAN HAR OPPDAGET AT DET ER SOLEN SOM VARMER OPP HAVET

"Det er ingen erkjennelse i IPCC-leiren av at det er solen som varmer opp havet."

Og nei vel, hva er det da som varmer opp havet, hodet til Ellestad?

Smak på denne;

"IPCC-leiren hevder feilaktig at økt CO2 varmer opp havet. Men den beskjedne estimerte energi på 2 W/m2 fra infrarød stråling går bare 0,1 mm ned i havet."

Skal vi forstå dette slik at IR stråling har helt andre egenskaper hvis de kommer ned mot havet enn opp fra havet. Hveder Ellestad at det kommer IR - stråler fra havet dypere enn det tynne toppsjiktet, mens de samme stråler ikke når lenger ned, alstå en slags fysisk enveiskjøring tilpasset hans klimasyn?

Mengler denne halvapen forståelse for at Stillehavets 26C garders overflate sender en varmefluks mot verdensrommet som balanseres mot en varmefluks fra atmosfæren, og at hvis den siste øker blir nettotapet mindre?

Nervene mine!
22
Skråblikk / Sv: Modern educayshun...
« Nyeste innlegg av PetterT 20.02.2018, 15:45:12 »
Ytringsfrihet er blitt erstattet av retten til ikke å bli kritisert både når det gjelder klima og innvandring.
23
Årets autopilot om "varmere enn normalt" vær i vinter fra de faste AGW-miljøene i værvarslingene blir mer og mer feilaktig, bl.a. her til lands (hvis vi skal tro de nye prognosene for de neste 4-6 ukene, da....):

"Våren vil trolig la vente på seg"Og: "Trolig minus til midten av mars"

Link: https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/4dBwzR/vaaren-vil-trolig-la-vente-paa-seg24
Skråblikk / Sv: Modern educayshun...
« Nyeste innlegg av Telehiv 19.02.2018, 08:51:23 »
Eminent!
25
Skråblikk / Modern educayshun...
« Nyeste innlegg av Bebben 18.02.2018, 21:52:32 »
Hm. Kan se ut som om "klimakrisen" har havnet litt i skyggen av hva som er hottest blant den postmoderne identitetspolitikkens tallrike fanebærere.

Og det var den optimistiske observasjonen.

Edit/PS: På den andre siden kan denne matematikkundervisningen kanskje gi en liten innsikt i hvorfor klimarisen er blitt så institusjonalisert som den er.
26
Nå har vi tre Torp strenger på forumet;

http://klimadebatt.com/forum/index.php?topic=897.0

http://klimadebatt.com/forum/index.php?topic=836.0

Men de omhandler grunnleggende det samme tema. Et venstreradikalt fossil som er totalt kunnskapsløs, vanvittig arrogant, uutdannet og uten vilje og evne til å sette seg inn i noe nytt. Rollnes har en bra oppfølger her;

https://www.nettavisen.no/nyheter/innenriks/3423311651.html


28
Skråblikk / Sv: "A thing of the past" knuste frontruta på bil
« Nyeste innlegg av Telehiv 15.02.2018, 21:30:39 »
80- og 90-årene var midt i en varmere 30-års periode, med mange år med lite snø både her til lands og mange steder i Europa. Trenden synes å ha begynt å snu:
Vi har hatt flere snørike vintre de siste 8-10 årene som i økende grad har begynt å ligne de vi hadde på 50-60-tallet. Her et eksempel fra Valdres for tiden:"Aldri vært i nærheten av å se så mye snø"

Link: https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/zLlog5/aldri-vaert-i-naerheten-av-aa-se-saa-mye-snoe

29
Ole Torp har "intervjuet" professor Terje Tvedt på statskanalen i forbindelse med Tvedts mye solgte og mye omtalte bok "Det internasjonale gjennombruddet" der han søker å forklare sentrale trekk ved norsk historie de siste 50 år, med særlig fokus på vår "bistandsindustri" og tilhørende knefall for multikulturalismen og inkonsistent omgang med menneskerettighetstanken. Hoveddelen av intervjuet preges av en sedvanlig kunnskapsløs og forutinntatt Ole Torp, som ikke klarer stort mer enn å betegne Tvedt med de vanlige arrogante merkelappene om "brunfarge" og assosiasjon med "ytre-høyre-kretser". Dette kombineres med avbrytelser hver gang Tvedt begynner å korrigere Torps meningsløse fortolkninger rundt dette.NRK må snart bestemme seg: Hvor lenge kan statskanalen fortsette å fronte dette skammelige neket i beste sendetid, en fyr som er så kronisk mye dummere enn sine intervjuobjekter at han stort sett bare klarer å hevde seg ved bruk av pinlig forutinntatte og forenklede kallenavn på langt mer komplekse problemstillinger?

Her kan dere se intervjuet: https://tv.nrk.no/serie/torp/NNFA52021418/14-02-2018 
Her er en kommentar til saken på Document: https://www.document.no/2018/02/14/torp-banaliserer-og-brunskvetter-terje-tvedt-du-appellerer-til-ytre-hoyre-kretser/

PS: Selv Aftenposten ble forskrekket over Torps lavmål denne gangen: https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/i/21V1yG/Si-meg_-Terje-Tvedt_-hva-synes-du-egentlig-om-innvandring--Therese-Sollien
30
Media og politikk / Sv: Klimapolitikk
« Nyeste innlegg av Telehiv 15.02.2018, 11:18:34 »
PetterT,
der leverte du en rekke gode mot-poenger til enda en søppelrapport.
Forskning.no har akkurat nå høytidelig presentert en "studie" i samme klasse: https://forskning.no/2018/02/forskere-teknologien-kan-ikke-redde-oss-fra-klimakatastrofe/produsert-og-finansiert-av/nmbu

Jaja, de får holde på så lenge det går. 
Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 10