Main Menu

Recent posts

#21
Generelt / Norsk valgresultat i 2021 med ...
Last post by Water - 04.04.2024, 21:29:37
"Intervju med Elling Disen vedr. hans Benford-analyse av årets valgdata.  Analysen indikerer sterkt at valgresultatet høyst sannsynlig er manipulert, hvor ca. 340.000 stemmer er flyttet fra Demokratene og over på Arbeiderpartiet.  Vi jobber selvsagt intenst med saken for å få kvalitetssikret, og verifisert denne analysen via andre kilder og aktører."


https://dnfi.no/

Video:
https://video.dnfi.no/w/e6JXBsFfdLt7jwuDyXFacL
#22
Media og politikk / Re: Martin Durkin kommer med n...
Last post by stjakobs - 04.04.2024, 15:26:58
Det er å håpe at statdig flere åpner øynene for bedrageriet.
Et eksempel kan kanskje være James Brodell, pensjonert professor i journalistikk. Han skriver blant annet:

QuoteBritish writer Charles Mackay treated the psychological aspects of what a reviewer called "the exotic fields of mass self-deception" as early as 1841 in his three-volume work "Extraordinary Popular Delusions and the Madness of Crowds." A more recent classic is the 1959 "Rumor, Fear and the Madness of Crowds" by psychologist J.P. Chaplin.

Both writers had plenty of material because humanity never ceases to amaze. There have been economic bubbles such as the Dutch tulip mania of 1634–1637 up to the very recent collapse of Sam Bankman-Fried's FTX cryptocurrency exchange. There have been religious frenzies, including hunts for witches and mass suicides. There have been other mass hysterias involving the paranormal, diseases and end-of-the-world scenarios.

None has been so potentially harmful than the mass hysteria of climate change that has infiltrated every aspect of the private and political lives of Western civilization. The theory that carbon dioxide is the driving force increasing world temperature has warped national budgets, promoted duplicity, sowed discontent among some and fear among many, terminated careers and even filtered down to mandates on the acceptable fuel to boil water in the millions of home kitchens.


Lenke til artikkelen "What are your thoughts on Climate: the Movie?"
#23
Energi og miljø / Re: Vindkraftskandalene
Last post by Telehiv - 03.04.2024, 21:00:40
Her drøftes hvorfor det er fysisk og teknisk umulig å få konkurransedyktige energipriser fra vind og sol:

Lenke: https://climatechangedispatch.com/destroying-the-myth-of-cheap-wind-and-solar/PS: Bjerkreimsklynga: Her snakker vi "miljøvennlig klimaredding", dere:


#24
Modeller eller observasjoner / Re: Vinterværet 2023/24
Last post by Telehiv - 02.04.2024, 23:01:18
Det kan bli trangt i NRKs klimabøttekott de neste dagene, der det allerede er observert nedgnagd bitepinne etter den langvarig kalde vinteren, for nå skal vinteren være på vei tilbake igjen.

Svenskene har allerede snøproblemer en rekke steder, og brøytemannskapene finner ikke veien igjen:Stora problem på vägarna: Bilar har kört fast

Lenker:
Dagens Nyheter: https://www.dn.se/sverige/smhi-varnar-orange-for-sno-och-vind/
Dagbladet: https://www.dagbladet.no/nyheter/krisemote-totalt-snokaos/81204281
VG: https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/y6eO7A/snoekaos-i-sverige-nej-nu-javlar#25
Energi og miljø / Re: Vindkraftskandalene
Last post by Telehiv - 31.03.2024, 17:44:44
Quote from: translator on 31.03.2024, 16:56:47Svensk serie i tre deler om vindkraft, anbefaler å se alle:

Glimrende, translator!
Hørte at disse filmene var sterke saker, gleder meg til å se gjennom dem.
Igjen må vi spørre: Hvor langt skal denne selvskadingen få utvikle seg før voksne, teknisk forstandige folk finner å måtte komme på banen?
#26
Energi og miljø / Re: Vindkraftskandalene
Last post by translator - 31.03.2024, 16:56:47
Svensk serie i tre deler om vindkraft, anbefaler å se alle:

https://www.youtube.com/watch?v=wk9URPZ-BOk

https://www.youtube.com/watch?v=ugkaUOzsjvs

https://www.youtube.com/watch?v=woBYX-7-4d4

Del 1 handler om vanlige mennesker i Sverige som er blitt rammet av vindkraftutbygginger; hvordan deres livskvalitet er tatt fra dem pga. støy/vibrasjoner osv. og dessuten fører til økonomisk ruin. (30 min)

Del 2 handler om hvordan vindkraft øker utslipp av CO2, øker utslipp av mikroplast, tar livet av fugler og insekter, etterlater vrakrester som ikke kan resirkuleres og skaper et enormt behov for naturressurser og ditto jakt på disse materialene overalt mens de tilgjengelige ressursene blir mindre og mindre. (30 min)

Del 3 åpner med at Jan Blomgren (også kjent fra Swebbtv) forklarer hvordan vindkraft aldri kan bli lønnsomt og dessuten gjør det ulønnsomt å bygge ut den stabiliserende kraften (vannkraft og kjernekraft) fordi de taper inntekter (pga. vindkraften). Det forklares også at fordi stabil vannkraft skal tilpasses ustabil vindkraft, blir det som å kjøre bil ved å trykke vekselvis på gassen og bremsen hele tiden med det resultat at vannkraftverkene tappes hurtig ned, noe som fører til kraftig erosjon og økte utslipp av bl.a. nitrogenoksider i sjøer og havområder i tillegg til økt slitasje på selve kraftverkene. I programmet får vi også høre om situasjonen i California og Tyskland der energimangel fører til systematiske utkoblinger av strømmen og at det nå må investeres i ny fossil kraft (gasskraft og kullkraft). Hvordan den griske vindkraftbransjen og korrupte/uvitende politikere skifter fokus fra land- til havvind og at dette kan føre til uoverskuelige konsekvenser for marint liv  + mye, mye mer! (60 min)
#27
Andre emner enn klima / Re: "Hvordan presidentvalget i...
Last post by Telehiv - 31.03.2024, 16:37:19
Det registreres noen interessante velgerforflytninger for tiden, bl.a. melder New York Times at svarte som vil stemme Trump har økt med 19 prosentpoeng ifht. 2020-valget (4% i 2020; 23% nå).
Dette faller inn i mønsteret med at store minoritetsgrupper, ikke bare svarte, angir skuffelse over Biden-administrasjonens levering.
Jeg forstår det slik at dette allerede har vekket stor bekymring i demokratleiren, og at det jobbes hardt med utspill for å prøve å snu denne trenden.

Lenke: https://www.cbsnews.com/video/black-voter-support-for-trump-up-from-4-to-23-poll-finds/
#28
Quote from: translator on 27.03.2024, 16:29:36Derfor er dette bare enda et eksempel på hvordan norske massemedier formidler et falskt bilde av virkeligheten.

I gårsdagens Kveldsnytt var det første vi så Biden og Obama stige ned en flytrapp i New York (Obama så vidt bak Biden, til dels også støttende) for å delta på en kjendispreget galla på Radio City Hall som vil dra inn 250 mill. dollar til valgkampen hans. Tove Bjørgås var med på direkten og fortalte om hvilke kjendiser det gjaldt (helt ukjente for meg) + Bill Clinton og bla bla bla.
https://tv.nrk.no/serie/kveldsnytt/202403/NNFA23032824/avspiller (første innslag i sendingen)

Vi kan jo tenke oss at erfarne Nina Owing i kveldsnyttstudio hadde stilt dette spørsmålet til Bjørgås:

Owing: - Men Tove, Donald Trump er også i New York i dag. Hva gjør han der?
Bjørgås: - (Tenker: Au da, jeg skulle jo ikke få det spørsmålet!) Ææææh... ja det stemmer. Donald Trump er her i dag fordi æææh... han besøker enken til en drept politimann som mediene her er opptatt av. Han skal visst holde en valgkamptale i forbindelse med likskuet til denne politimannen.


Etter sending gir Bjørgås følgende tilbakemelding til redaksjonen hjemme i Oslo:

- Jeg har jo sagt at ALLE spørsmål jeg får på luften må være klarert på forhånd. Nå fikk jeg på direkten et spørsmål som gjorde at det kan oppfattes som at jeg stiller Biden og Demokratene i et dårlig lys. Dette er jo helt imot vår policy, og det vet dere veldig godt!

QuoteDe to presidentrivalene var på helt forskjellige events torsdag. Biden var på en kjendispreget galla på Radio City Hall som ville dra inn 25 mill. dollar, mens Trump var på likskuet til New York-politimannen Jonathan Diller (31), som ble drept mandag. Kontrasten kunne ikke vært større.

Mens Biden var omgitt av Clinton og Obama og masse popstjerner, sto Trump omgitt av alvorstunge politifolk. I en by som herjes av lovløshet er det ikke vanskelig å tenke seg hvilket budskap som gikk hjem hos velgerne.
https://www.document.no/2024/03/28/trump-er-hos-enke-til-drept-politimann-biden-er-med-de-rike/
#29
Vi som har fulgt havis-utviklingen i Arktis de siste tiårene - og ikke latt oss forlede av diverse uhederlige "klimaforskere" og deres modelleker, men heller holdt oss til de reelle målingene - har jo lenge visst at smeltingen stanset for ca 20 år siden.
Da er det hyggelig at et velrennomert institutt nå rykker ut og sier det samme:

Germany's Alfred Wegener Institute Shows January Arctic Sea Ice Now 20 Years Stable!
Ja, ikke bare det, de sier også at "has even recovered somewhat". Februartallene ble f.eks. registrert til å være høyere enn i 15 av de siste 20 år.
Dette er forøvrig slett ikke overraskende iht. 30/60-årssyklusene for temperaturen på nordlige halvkule, som hadde 30 kalde år (1946-76) etter den varme mellomkrigstiden, og derpå 30 varme år 1976-2006. Isutviklingen har, naturlig nok, historisk alltid fulgt noe etter lufttemperaturene, slik at tilfrysingen dermed bør forventes å tilta ytterligere det neste tiåret. 

Hvis man velger å starte på det høyeste isnivået i etterkrigstiden blir trenden slik:


For dem som av ideologiske grunner har problemer med å se trenden siden 2006, kan dette være en hjelp:


Lenke: https://wattsupwiththat.com/2024/03/28/germanys-alfred-wegener-institute-shows-january-arctic-sea-ice-now-20-years-stable/


#30
Andre emner enn klima / Re: "Hvordan presidentvalget i...
Last post by Telehiv - 28.03.2024, 09:40:33
Quote from: translator on 27.03.2024, 16:29:36Ikke ett ord om hvorfor den sinnssyke boten ble redusert så betydelig. Det var selvsagt ikke for at ankedomstolen skulle være "snill" mot Trump, men det er dette inntrykket som etterlates av NRK. Derfor er dette bare enda et eksempel på hvordan norske massemedier formidler et falskt bilde av virkeligheten.

Hoho, jeg må innrømme at jeg har like store forventninger til Tove Bjørgaas' ukontrollerte ansiktstrekninger også ved dette valget som i 2016, om Trump skulle gå hen og vinne til høsten. NRK påla jo det amerikanske folk å ikke stemme på Trump, og da det amerikanske folk valgte å overse dette og vrake verdens ærligste lys - Hillary Clinton - gikk den godeste Tove selvsagt i apoplektisk sjokk - det hjalp ikke engang å innkalle 97% av de rette klimaforskerne til å tale folk til rette:Ja, hva er det vi har journalister til, utenom å være ledende i Trump- og klimaforskning?