Nyeste innlegg

Sider: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Når man ser hva klimapropagandasentralen har prestert å pumpe ut av meningsløs og udokumentert klimaalarmisme de siste ukene før Polen, så blir dine beskrivelser mer enn passende, Bebben!

12
Vel og bra, men det jeg ikke får til å stemme, er det siste bud om "fornuftig måtehold".

Ta f.eks.

All across the world, in every kind of environment and region known to man, increasingly dangerous weather patterns and devastating storms are abruptly putting an end to the long-running debate over whether or not climate change is real.
(Barack Obama, 2006.)

It is not five minutes to midnight. It’s five minutes after midnight. (Angela Merkel, 2007.)

It is irresponsible, reckless and deeply immoral to question the seriousness of the situation. (Gro, 2007.)

The best projections tell us that we have less than 100 months to alter our behaviour before we risk catastrophic climate change. (Prins Charles, 2009.)

Og den foreløpige vinneren er... (fanfare)

Unless we take action on climate change, future generations will be roasted, toasted, fried and grilled. (Christine Lagarde, 2013.)

Vi kan alltid stole på at de kommer til å overdrive, skrev bloggeren Pointman for flere år siden. Og på den måte grave sin egen grav, men når er tiden egentlig inne for helt åpenlyst å gjøre narr av disse narrene?
Har Keiseren noen gang vært naknere?

13
Bebben,
ja, her berører du nok sentrale bakenforliggende forhold, for den som dveler litt ekstra ved dine dypsindige metaforer.

Noe av det mest opplysende man kan foreta seg overfor et bedratt folk i disse tider er trolig derfor å grave fram igjen Jens Bjørneboes visjonære og ulydige dikt "Ti bud til en ung mann som vil frem i verden", så forstår man kanskje bedre opportunismens mekanismer bak dette globale narrespill, og ikke minst:
Hvorfor konsensus - den minst vitenskapelige av alle verifiseringsmåter -  benyttes systematisk som den sentrale opinionskontrollerende maktfaktor bak dette folkebedraget.Ti bud til en ung mann som vil frem i verden

 I
Det første bud er ganske lett:
De som er flest har alltid rett.

II
Tenk alltid på hva folk vil si.
Og ta den sterkestes parti.

III
Og tviler du, så hold deg taus
til du ser hvem som får applaus.

IV
Tenk nøye ut hva du bør mene.
Det kan bli dyrt å stå alene.

V
Følg ingen altfor høye krav.
Men si, hva du har fordel av.

VI
Si alle hva de gjerne hører.
Gå stille gjennom alle dører.
(For sannhet bringer sorg og nød,
mens daglig løgn gir daglig brød.)

VII
Gå aldri oppreist. Snik deg frem.
Og gjør deg varm i alle hjem.

VIII
Husk: Ingen mann kan roses nok.
Slik bygger man en venneflokk.
(Og i et brødre-paradis
har du den beste livspolis.)

IX
Av sladder husker du hvert ord
til bruk i neste sjefskontor.
(Men ingen taktfull sjel forteller
et ord til han som ryktet gjelder.)

X
Hvis siste bud blir respektert,
da er din fremtid garantert!
Følg dristig med i kamp mot troll,
men vis fornuftig måtehold!
Skrid tappert frem i livets strid,
- én time forut for din tid!

   

Jens Bjørneboe «Samlede dikt»
Gyldendal Norsk Forlag 1977

 

PS: Det hadde vært fristende å endre bare litt på dikttittelen, til f.eks.: "Ti bud til en ung klimaforsker som vil frem i verden". Men da er det nærmest som gråten trenger seg på hos en gammel forsker. Men for dem som har nerver til det: Bytt ut "ung mann" med "ung klimaforsker" og les diktet en gang til....


14
Langtidsvarselet fra FN er dårlig.

Men det er det jo alltid - mediene er fulle av ikke-nyheter om dagen.

Etter de ikke-forpliktende forpliktelsene i Paris-avtalen skal vi nå forresten belemres med nye ikke-forpliktende forpliktelser som har med migrasjon å gjøre.

Det er den samme prosedyren om igjen, der vi ved hjelp av en manipulerende alfabetsuppe av floskler skal lokkes og narres til å tro at vi ikke har noen rett eller mulighet til å bestemme over vårt eget samfunn eller vår egen framtid.

CICERO skrev at Paris-avtalens effektivitet var avhengig av hvor dyktige aktivister var til å bruke den som brekkstang. De ser ut til å ha hatt en viss suksess. Det samme tipper jeg er den egentlige tanken bak Marrakesh-avtalen, vent og se.

Jeg synes jeg kjenner igjen noe som gir assosiasjoner til Nobels fredspris: Den er politisk, og det er jo ikke nødvendigvis problematisk i seg selv. Det som er problemet, er at man ikke vil innrømme det. Tilsvarende gjelder for klima- og migrantavtalene: De er politiske utspill ment å fungere som slike brekkstenger som CICERO snakker om. Jeg tror en del kunne ha vært vunnet i det offentlige ordskiftet hvis man kunne få litt mer gehør for hvor politiserte disse tingene egentlig er, men det synes lite realistisk i øyeblikket. På den andre siden er det mye som tyder på at folk flest faktisk har forstått dette for lengst.

Og da står man vel igjen med at FN og etablissementet nå pisker opptil flere døde hester på en gang. Dette påpekes av franskmennene om dagen, men Makronens ryggmargsrefleks er å doble innsatsen, akkurat som da H. Clinton kalte halvparten av amerikanske velgere for deplorables. Det kan straffe seg, politisk, og vår del av verden ser ut til å seile inn i urent farvann. Det kan bli ruglete etter hvert, for det er ikke nødvendigvis alltid smart å tro at man vet så mye bedre enn vanlige folk om hva som er best for dem. George Orwells ord dukker opp, riktignok tangentielt til dette temaet men dog:

Sitat
I have heard it confidently stated, for instance, that the American troops had been brought to Europe not to fight the Germans but to crush an English revolution. One has to belong to the intelligentsia to believe things like that: no ordinary man could be such a fool.

Fra Notes on Nationalism, 1945 (anbefales for øvrig, og min utheving).
15
Energi og miljø / Sv: Strømpris-plyndringen allerede i full gang
« Nyeste innlegg av Telehiv 02.12.2018, 18:39:59 »
Nettleie er som kjent blitt et stadig viktigere bidrag i plyndringen av strømkundene, som sikrer at man drar inn masse penger fra kundene samme hvor mye de reduserer forbruket. Slik sett kan man med glatt ansikt anmode folk om å redusere strømforbruket "av klimahensyn", når man skrur opp nettleien i andre enden. I det samme klimaets navn er det bare å innse: Det skal ikke være noen glede å være strømkunde i det som for inntil få år siden - før det grønne selvskaderskiftet begynte å ødelegge folks økonomiske hverdag og fylle klimaindustriens lommer - var verdens mest gunstige og miljøvennlige land for bruk av strøm siden det var omtrent utelukkende basert på vannkraft. Nå selger de mest mulig av vannkraften vår til utlandet for gode priser til man ser bunnen i magasinene, før de snur seg til oss og sier: "Oisan, nå har dere snart brukt opp magasinene våre, nå må strømprisene opp"!

Og dermed må vi også betale for dyr utenlandsstrøm + elleville vindmøllesubsidier + tilhørende fuglekverning og landskapsforvitring for ikke å gå i svart...er det ikke noen som kan hente inn den gode gamle Osvald-gruppen, og få blåst disse kablene til himmels snart?

Her litt om nettleiespillet på fylkesbasis, så dere vet hvorfor nettbruk pr. dato er så differensiert og urettferdig priset:
https://e24.no/energi/stroem/sogninger-betaler-20-oere-mer-per-kwh-i-nettleie-enn-i-oslo-vi-ser-det-som-en-straff/24507711

Og når utenlandskablene skal ha mat, får det heller ryke med noen regionale helligdommer:
16
Mens klimavennlige kanapeer nytes i Polen, er Frankrike på vei inn i en krise gjennom nye selvskadende klimaskatter på drivstoff, som (selvsagt) rammer de svakeste mest:

Frankrike vurderer unntakstilstand - 133 skadd

Franske myndigheter vurderer å innføre unntakstilstand i et forsøk på å stagge opptøyene som herjer landet, melder Reuters.
Helgas uro er den verste på et tiår. Grupper av unge maskerte menn satte bl.a. fyr på biler og bygninger i Paris, og flere hundre ble arrestert.
133 personer ble skadd i lørdagens opptøyer, blant dem 23 politifolk. 412 personer ble pågrepet, og 378 av dem er fortsatt i varetekt, oppsummerer Paris-politiet søndag formiddag.
Ved 12-tiden er det fortsatt ikke avklart om regjeringen innfører unntakstilstand i Paris.
- Vi må tenke på tiltak som kan gjøres slik at disse hendelsene ikke forekommer igjen, sier regjeringstalsmann Benjamin Griveaux til radiostasjonen Europe 1.
Myndighetene skal ha blitt tatt på senga av opptøyene, som kommer etter at den såkalte gulvestbevegelsen har demonstrert i ukevis, mot økte bensinavgifter og levekostnader.
Regjeringen, med Emmanuel Macron i spissen, holder i dag et hastemøte med sine nærmeste medarbeidere for å stake ut en kurs for å snakke med demonstrantene, som ikke har noe klart definert lederskap.
17
Da er det bare å stålsette seg: De neste to uker skal lettlurte, komplett klimaufaglige og klimaforvirrede potentater i symbolpolitikkens navn bedrive selvskadende "klimapolitikk" og avsporing av reelt miljøarbeid. Mediene kommer samtidig til å renne enda mer over av pinlig fordreid klimaalarmisme fra "the usual suspects" i bakgrunnen mens konferansen jobber for å skaffe seg sympati for å vedta mer avsporing bort fra reelt miljøarbeid.Her skal mange reise med jetfly:
Omtrent 20.000 delegater fra 190 land bestående av politikere, NGO-mylderet, noen utvalgte forskningsklakkører, og forretningssektoren. I sum: En rent klimaopportun og "kronisk konferansegående"-gruppe som skal drive med ting de ikke har greie på, til fortvilelse for den delen av vitenskapen som egentlig burde vært hørt.

"Alt" skal visst fikses i Polen: 
- 24. Conference of the Parties to the United Nations Framework Convention on Climate Change (COP24),
- 14. Meeting of the Parties to the Kyoto Protocol (CMP 14),
- the Conference of Signatories to the Paris Agreement (CMA 1).

Hva er målet for COP 24?
Forhandlerne som samles i Katowice i nesten to uker skal prøve å få på plass et regelverk for gjennomføringen av Parisavtalen, med underliggende avtaleforvirring og meningsløsheter for øvrig (se listen over).
 
Som alltid: Avtalen inneholder flere overordnede ambisjoner, men færre konkrete detaljer om hvordan målsettingene skal iverksettes.
Nytt regelverk (sic!) blir derfor sett på som svært viktig for å sikre at klimaavtalen blir effektiv. Her kan det bli tragikomikk før de to ukene er over.
Vær uansett sikker på en ting: Livet skal ikke bli lettere og mer fornuftig for folk flest når dette byråkratistuntet er over. jfr. Frankrike nå, der Macron har benyttet klimahypen til å smelle opp drivstoffavgiftene til opprørsnivå.
Og reelt miljøarbeid kommer ikke til å få ei krone. 

Propagandamaskineriet har foret hele verden på forhånd:
Men de store "klimastrateger" er på plass, klamme i håndflatene etter nye alarmismemidler som aldri før:
– Nå skal man klargjøre hva Parisavtalen egentlig er for noe. Regelboken avgjør hvor ambisiøs avtalen blir, sa miljøforsker Mathias Fridahl til nyhetsbyrået TT før helgen. (Fridahl jobber ved Linkøping Universitet, med hovedfokus på hvordan man kan skaffe mest mulig nytt regelverk som igjen kan skaffe mer penger til mer klimaforskning…).

I forkant av klimakonferansen oppfordret FN-sjef António Guterres verdensledere til å trappe opp innsatsen for å nå målene i Parisavtalen.
Guterres, som selv skal være til stede på konferansen, oppfordret før helgen verdensledere til å "vise ambisjoner og lederskap for å møte klimautfordringene verden står overfor". Ja, han har sikkert stor innsikt i både vitenskapelig grunnlag og konsekvensbilde for hva han ber om?

Klimaindustriens fiction-produsenter har virkelig lagt seg i selen denne gang:
Innledningsvis, for å sette konferansen i det rette modus, har klimamakt-strategene gjennom ukritiske og sensasjonskåte media foret politikere med de mest skamløse og forkvaklede alarmismer, uten den ringeste kontakt med observerte sannheter.
Effekten av dette narrespillet? Politikernes og MSMs tilsynelatende uvitenhet  - eller viljen til å lukke øynene - synes fremdeles å være grenseløs om hvor fordreid virkeligheten gjøres.

Et eksempel:
I California kjøres for eksempel en skremselskampanje om at havet der stiger 8 tommer i året iht de mest useriøse medieoppslagene (andre opererer med tre-gangen av IPCC-estimatene, osv.), der "dokumentasjonen" er at man viser noen bilder av havets erosjon ved noen strender. Sannheten er imidlertid at California pga. platetektonikken etter siste istid opplever landsenking, som man snur på hodet til "unprecedented sea level rise". Opp mot en slik "logikk"  burde man derfor også snu seg til Alaska, som opplever en betydelig landheving etter siste istid, og skrike forskrekket at "oi oi oi havet synker!!!". Men selv slikt idioti får altså lov å leve videre i kyniske MSM-miljøer som lever av stadig nye alarmismeoppslag og ikke lav-klikkede dementier av forskningsvrakgods.

Ekstremværsbløffene - siste utpost for fallert klimaalarmisme
De fleste har sikkert sett at det foran konferansen har blitt løyet kronisk om at "ekstremvær" har blitt så mye verre de siste tiårene, der vi her på forumet har vist reell statistikk for dette, som viser nedgang i alle relevante ekstremværforhold.Link til andre og helt oppdaterte figurer som viser bløffingen om ekstremvær: http://klimadebatt.com/forum/index.php?topic=1075.0

Våre hjemlige klimafuskere har lojalt fulgt opp pre-Polen alarmismeprogrammet
Gjentatte avsløringer av at det bløffes systematisk rundt ekstremvær hindrer for eksempel ikke skampletten forskning.no (som altså egentlig skulle vært forskningsrådets nøytrale informasjonsinstans om forskning) i å legge ut en skamløst faktafordreiende artikkel fra NTB (som vanlig hos forskning.no når løgner skal kolporteres er kommentarmulighetene stengt), der det bl.a. hevdes at (min understreking):
"Mens forhandlerne har jobbet med å forberede møtet i Polen, er verden flere ganger blitt rammet av ekstremt vær som knyttes til den globale oppvarmingen.
"

Dette er ren løgn selv iht. IPCCs tekniske rapporter, men forskning.no er dessverre et av de mest hemningsløse klimaalarmismefora vi har her til lands. En skam for vitenskapen, der reelle fagfolk burde grepet inn mot den ufaglige redaksjonen før dette blir et "laughing matter", som en internasjonalt kjent forsker kommenterte til meg da dette temaet var oppe på bakrommet.
 
Link: https://forskning.no/klima-ntb/klimaforhandlinger-i-skyggen-av-dystre-forskningsrapporter/1265587

Andre klassiske idiotforetak for å få plass i FNs klimapanel:

Da Bjerknessenteret modellerte dramatisk havstigning i Bergen, og ikke engang var kjent med gravitasjonslovene
Vi har dessverre hatt samme tektonikkparodi her til lands også, der karnaljene Eystein Jansen og Helge Drange dummet seg ut - og ble tatt på fersken av bl.a. den utmerkede geofysiker Willy Fjeldskaar - ved å underslå fysiske parametre og/eller av ren dumskap klarte å framskrive hvordan Bryggen i Bergen snart ville stå under vann - ved å glatt overse den naturlige landstigningen etter siste istid. Ved å sjekke med Kystverkets målinger i stedet for egne fantasimodeller, kunne de derfor lett oppdaget at vannstanden i Bergen ikke har steget en eneste cm på 100 år og trolig heller ikke vil gjøre det til 2100 heller. Men Jansen fikk jo plass i en IPCC-seksjon for sånne udåder, så det var kanskje bryet verdt? Og der fikk han til og med være med på å slette en del i en teknisk rapport som ville vært nokså avslørende for klimaforskningens troverdighet. En norsk forskerskandale norske media aldri har forstått alvoret i.

Videre presterte disse karnaljene å ikke hensynta/ikke forstå betydningen av gravitasjonslovene da de alarmerte om et druknende Bergen; de framskrev en massiv smelting av Grønlandsisen (sic!) men uten å hensynta eller forstå at det i så fall - grunnet de samme gravitasjonsforhold - ville medført en betydelig havsenking på Vestlandet og IKKE havstigning. Da Fjeldskaar gjorde dem oppmerksomme på denne gigaflausen presterte de å nekte til alt overmål. Trøste og bære. Kunnige folk flirer ennå når temaet kommer opp.

Vel, skal man si så mye mer?
De som er enda dummere og mer villige til å påføre våre samfunn enda mer selvskading skal nå altså trekke sine nonsensforståelser av "klima" over på nye avtaler og påfunn. Symbolpolitikk som i tråd med erfaringene hittil vil virke direkte miljøskadelig samt ødeleggende for fattigfolks fremtidige velferd og utviklingsmuligheter.

Vi kan bare ønske en kaotisk og skikkelig idiotisk konferanse, som forhåpentligvis vil hindre for mange gyldige vedtak av den virkelig samfunnsskadende typen.   
--------------------------------------

PS: Temperaturen stiger ikke siden 1998, isen i Antarktis vokser, hotspotet ("det endelige bevis på drivhuseffekten") glimrer ved sitt fravær, så man har i praksis ikke annet igjen å lyve om i Polen nå enn å koble forvrengte påfunn om "ekstremvær" feilaktig til "klimaendringer".

De 20.000 får bare satse på at det ikke dukker opp en faglig gledesdreper der også:

18
Den internasjonalt kjente Jo Nova har nå holdt sitt foredrag i Oslo om «HOW TO RUIN A PERFECTLY GOOD ELECTRICITY GRID IN 3 EASY STEPS».
Seansen var imidlertid kjemisk fritt for politikere og andre sentrale beslutningstakere. Og ikke minst: MSM var totalt fraværende, og ingen av dem møtte opp ved pressekonferansen!
Det er jo en ren skandale: Jo Nova kommer her og vil vise fram Australias dokumenterte erfaringer for dem som p.t. driver og herjer i norsk natur - og ikke minst i det norske folks økonomi, og så gjør norske beslutningstakere svensker av seg...

Document.no har imidlertid lagt ut en bred dekning av saken, og skriver at i kortform vil innføring av vindkraft og solkraft i et velfungerende kraftnett føre til dette selvskadingsmønsteret:

• Strømprisen dobler eller tredobler seg.
• Kraftnettet blir ustabilt og uforutsigbart.
• Næringslivet mister konkurransekraft fordi all strøm blir dyrere.
• Alle varer og tjenester blir dyrere for forbrukerne. Næringslivet svekkes
• Kraftmangel og styrte strømutkoblinger blir vanlige.
• CO2-utslipp og kullavhengighet vedvarer
• Salget av dieselgeneratorer og backupløsninger øker.
• Den økonomiske utviklingen bremses og stopper opp.
• Kraftkrevende industri flagger ut til lavere priser og mer stabilitet
• Vindmølleindustrien blir avhengig av subsidier.
• Jobber skapes i lavkostland som Kina.
• Andre kraftprodusenter slutter å investere.
• Energifattigdom oppstår blant lavinntektsgrupper
• Vedlikeholdsutgiftene for kraftnettet eksploderer.

Men hu hei! Noen skal visst tjene på dette:
• Noen forbrukere får litt billigere strøm enn andre på dagtid (altså når folk flest er på jobb…).

Anbefaler alle å lese denne omfattende beskrivelsen av hva våre styresmakter er i ferd med å tvinge oss inn i!

Link: https://www.document.no/2018/11/28/hvorfor-er-ikke-regjeringen-interessert-i-tall-som-viser-hvordan-vindmoller-odelegger-kraftforsyningen/

19
Aktører og hendelser / Sv: Omsider: Flere pinligheter rundt Erik Solheim i FN
« Nyeste innlegg av Telehiv 29.11.2018, 09:44:10 »
Verden der ute er skikkelig fortørnet over vår lokale Napoleon.
Les denne artikkelen, og ikke rop for høyt om ditt fedreland neste gang du er i utlandet:

https://resett.no/2018/11/29/toppdiplomaten-erik-solheim/
20
Andre emner enn klima / Sv: Krenkelsens tid
« Nyeste innlegg av Telehiv 28.11.2018, 20:26:36 »
Noe må nok gjøres internt særlig med denne burugla (og et par av hennes kvinnelige kumpaner), som sies å ha hatt utstøtende tendenser også på andre mannlige forskere enn Eikrem, ut fra det jeg har snust opp:

Riina Kiik, instituttleder


Sider: 1 [2] 3 4 ... 10