Main Menu

Recent posts

#1
Energi og miljø / Mislykket vindmøllesatsing har...
Last post by Telehiv - 27.06.2022, 08:41:03
Før helgen kom den knusende rapporten fra Finanstilsynet. Det kjente meglerhuset Arctic Securities har over flere år brutt reglene i finansforetaksloven i forbindelse med investeringen i det kriserammede vindmølleselskapet Emergy.

I årevis har meglerhuset slitt med at en altfor stor andel av selskapets egenkapital har vært bundet opp i vindmølleselskapet. Finanstilsynet konkluderer med at Arctic Securities har omgått de strenge kapitalkravene ved hjelp av terminkontrakter og kundekreditt.

Finanstilsynet kaller bruddene «alvorlige».

Lenke: https://www.dn.no/energi/arctic-securities/trond-mohn/mads-syversen/trond-mohn-matte-ta-stortap-i-vindmolleselskap/2-1-1245134

PS: Bl.a. Trond Mohn er et av ofrene for meglerfirmaets desperate forsøk på å skjule mislykket vindmøllesatsing
#2
Andre emner enn klima / Duma-medlem vil bombe London f...
Last post by Telehiv - 26.06.2022, 10:58:43
Nå går det unna, dere, kanskje såpass at verden snart glemmer hele "klimakrisen"?
Litauen har som kjent satt ned foten for å la russiske tog passere gjennom litauisk territorium med forsyninger av sivilt og militært materiell til den russiske eksklaven Kaliningrad.
Med henvisning til dette truer nå en sentral mann i Russlands duma nå verden med at det går mot verdenskrig, og at London vil bli bombet først.

Lenke: https://www.msn.com/nb-no/nyheter/verden/n%C3%A6r-putin-alliert-truer-nato-land-london-vil-bli-bombet-f%C3%B8rst/ar-AAYSp6u?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=1a624cca553346baadb4482141cff3f6

#3
Nytt intervju med Patrick Moore. Her forteller han om innholdet i sin siste bok, som jeg på norsk har kalt "Falske usynlige katastrofer og dommedagsprofetier", i samtale med Nick Yaya på FreeAmericaPodcast.com

https://www.freeamericapodcast.com/episode-95-climate-crisis-hoax-exposed/
#4
Andre emner enn klima / Re: Är Corona den nya klimatfr...
Last post by Telehiv - 16.06.2022, 12:12:42
Camilla Stoltenberg dukket opp på Dagsrevyen i går, med antydninger om at man planlegger å kjøre på igjen med en 4. vaksineringsrunde. Man har noen smittetilfeller ennå, sa hun.
Samtidig kommer stadig mer alarmerende innrømmelser om dødsfall og skader fra disse vaksinene.
Ikke godt for mannen i gata å velge hvilken type endelikt han ønsker? (grim latter)
#5
QuoteSnaut et år etter forrige møte med Dr. Jørn Eikemo, har vi et nytt intervju med legen som menet at korona-narrativet skurret. Hva mener Eikemo i dag?

Vårt forrige møte med Eikemo ble sendt den 16. juli i 2021, og det er til nå sett av rundt 20.000 seere.

Tiden er knapp for oss alle, men vi rakk nylig å få til et nokså improvisert intervju på Documents kontorer. Se hvilke refleksjoner dissenteren Eikemo har nå.

https://www.document.no/2022/06/13/doc-tv-spesial-har-vi-laert-noe-av-pandemien/

Vel verdt å se!
#6
Ny forskning / Re: Forskere slår hydrogen-ala...
Last post by Telehiv - 08.06.2022, 11:14:27
Vi ser det samme opportunistmønsteret igjen og igjen, og dette faller rett inn i folden:
Det sitter stadig flere "forskere" rundt om og velger seg ut noen "klimakriser" de kan få litt blest rundt med utsiktene til mer "forskningsmidler" som underliggende drivkraft.

For dette er blitt såre enkelt å observere:
Så lenge man har et nytt skremsel å melde er man garantert plass i MSM, og pengene klinger stadig mer lystig fra forskningsrådets tragikomiske vurderingshule.

Samtidig plukkes forskningsmidler og titler fra de som kan noe reelt vitenskapelig, jfr. Svensmarks skjebne som siste grelle eksempel nå:

https://www.document.no/2022/06/04/dansk-forsker-degradert-pa-sitt-eget-universitet/ 

 
#7
Ny forskning / Forskere slår hydrogen-alarm
Last post by Affen - 05.06.2022, 21:00:30
Finansavisen 31. mai:    "Klimaforskere advarer om at hydrogenlekkasjer på kort sikt kan være verre for klimaet enn CO₂. Industrien erkjenner problemet, men mener det er håndterbart."

Da er vel kanskje grunnlaget lagt for enda en avgift:  Hydrogenavgift, kanskje ?

https://finansavisen.no/nyheter/energi/2022/05/31/7875120/forskere-mener-hydrogen-har-klimaeffekt-som-minner-om-co

#8
Aktører og hendelser / Er også Henrik Svensmark i fer...
Last post by Telehiv - 04.06.2022, 12:11:36
Den danske forskeren Henrik Svensmark kommer til Norge førstkommende tirsdag i regi av Klimarealistene for å holde foredrag på Litteraturhuset i Oslo. Klimarealistene har allerede omtalt at Svensmark angripes for sitt forskersyn:

"Gjennom 20 år som professor ved DTU har han gjennomført banebrytende klimaforskning med fokus på sol, kosmisk stråling og skydannelse, forskning som over tid har blitt stadig mer uønsket etter hvert som resultatene ble sikrere.

I dagens Europa forsker man ikke ustraffet på forhold hvor politikere og klimapanel har vedtatt at forskningsobjektene ikke har betydning for klimaendringer. Derfor er Svensmark nå forhenværende professor, og lønnet av DTU bare ut året. Han må muligens gå i eksil for å kunne fortsette sin forskning, akkurat som hans forskerkollega Tycho Brahe i 1597."


Dessverre har ikke norske medier så langt reagert på dette angrepet på ytringsfrihet, men nå har Document i dag tatt opp de samme angrepene på hans jobbsituasjon, bl.a. at han skal ha blitt strippet for både forskningsmidler og tittel.

Redaktør Hans Rustad skriver i denne forbindelse at:

"Det siste han fortalte meg var at han omkring 2005 fikk en årlig spesialbevilgning på 3 mill kr fra Folketinget til sin gruppes forskning, men at dette går gjennom DTU som nå bruker pengene til andre formål. Og at det nå ikke finnes penger til drift av laboratoriet og lønn til medarbeider. Og at han ikke lenger har professortittel men er blitt degradert til seniorforsker. Han har også blitt fortalt at han ved utgangen av dette året selv må skaffe sin lønn."

Lenke: https://www.document.no/2022/06/04/dansk-forsker-degradert-pa-sitt-eget-universitet/

Dette høres skremmende ut med tanke på den videre akademiske ytringsfrihet.
Jeg håper at vi får oppdatering/avklaring på dette ifm. foredraget hans i Oslo neste uke.
Regner med Klimarealistene kommer med mer oppfølging etter hvert.

#9
Regler og informasjon / Re: Noen som vil ta over forum...
Last post by Telehiv - 28.05.2022, 12:12:20
Flott at dere to tar tak!
Håper nye gode diskusjoner kommer i gang etter hvert.
Og håper eks-adm nå får bedre tid til å dyrke sine andre interesser også, ikke minst musikken!

PS: Det bær være nok å diskutere rundt den stadig eskalerende klimagalskapen: I dag kunne vi lese dette på E24: https://e24.no/teknologi/i/z7BWwK/her-vasker-de-havet-for-co2

Her snakker vi "forskning" på linje med han som begynte å tømme havet for vann ved å fylle en bøtte på den ene siden av et nes og tømme den ut på den andre...problemet er imidlertid at sånne ikke lenger anbringes på et trygt sted, men mottar stipender og ærestitler...

 
 
#10
Da er forumet overført til ConTrari og Translator. Gratulerer!