Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Har tatt en titt gjennom dagens svenske aviser, og hvilke voldsepisoder som noteres så langt idag:

Aftonbladet kommenterer at en mann har blitt overfalt med machete i morges, uten at gjerningsmann omtales med kjennetegn selv om de etterlyser ham.... Men offeret omtales derimot i flere aviser som "tidligere morder":
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/y3Ja62/blodig-man-hittad-i-centrala-stockholm

Abonnenter kan lese et forsøk på analyse samme sted hva som ligger bak voldsbølgene:
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/GGX97q/polistillslag-kan-ligga-bakom-valdsvag

Her prøver Per-Erik Ebbeståhl, trygghets- och säkerhetsdirektör på Malmö stad å tenke rundt det samme:
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/MRXbvB/konsekvenserna-av-det-vi-inte-gjorde

Dagens Nyheter er stort sett bak betalingsmur, men mønsteret er også her ullen omtale av at ting løper ut av kontroll, og at ingen tør å anmelde eller vitne, osv. - og selvsagt uten etniske tilhørigheter:
https://www.dn.se/nyheter/sverige/familjen-som-slitits-isar-av-gangkriget/
https://www.dn.se/nyheter/sverige/tusentals-barn-misstankta-for-brott-finns-en-radsla-for-att-orosanmala/

Expressen har begynt å sjekke hvor svenske skattepenger går, og fant bl.a. dette:
https://www.expressen.se/premium/nyheter/svenska-skattepengar-gar-till-talibanerna-i-afghanistan/

Sydsvenska Dagbladet (som bl.a. dekker Malmø) er så kjipe på betalingsmur at man ikke får startpoenget en gang. Men avisen synes uansett å ha en god del bekymringer rundt voldsorgiene i området, men leverer likevel stort sett bare "Løfvenske" regjeringskommentarer på løsningssiden, dvs. helt innholdsløse bufferkommentarer.

Gøteborgs-Posten fortsetter sin tradisjon med å snakke om det meste annet, så det er ikke noe poeng å sitere mye derfra.
Vel. kanskje til skrekk og advarsel, her omtalen om en brutal sak der hele gjengen er kjent men ingenting sies om deres opphav:
https://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/tvingades-att-kyssa-r%C3%A5narens-f%C3%B6tter-s%C3%A5-d%C3%B6ms-g%C3%A4rningsm%C3%A4nnen-1.20435343

Oppsummert:
Det ligger en ubehagelig dunst av fortielse over hele svensk presse, og PK-erne sitter klar til å dolke dem som peker ut hva slags grupper det er som opererer. Det synes fremdeles helt umulig å få i gang en realpolitisk og "voksen" debatt om innvandrerproblemet i svenske medier.
Noe som dessverre ser ut til å spille enda flere over til SD.
Når skal dette gå opp for de høymoralistiske godhetsposørene som bedriver en stadig økende selvskading mot det svenske samfunn?
 


PS: Vet ikke om svenske aviser helt ennå har fått rigget seg til å skrive den korrekte versjon av dette bombeattentatet i Helsingborg i natt, men Document har gjort det:
https://www.document.no/2019/11/18/eksplosjon-i-rekkehus-i-helsingborg-mistenkt-drapsforsok/


2
Sitat Telehiv:

Quote
Og Norge vil trolig også slippe et ekstremparti som SD fordi FrP har representert en overgangsfase til ytre høyre som svenskene nå hopper over - og går rett på SD. Dette kan derfor bli tunge stunder for svenske romantikere, svermere og idealister, med lommene fulle av rasistkort.     

For den som har tid: Jeg skal nesten garantere en bestselger (for denne type bok) for den/de som har tid til å gå gjennom norsk presse og annen offentlig debatt å beskrive hvordan dette har utviklet seg. For leeenge siden husker jeg at Justis hadde et helvete med NOAS som mente at å ta fingeravtrykk og andre identitetskjennetegn av asylsøkere ville virke "stigmatiserende," og dette til tross for at det da var alminnelig kjent at Muhamed kunne få avslag i Stavanger å bli utsendt, for så å dukke opp i Trondheim to måneder senere som Mustafa med fulle rettigheter til å kjøre en helt ny runde men denne gangen med en annen historie. I dag er det ikke bare fingeravtrykk, men DNA profil som er tilgjengelig for alle myndigheter innen EU/EØS.

Slik kunne en ha tatt skritt for skritt, kommentator for kommentator og politkere etter tur og orden og stilt de til ansvar.

Det er litt arbeid, en må forvente å sitte noen timer på UiB og gå gjennom aviser og annet materiale, men suksessen er nærmest garantert.
3
At et av verdens beste samfunn er i ferd med å bli ødelagt av et idiotisk irreversibelt eksperiment er dypt tragisk. Eller er det irreversibelt? Når kommer kravene om at de grupper som ikke lar seg integrere blir betalt €€€€€ for å pakke kofferten og reise hjem? Svenskene risikerer nå å må ta noen brutale valg.

Det nye danske partiet Nye Borgerliges formann, ja, formann, Pernille Vermund hehe, har satt opp 3 krav for å ta kontroll med situasjonen der:

1. Det skal innføres full asylstopp.
2. Kriminelle uten dansk statsborgerskap skal utvises etter første dom.
3. Utlendinger som ikke er selvforsørgende, skal utvises.

Fortsetter utviklingen som nå i alle de nordiske landene, må vi nok regne med at disse kravene vil bli et nokså felles tankegods i de partiene som aksler seg til å gå løs på problematikken.
Spørsmålet er hvor høyreradikalt det hele blir, herunder hvor mye PK-partiene vil fortsette å provosere fram et folkelig raseri som kan forsterke kravet til et sånt sanksjonsnivå.

Som et lite tankesprang:
Hva klarte ikke tyskerne å få fram av politisk ekstremisme med basis i hat mot et folkeferd (jødene) som ikke engang hadde drevet med voldelige angrep på det tyske folk?
Hva vil skje når våre nordlige germanere finner ut at de faktisk er omgitt av hundretusenvis, ja etter hvert millioner av mennesker direkte og indirekte koblet til utagerende volds- og religionsekstremisme?

Jeg håper derfor at selv våre mest selvskadende PK-partier tar til vett og deltar i en høyst nødvendig dugnad for å få tilbake fornuften i våre samfunn - før ekstreme krefter overtar hele butikken på begge sider.
 

 


 
4
At et av verdens beste samfunn er i ferd med å bli ødelagt av et idiotisk irreversibelt eksperiment er dypt tragisk. Eller er det irreversibelt? Når kommer kravene om at de grupper som ikke lar seg integrere blir betalt €€€€€ for å pakke kofferten og reise hjem? Svenskene risikerer nå å må ta noen brutale valg.

En av konsekvensene av PK-partienes unnfallenhet er at Sverigedemokaterna (SD) nå er målt til Sveriges største parti:
https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/e8RQQK/historisk-svensk-maaling-sverigedemokraterna-stoerste-parti

Hadde PK-partiene vært voksne nok til å ta tak i problematikken selv i tide, kunne "folkhemmet" sluppet å ty til et ytre høyre-parti for å i det hele tatt klare å adressere problemet. I de siste par tiårene der innvandrerproblematikken har gått ut av kontroll i Sverige har muligheten for et mindre høyreradikalt svensk "FrP" vært nedlåst i PK-potetbingen og slik ikke opplevd skikkelige advarsler mot problematikken slik FrP har stått for i Norge. Selv om FrP har vært brunbeiset hele veien av PK-partiene, er det trolig mange norske PK-politikere som i sitt stille sinn nå takker for nettopp dette bidraget.

For Norge er foreløpig mindre eksponert for innvandrerproblematikken enn Sverige, selv om vi i stor grad har hatt den samme innvandring fra MENA-områdene (Midt-Østen og Nord-Afrika).

Og Norge vil trolig også slippe et ekstremparti som SD fordi FrP har representert en overgangsfase til ytre høyre som svenskene nå hopper over - og går rett på SD. Dette kan derfor bli tunge stunder for svenske romantikere, svermere og idealister, med lommene fulle av rasistkort.
Men som Emeritus også synes å indikere, noe må gjøres, og det ganske så fort.

 
5
I media hittil har det bare vært Resett og Document som har våget å ta opp innvandrerproblematikken på en noenlunde frisinnet måte, uten grove forsøk på tildekking.
Som da selvsagt har blitt summarisk stemplet som rasisme o.l. av PK-media*.
Og som like selvsagt har hindret enhver form for konstruktiv debatt og problemløsing rundt tingene.Men nå drister faktisk også ABC Nyheter seg til et lite "oppgjør" med dette, og knaller til:

"Hva sier dere nå? Dere som brunbeiset, latterliggjorde og mente at «svenske tilstander» var en konstruksjon."

https://www.abcnyheter.no/stemmer/2019/11/14/195626667/svenske-tilstander-drapet-som-forandret-alt?fbclid=IwAR0qnY5I3cXNtZXK2OCJHQjP8RLurOg7hG6wPFRUpfLkkfn9svCCtiY6AbQ

Kanskje også selveste PK-media henger seg på nå, hvis de har oppdaget at det er slik selvransaking folk vil ha, og som dermed gir flere leserklikk?

*PK: Politisk Korrekt
6
Det mest gledelige hørte jeg på radioen i går. Det er nå i ferd med å bli etablert en folkebevegelse av foreldre (hovedsakelig mødre) som krever "å få byen tilbake" og som umiddelbart hadde fått 5000 følgere på Facebook. Dette er langt mer powerfullt enn all verdens politiske løfter og må gå kaldt nedover ryggen på Løfven.

At et av verdens beste samfunn er i ferd med å bli ødelagt av et idiotisk irreversibelt eksperiment er dypt tragisk. Eller er det irreversibelt? Når kommer kravene om at de grupper som ikke lar seg integrere blir betalt €€€€€ for å pakke kofferten og reise hjem? Svenskene risikerer nå å må ta noen brutale valg.

https://www.nrk.no/urix/mammaoppror-i-malmo-etter-drapene-1.14778342
7
I morges startet jeg dagen med å lese en skrekkelig artikkel om hvordan innvandrerrelatert vold og terror har gått stadig mer ut av kontroll i Sverige.
Og så med forskrekkelse på bildet av en tilsynelatende triumferende mann som er dømt for 3 drap, som skal ha sagt til media:
– Jag gick in, jag såg henne, jag slog henne, jag dödade henne, det var roligt.Resten av artikkelen  var en gjennomgang av flere saker som peker mot at man snart er forbi det stadium der noen tør å ta til motmæle, og vitneforsøk kan ende med døden:
Link: https://www.document.no/2019/11/18/sverige-undergangsvisjoner/


Men det som uroet meg mest var faktisk den neste artikkelen:
Den gjengir et intervju som SVTs Agenda ( https://www.svtplay.se/video/23437514/agenda/agenda-11-nov-23-45?start=auto ) har gjort med Sveriges statsminister Stefan Löfven: Han avviser kategorisk at det finnes en kobling mellom innvandring og kriminalitet.Vi har jo sett mye pinlig bortsnakking av realiteter her til lands også, men det sludderet Løfven leverer her er meget bekymringsfullt med tanke på de enda større utfordringer vårt kjære naboland Sverige står overfor: Hvordan i alle dager skal svenskene klare å ta fatt i disse problemene hvis man bare fortsetter å benekte at de eksisterer?!
Gjør som meg: Les artikkelen og bli meget bekymret.

Link: https://www.document.no/2019/11/18/lofven-ingen-kobling-mellom-innvandring-og-kriminalitet-problemet-er-klyftorna/


8
Viktige klimatema / Re: DET ER NEPPE SOLEN!
« Last post by Emeritus on Today at 09:10:53 »
Sitat Telehiv:

Quote
Et morsomt eksempel på et selektivt valg av trend er når NASA i 2003 pekte på en stigende arktisk trend for de siste 20 år, som del av AGW-narrativet.

Det de derimot aldri prøvde å trende/teste mot er tredveårsperioden 1936-66, som (som den gangen, ihvertfall, før de siste revisjoner) viste et enda kraftigere fall på stigende CO2-nivåer. Som for alle praktiske formål, hvis man ikke som her velger å overse den, ville smadret CO2-hypotesen på åpen gate.
   

Er det ikke minst like morsomt at du i denne forbindelse limer inn en graf som slutter i 2000, den mangler jo de 20 siste år. Hva angår temperaturstigningen før ca. 1940 hevdes det ofte at denne var kun naturlig, hvorfor? Pr. 1945 var ca. 25% (i forhold til 2012) av det antropogene pådrivet allerede til stede. Jeg vet at Ellestad til det kjedsommelige hevder at der ikke var noe pådriv før 1950, men det er jo simpelthen galt. Den globale temperaturstigningen vi hadde på 30 - tallet skyldes sannsynligvis en kombinasjon der solen spilte en liten rolle, hovedårsaken skyldes en sterk PDO i kombinasjon med et sterk AMO samt bidrag fra både solen og økt antropogent pådriv, størrelsen på de ulike faktorer blir ren spekulasjon.

Hva angår Arktis som helhet har vi dårlig med data, benytter en Jan Mayen og Svalbard der vi har en del data viser det seg at oppgangen før 1940 på langt nær matcher oppgangen de siste tiårene. Og grafen under går bare til 2013 og mangler fortsatt seks år med ytterligere oppvarming.
Det enkeltstående tyngste bevis for at klimaet i Arktis de siste 20 - 30 årene har kommet inn i en helt ny fase er sjøisens utvikling. Dere må slutte å hevde at dette bare er naturlige variasjoner og at der var like lite is på 30 - tallet som i dag. Slike påstander bare underbygger en total historieløshet rundt vår polarhistorie. Ingen har svart på utfordringen om hvorfor Amundsen et al ikke bare knabbet en middels isbryter og steamet til polen på 14 dager, men satte liv og lemmer på spill med luftskip og skrøpelige sjøfly.
9
Sitat Telehiv:

Quote
Er det også helt utenkelig at The Bidens har vært noen skikkelige skurker her?
Er det mye vi ikke vet om hva amerikanerne (de som har hatt business og maktpolitikk gående der på ulikt vis siden spetakkelet med Russland begynte) har drevet med i Ukraina, og da også uavhengig av Trump-saken?   

Jeg har ingen illusjoner om at Bidens er noen engler. Det er en kjent sak at slektninger og samarbeidspartnere til tidligere amerikanske toppolitikere blir drysset ned med internasjonale godt betalte styreverv. De mest oppsiktsvekkende er kanskje at sentrale folk i Bush I administrasjonen satt i styrene til bin Laden familien og flere andre Saudiarabiske selskaper mens flyene smalt inn i World Trade Center, så der er mer enn nok å plukke av.

Men støyen rundt Bidens nå har ingen annen hensikt enn å ta oppmerksomheten bort fra riksrettssaken mot Trump, samt å gi han et slags alibi for at han vil samle dritt på sin antatt største motstander ved neste års presidentvalg. Og det er det som er kjernen i hele saken, Trumpadministrasjonen har både rett og plikt til å etterforske Bidens hvis det foreligger begrunnede mistanker om at de har begått noe straffbart, de har resursene, de har Interpol og hva ellers som skal til, men vet at de ikke kommer noen vei via vanlige og lovlige kanaler.
10
Viktige klimatema / Re: DET ER SOLEN!
« Last post by Petter B on 17.11.2019, 23:49:17 »
Quote
Tja, har temperaturen egentlig steget i det hele tatt siden 1998 da ?
De som fortsatt bruker 1998 som referanse har forlengst mistet sin injurierende kraft. Vær så snill å slutt med det!
Pages: [1] 2 3 ... 10