Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Boris den nye

#76
Skråblikk / Miljøidioter
18.02.2019, 06:54:13
Tillater meg å publisere dette treffende innlegget om miljøidiotene:

https://resett.no/2019/02/18/refleksjoner-om-venstrevridde-miljoidioter/
#77
Kom i skade for å se på NRK kveldsnyheter, og fikk en ny håpløs klima alarmistreportasje i fleisen. Det handlet om at de unge var sinte på de voksne, noe de hadde full rett til iflg NRK. Et scenario om hvordan verden anno 2050 ville arte seg ble vist, og det var jo bare sorgen. Ikke var det snø igjen i Nordmarka, digre flommer som rev med seg det meste preget Norge. Sør Europa ble vist som en svidd ørken, italieneren og grekerne hadde for lengst flyktet nordover. Osv osv.
#79
Klimaendringer meg her og klimaendringer meg der. Det ordet er blitt så anvendelig at det kan brukes over alt.
Klimaendringer fører til økt terrorisme, Kaldt vær, varmt vær, masseinnvandring, lite snø i fjellet, mye snø i fjellet, snøkaos på Jæren, varme somre (ble påstått etter knallsommeren 2018), regnfulle somre (ble hevdet etter forrige regnfulle sommer), flere voldtekter, mer rasisme, dårlig humor, gode tider for klimapsykologer (trenger mange for å roe ned et bekymret klima).

Obs! Obs! Pass på klimautslippene dine. Jeg var så uheldig forrige onsdag at jeg kom i skade for å slippe ut et klima. Det for avgårde ned til naboen og inn i hans garasje. Der fikk vi med felles anstrengelse tak i det og slept det tilbake og hjem igjen. Nå er det forsvarlig innelåst i klimasafen.
#80
Men Translator, det er altså sånn at dersom en politiker i dag bare ymter frempå en aldri så liten tvil om menneskeskapte klimaendringer så blir vedkommende høvlet flat. Det blir IKKE akseptert. Han må krype til korset, gå kanossagang og gjøre botsøvelser.
Ellers så sutres det stadig, særlig fra venstresiden, om at regjeringen har for lite mangfold. Den skulle visstnok hatt med både ikke vestlige innvandrere, samer, transpersoner, kortreiste og bærekraftige personer. Jonas Gahr Støre snakker varmt om mangfold, men det han kaller klimafornektere skulle han IKKE ha med i sin regjering. Så folk som er skeptiske til menneskeskapte klimaendringer er tydeligvis så ekstreme at de ikke kan inkluderes i det store og herlige mangfoldet.
#81
Hun hadde skkkert sluppet lettere unna om hun hadde vært tilhenger av sharialovgiving og steining. Men får klimablodhundene i NRK teften av skeptikerblod er helvetet løs.
#82
Har NRK, TV2, Aftenposten, VG etc rapportert noe av dette politisk ukorrekte været som for tiden rammer Europa?
Eg berre spør..,.
#83
Sverige ja, hvilket land er ikke det i ferd med å bli. Har hørt at enkelte svenske medier mente det var rasistisk å informere om at de groteske drapene på de to nordiske kvinnene skjedde i Marokko. Sånt måtte holdes hemmelig,
#84
Men også Jordan Peterson tror tydeligvis på menneskeskapt global oppvarming.
#85
Der klarte du det jeg ikke fikset😀
#86
Ja, barna er gode å ha. Aftenposten på sitt mest håpløse:
Utdrag av dagens innlegg (jeg klarte ikke å kopiere inn linken):

Fra Aftenposten:
«Greta (15) talte under klimaforhandlingene i Polen. Kaller verdenslederne umodne hyklere.Onsdag talte 15 år gamle Greta Thunberg til verdenslederne på FNs klimatoppmøte i Katowice. I talen gikk hun hardt ut mot dem.
â?? Dere er ikke modne nok til Ã¥ si det som det er, til og med den byrden overlater dere til oss barn.
Hun kritiserte videre verdenslederne for ikke å tore å ta tak i problemene. Hun sier at løpet de kjører, kun er mer av det samme. Hun ga dem også det glatte lag for ikke å sette handling bak ordene sine.
â?? I Ã¥r 2078 vil jeg feire min 75-Ã¥rsdag. Om jeg har barn, vil de kanskje tilbringe dagen sammen med meg. Kanskje de vil spørre meg om dere, kanskje de vil spørre om hvorfor dere ikke gjorde noe da det fortsatt var tid til Ã¥ handle». Utdrag Aftenposten slutt
#87
Noe som ikke stemmer sier WWFs tidligere leder Nina Jensen til Aftenposten. Hun synes dette er veldig synd og er bekymret for miljøkampen fremover. Hun kjenner Erik Solheim som en meget redelig fyr.
https://www.aftenposten.no/verden/i/OnOeK1/Nina-Jensen-om-Solheims-avgang--Her-er-det-apenbart-noe-som-ikke-stemmer
#88
Generelt / CO2 gjør oss tykkere!
28.08.2018, 18:46:10
Stadig nye ting kan legges til på listen over forferdelige ting som rammer oss ved CO2-økning:

https://www.aftenposten.no/viten/i/yvjAyE/Harvard-forskere-Mer-CO-gir-mindre-naring-i-korne
#89
Generelt / Dobbelpost
28.08.2018, 18:07:01
Dobbelpost - kan slettes
#90
Lenge siden jeg har sett noe til Rasmus Benestad, men her er nytt innlegg fra ham i Aftenposten:
https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/vmbAnw/Det-advares-mot-a-gjore-universitetene-til-polsefabrikker-Rammene-for-forskning-hindrer-fremskritt--Rasmus-Benestad

Utdrag:
Dagens rammer for forskningen er uegnet når det gjelder å forstå og håndtere en global oppvarming. Kutt i grunnbevilgning til forskningsinstitusjoner, slik som regjeringens effektivitetskutt, er ikke et smart sjakktrekk.