Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Telehiv

Pages: 1 [2] 3 4 ... 188
16
Det har i det siste, åpenbart drevet av visse forskermiljøer som frykter å havne i medienes baklekse i disse coronatider, vært ualminnelig mange bakspiller-regisserte løgnkampanjer i media om Grønlandsisens faktiske tilstand og utvikling. Og ikke minst om Antarktis i det samme bildet.
Reelle klimabeskrivelser glimrer her med sitt fravær, media ender stort sett med å gi spalteplass til kjendiser som "med egne øyne" har sett polarisen smelte i sommer. Sukk...

Jeg planlegger derfor en tråd som kan vise hvor langt disse løgnene har blitt drevet i desperasjonen etter å holde "klimakrisen" levende.
Det er jo ikke mulig for klimaskremmerne lenger å vise til de steder der lese- og skrivekyndige folk bor (f.eks. USA og Europa) og kan se med egne øyne hvordan værforholdene faktisk er. Her er tilstanden i Frankrike nå, som er i ferd med å oppleve sin kaldeste høst på flere tiår:


 
Men til saken om Grønlandsisen tilstand:
Danske DMI leverer daglige oversikter for vekst og nedgang i Grønlandsisen. Som vi ser er det ikke akkurat kritisk smelting som preger bildet:Men det er vel for mye forlangt å be media (eller Samset & de) sjekke med de som faktisk måler tilstanden, samt holde seg til sannheten de finner der?


17
Muligens Samset da vil få ett forklaringsproblem, hvor ble det av den globale oppvarmingen? ;)

Samset (og hans like som Benestad, Hygen, Drange, osv.) har en rekke forklaringsproblemer, fra det helt basale i svikten rundt CO2-hypotesen til den kroniske hangen til å levere cherry-pickede værhendelser i media som "grunnlag for alvorlige bekymringer". At Samset og andre forskerskampletter tidligere har benyttet El Nino-baserte varmere værperioder som "klima" er en del av dette bildet.

Mer seriøse folk pleier å respektere at kortvarige El Nino-oppvarminger ikke kan brukes som tegn på klimaendringer (her i betydningen global oppvarming)
Like lite som kortvarige La Nina-perioder kan brukes som tegn på klimaendringer (her i betydningen nedkjøling).

Begge fenomen er tilbakevendende værhendelser som med noen få års mellomrom veksler mellom å trekke global temperatur enten opp eller ned.
Nå tyder det meste på at vi har et kaldere La Nina-år foran enn oss enn på lenge.
Jeg er likevel mer opptatt av å få dokumentert (med seriøs forskning) de fysiske forhold som bestemmer de lengre klimatiske bølgene, dvs. over minst 30 + 30 år pluss.

Den lille nytte en kald La Nina kan ha i det offentlige bildet det neste året, er vel helst at media forhåpentligvis blir litt mer forsiktige med å legge ut de mest useriøse klimaskremslene fra de mest useriøse "klimaforskerne".
Siste året har media dessverre, trolig drevet av visse klimaforskermiljø sin redsel for å havne i skyggen av corona, fungert som de reneste mikrofonstativ for de mest begredelige useriøse tirader av spekulativt klimavrøvl. 

Så med tanke på seriøsiteten i den offentlig klimadebatten kan det kanskje være nyttig med en kald, guffen La Nina nå, ja?
  

18
Skråblikk / Re: Identitetspolitikk på to hjul
« on: 13.10.2020, 18:56:54 »
Fabelaktig! Det der må være årets sviske!

19
Stadig flere vindbaserte prosjekter viser seg, tross tidligere jubellanseringer, å feile både på kostnad og stabilitet i tillegg til miljø- og fuglelivraseringene.
Og stadig flere tidligere vindpromoterende myndigheter begynner å se skriften på veggen etter hvert som rasende brukere køer seg opp.Sist ute nå er myndighetene i staten Washington som har fått overlevert rapporten “Wind Power and Clean Energy Policy Perspectives” der utrederne bak “do not support further wind power development in the Northwest.” De ser knapt en eneste fordel med vindsatsingen som nå tynger staten og det nordvestlige USA mer og mer, og rapporten sier at ("more large-scale wind farms"):
 
- will contribute very little to keeping the regional power grid reliable and will not help Benton PUD solve our seasonal energy deficit problems” (when it needs to purchase additional power for winter and summer peaks),
- will drive up customer rates, won’t make a significant contribution to reducing greenhouse gases that contribute to climate change,
- will hurt revenues that utilities like Benton receive from the sale of surplus hydropower and
- will needlessly clutter up the “scenic hillsides, canyons and desert vistas in our region for little if any net environmental benefit.”


Ja, hva står man da igjen med?
Og når skal vi få stoppet griseriet rundt om i Norge, og slutte å arrestere og bøtelegge de innbyggerne som gjør en heltemodig jobb med å stanse dette miljø- og kostnadsmessige marerittet i norsk natur?

Link: https://www.thenewstribune.com/news/business/biz-columns-blogs/article245808810.html


20
Skråblikk / Re: Norske medier raser: Trump er ikke syk nok
« on: 13.10.2020, 12:37:05 »
Etter Trumps friskmelding og norske mediers tennerskjærende raseri over det, har de norske medier skiftet fokus og er nå egenhendig i ferd med å avgjøre presidentvalget på det amerikanske folks vegne. Men i dag - etter at Biden trodde han var til valg i senatet m.m*. i går kveld mens Trump kjørte halloi - er våre norske medie-åndsløver igjen litt tafatte og søkende etter nye saker som viser at halve det amerikanske folk er på jordet om hvordan det står til med dem, mens norske medier har fullt overblikk  ;)

*Link: https://www.document.no/2020/10/12/biden-roter-det-til-for-seg-igjen-glemmer-mitt-romneys-navn-og-tror-han-stiller-til-senatet/

Hvem er egentlig det verste USA kan få her? Biden eller Trump?
Uansett hvem som velges, de som har det verst er nok uansett de av de akterutseilte amerikanerne som frem til det siste har tviholdt på "den amerikanske drøm".

PS: Medienes innholdsløse spyttklyser blir litt kjedelig i lengden. En litt forfriskende avveksling får vi hos den gamle røveren Thomas Selzer (bassist i Turboneger) som har noen interessante og grublende turer rundt i USA på NRK for tiden, der han unbiased lar folk snakke fritt i langt større grad enn NRKS og TVs utstasjonerte USA-reportere evner.
 
Link: https://www.nrk.no/presse/programomtaler/premiere_-uxa---thomas-seltzers-amerika-1.15163469

21
Folk blir neppe mindre vind-forbannet og fortvilte i årene framover, ikke bare over naturødeleggelsene, fuglekverningen, støyen og den subsidierte kapitaleksporten av norske skattepenger til utlandet, men også når man etter hvert ser hva dette gjør med våre samlede strømkostnader. "Bompengene" for strøm vil etter hvert bli mye verre enn for bilkjøring.


22
Ja, man er vel nå stadig sikrere på at en la Nina er i gang, og som iht. tidligere erfaringer vil vare langt ut i 2021:


23
Hvis Biden vinner presidentvalget kan denne uryddige institusjonelle maktproblematikken bli ytterligere forsterket.
Uansett er det betenkelig at forsvarsalliansen NATO begynner å mikse klimaindustrielle motiver inn i sitt arbeid.
Det burde være nok utfordringer for NATO å ta fatt i nå enn å begynne å rote seg inn i klimafantasienes galehus også.

24
Jeg ligger på mine knær og takker den kjetterske antagonisten til klimaguden som reddet oss fra en fredspris til St. Greta.
Det ville sterkt forstyrret mitt moderate alkoholkonsum og rent generelt gjort verden til et uutholdelig sted.

Og ikke minst: Alle med en lang universitetsutdannelse ville bittert følt at de hadde gått alle disse årene på universitetet forgjeves.
 


 

25
Skal vi glede oss eller grue oss over at Levi-skianlegget i Finland allerede er åpnet - et par måneder før NORMALT?26
Skråblikk / Re: Norske medier raser: Trump er ikke syk nok
« on: 06.10.2020, 14:06:58 »
VGs Hanne Skartveit er ekstra rasende; Trump tillater seg å ta av munnbindet der han står alene oppe på terrassen! Du snakker! Har VG gitt ham lov til noe sånt?!

Oooops, kom til å tenke på at Hanne Skartveit selv har ikke munnbind der hun står og spytter ut angrep på Trump så spyttet trolig driver rundt den intervjuende journalisten! Men Trump alene på terrassen, han må ha munnbind!

Nei, nå må Giske snart ta en en pubrunde igjen, så VG får utvidet analyserepertoaret sitt.

27
Skråblikk / Re: Norske medier raser: Trump er ikke syk nok
« on: 06.10.2020, 10:26:11 »
Det utenkelige scenario, der Trump er normal, fornuftig og rimelig sunn, må forties for enhver pris. Det finnes bare to muligheter, enten:

Left-wing filmmaker Michael Moore has suggested ‘evil genius’ Trump may not in fact have coronavirus at all, but could instead be making it up in order to elicit sympathy from voters.

Eller:

Elsewhere, some have claimed that Trump is actually much more ill than is being reported, and that this is being hidden from the public.

https://www.spiked-online.com/2020/10/05/trumps-fake-covid-diagnosis-another-liberal-conspiracy-theory/

Konspiratoriet hviler aldri.

Den globale oppvarmingen (aka klimaendringer) har faktisk ført til at isbjørnene har VOKST sterkt i antall.
Og dermed fortsetter sin dreping av sel som aldri før:Jeg tar det for gitt at Trump har hatt en finger med i de grusomhetene der også.

 

28
66 britiske GPer (general practitioners, almenpraktiserende leger, men med en status som de ikke lenger har i Norge), har sendt brev til regjeringen, der de hevder av tiltakene mot smitte nå er mer skadelige enn gavnlige.

Jeg sier som byoriginalen Kjutta den 9. april 1940 da kirketårnet i Kristiansand hang på skjeve: "Nei, nå må myndighedane gribe inn".

29
Skråblikk / Re: Norske medier raser: Trump er ikke syk nok
« on: 06.10.2020, 10:03:55 »
NRK: "Trump fjernet munnbindet da kan kom hjem".
Lenger ned: "Den verste plommesesongen på 60  år."

Dagbladet, tenkt overskrift 20-11-20, hvis Trump blir gjenvalgt:
"Trump er forkjølet. Skandale at gravstedet ikke er bestemt! Ledende klimaforsker sier global oppvarming må begrenses til 1,5 grad innen neste valg, hvis man skal unngå at presidenter blir forkjølet."

Hirr, hirr.

Apropos været og russisk deltakelse i presidentvalget:
Her ser vi en russisk spion på vei over det tilfrosne Beringstredet med støttemateriell til Trump (og munnbind, selvsagt)

30
Skråblikk / Norske medier raser: Trump er ikke syk nok
« on: 06.10.2020, 09:26:28 »
De siste dagene har gitt norske medier enda en omdreining på skalaen for ufrivillig komikk:
- har ikke Trump skjønt at det er de som bestemmer hvor syk han skal være?
- har ikke Trump skjønt at det er de som bestemmer om han skal komme ut fra sykehuset eller ikke?
- har ikke Trump skjønt at man skal ha seg frabedt noen umoralsk friskhet?

VGs Hanne Skartveit er ekstra rasende; Trump tillater seg å ta av munnbindet der han står alene oppe på terrassen! Du snakker! Har VG gitt ham lov til noe sånt?!
Link: https://www.vgtv.no/video/206222/se-naa-siste-nytt-om-donald-trump

Tankekors:
Hva skjer i NRK, VG og Dagbladet om Trump blir gjenvalgt?
Bare i NRK blir det jo hundrevis av såkalte "journalister" som vil trenge mental hjelp.

- bare det ikke fryser på også nå....

Pages: 1 [2] 3 4 ... 188