Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Telehiv

Pages: [1] 2 3 ... 239
1
PS: Hvor lenge kan tidenes mest ukvalifiserte olje og energistatsråd (Marte Mjøs Persen) overleve som barnelespende ignorant? Det var jo fysisk vondt å høre denne feilplasserte stakkarens tomprat også i kveld: Hun skulle "se på saken" var det eneste vi registrerte i den tilbakevendende barnelespestotringen. Mens hele folket skriker på handling...

Som jeg tok opp foran, hvor lenge kan en så komplett inkompetent statsråd kunne sitte i denne jobben?
Norge har verdens mest avanserte olje- og energitekniske infrastruktur og forvaltningsregime, mens Persen har et par grunnfag i litteratur og "kultur" e.l.....
Hennes stab vil selvsagt, så lenge det går, måtte trå til og hjelpe henne å unngå alle offentlige situasjoner, herunder redegjørelser i stortinget, som kan avsløre at hun ikke aner hvor hun har havnet, og hva som kreves av reell innsikt i en slik jobb.
Nå skygger hun allerede banen i stortinget:

Lenke: https://resett.no/2021/12/02/rodt-ville-ha-redegjorelse-fra-olje-og-energiministeren-fikk-avslag/


2
Mens jeg går her og aner fred og ingen fare i deilige Snyden siden jeg har stengt ned det meste av elforbruk og akter å fortsette slik, detter det inn en melding fra netteier BKK om prinsippene for nettleie: "Kunder som bruker veldig lite strøm får også en økning. Årsaken er at den faste delen av nettleien øker".

Logikken er jo fullstendig pervers, utlagt i forståelige ord: Prøver du å spare strøm, straffer vi deg på nettleien. Du skal blø uansett.

De eier rett og slett ikke skam. Og myndighetene lar dem ture fram. Utleie av gule vester kan bli big business til slutt?


3
Godt å høre fra deg igjen, Affen!
Du har alltid noe godt i påsan!


4
Karbonfangstprosjektet Langskip er en ufattelig sløsing med energi og penger som bare Kjell Inge Røkke kommer til å tjene på, hevder professor emeritus i fysikalsk kjemi, Einar Sletten i en artikkel i Finansavisen nå.

Han summerer opp galskapen så presist at man må være troende klimaidiot for ikke å skjønne det:

"Komprimert CO2 fra Klemetsrud skal kjøres på lastebiler gjennom Oslos gater, overføres til tankskip, transporteres til mellomlagring i Øygarden og deretter i rørledninger til borehull i Nordsjøen. En ufattelig sløsing med energi og penger! Det er bare Kjell Inge Røkke som kommer til å tjene på dette."

PS: Kred til Hegnar og Finansavisen som slipper til reell kritikk av CO2-dårskapen. Bergens Tidende har jo gjentatte ganger, som omtalt her tidligere, sensurert bort Sletten, etter at de vedtok at ingen "klimafornektere" skulle få spalteplass der. Jeg oppfordrer som før til å ikke tenke på å kjøpe denne avisen med slike grove brudd på ytringsfrihetsprinsippene.

https://finansavisen.no/nyheter/debattinnlegg/2021/11/30/7781890/langskip-en-ny-manelanding?internal_source=sistenytt

Sletten har forøvrig gitt beskjed i andre fora enn Bergens Tidende om hvor landet ligger på dette området. Og ikke minst den vanligvis lavmælte Erik Tunstad har også dundret løs på BT med et betimelig oppgjør med sensurtrangen deres, men selvsagt IKKE i BTs utestengende spalter:
https://www.aftenbladet.no/meninger/debatt/i/mRn1Vq/nedrig-lavmaal-fra-bergens-tidende-om-klima-og-forskning

Det var for øvrig dette journalistiske griseriet som fikk Tunstad til å ta fram storslegga mot BT:
https://www.aftenbladet.no/meninger/debatt/i/Ad560n/derfor-trykker-vi-i-bt-sjelden-klimaskeptiske-innlegg


5
Overskriften om "tredobling av strømprisen siden i fjor" er nå helt utdatert:
Strømprisen sender nå helt vanlige folk på fattigkassa, og Fredrik'en benyttet anledningen til et avslørende Debatten rundt temaet, der vi atter fikk demonstrert at politikerne ikke kommer til å gjøre annet enn å prate seg bort fra den klimaposørskapte energikrisen de selv har skapt - både de som i 8 år under Erna dro oss inn i den ødeleggende frimarkedsbaserte prisgaloppen på strøm, og de som nå sitter og ikke tør å reversere galskapen. 

Hovedproblemet er selvsagt at ingen i verken forrige eller nåværende regjering tør å røre en tomme av ACER og tilhørende EU-underdanighet. Dermed vil denne galskapen fortsette til det blir så ille at ikke-parlamentariske krefter (trolig med hjelp av deler av fagbevegelsen) tar grep selv og parkerer de selvskadende EU-dilterne på gangen mens de rydder opp.

PS: Hvor lenge kan tidenes mest ukvalifiserte olje og energistatsråd (Marte Mjøs Persen) overleve som barnelespende ignorant? Det var jo fysisk vondt å høre denne feilplasserte stakkarens tomprat også i kveld: Hun skulle "se på saken" var det eneste vi registrerte i den tilbakevendende barnelespestotringen. Mens hele folket skriker på handling...Støre må ha hatt et grenseløst behov for å putte inn et faglig nek (riktignok fra rett region iht regjeringskabal-stolleken, men Bergen har jo ikke en eneste kompetent politiker lenger) som gissel for å unngå Barth Eide i den stolen. Det må jo snart bli et folkekrav å slippe å høre Persen snakke barnespråk som "fåsjæmpel" (i.e. "for eksempel") i TV-ruta. Dette var ei tullhøne som løp rundt i Bergens gater med en illrød hanekam og AKP-slagord før hun oppdaget at lykken lå i å liste seg opp den bergenske AP-stigen som reformert besteborger. En stige som dessverre var så kort og tom for seriøse kandidater at hun oppdaget til sin sanseløse glede at hun var havnet på øverste trinn før hun fikk lespet kake. Deretter har hun vært sentral i å ødelegge byens trivsel sammen med de førerkortløse i SV og MDG. Og stolt av det, sies det.

 

6
Husk at virus filtreres bort når man inntar alkohol gjennom masken.

Endelig fikk jeg uomtvistelig nytte av masken: Kaffetrakteren i apartementosen manglet filter, så jeg la inn en maske.
Utmerket kaffe, med en skvett Carlos primero ble det paradisisk.

PS: Jeg ser dere nærmer dere 6 kroner kwt (foreløpig) i gamlelandet, og svenskene panikkstarter gamle oljekraftverk. Leve klimarøyrsla!

7
Da strømprisen begynte å peke mot 5 kr/kwt (i første omgang) slukket jeg alle lys, låste ned huset og er nå utenlandskabelflyktning (de eneste klimaflyktninger som hittil er dokumentert i Europa) og holder meg i dekning på Kanariøyene fram til jul. Da kommer vel Jesus og henter oss alle heim til seg, så etter det kan det være det samme. For alt tyder jo på at det er endetiden vi opplever nå.
Regner uansett ikke med å være altfor produktiv de neste ukene...
Her kjører de forøvrig munnbindkrav overalt, på alle barer og i alle butikker. Men alle synes å ta det med godt humør, det fins jo god og billig drikke til å døyve frustrasjonen med.

PS: Kanariøyene har mottatt omtrent 15.000 båtflyktninger siden den siste bølgen begynte. De måtte i en periode ta i bruk hotellene til husrom. Men hvor de har gjort av alle nå er ikke godt å si, for man ser ikke lenger noen av dem samlet i havnene. Det er vel blitt umulig å returnere noen til opphavslandene etter hvert, så kanskje de har skipet dem videre til fastlands-Spania for å unngå at Kanariøyene bryter sammen som turistdestinasjon??

8
NORDEA har suspendert to analytikere som har reist tvil om coronavaksinene:

https://e24.no/naeringsliv/i/x8Vw7G/nordea-suspenderer-analytikere-etter-coronakritisk-rapport

9
Her er en tankevekkende gjennomgang av de senere års nedkjøling og veksten av snø og is i Arktis og Antarktis, samt en enda mer tankevekkende eksersis i mange tiårs feilslåtte alarmismer om smeltende poler. Hadde ikke alle disse håpløse spådomsbommertene vært så alvorlige for verdens evne til å fatte fornuftige energipolitiske beslutninger skulle vi jo remjet av latter alle mann. Men så lenge dette idiotiet av påstått "forskning" får fortsette, stopper all latter langt nede i halsen:

https://climatechangedispatch.com/climate-fail-arctic-sea-ice-growing-nearing-highest-extent-in-two-decades/

10
Litt apropos. Kent Andersen har skrevet en kommentar om advarsler om global oppvarming i 1922.

I august 1922 sendte det norske handelsdepartementet ut en ekspedisjon til Spitsbergen og Bjørnøya under ledelse av dr. Adolf Hoel, som foreleste om geologi ved Universitetet i Christiania. Målet var å undersøke og kartlegge området, men det mest spektakulære var klimaendringene: Det var usedvanlig varmt, isbreer hadde trukket seg tilbake eller forsvunnet, og havet var isfritt forbi 81 grader nord.

https://www.document.no/2021/11/23/advarsel-om-global-oppvarming-fra-1922/

(artiklene på document.no kommer i så raskt tempo at det er nesten umulig å få med seg alt)

Kent har også en artikkel nå i dag om at Arktis fryser tidligere enn før, men dessverre bak betalingsmur foreløpig:
https://www.document.no/2021/11/25/arktis-fryser-over-tidligere-enn-for/

PS : Jeg vil uansett anta at Kent omtaler noen av de samme forhold jeg har lagt inn her de siste dagene.
Electroverse har forøvrig en artikkel nå om at:
HISTORIC SNOW HITS JAPAN, RECORD FLURRIES CAUSE SHUTDOWNS IN RUSSIA AND CHINA, + SPAIN ISSUES ‘COLD WEATHER ALERTS’–RESTARTS OLD COAL POWER PLANT TO COPE

Lenke: https://electroverse.net/historic-snow-hits-japan-russia-china-and-spain/

Og Grønland? Der er hovedmassivet atter over snittet for 1981-2010 - og det er ventet ytterligere økning i den nærmeste framtid. Men dette er jo VÆR i det kortere bildet, som snur raskt begge veier:

11
De kan kutte all støtte til elbiler, så blir det flere passasjerer i kollektivtrafikken.

Så enkelt, så genialt - men i strid med klimanarrativet: Man kunne jo risikere at noen av dem som i så fall gir opp den miljøskadelige elbilen begynner å kjøre dieseldrevet buss!

12
Man vet jo ikke om man skal gråte eller le over dette partiet, som ble etablert for å være mot NATO men ble med på å bombe Libya til steinalderen på det grusomste for å få sitte i regjering....

Nå får de derimot IKKE sitte i regjering, og poserer derfor borgerligsnurtne og snobbete rundt i Stortingets vandrehall med at den nye regjeringen ikke skynder seg fort nok med å fattiggjøre oss: Oljenæringen må pålegges så mange byrder at de legger ned av egen vilje.
Men Støre & de vegrer seg.
Nå har SV derfor funnet en ny genial måte å prøve å true seg til mer selvskading i budsjettet:

"SVs gruppeledere i Oslo og Viken vil kreve økte bompenger hvis ikke regjeringen blar opp for å sikre kollektivtilbudet."

Lenke: https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/oWVKba/kollektiv-krisen-truer-med-oekte-bompenger-i-oslo-og-viken

Kommentar:
Jeg sier som Caesar da han løp rundt i palasset med sønnen Brutus' kniv i ryggen: "Har jeg gjort deg, noe, eller!?"

13
Allt fler som behöver vårdas på iva för covid-19 är fullvaccinerade.

Men något håller på att hända. I november var nästan hälften av de som krävde intensivvård fullt vaccinerade, 43 procent. Att jämföra med i september då samma siffror var 23 procent. Ökningen är än mer markant för åldersgruppen 60 år och uppåt: I augusti var andelen som intensivvårdades trots full vaccination 20 procent, i september 42 procent, i oktober 61 procent och i november 76 procent.

Det var de over 60 som først og fremst skulle beskyttes med injeksjonen, ikke sant?  I november er 76% av pasientene på intensiv avdeling "fullvaksinerte".

Hvis - jeg gjentar hvis - disse skremmende tallene viser seg å være representative for større populasjoner (=signifikante) står vi trolig overfor en av de største medisinske (vaksine)skandaler noensinne. For sånne tall kan selvsagt ikke feies under teppet veldig lenge, selv der journalistene sliter med den lille gangetabellen. Det er også interessant at svenske hovedstadsaviser tar tak i saken. Det er ikke bare ConTrari1 som er gal, altså?!


14
Skulle ønske de polare strøk smeltet så mye at man kunne søke tilflukt der :-)

Hadde det bare vært så vel, men stadig mer tyder dessverre på at det går "gale" veien; vi synes å være på vei inn i en ny kaldere periode igjen. Nå er det nettopp sluppet en ny (fagfellevurdert) studie ( https://www.mdpi.com/2673-9321/1/2/14/htm ) som sier at klimamodellene overdriver CO2s betydning for global temperatur med fem-gangen.

Så de klimaforskerne som ikke ønsker å bli sittende igjen i skammekroken vil kanskje etter hvert måtte vende tilbake til de naturlige solstyrte syklusene som budskap, og proklamere at en ny kaldere 30-års periode er på vei. Og da skal dere se, da er det ikke lenge før det er "ny istid" på vei igjen, også (hul latter).
 
Lenke: https://electroverse.net/climate-models-overestimate-co2s-impact-on-global-temperatures-by-factor-of-5/ 15
I USA når hykleriet er foreløpig toppunkt når Biden-regimet nå frigjør 50 millioner fat olje fra den nasjonale reserven, mens de påstår å skulle redde verden fra klimakrise. Når bensinprisen er kommet opp i rundt 7 dollar for en gallon på det meste, må man dempe gemyttene. Biden bønnfaller OPEC om å produsere mer, og gjør landet til latter for hele verden. Det er ikke mer enn et år siden USA var selvforsynt med oljeprodukter. Dette er en stor hjelp for Trump, som sannsynligvis stiller til valg i 2024, hvis det da er noe land igjen å regjere.

Feilsatsingene og svikten i det grønne skiftet med akselererende energipriser og flytting av arbeidsplasser til mindre klimaselvskadede land er i ferd med å fattiggjøre Vesten raskere enn selv pessimistene kunne forutse for bare få år siden. Det vi ser nå er at den ene vestlige statsleder etter den andre, i takt med sammenbruddet i energi-infrastrukturen, prøver reparerende nødløsninger av det mest forhastede og forfeilede slag. Jeg ble derfor ikke det ringeste overrasket da Biden kom med sine panikkpregede planer om å slippe 50 mill fat fra oljelagrene ut i markedet for å dempe raseriet over økningen i energipriser. Fyren er jo rett og slett livredd for at gatens parlament slår til igjen, der alle de fattiggjorde i kjølvannet av klimaselvskadingen kan sette landets ordenssystem virkelig på prøve. Og han selv blir en forskanset stakkar i kjelleren i det hvite hus.

Ingen skal si vi ikke lever i en usikker tid på mange områder.
Pages: [1] 2 3 ... 239