Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Telehiv

Pages: [1] 2 3 ... 147
1
Generelt / Re: Nye Freppere i regjering
« on: 25.01.2020, 16:10:22 »
En rask gjennomlesing av de to siste innlegg viser at Telehiv bare har rett på ett punkt, og det er der det beskrives at Emeritus vanligvis er opplyst.

Å lese seg opp i ettertid, og så spille inn flere forhold som Norge deltar i og som kan være bra for verden, er ikke noe å si på.
Men det blir samtidig en viss avsporing fra hovedtemaet i min kommentar: At norske politikere nokså uhindret får kjøpe seg inn i all slags posisjoner der ute (jfr. Emeritus' egen opplisting i et innlegg foran på tråden), er ikke automatisk noe som gagner verken verden eller Norge eller miljøet.
Plutselig synes Emeritus å glemme alle de meningsløse milliardødslingene han selv har rettet pekefingeren mot foran, og velger heller å trekke fram det som ikke har vært spørsmålet her? Og man kan da ikke mene at denne posørklubben med kjendiser Erna har fått fornyet lederskap for er fornuftig pengebruk for å redde miljøet? 
Og hva med regnskogsfondets reelle verdi for "klimaet", noe snart ingen andre enn Norge har fortsatt å kaste vekk penger på? Hvor er den faglige dokumentasjonen på at dette er vel anvendte penger, tatt rett ut av den norske statskassen. Hva kunne vi i stedet gjort med veldokumenterte miljøproblemer med alle disse milliardene istedet for å la dem forsvinne i den korrupte kassen i Brasil? 
Og en rekke andre pengesluk som skal gi norske politikere goodwill der ute, men der verken miljø eller "klima" synes å profitere.
Det som er udiskutabelt er våre politikeres tverrpolitiske suksess med å kjøpe seg stillinger, mens skoleunger sendes i fjæra etter plastflasker fra land der våre penger aldri har nådd fram til vettug miljøvern.

PS: Jeg brukte forøvrig "bærekraftminister" i anførselstegn som henspilling til translators ordbruk, for å svare på Emeritus' innledende spørsmål om hva dette gjaldt. Min link til Ernas nyutnevnelse i 2019 skulle imidlertid godt forklare hva dette gjaldt.


2
Generelt / Re: Nye Freppere i regjering
« on: 25.01.2020, 13:36:27 »
En våken debattant på et annet nettsted følger med på en del av de pengene Erna/Norge øser ut for å hanke inn disse internasjonale posisjonene, et eksempel her:

---------------------------------------------
Erna gir nå bort nok en halv milliard. Etter de 3 milliarder hun tidligere har avgitt for å rense alle verdens hav.
https://www.nrk.no/norge/solberg-lovet-bort-500-millioner-kroner-i-superstjerneshow-i-new-york-1.14722054

Det er faktisk det norske folkets sine penger som hun gir bort og slett ikke sine egne. Dette er penger avkrevd - avpresset og utpresset oss - angivelig for å betale for veier, skoler og sykehus. Så gir hun bort, våre penger til andre som hun mener er viktig? Merkelig.

https://www.document.no/2019/09/30/norges-formue-forsvinner-i-stadig-nye-hull-erna-gir-bort-nok-en-halv-milliard/

Plastpose Erna Solberg trår til. https://www.nrk.no/urix/solberg-ba-g7-om-krafttak-for-verdenshavene-1.14076517
-------------------------

Uten våre alternative medier som resett og document de siste årene hadde det norske folk svevd i uvitenhet om mye. Men når skal våre mest sentrale medier (MSM) begynne å informere skikkelig om hva som bedrives?
Og da i en sammenfattet, utgiftsdokumentert presentasjon, i stedet for disse små lekkasjene som gjør at folk ikke får med seg hele bildet av denne norske utplyndringen.
Jfr. at en ellers opplyst person som Emeritus ikke var kjent med bærekraft-posørposisjonen Erna har hatt i FN siden 2016.
Som indikerer at det er altfor ansvarsfritt spillerom for norske opportunist-politikere til å fortsette å øse ut norske surt innsparte penger på alt dette globalisttøvet uten at nok nordmenn ser bildet og kan slå i bordet.

Hvor henter politikerne pengene fra til å kjøpe seg internasjonale prestisjeposisjoner?
Mye kan nokså enkelt kamufleres gjennom den tradisjonelle u-hjelpen, der man nå har kommet seg opp i nesten 40 millarder kroner å trikse med. Som er blitt pinlig demonstrert over flere tiår, forsvinner mesteparten av disse pengene i lomma til en blanding av lokale diktatorer, norske NGO-opportunister, og generell politikerposering. Svært lite ender opp som reelle forbedringstiltak for dem som midlene ideelt var rettet mot. Flertallet av prosjektene har vist seg å være direkte skadelige for "mottakerne", eksemplene er legio.
I tillegg har man de senere åpnet opp nye og svære konteringsmuligheter innenfor det berømte klimakomplekset, der omtrent ingen involverte synes å stllle kritiske spørsmål lenger, jfr. f.eks. Ernas innkjøpte posisjon som "bærekraftminister" i FN som har glidd diskret forbi sammen med en hel strøm av annen pengeøding på meningsløs internasjonal posering.
     

3
Generelt / Re: Nye Freppere i regjering
« on: 25.01.2020, 13:05:25 »
Sitat Translator:

Quote
Men den går lenger: Erna Solberg har allerede blitt FNs "bærekraftsminister" og det mens hun fortsatt er Norges statsminister!

Hvor har du det fra?Jeg kan gjerne svare: Dette vervet kjøpte Erna/Norge for våre skattepenger allerede i 2016, og ved hjelp av mer norske penger i 2019 fikk hun da en fornyet periode. Foretaket er et fullstendig spradeforetak, som en rekke andre av FNs metoder for å fiske inn penger fra maktkåte politikere (og godhetsposerende rikinger og kjendiser; les linkede artikkel).

Til slutt: Det bør snart gjøres svarkrevende undersøkelser på hvordan Norge misbruker våre felles midler som en av de mest notoriske innhandlere av internasjonale topposisjoner som fallback for fallerte politikere, mens Marthe på gamlehjemmet får boksemat.   

Link: https://www.bistandsaktuelt.no/nyheter/2019/solberg-far-fornyet-fn-tillit-i-toppverv/

4
Generelt / Re: Nye Freppere i regjering
« on: 24.01.2020, 14:29:09 »
Jeg har ikke noen vansker med å se en masse vansker og uklare grenselinjer også når det gjelder veiprising, men dagens bompengesystem er i hvert fall ikke noe ideeal.

Det de fleste frykter, er vel at en veiprising vil komme i tillegg til andre belastninger, jfr. sint debattants liste.
Sagt på en annen måte: Er det noen som har sett en kostnad bli fjernet her til lands, etter andre verdenskrig?

Jfr. at i dag har den nye regjeringen ikke snakket om annet enn klima i timesvis, og hvordan de skal satse store midler på det.
Skal de i tillegg kjøpe seg internasjonale (klima- eller freds- (les: krigs)relaterte) toppjobber når de endelig drar sin "Willoch" og det rakner mer rundt dem, må det ytterligere kreativitet til for å skaffe inndekning... :P


5
Generelt / Re: Nye Freppere i regjering
« on: 24.01.2020, 12:05:41 »
Med en slesk Hareide som samferdselsminister ser jeg for meg at veiprising raskt kan bli markedsført som en "klimavelsignelse".
På et debatt-nettsted er det akkurat nå en klimareligiøs PK-er som først ønsker seg noe sånt, hvorpå en fortørnet debattant leverer dette nevneverdige raserianfall:

"Vi har allerede bensinavgift, veiavgift, merverdiavgift, bompenger, CO2-avgift, NOx-avgift, hestekreftavgift, vektavgift, vrakpantavgift, engangsavgift, omregistreringsavgift, dokumentavgift, pikkdekkgebyr og trafikkforsikringsavgift og du mener det skal komme flere avgifter slik at du kan forsette å være en pestbyll på samfunnet din samfunnssnylter?!

Jo, det skal bli mye moro med denne regjeringen av nye hyperopportunistiske slesker før det hele bryter sammen. Jeg ser for meg en sprikende-staur-konstellasjon her også, og da har vi ennå ikke begynt å snakke om Abid Raja!!
Nå: Medisinskapet merket "desillusjonerte sosialdemokrater"

6
Generelt / Re: Nye Freppere i regjering
« on: 24.01.2020, 11:49:50 »
Den nye regjeringen:

Sveinung Rotevatn (V) - Klima- og miljøminister
Abid Raja (V) - Kultur- og likestillingsminister
Henrik Asheim (H) - Forsknings- og høyere utdanningsminister.
Tina Bru (H) - Olje- og energiminister
Knut Arild Hareide (KrF) - Samferdselsminister
Linda Hofstad Helleland (H) - Distrikts- og digitaliseringsminister
Geir Inge Sivertsen (H) - Fiskeriminister
Jan Tore Sanner (H) - Finansminister
Trine Skei Grande (V)  - Kunnskaps- og integreringsminister
Iselin Nybø (V) - Næringsminister
Torbjørn Røe Isaksen (H) - Arbeids- og sosialminister
Monica Mæland (H) - Justisminister
Nikolai Astrup (H) - Kommunalminister

Min største frykt ved trådstart slo til: WFM'er Jan Tore Sanner som finansminister. Nå blir bestemor privatisert og avnasjonalisert iht. internasjonal elite-standard - av en dyslektisk forskersønn som aldri klarte å ta en skikkelig akademikergrad selv og lever seg i stedet ut gjennom å snike i gangene til en udemokratisk internasjonal eliteklikk
Det hjalp kanskje også litt å jobbe med nedbrytingen av (skammelig lite internasjonalt) norsk lokaldemokrati? 8)


7
Først ad trådens tema:
Jeg anser meg selv som en demokratifokusert (dog partiuavhengig) sosialdemokrat i de store spørsmål, og har ikke noe sterkt ønske om å bruke forumet til omfattende islam-kritikk per se. Men forumet har tross alt denne åpningen for å ta opp "andre emner enn klima". Og det vil kanskje trenges i større grad fremover: Det er nemlig interessant å notere at det i skremmende stor grad er de samme aktivistiske krefter i medias mest kvasiradikale og retningsforvirrede venstreside (som egentlig oppfører seg stokk reaksjonært med sitt sneversyn) som a) notorisk prøver å tone ned/bortsnakke de alvorlige integrerings- og demokratiproblemene knyttet til islam i Norden ("Marie Simonsen/Hege Ulstein-syndromet") og som b) også erklærer seg "klimaeksperter" ("Kjetil Alstadheim/Ole Mathismoen-syndromet").
Begge disse PK-gruppene utgir seg for å ha et viktig og legitimt samfunnsoppdrag med å håne og utestenge "rasister" respektivt "klimafornektere", og utgjør slik et uvitenskapelig og hyperopportunt ekkokammer holdt i gang i redaktørklubbene etter modell av Gros "det er umoralsk å tvile".

Ytringsfrihets-paradokset Bergens Tidende
BT har lenge oppført seg som de samme vulgære idioter på klimaområdet og har som kjent erklært, uten egen klimakunnskap til å vurdere saken profesjonelt i det hele tatt, at de ikke akter å slippe til "klimafornektere" i sine spalter. Kort og godt et pinlig brudd på ytringsfriheten, verken mer eller mindre og en stor skam for den tidligere liberale Venstre-avisen.

At de fremdeles ikke har gått over til å stenge ute også "islamkritikere" må bero på en blanding av:
a) reiseavstanden til hovedstadens redaksjonelle PK-ere (les: at Bergensplasseringen gjør at de ennå ikke har blitt hånet nok på Theatercafeen for sin "slapphet" av Simonsen-banden) og
b) eget behov for leserklikk for å unngå en langsom økonomisk død.

Uansett har de enn så lenge klart å levere en både tankevekkende og islamkritisk artikkel nå:   

"Å kreve at muslimer skal akseptere demokrati, er like ille som å be dem drikke alkohol, mener islamistpartiet Hizb ut-Tahrir"
Det er skremmende perspektiver som åpnes når Bergens Tidende har bedt representanter for dette "partiet" (som blir et absurd begrep når de egentlig ikke aksepterer representativt demokrati) kommentere sitt syn på demokrati.

BT skriver at partiet er aktivt i en rekke europeiske land, og:
"En kongress i København tidligere i høst samlet hundrevis av tilhengere fra Norge, Sverige og Danmark.
– Det skjer en kraftig islamisering i Europa. Islam blir sterkere og mer rotfestet blant muslimer for hvert år som går. Til tross for forsøk på å forby oss, og til tross for press og trusler fra mediene og myndighetene, så er vi fast bestemt på å beskytte muslimenes identitet i Europa. Det er en plikt fra vår skaper, sier talsmann for Hizb ut-Tahrir i Skandinavia, Chadi Freigeh"


Iht. BT går nå partiet direkte ut med at "hele det demokratiske samfunnssystemet er i strid med islam".

BT skriver videre at "Partiets kritikk av Vesten er som et ekko av erklæringen fra Taimour Abdulwahab, som sprengte seg selv til døde i Stockholm i forrige uke. Invasjonen av Afghanistan, Muhammed-karikaturene, og vestlig imperialisme i Midtøsten er i realiteten en krigserklæring mot alle muslimer, mener Hizb ut-Tahrir."


KOMPROMISSLØS: Kun Guds lov - Sharia - er gyldig, mener Hizb ut-Tahrir. Partiet er også tilhenger av steining og amputasjoner i den islamske straffeloven.
- Men slik straff skal bare brukes under helt spesielle og begrensede forutsetninger, sier partiets talsmann, Chadi Freigeh.


Les resten her:

Link: https://www.bt.no/utenriks/i/yg1bK/demokratiet-er-i-strid-med-islam?fbclid=IwAR1XxBm0E_SyLpMA-cy8uXtVfcZBGsuZbLRUcJ7-RmB6Ui5mJeJfYKgTmwI

8
Jeg begynte i sin tid å svare på spørsmål i quora.com

På quora er det god del klimarelaterte spørsmål. I den sakens anledning har jeg merket meg en særdeles
aktiv person ved navn Paul Noel med tittelen "Former Research Scientist 6 Level 2 UAH Huntsville Al.
2009-2014".

Han har en god del interessant informasjon som kan være verd å lese.

Lenke: https://www.quora.com/profile/Paul-Noel-5

Flott at du minner oss om Quora!
Jeg var litt innom da dette nettstedet startet opp en ti års tid siden, men må innrømme at jeg datt av etter en stund.
Det var morsomt å bli linket til denne Paul Noel, som bl.a. tar tak i en del uholdbare alarmistfloskler.


 

9
Borgarting lagmannsrett har i dag offentliggjort sin dom i runde to av «Norges første klimasøksmål», hvor miljøorganisasjonene saksøkte staten for brudd på Grunnloven.
Lagmannsretten mener, i likhet med Oslo tingrett, at tildelingen av letelisenser i 23. konsesjonsrunde ikke strider med Grunnlovens paragraf 112.
«Ved den konkrete vurderingen kom lagmannsretten, som tingretten, til at vedtaket ikke innebar brudd på Grunnloven § 112», skriver lagmannsretten i sin pressemelding.

Det betyr et nytt nederlag for Greenpeace, Natur og Ungdom og partshjelperne, som siden 2016 har ment at tildeling ødelegger fremtiden til kommende generasjoner.Ville stanse runden
Konkret ønsket miljøvernerne at retten skulle stanse 23. konsesjonsrunde fra 2016, hvor Statoil, Conoco og flere andre selskaper fikk tilgang til 40 nye blokker i ti utvinningstillatelser, den første åpningen av helt nye områder på sokkelen siden 1994.
Krangelen i rettssalen har handlet om hvor langt Grunnlovens vern av fremtidige generasjoner og miljøet egentlig strekker seg.

Som faglig alibi anførte saksøkerne bl.a. Greta Thunberg, Leonardo DiCaprio, Emma Thompson, Jostein Gaarder, Hanne Sørvaag, Knut Nærum og Karl Ove Knausgård. Jamen rart ikke lagmannsretten knelte under all denne overveldende fagkunnskap....

Link: https://e24.no/energi/i/VbB56d/ingen-thunberg-effekt-i-lagmannsretten-leteboring-i-barentshavet-bryter-ikke-med-grunnloven


11
Aktører og hendelser / Re: Årets Davos-konferanse
« on: 22.01.2020, 16:18:34 »
Ellers noterer vi at de største US bankene ikke vil begynne noe "klimaløp" av den type aktivistene har forlangt under Davos-samlingen:

https://edition.cnn.com/2020/01/22/investing/davos-american-banks-climate/index.html

12
Ny forskning / Re: Atmosfæreeffektens størrelse
« on: 22.01.2020, 16:09:01 »
Nikolov og Zeller (Volokin og Rellez) hevder at den er hele 90 C.

Claes Johnson benytter velkjent og grunnleggende strålingsfysikk og tar utgangspunkt i veldokumenterte observasjoner. Han kommer fram til at atmosfæreeffekten er beskjedne 9 C. Basert på dette estimerer han så klimafølsomheten til ca 1 C eller mindre.

Flott at du spiller inn dette, for dette er selvsagt interessant stoff. Men vanskelig, det er ikke uten grunn at en rekke antatt sterke fagfolk er dundrende uenige her. Som igjen indikerer hvor kort "klimavitenskapen" er kommet foreløpig.
Har planer om å lese Nikolov og Zellers artikkel, som altså hevder 90 C. For jeg får ikke ro i sjelen før jeg i alle fall har prøvd å forstå hvordan de argumenterer  ???


13
Generelt / Re: Nye Freppere i regjering
« on: 22.01.2020, 16:01:02 »
Er barnet som visstnok var "døende" for noen måneder siden, nå sykt, eller ikke?
Det er en "statshemmelighet".
Har barnets mor, som er norsk-pakistaner, et navn? Det må ingen få vite.

"Går rettens vei for å hindre Resett i å identifisere IS-kvinnen"

"Advokaten mener blant annet det er hensynet til barna som gjør at Resett må stanses i å identifisere kvinnen og viser til at de er i en sårbare fase i nyetableringen i Norge."

Nøyaktig hvordan en 5 -åring skal bli plaget av at noen kjenner navnet til moren hans, når han angivelig er alvorlig syk, se det krever en god porsjon fantasi. Men det er det nok av, når det skal mobiliseres for alle pengene (og det er neppe en gratis advokat her) for å skape en emosjonell situasjon med medynk og gråt på denne kvinnes vegne.

https://resett.no/2020/01/22/gar-rettens-vei-for-a-hindre-resett-i-a-identifisere-is-kvinnen/

Vi må vel bare innrømme det, de gamle norske dyder er i ferd med å glippe fra oss i økende tempo.


14


Svenskenes (kommende) mest bunnløse angst kan kanskje bli relatert til dette?

Partiet Nyans, som enligt SVT "vänder sig till Sveriges muslimer", satsar nu på att etablera sig över hela landet, rapporterar den statliga kanalen i ett inslag idag.

Partiet Nyans
- Valmyndigheten har godkänt islamistparti
- Pro-islamskt parti vill värva kontroversiella muslimer
- Nytt parti vill främja muslimers intressen – siktar på riksdagen

Mikail Yüksel uteslöts ur Centerpartiet sedan han haft kontakt med den turkfascistiska organisationen Grå Vargarna.

I november förra året fick han grönt ljus av Valmyndigheten att etablera ett nytt parti i Sverige, som går under namnet Partiet Nyans.


Link: https://www.svt.se/nyheter/inrikes/nytt-parti-med-muslimer-i-fokus

Document kommenterte forøvrig dette allerede i sept i fjor, og deretter i nov:
https://www.document.no/2019/09/29/islamister-starter-eget-politisk-parti-i-sverige-onsker-at-muslimer-far-samme-status-som-samer-i-grunnloven/
https://www.document.no/2019/11/07/sverige-har-fatt-sitt-islamistiske-parti-stiller-i-2022/

15
Generelt / Re: Nye Freppere i regjering
« on: 22.01.2020, 11:55:20 »
...threatened due to global heating, experts say."

Jeg ser at de kan ha begått en taktisk feil her, ved i overmot å bruke begrepet "global heating" (i stedet for det uangripelige "climate change"), slik at vedkommende terrorist dermed kan jages ut igjen så snart det nye hjemsted er på vei inn i en ny "global cooling"!

Ufrivillig komikk er ikke å forakte  8)

PS: Min mest bunnløse angst nå er at Erna setter inn en ny oljeminister fra V eller KrF. Da MÅ jeg i alle fall medisineres - tungt.

Pages: [1] 2 3 ... 147