Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Telehiv

Pages: [1] 2 3 ... 185
1
For at man skal forstå bedre hvor ille det miljømessige rundt vindmøller er, anbefaler jeg å lese artikkelen linket til nederst.
Det er jo helt utrolig at denne miljøgalskapen får lov å fortsette og fortsette.

Wind turbines generate mountains of wasteLink: https://wattsupwiththat.com/2020/09/26/wind-turbines-generate-mountains-of-waste/


2
Energi og miljø / Re: Atomskudd for Langskipbaugen?
« on: 26.09.2020, 11:42:51 »
Klimaklovnene klarer ikke å skjule i all evighet at deres "grønne energi" er mer forurensende og har flere uavklarte miljøkonsekvenser enn tradisjonell energi. Klarttenkende og avanserte land med krav til stabil energileveranse - som Nederland - vil selvsagt måtte begynne å se etter reelle alternativer til de dysfunksjonelle villfarelsene rundt vind, sol og bioenergi som raserer land etter lands økonomi og næringsliv nå.

Kort sagt: Hadde man kuttet det stupide, miljøfiendtlige og ekstremt sløsende tullpratet om "klima" og heller konsentrert seg om å gjøre noe konkret med reell miljøproblematikk og forurensing, hadde EKTE MILJØVERN straks fått både økt grunnlag for og tid til å utvikle REELLE grønne energiformer.
I stedet fortsetter politikerne bare å tulle rundt med sine klimaposeringskonferanser og lar EKTE miljøvern vanskjøttes mer og mer.


3
Skråblikk / Verden i 2065 iflg. de mest klimalærde
« on: 25.09.2020, 12:12:42 »
Jeg bare MÅTTE:


4
Aktører og hendelser / Re: Ny bok fra Klimarealistene
« on: 25.09.2020, 10:50:48 »
Fikk boken i dag. Rask levering!

Har så mye annet jeg leser på for tiden at jeg ikke har bestilt denne, ennå i hvert fall.
Håper du kan gi noen eksempler fra boken etter hvert?

Klimarealistenes prosesskriv til høyesterettHar derimot lest Klimarealistenes prosesskriv til høyesterett som en faglig korreks til saken som Greenpeace og Natur og Ungdom har anlagt mot staten for brudd på Grunnlovens § 112 ifm. tildelingsvedtak i den 23. konsesjonsrunden.

Skrivet er nå lagt ut på sidene deres, og bør være kort og grei obligatorisk lesing for alle som er kritisk engasjert i klimadebatten:
https://www.klimarealistene.com/2020/09/25/vart-prosesskriv-til-hoyesterett/

Her plukkes bl.a. Samsets og Jansens lettvintheter og sirkelargumentasjoner greit fra hverandre. Særlig refses Samsets skamløse presentasjon i lagmannsretten der hans hovedbudskap var at verdens og Norges utslipp må ned til null, herunder at dette ikke tillater å tildele nye letelisenser, og at null utslipp er krevende, men gjennomførbart. Klimarealistenes prosesskriv viser at alle hans påstander rundt dette er svært feilaktige og bygger på modeller som for lengst er falsifiserte.


5
Generelt / Mer enn 20 europeiske skisentre allerede åpne!
« on: 24.09.2020, 11:56:09 »
Vi har allerede fått melding om betydelige snøfall i Rocky Mountains etter hvert som arktiske jetstrømmer har kjølt ned store deler av Nord-Amerika en stund. Slik ser det ut i Colorado nå:New Zealand har som kjent en lang vinter i år og har fremdeles en rekke skisentra åpne:

 
Men Europa ligger jammen ikke langt etter nå:
Årets tidlige vinterlige tilstander i Mellom-Europa - der modellene i over 30 år har spådd snøkrise - har gjort at f.eks. Østerrike (se:  https://www.skiresort.info/snow-reports/europe/filter/open-ski-resorts/ ) melder at skisentrene Molltal Glacier, Kaun Gletscher og Soelden Com planlegger åpning nå, i tillegg til Hintertux og Pitztal som allerede er åpne. Midt i september! Dette må da være en "klimakrise" motsatt av en "snømangelkrise"?! Gode råd er dyre: Når får vi høre at "global warming" gir for store snømengder?!Alpene ventes uvanlig kalde til minst 10. okt
Dermed er det bra muligheter for at snøen kan være kommet for å bli.
Her er forresten et eksempel fra Tyskland nå:Finland bruker overskuddssnø fra i fjor
De finske sentrene Ruka og Levi ligger ikke særlig høyt og pleier å måtte vente en stund til stabil snødekning inntreffer.
Men i år har man begynt å tilbakeføre til løypene de enorme snøhaugene som samlet seg opp i forrige sesong, og regner dermed med å ha operative løyper om en drøy uke (til neste helg): 


Sommeren klarte ikke å smelte ned fjorårets snømengder


6

Vindindustri i Ontario. Shutterstock

Dette er ikke noe vårt norske MSM vil legge ut frivillig, så da får vi ty til gamle stalinister for å få fortellingen om den mer enn ti-årige skakkjøringen av kanadisk energipolitikk:

https://steigan.no/2020/09/dyr-gronn-laerepenge-i-canada/?fbclid=IwAR109C6rtuc8h3BqOffjxMSQKIMxcSSRC_5TSHUzRcOhHWo8FzzGkERRQkE

Steigan introduserer slik:
"Canadas mest folkerike provins, Ontario, med over 12 millioner innbyggere, har levert et skrekkens eksempel på mislykket, grønn energipolitikk. Og det er dyrt å rydde opp etter fiaskoen.
Provinsen vedtok loven om grønn energi (GEA) i februar 2009. Den skulle starte en grønn gjenreisning etter finanskrisen. Det var ikke måte på hvor bra alt skulle bli.

Integrasjon av vind- og solenergi i elektrisitetsnettet skulle skape 50 000 nye arbeidsplasser allerede de 3 første årene. Urinnvånerne (les: indianerne) skulle styre sin egen strømforsyning. Det ble kalt «dekolonisering av energien». Politikerne lovet billigere strøm for de fattige.

Hva gikk galt? Praktisk talt alt sammen. GEA ble avskaffet i 2019, rett før den rundet 10 år. De 50 000 garanterte jobbene ble aldri noe av. Strømprisen ble mer enn doblet, og er nå blant de høyeste i hele Nord-Amerika. En tredel av indianerne er kastet ut i energifattigdom.

Vindkraftgribbene i Ontario har hatt enda lettere spill enn i Norge: – Inngåtte avtaler og forpliktelser kommer til å belaste provinsens innbyggere i ennå et tiår framover, ifølge kommentatoren Babatunde Williams i Spiked. Hvorfor gikk det så galt?"


Ja, hvorfor gikk det så galt?
De som fremdeles prøver å trykke dysfunksjonell "grønn energi" ned over folks arme hoder - bl.a. her til lands - bør lese resten av teksten hos Steigan.
Og skaffe seg litt mer realitetsorientering!

Ha en bekymret torsdag!


7
Skråblikk / Re: Oslo blir mer og mer hjertevarm...??
« on: 23.09.2020, 14:30:09 »
Mer interessant er forslaget om å innføre soner i byen der det er forbudt med "fossilbiler", først sentrum (som er bilfritt allerede) men senere bydeler som Gamle Oslo (der det er mye MDG). Skal bli morsomt å følge den utviklingen, og ikke minst se hvordan et forbud håndheves. har en mistanke om at politiet ikke vil prioritere dette særlig høyt.

https://resett.no/2020/09/23/byradet-i-oslo-onsker-a-forby-fossilbiler-i-deler-av-oslo/

Ja, jeg limte inn litt mer Oslo-hygge mens du la inn ditt, så nå er startinnlegget mitt litt utvidet.
Nå: Medisinskapet ASAP

8
Skråblikk / Oslo blir mer og mer hjertevarm...??
« on: 23.09.2020, 14:24:06 »
Ja, dere skjønner vel av bildet hvor dette bærer videre?
Men for sikkerhets skyld:

MDG-Lan og Oslobyrådet: Innfører nytt kjempehopp for P-avgifterLink: https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/yRvJ0g/mdg-lan-og-oslobyraadet-innfoerer-nytt-kjempehopp-for-p-avgifter

PS: Men det er vel ingen som i et anfall av ren troskyldighet tror dette slutter der? Man har selvsagt mer å skape familietrygghet og hjemmehygge med:

Finansbyråd i Oslo, Einar Wilhelmsen (MDG), legger i dag fram budsjettet for neste år. Han varsler prishopp på både beboerkort og gateparkering for fossil-drevne biler. Parkeringsavgiften foreslås å økes fra 3600 til 5400 kroner i året. Gateparkering blir 25 prosent dyrere neste år.

I 2017 kostet beboerparkering kun 300 kroner i året. I tillegg til å sette i gang planlegging av egne nullutslippssoner i Oslo, vil byrådspartiene Ap, SV og MDG satse tungt på at det skal bli for dyrt for folk å beholde egen bil. Byrådet ser for seg at klimagassutslippene skal kuttes med 95 prosent innen 2030, skriver NRK.


Link: https://www.document.no/2020/09/23/mdg-lanserer-prissjokk-for-beboer-parkering-5400-kroner/


9
Energi og miljø / Re: Kina tar jobbene
« on: 23.09.2020, 09:21:11 »
Kina er nå verdens største økonomi.
Hvor mange vet at Norge, til tross for dette, i perioden mellom 2013 og 2018 har bidratt med 607 millioner kroner i bistand til landet. Tallene for 2019 og 2020 er ikke offentliggjort ennå, skrev Nettavisen i våres (se link nederst)

Når skal noen ta tak i den samlede u-hjelpsgalskapen, som går hånd i hanke med klimagalskapen ved å øse ut hardt innarbeidede norske kroner til all slags diktaturer og feilslåtte prosjekter over hele verden?
Og som bare tømmer den norske statskassen for midler som skulle gått til nødvendig utvikling her hjemme av infrastruktur, helse, velferd, og framtidsrettet innovasjon.

Her er Nettavisens kvikke oversikt over LITT av elendigheten (gå inn i artikkelen og klikk opp linkene med forklaringsinfo under hvert av disse punktene):

- Rapport om bistand vekker oppsikt: Når pengene utbetales, stikker rike eliter av med enorme summer
- Norge har brukt 280 milliarder på bistand - mer enn 52.000 kroner for hver eneste innbygger
- Norge har gitt bistand til 116 land - hvordan har de havnet på den listen?
- Brasil mener Norge har kastet bort åtte milliarder på regnskog - Norge mener det har vært «en stor suksess»
- KrF-utvalg vil skrote Jens Stoltenbergs store prestisjeprosjekt: - Dette er ikke god bistand
- Bistandsminister Dag Inge Ulstein (KrF) styrer 40 milliarder - fikk ikke ett eneste spørsmål

Link til Nettavisen: https://www.nettavisen.no/nyheter/kina-er-verdens-mektigste-land---norge-bidrar-med-hundrevis-av-millioner-i-bistand/3423928044.html

 


10
Energi og miljø / Re: Kina tar jobbene
« on: 23.09.2020, 08:53:12 »
Lurer på hvordan en kinesisk latter på vei til banken høres ut?


11
Konklusjonen:
Det klokeste velgerne bør gjøre før stortingsvalget i 2021, er derfor å kreve at Norge trekker seg fra Parisavtalen og stemme deretter.

Gjerne! Problemet er bare, hvilket parti stemmer jeg da!!? Dvs., hva for et parti som faktisk vil kunne være i stand til å gjennomføre noe slikt eksisterer i Norge i dag? Senterpartiet er vel kanskje det nærmeste alternativet pr nå, men selv disse vil jo glatt bli overkjørt på et sånt "eksistensielt" spørsmål i en regjeringskoalisjon med andre (mer hysteriske, evt. PK-opptatte) partier ...

Alle disse store avgjørelsene som innvirker direkte på hver enkelt nordmanns liv (inkl. frihet) og økonomi tas jo helt uten videre over hodet på oss, og vi har mer eller mindre ingen mulighet til å gjøre noe som helst med dem. Dette ser vi jo daglig. Og det har vel i grunn alltid egentlig vært sånn, så lenge 'demokratiet' vårt er representativt, og ikke direkte. Vel, demokrati, schnemokrati, sier nå jeg. Det er ingen som har spurt meg om det er greit å ta mine skattepenger og pøse dem - i dydssymbolikkens hellige navn! - ned i ett digert sort hull med etiketten "Det grønne skiftet". Eller til å tvinge meg til å betale diverse 'grønne' avgifter på alt mulig rart. Eller dyrere strøm for å subsidiere utenlandske investorers muligheter for å bygge ut og drive vindkraft med profitt i vannkraftlandet (og potensielt gasskraftlandet) Norge. Det bare gjøres. Og takk for det. Fordi "alle" tydeligvis er enige om at dette er en absolutt nødvendighet. Fant hvem ut? Når? Hvordan?

Men hva stemmer vi? Hvilken makt har vi til syvende og sist? Annet enn å jamre og akke oss på diverse nettfora :P

Okular,
her setter du treffende ord på den maktesløse frustrasjon som råder hos de fleste oppegående her til lands nå, mens våre politikere omtrent uhindret får fortsette sin rasering av grunnlaget for den norske velferdsstaten: Her er tydeligvis ingen utenlandsposerende selvskading stor nok, bare man er sikker på at det fører til en framtidig internasjonal toppjobb.

For disse folkene kan jo ikke være det ringeste interessert i sine velgeres ve og vel?

Men som du sier: Hvem i h.... kan vi stemme på, da?

Jeg kan ikke se at noen av de etablerte partiene viser reell vilje til å stanse denne globalistiske dansen rundt gullkalven som de ikke har fremskaffet selv, men som slektene foran dem har bygd opp for dem. Akkurat nå brekker Erna & de begge forbeina av kalven og deler dem ut på de internasjonale basarer mot en kopp te i retur, mens de lurer på hva de kan bytte inn bakbeina mot. Stanses de ikke snart ryker kalvens hode med før man får sagt kake.

Det viktigste slik dette har utartet, er derfor at vi først:
a) unngår at store mengder rasende borgere etter hvert tyr til gatene og driter i hele dagens "parlamentarisme" (som har degenerert til ren overkjøring av folkets fornuft), med all sin svik og dårskap. Vi har jo sett stygge tilløp i enda mer raserte sør-europeiske land allerede
b) Deretter kreves at noen av våre etablerte partier bryter ut og erklærer at de har skjønt dette, og vil ta opp kampen mot denne massive selvskadingen av Norge. SP har, som du nevner, gjort noen spede forsøk, men hvem tror det vil holde om de kommer i regjering med et AP som synes å dyrke fram nye landssvikere (jfr. Barth-Eide m.fl.) fortere enn Støre klarer å rotere inne i kappen sin?!

Uansett:
- Vi må IKKE la dagens ekstrem-globalistiske norske politikerklikk få fortsette å søle det hele bort på utenlandske smiske-eskapader i løpet av max et par tiår til, før Norge er ruinert. Dette må stoppe NÅ, mens vi ennå har selvstendig handlekraft.
- Vi MÅ samtidig klare å kvitte oss med dagens selvskadende politikere på en voksen, fredelig og demokratisk måte. Men da må velgerne våkne og skremme våre latent landssvikerske politikere til å bry seg mer om eget land og egne borgere - som har bygd opp dette over generasjoner i nøysomhet og slit.

12
Blant kommentarene i E24 er det også link til Kjell Erik Eilertsens særs viktige artikkel i Aftenposten 04-03-2020, før verden druknet i Corono-frykt. Den tar et så grundig oppgjør med norsk klimapolitikk at eneste svar er en skamfull stillhet.

Konklusjonen:
Det klokeste velgerne bør gjøre før stortingsvalget i 2021, er derfor å kreve at Norge trekker seg fra Parisavtalen og stemme deretter. Det er siste mulighet for å stoppe et massivt og udefinert pengesløseri som har potensial i seg til å rasere velferdsstaten for generasjoner fremover.

https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/pLkAKX/norge-boer-trekke-seg-fra-parisavtalen-kjell-erik-eilertsen

ConTrari1,
takk for at du bringer inn Eilertsens artikkel - den bør jo leses av alle som vil Norge vel.


13
Ja, her er et bilde som viser kuldebildet over hele det østlige/nordlige USA (og helt ned i Mexico) nå:


14
Det hele er selvsagt en så ravende vanvittig kombinasjon av teknisk-fysisk ulønnsomhetsvanvidd og kynisk karriere-opportunisme for politikerne bak at man man må bare riste på hodet:
- etter man har brukt disse 25 mrd. kronene på å fange CO2-en, skal den sendes i svære skip (!!) fra Brevik til Kollsnes på Vestlandet, hvor den skal sendes ut på sokkelen for deponering. Skal de ikke gjenvinne CO2-en fra disse skipene?!? Og fra alle materialer og anlegg som skal serve dette?!
Disse skipene burde i alle fall ta med seg et lass med kasserte vindmøllevinger samtidig og hive i havet, for disse kan ikke gjenvinnes likevel.Kent Andersen har forøvrig prøvd å skildre galskapen og den hemningsløse pengeødingen på sin måte her:
https://www.document.no/2020/09/21/erna-vil-resirkulere-fiaskoen-til-jens-fra-manelanding-til-vikingtokt/

Tjo hei!15
Jeg ser forresten at verken jeg eller andre her på forumet trenger å si så mye mer selv om dette, jfr. at da e24 (som regnes som et liberalt saklig organ) la ut saken, eksploderte kommentarspalten straks i rasende og fortvilte responser:

https://e24.no/den-groenne-oekonomien/i/56VMRm/vil-realisere-co-fangst-ved-norcems-sementfabrikk-i-brevik

PS: Jeg ser at Sanner vil dekke mye av finansieringen bl.a. ved å ta 43 mrd. kroner ut av corona-kontantstøtten - for coronaen er visst løst av regjeringen allerede?! Sanner/regjeringen synes jo å tro at her kommer det neppe flere utlegg, så da går vi heller med vidåpne lommebøker for toppjobber i FN gjennom omveien CO2-fangst i Norge...

Nei, nå går'e unna, dere! På denne måten får jo Norge råd til å betale nesten hele Europas klimasatsing alene.

Link: https://e24.no/norsk-oekonomi/i/1BkwVW/anslaar-aa-bruke-43-milliarder-mindre-paa-kontantstoette


 

Pages: [1] 2 3 ... 185