Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Ex-administrator

#46
Det kan se lovende ut, men merk at dette er innledende resultater fra en ikke-klinisk studie, og flere andre midler som har virket bra mot virus direkte, har hatt liten eller ingen virkning når det gis som medikament.

Mer rundt dette her (mine uthevinger): https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/japans-kowa-says-ivermectin-effective-against-omicron-phase-iii-trial-2022-01-31/
QuoteJapanese trading and pharmaceuticals company Kowa Co Ltd on Monday said that anti-parasite drug ivermectin showed an "antiviral effect" against Omicron and other coronavirus variants in joint non-clinical research.
...
The use of ivermectin to treat COVID-19 is currently being investigated in a UK trial run by the University of Oxford. The researchers said on Monday that it was still under way and they did not want to comment further until they have results to report.
...
Many potential COVID-19 treatments that showed promise in test tubes, (...) failed to show benefit for COVID-19 patients once studied in clinical trials.
#47
Det er vel ikke noen overraskelse?

Det er jo snakk om antall her, ikke andel. Siden det er mange (2,8 millioner nå) som har 3 doser, og færre og færre som er uvaksinert (ca. 270 000 personer over 18, mitt anslag), er jo dette å forvente.

Lengre ned i artikkelen:
QuoteFor øyeblikket har bare i underkant av 7 prosent av alle over 18 år ennå ikke fått en vaksinedose. Likevel utgjør de altså en nesten like stor andel innlagte som de som er vaksinert med tre doser. Dette stemmer overens med tall fra store deler av pandemien.

Siden begynnelsen av coronavaksinasjonsprogrammet er det foreløpig rapporter om at 69 prosent av alle som har vært innlagt med covid-19 som hovedårsak, har vært uvaksinerte.

Dette viser ikke figuren
En studie ved FHI har vist at vaksinerte pasienter har kortere liggetid i sykehus og lavere risiko for innleggelse på intensivavdeling (min utheving) enn uvaksinerte pasienter. Dette ser man blant annet ved at 76 prosent av de covid-19-syke som har vært innlagt på intensiv siden starten av vaksinasjonsprogrammet, har vært uvaksinerte.
#48
Quote from: stjakobs on 28.01.2022, 12:45:43
Epoch Times har nå en artikkel om behandling av over 150 000 Covid-19-pasienter med 99,99 % overlevende.

Sitat:

Quote"We have a team of volunteer free doctors that donate their time to help treat these patients that come to us," Dr. Ben Marble, the founder of myfreedoctor.com, an online medical consultation service, said at a roundtable discussion hosted by Sen. Ron Johnson (R-Wis.) on Jan. 24.

He added, "We deliver the early treatment protocols to them as early as we can, and we have a 99.99 percent survival rate. So, I believe myfreedoctor.com, the free volunteered doctors have settled the science on this—early treatment works, period!"

QuoteMarble says that he and his small team of volunteer doctors prescribe Dr. Peter McCullough's treatment protocol, which consists of hydroxychloroquine, ivermectin, monoclonal antibodies, prednisone, and other low-cost generic drugs. They also prescribe vitamins D and C, and zinc.

Lenke til artikkelen: https://www.theepochtimes.com/doctors-organization-has-treated-over-150000-covid-19-patients-with-99-99-percent-survival_4236896.html

OK, aller først må jeg si at jeg applauderer alle forsøk på å finne gode behandlinger for Covid-19. Jeg er tilbøyelig mot å tro at Ivermectin funker, så sant noen greier å legge fram noe som ligner på bevis. Noe jeg ennå ikke har sett.

Når det gjelder det du kommer med her, kan vi jo først se på hva Wikipedia sier om The Epoch Times:
"The Epoch Times is a far-right international multi-language newspaper and media company affiliated with the Falun Gong new religious movement."
(Om det betyr noe.)

Uansett er det forskrekkelig mye å ta tak i i denne artikkelen, f.eks. at alle påstandene er sitater fra 1 person. Ingen tall, ingen publikasjoner, ingen rapporter. (Ja, det linkes til rapporter, men ikke som omhandler de som behandles av www.myfreedoctor.com)

Men hvem er det som er behandlet, det er vel vesentlig? Vi får ikke vite noe om alder eller demografi. Vi får heller ikke vite hvordan de fanger opp om noen av pasientene dør, ei heller om de får annen behandling i tillegg, og heller ikke om de har hatt sykehusopphold, det eneste vi får vite er at dette er snakk om folk som får tidlig behandling gjennom en webtjeneste, og dermed er kyndige nok til å utføre online helsetjenester.

Da utelukker vi umiddelbart de som er gamle, svake, ukyndige med teknologi og/eller allerede alvorlig syke. Og det er jo opplagt at de som er yngre er mer tilbøyelige til å bruke et slikt tilbud.

Dessverre er slike artikler og påstander fullstendig verdiløse uten (mye) mer kontekst. Det hjelper heller ikke at Dr. Pierre Kory er nevnt, han som regelrett jukset seg til et forskningsresultat, som kunne satt liv i fare (se tidligere i denne tråden).

Skal jeg si min ærlige mening, er vel det som bedrives her - massiv gratis reseptutskriving utenfor helseforsikringsordningene og anbefaling av spesifikke legemidler, kosttilskudd og apoteker - nøyaktig det samme som det Big Pharma beskyldes for av samme gjeng.

Ringer det ingen bjeller hos deg?
#49
Jeg gjorde et bredt søk etter norske nyheter om dette, og fant kun Nettavisens sak fra tirsdag. Det nærmeste treffet var om snøen i Athen i fjor (!):
https://www.nrk.no/innlandet/marit-skrugstad-fra-dovre-fekk-mykje-merksemd-for-skituren-pa-veg-til-jobben-sin-i-athen-1.15378480
#50
Hvis vi deler opp statistikken etter alder, ser vi at all overdødeligheten i 2021 skyldes dødsfall i aldersgrupper på 70 og høyere, se vedlegg.

Dette rimer bra med den offisielle teorien fra norske myndigheter, hentet fra Flere døde i 3. kvartal:
QuoteØkningen i dødsraten er liten og forventet etter en lengre periode med noe lavere dødelighet, spesielt i de eldre aldersgruppene.
...
– Mange av de eldre blant oss har antagelig levd litt lenger enn de ville gjort hvis det ikke hadde vært en pandemi. De har vært mindre utsatt for smitte, også av andre sykdommer enn korona. Det kan ha ført til en noe lavere dødelighet i en periode, sier Ane Tømmerås.

Etter en slik periode med lavere dødelighet kan vi forvente en påfølgende periode med noe høyere dødelighet, fordi det da er flere personer med høyere risiko for å dø i samfunnet.

– Vi tror dette kan være en forklaring på den lille økningen i dødeligheten vi ser nå. Uansett har endringene i dødeligheten under koronapandemien vært innenfor det normale, sier Ane Tømmerås.

Dessuten er det verdt å merke seg at gjenåpningen i Norge var i uke 38, og at det er først i uke 43 at overdødeligheten går markant høyere enn tidligere år.

Fra SSB, statistikk over antall døde per uke, fra https://www.ssb.no/befolkning/artikler-og-publikasjoner/her-finner-du-ukentlige-tall-pa-antall-dode:
#51
Quote from: Telehiv on 22.01.2022, 15:04:04
"Analysis By German Prof: "Thousands Of Hidden Deaths Daily" ...May Be Greatest Medical Debacle In Human History"

Her er en tilsynelatende urovekkende rapport om dødsfall relatert til vaksinering.
Oppfordrer alle til å lese med kritiske øyne, jeg anser meg ikke i stand til å vurdere gehalten i disse funnene:

https://notrickszone.com/2022/01/21/analysis-by-german-prof-thousands-of-hidden-deaths-daily-may-be-greatest-medical-debacle-in-human-history/
Det påstås at det i snitt (i en periode?) dør 700 personer daglig på grunn av vaksinering i Tyskland. Hvis vi overfører dette til Norge, vil det si at vi da burde hatt ca. 45 daglige vaksinedødsfall, noe vi ikke ser snurten av i noen statistikker her til lands.

Det kan også nevnes at denne professor Kuhbandner, som er en etablert kritiker av det meste av Corona-tiltak, ikke er med på studien, og studien er ennå ikke fagfellevurdert eller publisert enda.
#52
Quote from: stjakobs on 20.01.2022, 12:15:24
Sammensetningen av illustrasjonen fra Afrika har jeg ingen god forklaring på.

Når det gjelde Japan viser du til registrert smitte - ikke til antall covid-dødsfall.

Bildet fra Uttar Pradesh viser en viss økning av covid-døde. I perioden 22.12.2021 til 19.01.2022 er det registrert 75 covid-dødsfall der.

I Norge - fra 27.12.2021 til 18.01.2022 er det registrert 98 covid-dødsfall (+ eventuelle etteranmeldte).

Husk at folketallet i Uttar Pradesh er over 43 ganger større enn i Norge.

Grunnen til at Japan/Ivermectin-greia ble ei greie, var at det ble hausset opp at smitten avtok etter at Japan tok i bruk Ivermectin. Som gjengitt i ConTraris post fra 2. desember:
QuoteIvermectin was allowed as a treatment on August 13 and after 2 weeks the cases started to come down. In fact, they are now down 99 percent from the peak.

Jeg stilte spørsmål her i tråden hvorfor en behandling skulle påvirke smitte, men fikk ikke svar på det.

Så enten er dette spiker nummer 100 i Japan/Ivermectin-tullet, eller så er det slik at omikron er immun mot Ivermectin.

Oppsummert, hvis du ikke husker:

  • Ivermectin er ikke godkjent som behandling for Covid-19 i Japan. Det har jeg lagt fram bevis for
  • De fleste som skribler om dette på nettet henger seg opp i en video med en uttalelse fra en lege i "Tokyo Medical Association"
  • Denne videoen er ekte, og legen argumenterer for at Ivermectin skal tas i bruk i Japan
  • Men det er kun en anbefaling, og det har ikke blitt gjennomført
  • Denne videoen ble deretter guffet opp ved å påstå at Ivermectin ble innført som behandling 2 uker før den forrige smittetoppen i Japan i august, og ene og alene fjernet all smitte fra Japan
  • Intet av dette har jeg sett noe annet enn påstander rundt. Ikke et fnugg av bevis. Ikke en eneste link. Og jeg har søkt MYE!

Smitten i Uttar Pradesh er forresten også på veg bratt oppover.
#53
Ser ut som om Ivermectin har utspilt sin rolle i Japan.
#54
Aller først, kan du forklare hvorfor kartet henviser til en kilde fra 26. mars 2021, mens grafen går til september 2021? Er det noe jeg ikke ser?
#55
Reuters:
QuoteThere have been at least 10,172,000 reported infections and 231,000 reported deaths caused by the novel coronavirus in Africa so far.

Innbyggertallet i Afrika er rundt 1,3 milliarder. Antall døde er dermed rundt 0,18 promille. I Norge er tilsvarende tall 0,25 promille. Dette blir veldig omtrentlig, i og med at dødstallene er fra en 2-årsperiode og befolkningstallet er fra et bestemt punkt. Men ja, andelen rapporterte dødsfall er lavere i Afrika enn i Norge.

Naturlige årsaker til dette er selvfølgelig været (viruset er ikke like levedyktig i varmen), at folk er mer utendørs, og den nevnte underrapporteringen.

Ser vi mer spesifikt på Sør-Afrika som eksempel, som er av de mer moderne statene, så har de anslagsvis 60 millioner innbyggere, 27 % vaksinerte (2 eller flere doser), 3,53 millioner totalt antal tilfeller og 92 453 døde. "Dødspromillen" blir her 1,54, altså mer enn 6 ganger verre enn i Norge.
#56
Vaksinestatus for hele Afrika er ca. 10 %.
#57
Quote from: Telehiv on 10.01.2022, 09:26:58
Quote from: Administrator on 10.01.2022, 08:53:54
Quote from: stjakobs on 09.01.2022, 20:40:41
Jeg hadde en liten opptelling på grunnlag av offisielle tall. Pr. 7.januar ser sammenligningen mellom Uttar Pradesh og Norge slik ut.

En kort sammenfatning:

Uttar Pradesh - 240 millioner innbyggere - 2 coronadødsfall siden julaften - 35% fullvaksinerte


Norge - 5,49 millioner innbyggere - ca 70 coronarelaterte dødsfall siden juleaften - 75% fullvaksinerte

New Delhi Television meldte i går at smittetallene i Uttar Pradesh plystrer til himmels nå de siste dagene: 1,300% Jump In Daily Covid Cases

Så da er det nok mer interessant å se på dødstallene der om en måneds tid. Artikkelen melder også at 53 % av de voksne er fullvaksinerte, ikke 35 %.

EDIT: Uttar Pradesh har 12 Covid-dødsfall de siste 4 dagene.

Hvordan går det i Afrika?
Der var vel situasjonen at det er lav vaksinering men også lave dødstall?
Noen endring rundt det?

Jeg vet ikke hva som er rapportert tidligere, men vedlagt er siste statistikk fra Reuters for hele Afrika.

Så er det vel bred enighet om markant underrapportering av Covid-19 i Afrika generelt.

EDIT: Grafene viser tall per uke.
#58
Quote from: stjakobs on 10.01.2022, 13:12:25
53% har minst en dose vaksine, står det. Det er ikke det samme som fullvaksinert.

Da blander du avsnitt. Her er sitatet fra artikkelen:
Quote...only 53 per cent adults having received their second vaccine dose.
#59
Quote from: stjakobs on 09.01.2022, 20:40:41
Jeg hadde en liten opptelling på grunnlag av offisielle tall. Pr. 7.januar ser sammenligningen mellom Uttar Pradesh og Norge slik ut.

En kort sammenfatning:

Uttar Pradesh - 240 millioner innbyggere - 2 coronadødsfall siden julaften - 35% fullvaksinerte


Norge - 5,49 millioner innbyggere - ca 70 coronarelaterte dødsfall siden juleaften - 75% fullvaksinerte

New Delhi Television meldte i går at smittetallene i Uttar Pradesh plystrer til himmels nå de siste dagene: 1,300% Jump In Daily Covid Cases

Så da er det nok mer interessant å se på dødstallene der om en måneds tid. Artikkelen melder også at 53 % av de voksne er fullvaksinerte, ikke 35 %.

EDIT: Uttar Pradesh har 12 Covid-dødsfall de siste 4 dagene.
#60
Elektrifisering av sokkelen er en av de største skandalene i Norge i min levetid. En ekstrem kostnad for staten (utbyggingen), en ekstrem kostnad for alle innbyggere og bedrifter (i form av dyrere strøm, nettleie og annen beskatning), mindre mulighet for eksport av strøm, samt at hele greia samlet gir høyere CO2-utslipp totalt i verden.

Jeg tror nok at politikerne går stille i dørene for å slippe å gjøre andre inngripende tiltak som skal tilfredsstille EU-kravene, og at realitetene i denne suppa ikke vil bli oppgjort før flere tiår inn i framtida.