Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Ex-administrator

#331
Ny forskning / Regnefeil i AGW-teorien?
04.10.2016, 15:46:53
Ifølge artikkelen Dr. Robert D. Cess admits mathematical errors in the AGW theory of the IPCC er det grunnleggende feil i ligninger som er sentrale i IPCCs forståelse av CO2 sin rolle i klimaet.

Det rykker i foten av overskrifta, men jeg føler ikke den helt store overbevisningen, ei heller etter å ha lest WUWTs omtale av denne artikkelen.

Hvilken feil blir innrømt, og hvor? Hvor stor feil er det? Er ikke helt på høyde terminologisk.
#332
2 av innleggene flyttet til ny tråd: CO2 - en klimagass?
#333
SÃ¥nn, da har jeg flyttet disse to innleggene fra http://klimadebatt.com/forum/index.php?topic=616.0
#334
Bitches all around  8)
#335
Det må da gå an å si at du er lei av noen uten ordet bitch?
#336
Artig. Her har jeg satt tallene fra den øverste grafen i figur 6.3 inn i en graf som bruker uavkortet Y-akse.

#337
Når det gjelder måling av CO2, er det fortsatt slik at de offisielle tallene IPCC bruker utelukkende er Mauna Loa? Er det ingen andre målinger som blir tatt med i beregningen?
#338
Andre emner enn klima / Sv: Hemsedal-saken
07.08.2016, 15:29:47
Quote from: Bebben on 07.08.2016, 14:59:51
Tre voksne karer overtaler en tenåringsjente til å prøve festdop, men lurer i henne en kjempedose som er potensielt dødelig. Deretter bærer de henne mer eller mindre livløs inn og ut av en drosje til en campingvogn der seansen foregår. Disse karene er erfarne rusbrukere og vet hvordan dopet virker og også hva slags doser som skal til for hva. Men de kan altså ikke lastes for ikke å ha forstått at hun var i en tilstand der hun var ute av stand til å velge hva hun ville være med på eller ikke. Etterpå påsto de at sexen var på hennes initiativ og at hun "virket helt normal og de hadde normale samtaler".

Her er du inne på noe viktig. For selv om jeg er enig med deg (merk deg nøye at jeg er enig, for de neste ordene gjelder kun det juridiske), er vel dette juridisk sett tynt, i og med at det mangler bevis? Er det BEVIST at alt dopet kom fra dem? Er det BEVIST at de "lurte" det i henne"? At hun ikke kviknet til? Er det BEVIST at hun ikke tok noe initiativ? For nesten alle og enhver høres dette skrekkelig ut, men er det bevist "beyond a reasonable doubt"?

Jeg har altså en viss forståelse for respekten enkelte har for bevisbyrden som skal til for å dømme i en slik sak, men jeg, ut fra det jeg har lest om saken, hadde stemt for domfellelse.
#339
Andre emner enn klima / Sv: Hemsedal-saken
07.08.2016, 00:30:56
Jeg har lest meg gjennom hele, og har hatt stor interesse av denne saken. Jeg gikk gjennom flere faser. Først, basert på hvor ekstremt sinte enkelte ble på Facebook og i diverse, tenkte jeg at det sikkert ikke var så ille som de skulle ha det til.

Deretter leste jeg gjennom et par kommentarartikler, som fikk meg til å vingle voldsomt. Til slutt leste jeg gjennom hele saken, og jeg er vel 100 % enig med deg her. Det er langt utenfor min fatteevne at de ikke ble dømt, men det er også svakt, som f.eks. Elden skriver på Twitter, at såkalt "grov uaktsomhet" ikke ble drøftet.

I et tilsvar fra Statsadvokaten jeg hørte på radio, mente de at det var diskutert tilstrekkelig, men jeg er uenig.

3 skyldige har gått fri, det er jeg 97 % sikker på.
#340
LIKE. (Har prøvd å finne en "Like"-funksjon til forumet. Tips mottas.)

Akkurat dette med klimamøter er jo helt hårreisende. De burde arrangert verdens største videokonferanse. Det hadde gitt mening på utrolig mange måter.

#341
Dette er flyttet fra en annen tråd.

Fant ikke innvandringsdebatten ved søk, laget en ny tråd i stedet.
#342
Tenkte som Emeritus først, og som Ryddegutt etterpå. Man må langt unna Skandinavia for å finne like mange kompisansettelser (gjerne med påfølgende endringer av hierarkiet under) som AP har stått bak.

Men de burde gjort som den tidligere ordføreren i Kristiansund gjorde i sykehusstriden mellom dem og Molde: slettet SMS-er/e-poster og droppet backup.
#343
Quote from: Telehiv on 27.07.2016, 18:18:41
testing, testing:



Er det bare hos meg, eller havner bare deler av bildet på skjermen?
Ser at jeg kan delvis fikse dette ved å dra bildet sentrert med musen, men det skal vel ikke være sånn?

PÃ¥ hvilken enhet?

OK på PC, Mac og iPhone.
#344
Slik blir det seende ut når det er lagt inn korrekt:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AZXPiTEg6bE[/youtube]
#345
Jeg har nå lagt inn en utvidelse for å legge YouTube- og andre nettvideoer inn i selve innlegget.

F.eks. kan man bare legge inn en Youtube-link, merke den og klikke på YouTube-symbolet på verktøylinja.