Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Ex-administrator

#1
Da er forumet overført til ConTrari og Translator. Gratulerer!
#2
Fint hvis vi kan få fortgang i dette.
#3
OK, dere kan ta kontakt med meg via webmaster@klimadebatt.com.
#5
Det ser ut som det blir vanskelig å stenge deler av forumet, så det vil forbli åpent for diskusjon til 31. mai.

EDIT - Det fungerte visst likevel. Så da blir alle "boards" satt til read only på søndag.
#6
Forumet er nå oppgradert til siste versjon, så det ser litt annerledes ut.

De største forbedringene:
  • Mulighet for WYSIWYG teksteditor når man legger til innlegg. Pass på at ikonet med hvitt ark er umerket
  • Mye bedre visning på mobil
#7
Quote from: ConTrari1 on 19.04.2022, 10:46:56
Hør på parlamentsmedlemmet Malcolm Roberts i Queensland, det er sterke utsagn om vaksineskader og dødsfall som skjules av myndighetene.

https://steigan.no/2022/04/en-bombe-av-et-innlegg-om-vaksineskader-i-australsk-parlament/

Nok en person som henviser til de liksom-lekkede dataene fra Pfizer som om det var en realitet. Det kan ikke tas på alvor når forarbeidet er så slett.

Jeg får gjenta det nok en gang: Det var en liste over ALLE HELSEPROBLEMER som ALLE VAKSINERTE hadde fått i etterkant av vaksinen, uavhengig om det skyldtes vaksinen eller ikke.
#8
Quote from: translator on 19.04.2022, 00:12:02
Quote from: Administrator on 18.04.2022, 20:42:38
BEACHMILK melder at vaksinerte oversvømmer sykehusene.

Tar med en video som viser noe HELT annet.

Hvem er BEACHMILK, hva er kilden for påstanden om vaksinerte?

Hvordan VET du at den videoen viser noe "HELT annet"?

Det heter at ingen er så blind som den som ikke vil se. Er det du eller jeg?

Den viser i alle fall ikke noe om det som påstås.

PÅSTANDEN er at det florere med innlagte som har alvorlige bivirkninger av vaksinen.
VIDEOEN viser ambulanser i kø utenfor et sjukehus.
#9
BEACHMILK melder at vaksinerte oversvømmer sykehusene.

Tar med en video som viser noe HELT annet.

Hvem er BEACHMILK, hva er kilden for påstanden om vaksinerte?
#10
Server og domene leies av Domeneshop, så det er ikke behov for utstyr. Å ta over i seg selv krever heller ikke teknisk innsikt, men innimellom bør man oppgradere forumsoftware (Domeneshop tillater ikke for gammel software å kjøre), og da kreves det en del innsikt.

I tillegg er det noen andre oppgaver som brukeradministrering, feilretting, backup osv. som bør gjøres innimellom.

Alle prosedyrer kan finnes via Google og hjelpesidene til Domeneshop, men det skal ikke legges skjul på at det er vanskelig. Det er en fordel om man har erfaring med FTP og domeneadministrasjon.
#11
Forumet er nå i privat modus, kun medlemmer kan lese innholdet.
#12
Quote from: translator on 29.03.2022, 18:41:08
Quote from: Administrator on 29.03.2022, 11:11:41
Hvor er alle likene hen?

Hvor er statistikken som viser at vaksinerte har dødd i stort monn? Hvor er tallene?

som man roper i skogen, får man svar
(uttrykket viser til at et ekko svarer med ens egne ord)
ORDTAK  man får svar som passer til ens eget spørsmål eller reaksjon som svarer til ens egen oppførsel ; man får svar på tiltale
https://naob.no/ordbok/rope
Problemet ditt er at du forfekter en hypotese om at vaksinene har forsårsaket død og sykdom i stort monn, men samtidig kan du ikke vise til noen tall, statistikker eller bevis for at dette har skjedd. Innringere til svensk web-TV betyr dessverre ingenting i denne sammenhengen, det tror jeg du vet godt. Hvis slike anekdotiske bevis betyr noe, kan jeg like godt si følgende: Ingen jeg kjenner har dødd eller fått alvorlig sykdom av vaksinen. Ingen jeg kjenner har nevnt at noen de kjenner har dødd eller fått alvorlig sykdom av vaksinen. I hele byen der jeg bor (25 000 innbyggere) har jeg ikke hørt om ett eneste tilfelle av vaksinebivirkninger ut over at enkelte har følt seg dårlige i 1-2 dager. Ergo er vaksinen trygg. Du må jo være enig hvis du tror på slike bevis?

Hvis det er så ille som du sier, hadde vi sett flere dødsannonser, merkbart frafall i alle samfunnslag, ekstreme belegg i helsevesenet, hysterisk oppgang i medisinbruk og en stor impact på det aller meste. På verdensbasis.

I stedet ruller det meste videre. Har du noen tall på det motsatte? Noe som helst?
#13
Hvor er alle likene hen?

Hvor er statistikken som viser at vaksinerte har dødd i stort monn? Hvor er tallene?
#14
Sånn sett bort fra at et stort antall av disse studiene sannsynligvis ser på nøyaktig de samme tilfellene (av de første 55 er det 77 ord som begynner på "trombo-"), at antall tilfeller på ingen måte kan utledes fra titlene alene, og at jeg selvfølgelig ikke har tid til å lese gjennom konklusjonene i hver enkelt studie:

Hvor er alle likene?

Hvis det er så ille som du/Document prøver å framstille det, skulle det gjort et solid innhogg i befolkningen. Hvor finner vi alle disse?

I artikkelen henvises det også til en tweet som nevner alle bivirkninger som Pfizer har listet opp. Så må jeg selvfølgelig gjenta at dette er ALLE symptomer registrert hos ALLE som har tatt vaksinen. Det er ikke en liste over bivirkninger som SKYLDES vaksinen. Det er rett og slett en komplett liste over alle helseproblemer folk har hatt, uavhengig om vaksinen er skyld i det eller ikke. Når det fremstilles så latterlig ut av kontekst og man tror på det, skjønner jeg jo at folk er skeptiske.


PS: Document kan heller ikke ha hatt tid til å lese gjennom studiene. Hvis de hadde det, hadde de sikkert hatt tid til å bruke noe annet enn Google Translate til å oversette listen over studier også.
#15
Quote from: ConTrari1 on 25.03.2022, 09:11:00
Quote from: Administrator on 24.03.2022, 08:33:05
Quote from: ConTrari1 on 23.03.2022, 14:47:43
Quote from: Administrator on 23.03.2022, 14:00:41
Som nevnt før: Det kan godt hende Ivermectin har en effekt, men den Japan-historia er bare bogus. Det har jeg ettertrykkelig dokumentert her i denne tråden.

Når man ikke kan gå tilbake på noe slikt, selv om man får opplysninger på det (Nova har fått tydelig beskjed i kommentarfeltet), tyder det på at det ligger noe helt annet bak enn et ønske om at sannheten skal fram.

Jeg må nesten spørre deg: Mener du det er ok å benytte Ivermectin som profylaktisk og tidlig-behandlende legemiddel? Jeg forstår ikke denne motstanden mot et legemiddel som er benyttet i flere tiår og som ikke har dokumenterte skadevirkninger. I en krisesituasjon -og vi er fortsatt i følge myndighetene inne i en pandemi- er det  helt vanlig å prøve ut alle trygge mulige løsninger og tiltak. Men når det gjelder Covid-19 er "tiltakene" ofte begrenset til "gå hjem og ta det med ro og hvis du blir  veldig dårlig kan du komme til sykehuset". I lys av den usaklige og mest sannsynlig  helseskadelige skremselspropagandaen som dette og andre legemidler er blitt utsatt for, skal man ikke se bort fra de ansvarlige personene i helsevesenet vil bli gjort ansvarlig for mange tragiske skjebner.

Jeg er fortsatt åpen for at det kan fungere, men jeg har ennå ikke sett bevis som virker overbevisende i større eller mindre grad. Og når jeg ser alle som fortsatt klamrer seg til den Japan-historia, blir jeg mer og mer i tvil om det i det hele tatt kan fungere.

Det er i sannhet en underlig holdning. Litt som å si at man tror man "kan" bli "litt gravid." Men spørsmålet er ikke besvart: Mener du det er ok å benytte Ivermectin som profylaktisk og tidlig-behandlende legemiddel?

Det er ikke i sannhet en underlig holdning å la være å ta medisin som kanskje virker. Jeg har kun sett anekdotiske bevis på Ivermectin, blandet med et vell av usannheter (som jeg har dokumentert gang på gang). Da er det tryggest å holde seg langt unna. Men kommer det en studie som viser at det funker, kjør på.