Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - stjakobs

#1
Paul Noel skriver mye på Quora, både om klima og andre ting. I april i år hadde han imidlertid en kraftig oppfølger om coronatiltakene og vaksineringen. Jeg har problemer med å linke direkte til artikkelen i Quora, men jeg har prøvd  meg på en oversettelse:

La meg si for ordens skyld at COVID-varianter ikke var forårsaket av uvaksinerte mennesker. De var forårsaket av vaksinen. Det har vært kjent siden 1880-tallet at man ikke vaksinerer seg mot en epidemi. Grunnen til at du forårsaker varianter er at du introduserer et reproduksjonsskadelig stress på den virale reproduksjonen. Denne velger til fordel for varianter som kan unndra seg det naturlige immunitets-forsvaret.

I dette tilfellet står du overfor en seleksjonsstrategi kalt Muller's Ratchet hvis du utelater vaksinasjon. Muller's Ratchet er der fordi dødelige varianter dreper vertene sine. De dør ut og dette selekterer et virus som gir en ikke-dødelig sykdoms-fremkallende form. Dette fører til at alle større sykdomutbrudd i hovedsak blir mindre farlige etter hvert. Hvis du introduserer en vaksinasjon mot en virusstamme, reverserer du utvalget av Mullers Ratchet og dette valget prioriterer derfor farligere varianter.

Den nøyaktige løsningen som ble brukt av Sverige resulterte i at de hadde omtrent 25 % av dødsfallene til andre nasjoner som følge av COVID i løpet av epidemiens varighet. Den resulterende situasjonen var fordi Sverige nesten ikke gjorde noe for å stoppe COVID. Deres hovedepidemiolog talte mot de skravlende løgnerne i vår moderne verden og reddet en million liv.

Australia, noen Stillehavsøyenasjoner og Kina forsøkte å stoppe epidemien med ekstreme tiltak. I løpet av epidemiens levetid har man sett at de har nesten tre ganger så mange dødsfall og sykdomsutbrudd, og de lider fortsatt sterkt av ettervirkningene av vaksinasjonene. Denne påstanden om at de "uvaksinerte" er en trussel, de er faktisk samfunnets virkelige frelser i en epidemi fordi de åpenbart er immune, ellers ville de ha lidd av epidemien. Ved å være immune stopper de sykdomsspredningen ved å bokstavelig talt være i veien.

Så konseptet bak "Lockdown" og "sosial distansering" og "maskering" og "vaksinering" var nettopp feil strategi å bruke på COVID. Vi ser dette hvert år med de kolossalt dyre og totalt mislykkede influensavaksineprogrammene.

Uvitenheten om epidemiologi og virologi i vår moderne verden var så ille at den tillot en gjeng selvbestaltede myndigheter og vaksineprodusenter å forårsake det største menneskerettighetsbruddet og uvitenskapelige katastrofen i menneskets historie. Dette gjorde de, fortalte de, for å  begrense et sykdomsutbrudd som var relativt sett lite, og faktisk ville vært bedre håndtert ved å gjøre nøyaktig ingenting!

La oss ta dette fra toppen! Jeg er personen som skrev dokumentet som tegnet en blåkopi av ødeleggelsen av SARS-CoV1. Det jeg skrev var i grunnen bare standard sykepleierpraksis. Det eneste unike jeg skrev var at jeg hadde identifisert smittemetodikken til SARS-viruset. Dette var ganske enkelt ved å kartlegge lokalitetene og spredingspopulasjoner og identifisere de vanlige atferdsmønstrene. I vår verden i dag anses det å identifisere slike ting som RASISME. Alt jeg gjorde var å prøve å redde de syke. Midlene og modaliteten for SARS-virusoverføring er fekal.

I dag utføres moderne sporing av SARS-CoV2-varianter ved prøvetaking av kloakkrenseanlegg. Slik vet de hvilke varianter som sprer seg og hvor. Ikke fortell meg at jeg ikke fikk helt rett om dette! Det gjorde jeg!

SARS-CoV2 er ikke luftbåren. Det er en av hovedårsakene til at COVID spredte seg så raskt etter George Floyd-arrangementene, da vi plutselig sluttet å gjøre ting som å ta sanitære hensyn og tok på masker. Masker fungerte ikke i det hele tatt. Årsaken til at maskene sviktet er forbløffende enkel å illustrere. Hvis du forstørrer hullene i en N-95 maske til størrelsen på en standard dobbel dør for butikkinngang, vil samme forstørrelse vise viruset på størrelse med en maur! Slike dører kan du låse, men ikke stoppe maur. HINT! Du ble løyet til av denne fyren.I 1985 publiserte denne fyren, Dr Fauci, vitenskapelige artikler som viste at masker ikke engang var av noen verdi under kirurgiske forhold! Han argumenterte for fjerning av disse fra medisinen av denne grunn. Det visste du ikke! Presentasjonen av masker er et gedigent feilgrep.

Lockdowns var en lignende katastrofe. I NYC i 2020 innen mai 2020 visste NYCs helsemyndigheter at 85 % av tilfellene deres av COVID faktisk var et resultat av «Lockdown». Ingenting i menneskehetens historie var mer feilstyrt og underlagt flere løgner enn COVID, og de som fortsatt tror på løgnene om at vitenskapen bekjempet viruset, er fortsatt feilinformert.


Men det blir langt verre. Frem til nå har problemene vært kolossal vanstyre, gjetting  og rett og slett uvitenhet om grunnleggende sykdomsbegrensningsspørsmål, men det gikk inn i kriminelt vanstyre etter at vaksinen ble satt inn som en del av blandingen. På dette tidspunktet må du se en video.


Dr. Scott Atlas var involvert, og han beskriver den kriminelle feil-forvaltningen til Dr. Fauci og Dr. Birx og andre. Du må se det.

Når vaksinen ble skjøvet fram så iherdig, hørte du mange påstander som "Trygt og effektivt". Men det var verken trygt eller effektivt. Men for å forklare hva som virkelig skjedde, må du forstå at "vaksinen" var "Death By Design"! Bokstavelig talt kunne man ikke ha generert en mer djevelsk dødsmotor.


La oss ta et skritt tilbake og beskrive hvorfor en sykdom sprer seg. Det er en ting som kalles infeksjonskjeden.For å stoppe en infeksjonssykdom må du bryte denne kjeden. Dette var i utgangspunktet mitt skriv som beskrevet i tidsrammen 2002–2003 for å beseire SARS-CoV1. La meg være tydelig på at jeg måtte forenkle språket til veldig grunnleggende ting for å få poenget frem til lederen av CIA. Disse menneskene du tror er så smarte, er HJERNEDØDT DUMME!


Nå er spørsmålet det dreier seg om her "mottagelig vert". Det ble fremstilt for deg at dette COVID-19 var et nytt virus, noe som betyr at det var helt nytt og ingen var i stand til å motstå sykdommen. I virkeligheten var ikke COVID ny. Selv med den bevisste genteknologien det hadde gjennomgått, var det et veldig gammelt virus. Det var så gammelt og så utbredt at hvert eneste menneske på jorden ble født immun mot det! Det er derfor det ikke angrep babyene. Kurven du så på dødsfall og slikt var en kurve for immunsystemsvikt.Dette er grunnen til at de gamle døde og barna ikke! Når man står overfor en dødsrate som er bestemt av immunsystemets svikt, er den eneste rasjonelle handlingen å se på hvordan reparere immunsystemets sviktfrekvens. Det viser seg at det først og fremst er en mangel på vitamin D-3. Våre massivt effektive kampanjer for å holde folk innendørs og vekke av solen, DREPER! Ja, de fortalte deg ikke det i skolehuset ditt. De prøvde å skremme deg med hudkreft.

Hudkreft er en HPV-virusinfeksjon, og det får du forbanna meg ikke fra solen!


Vi kunne ha flatet ut denne kurven du ser ovenfor ved å kjøre på med D-3-vitamintilskudd og å sole oss! Men det ville ha gått imot "Hudkreft"-mantraet som er en FORBANNET LØGN! Ja til og med bestemor og bestefar kunne vært reddet ved å få de litt ut i solen. Det er for jævla billig for "Big Pharma". Du kan ikke kreve et stort gebyr på sollys!

Så introduseres vaksinen, og når du ser designet av denne prosessen, vil du se at det var nøyaktig det motsatte av det vi burde ha gjort.

Det første du må forstå, og dette er det som slengte Kina og Australia i veggen når de ga opp sine drakoniske metoder, er at det er en mengde virus som løper rundt som normalt infiserer omtrent alle og ikke forårsaker noen skade. . Replikeringsmaskineriet kapret av virus i cellene dine er ikke 100 % effektivt. Det er bare omtrentlig. Det er rotete. Hvis et patogent virus er der inne og replikerer og en av disse uskyldige svært smittsomme, men ikke skadelige "gutta" driver replikeringsvirksomheten sin der inne, er han utsatt for å plukke opp biter og deler av patogenet.


Dette betyr at det uskyldige viruset forlater og sprer seg rundt med det som best kan beskrives som den perfekte vaksinasjonen mot patogenet. Disse uskyldige virusene er din primære immunsystembeskyttelse, de fungerer bokstavelig talt som militære etterretningsteam for å gjøre deg klar for et angrep. De er dine spioner som forteller deg gjør deg klar når du kommer! De forsvarer deg. Dette er grunnen til at alle tiltakene for å stoppe spredningen som varte, var en kolossal fiasko. De stengte ned denne forsvars-mekanismen!

I utformingen av en vaksine hadde folket et nytt genteknologisk verktøy! Det involverte mRNA. Følg prosessen nøye her! For å vaksinere deg (gammel stil) tok vi et virus, dyrket det i et laboratorium og enten ved en liten dose eller ved å denaturere på en eller annen måte utsatte kroppen din for en liten mengde av materialet fra det viruset, og trente kroppen din til å oppdage det og produsere beskyttelse. Dette er ikke forskjellig fra det jeg nettopp fortalte deg om bruken av disse uskyldige virusene for å beskytte deg. Du vil fange de "gutta"!

Men teorien var å bruke mRNA i en liten dose. Dermed skulle vi midlertidig forårsake produksjon av COVID-piggproteiner i kroppen din i begrensede mengder og dermed forårsake en kortvarig eksponering og trene immunsystemet ditt til  forsvar.

Problemet var da mRNA ble injisert i mennesker, tok deres ikke-cellulære ikke-spesifikke immunitetssystem det ut og fjernet det på omtrent 10 minutter. Det virket ikke. Siden forskerne var strålende, tok forskerne et mindre DNA-virus og redigerte det for å bære inn dette mRNA. Alt vel og bra da de regnet med at kroppen bare vil bli midlertidig infisert av DNA-viruset og du får vaksineeffekten din i løpet av kort tid. Dette gjorde også at man unngikk mange tekniske forsinkelser i levering av en vaksine.

Så redigerte de, og de dyttet viruset inn i testpersonene sine, og de ikke-cellulære ikke-spesifikke immunitetsfaktorene slo ut DNA-viruset på 15 minutter. Det ville ikke virke. Det som skjedde deretter er et vanlig problem for soldater kalt "Target Fixation". Dette hvor du i kamp mister hele totaloverblikket av syne og blir fiksert på en liten ting og ikke tar vare på hele situasjonen.

I slaget ved Midway i andre verdenskrig ble den japanske jagerflybeskyttelsen mot angrep fiksert på å skyte ned torpedobombeflyene til amerikanerne. De konsentrerte seg på å ødelegge enkle mål, og plutselig var det ikke Combat Air Patrol over deres marinefartøy, og akkurat i det øyeblikket ankom amerikanerne og ødela de 4 marinefartøyene deres. Målfiksering er farlig.


Vaksineprodusentene hadde et verktøy de konsentrerte seg om for å frakte inn det effektive mRNA. Den trengte bare å være immun mot personens ikke-cellulære ikke-spesifikke immunitet. Så de ordnet det problemet. På dette tidspunktet hadde de nå et DNA-virus som immunsystemet ditt ikke kunne se. Den gode nyheten var at viruset de hadde valgt var nesten umulig å overføre til andre mennesker. Jeg vil dekke dette punktet mer detaljert snart.

Det burde ha vært solgt inn som en "Turd in a Punchbowl" (lort i en punshbolle) i et bryllup om dette skulle bli kalt hva det virkelig var. Å infisere deg med et DNA-virus høres (med rette) ut som medisinsk feilbehandling! Så de omdøpte det til et liposom. Det var din covid-vaksine. Hvis du ikke er syk ennå, blir det mye verre.

Nettoeffekten er at vi nå injiserte folk med et udødelig virus som fortsatte å replikere seg i dem. Dette førte til at stadig økende doser av piggprotein fylte blodstrømmen til mennesker, og det var i stand til å bokstavelig talt stenge ned hovedmidlene for immuniteten din, bokstavelig talt din Ikke-cellulære Ikke-spesifikke immunitet.


På dette tidspunktet må jeg gi deg noen dumme tegneserieillustrasjoner for å forklare dette. Se videoene her, de er morsomme. Men de har et forskjellig alvorlig poeng her. Vaksinefolket spilte rollen som Mikke Mus. I motsetning til Mikke Mus, fraktet de ikke vann. De fraktet med seg det DNA-viruset de merket som et liposom.
Situasjonen der du ser at Mikke får flere og flere koster som frakter vann, er når de gjorde utvalgte DNA-virus immunt mot det menneskelige immunsystemet.

Jeg mener dette veldig alvorlig, vi hadde velmenende forskere som løste sine umiddelbare problem, men betraktet ikke hele situasjonen. De som er kjent med mitt forfatterskap om miljøspørsmål, vil se den samme målfikseringen av miljøvernerne. Målfiksering er en lekse som på en enkel måte avslører hva som skal til for å bli drept. Hvis du spør om hvordan vitenskapen har bekjempet covid, viser det at du har målfiksering. Du ser ikke utenfor deg selv og ut i virkeligheten for å se hele situasjonen.

Nå satte dette i gang flere ting med vaksinen deres. Husk at de beskyttet innsatsen sin med en "livvakt av løgner", hvorav én danner grunnlaget for spørsmålet om vitenskapen. Virkeligheten forsvant helt.

Det som nå skjer teknisk om du er infisert med dette liposomet (DNA-viruset), er at viruset setter opp replikering inne i kroppen. Det stopper ikke, på samme vis som Mikke Mus sine koster. Det bare vokser og vokser. Det slår også av den ikke-cellulære ikke-spesifikke immuniteten. Dette betyr at du nå har en situasjon der ditt eget immunsystem utmatter seg mot piggproteinene ved å drepe cellene som lager piggproteinene. Samtidig er ditt primære forsvar mot kreft og de fleste andre sykdommer GÅTT UT TIL LUNSJ PERMANENT!

Nettoresultatet av vaksinen mot COVID var en økning i dødsfall fra kreft og fra mange andre smittsomme sykdommer som i land med høye vaksinasjonsrater fortsetter å ha "Excess Deaths" (overdødelighet). I England på dette tidspunktet er "Excess Deaths" på 60 000 i måneden! Dette er over store deler av den moderne verden. Denne vaksinen var massemord!

I tillegg er det å putte det inn i barn noe som aldri var berettiget. Det er å drepe barn og spre sykdommer som RSV!

Vennligst hør på meg om dette! Dette er enda verre enn alt så langt. På dette tidspunktet er det ingen sirkulerende stamme av COVID som tilsvarer vaksinen. Det er medisinsk feilbehandling å gi denne vaksinen til pasienter. Det er kriminelt!

Mange av tingene du ble fortalt, for eksempel at barn spredte sykdommen, var direkte løgn. Lærere på skolen var ikke i fare. De som kontinuerlig var i kontakt med barn, utsatte dem for den hemmelige inokuleringen av det ikke-patogene viruset, og de er i hovedsak immune mot COVID og dødelighets- og sykelighetstabeller viser dette. Lærere som tok "fjernlæring"-klassene døde som fluer sprayet med insektsmiddel.

Hver eneste ting du har hørt om COVID var en LØGN! Det var svindel å dytte på folk en farlig vaksine. Det ville heller aldri vært godkjent hvis det fantes medisiner som stoppet COVID, og det var det. Det er derfor du så "Krig mot HCQ" og "Krig mot Ivermectin" og slikt. De måtte ødelegge de effektive medisinene for å selge kvakksalverens snakeoil.

Faktum er at vi nå har et batteri på over 60 medisiner som fungerer veldig bra mot COVID. Det interessante er at en er en veldig enkel gass. Det er nitrogenoksid (NO) Dosen ble bestemt i januar 2020 til å være ca 2,5 deler per million i luft! Det virker ved å ødelegge piggproteinet. Da jeg lærte dette, lette jeg, fordi jeg kan farmakologi, og jeg fant umiddelbart 3 andre medisiner som gjør det samme. Dette er, og jeg vet at du kommer til å knekke av latter (Viagra, Cialis og Levitra). De virker ved å frigjøre NO i blodstrømmen din. Disse fungerer på så lite som 36 timer! Fullstendig utslettelse av COVID.

La oss nå gå tilbake til den stakkars personen som produserer piggprotein på grunn av vaksinasjon. Piggproteinene hemmer funksjonen til de røde blodlegemenes (RBC) adsorpsjon av oksygen. Dette senker oksygenkonsentrasjonen i blodet (den primære patogene prosessen med COVID). Reduserte oksygennivåer i blodet forårsaker, når sirkulasjonen er dårlig, frigjøring av fibrin og fibrinogen fra blodplate-blodcellene og forårsaker dannelse av fibrinpropper. Dette var "Ground Glass Infiltrates" på røntgen av COVID-pasienter. Det var også på grunn av disse små "diffuse intravaskulære koagulasjonene" (DIC) som forårsaket Multi Organ Disfunction Syndrome (MODS). Dette er det som drepte folk med COVID. Det lurte oss også fordi det tettet lungene og fikk folk til å prøve å hoste det ut, noe som ga en illusjon om at COVID var en luftveissykdom og luftbåren spredning. Det var ikke.

Men når vi vaksinerer folk, forårsaker vi denne tilstanden over lang tid hos pasienten. Resultatet er så djevelsk at vi ikke kan vise deg på YouTube. De forbød det. Her er det.

https://rumble.com/v21zezm-the-died-suddenly-documentary.html

De fleste som kommer med spørsmål om COVID-bekjempelse forventer kanskje ikke et så solid og direkte svar som dette. Du får ikke en propagandakampanje fra meg. Jeg har forklart deg trinn for trinn hva som har skjedd. Jeg har gitt deg videoene for å vise deg hva som skjedde.

Men det er MYE MER.

I 2005 i det vestlige Kina var det 6 Guano-gruvearbeidere som ble syke plutselig og døde. Guano er flaggermus-bæsj! De drev det ut som gjødsel for bønder.

Wuhan Institute of Virology sendte tidlig i 2005 under direkte ledelse av den Wuhan-baserte virologen Shi Zhengli, "The Bat Lady", et team på 8 personer for å samle prøver i hulen og finne patogenet. Eco-Health (Chapel Hill, NC) entreprenør for US NIAID direkte under Dr Fauci betalte for innsatsen. Bokstavelig talt var dette den amerikanske regjeringens innsats. De gikk ut og vi har fått frigitt e-poster (ved Freedom of Information Act) fra Dr Fauci, da han ledet prøveinnsamlingen og advarte folket om ikke å bli smittet av det som var i hulen. De ble alle smittet. Husk at de tuller rundt i bæsj! De ble alle syke, men kom seg. Så begynte en intensiv innsats på Gain of Function Research av teamet under finansiering fra US-NIAID og regissert av Dr Fauci.

I september 2005 publiserte People's Revolutionary Army of China en ny militærdoktrine hvor de ville bruke dette spesifikke viruset til å gjøre verden syk og for å oppfylle målene til det kinesiske kommunistpartiet ved å bruke kontrollert tilgang til medisiner kun for de som samarbeidet. Dette er ALLE OFFENTLIGE OPPLYSNINGER! Så begynte en felles innsats for å bringe alle prøvene av dette nye genmanipulerte patogenet under kontroll av CCP via spionasje. Alt betalt av den amerikanske regjeringen under Dr. Faucis ledelse.

Men vi har senere etter utgivelsen av informasjon fra kongressens undersøkelser funnet ut at dette faktisk var et nett av amerikanske myndigheter, EU, engelske, australske og andre nasjonalstaters innsats for å finansiere byggingen og distribusjonen av SARS-CoV2. Jeg er strever virkelig med å fortelle deg dette med tilstrekkelig seriøsitet. De amerikanske organisasjonene var så forskjellige som USDA, US-AID, US-CDC, US-NIH, US Dept. of State. US Army, US Navy, USAF, DARPA og mer.

Alt jeg kan fortelle deg er at dette problemet stikker veldig veldig dypt. Da dette eksemplet på problemer ble sluppet ut i offentligheten, var det 8 slike laboratorier som Wuhan på jorden. I dag er det over 20.000. Du må stille deg selv dette spørsmålet: "Hvilken sjanse har menneskeheten til å overleve i møte med denne virkeligheten?" Vi er i ferd med å se en ubegrenset biologisk krigføring mot menneskeheten. Alt dette er rettferdiggjort av uvitenhet om virkeligheten slik folk flest ser det. Alt dette rettferdiggjøres med påstander om å "redde menneskeheten" ved å gjøre våre kvinner sterile og prøve å presse den galskapen du kan ved å dumpe giftige hormoner inn i menn og kvinner for å endre deres seksuelle presentasjon mens de steriliserer dem og kutter opp kroppene deres med vrangforestillinger om kjønns-endringer. Alt rettferdiggjort med løgnen om at menneskeheten "overbefolkes" mens den menneskelige befolkningen faktisk synker raskt.

Kan du ikke se den virkelige fienden her? Disse menneskene som driver denne agendaen er de ultimate rasistene. De hater menneskeheten. Det eneste resultatet du kan forvente av disse menneskene er utryddelse av menneskeheten og din bortgang. De vet alt jeg har fortalt deg. Grunnen til at jeg vet er at jeg har lest rapportene deres! Du har bare lest propagandaen og løgnene deres!
#2
9. mai 2020 skrev jeg et innlegg til Resett som ble refusert grunnet noe i retning av for tynn dokumentasjon.
Dette var det jeg skrev:

Noen tanker om biologisk krigføring og COVID-19


The National Microbiology Lab in Winnipeg is one of only a handful in North America capable of handling dangerous pathogens such as Ebola. (Trevor Brine/CBC)

Det verserer mange historier i media og på nettet om folk som prøver å sko seg på corona-krisen. I samband med dette verserer det også en mengde konspirasjons-teorier på nettet. Både myndigheter og noen "seriøse" media prøver til dels å legge mange av disse historiene døde. Bakgrunnen er at man ikke ønsker å skape unødig uro blant folk.

En av disse historiene, som i utgangspunktet er ganske uklar og virker svært usannsynlig, blir imidlertid merkeligere og merkeligere jo mer man graver. Det dreier seg om hvordan viruset dukket opp i Wuhan.

Utgangspunktet finner man faktisk i 2002/2003 ved utbruddet av SARS. Dette initierte et samarbeid mellom USA og Canada der man gjorde en betydelig innsats for å studere virus fra utbruddet. USAs CDC- og NIH-folk gjennomgikk denne forskningen som ble drevet av Dr. Fauci (Trumps nåværende mikrobiologiske hovedrådgiver), og de konkluderte med at det ganske enkelt var for lite verdifullt og for farlig til å fortsette forskningen.  Programmets finansiering ble stoppet omkring 2013–2014.
Dr. Fauci var imidlertid ikke fornøyd med at forskningen ble stoppet, så han arrangerte fortsatt finansiering av canadisk og kinesisk arbeid. Dette for å omgå USAs reglverk. Arbeidet med dette fortsatte med betydelig transport av prøver frem og tilbake fra Canada, Kina og USA frem til 2019. Tallrike forsendelser ble stoppet i 2018 og senere av "US Customs and Border Patrol".

Etter hvert som tiden gikk ble dette prosjektet underlagt kontroll av det kinesiske kommunistpartiet. Dette ble innlemmet i de kinesiske, militære planene omkring 2015 mens det fortsatt ble finansiert av US CDC under dr. Fauchi.


Canadisk kringkasting (CBC)  kom i 2019 med dette oppslaget:


Dr. Xiangguo Qiu accepting a Governor General's Innovation Award at Rideau Hall in 2018. She, her husband, Keding Cheng, and an unknown number of her students from China were removed from Canada's only level-4 lab on July 5 amidst an RCMP investigation into what's being described as a possible 'policy breach.' (CBC)

Dette gjaldt i alt 5 kinesere som hadde tatt med seg 18 ampuller med biologiske prøver til Wuhan. Her var også SARS-CoV2 med i en av ampullene.

Nesten umiddelbart etter returen til Wuhan startet virusutbruddet der. Det er mest sannsynlig at dette var et rent uhell og ikke en planlagt start på biologisk krigføring. Men uhell eller ikke, resultatet ble til forveksling lik et militært angrep med biologiske våpen. Vi vet at Kina lenge prøvde å dysse ned hendelsen. De involverte ble pålagt munnkurv med trussel om strenge straffer.

Man kan undres over dr. Fauchis rolle i dette dramaet. Som medskyldig i virusutbruddet opptrer han også som topp-rådgiver for regjeringen "White House Coronavirus Task Force". Her virker det som han forsøker å forhindre bruken av velprøvde medisiner  (eksempelvis chloroquine og hydroxychloroquine/Plaquenil) mot virus. Her kan det bemerkes at disse medisinene ikke er underlagt patentbeskyttelse, følgelig er de ganske rimelige.

Media burde gå dr. Fauchi etter i sømmene for å finne hvilke bindinger han har til de firmaene som skal utvikle nye, patentbeskyttede og kostbare medisiner mot COVID-19.

----------------------------------------------------

Noe av stoffet var også hentet fra utdrag skrevet av Paul Noel (på Quora), research scientist 6 level2 ved University of Alabama, Huntsville

Hvem er så denne Paul Noel?

I disse dager fant jeg en artikkel på Alabama Gazette fra 1. november 2020, der journalisten John Martin faktisk skrev følgende (oversatt):

Quote...Men se, her i Alabama, i Huntsville, har vi en pensjonert sykepleier med en ekte løsning som virkelig fungerer. Men dessverre er det veldig få som ser ut til å ta hensyn. Han heter PAUL NOEL. Fra mine observasjoner av de sprø "løsningene" staten og lokale myndigheter har laget, tror jeg ikke at én person av hundre engang har hørt om ham.Paul var en registrert sykepleier fra slutten av 1900-tallet til 2009, da han ble en 6 nivå 2 forsker ved University of Alabama i Huntsville (UAH). Han ble pensjonist i 2014. I 2003 skrev han en rapport for CIA om SARS (SARS-CoV1) som ble fulgt og raskt utslettet viruset. Paul sier at hvis folk vil lytte til hans nåværende forslag og følge dem, vil vår COVID-19, som er veldig lik, også forsvinne.

 

Paul sier at våre nåværende testprosedyrer er helt ubrukelige: «Det første du må forstå er at vi IKKE HAR EN COVID-19-TEST. Vi har en koronavirustest. Den finner et hvilket som helst koronavirus. De fleste er ikke seriøse i det hele tatt... Den neste virkeligheten er at testen vi bruker mest, RT-PCR, bokstavelig talt kan oppdage enkeltvirusfragmenter. Dette gir mange falske positiver.».....

Der er mye mer - i hovedsak hudfletter han corona-tiltakene.

Lenke til originalartikkelen --> https://www.alabamagazette.com/story/2020/11/01/opinion/paul-noelcoronavirus-savior/2021.html#3
Investorflukt.JPG

Investorer flykter nå fra grønne investeringsfond på grunn av bekymringer om sektorens evne til å vokse, samt den mulige returen til tidligere president Donald Trump til Det hvite hus, rapporterte Reuters onsdag, med henvisning til analyse utført av et firma kalt LSEG Lipper.

Fond som investerer spesifikt i grønne energiselskaper og produkter rundt om i verden, solgte seg ut av disse for totalt 4,8 milliarder dollar (52 milliarder NOK) i løpet av første kvartal 2024, det største beløpet i et enkelt kvartal som er registrert, ifølge Reuters. I mellomtiden har S&P Global Clean Energy Index gått ned med rundt 10 prosentpoeng i år, mens S&P 500 Energy Index – et fond som inneholder mange olje- og gasselskaper – er opp med mer enn 16 % i år så langt.

"Dette er hva Consumers' Research har advart om helt fra begynnelsen. Ideen om at hastverket inn i [Environmental, Social and Corporate Governance (ESG)] og grønne investeringer ville være bra for investorer og aksjonærer var alltid en løgn, sa Will Hild, administrerende direktør for Consumers' Research, til Daily Caller News Foundation . "Nå, med høyere renter og et helt annet energiparadigme, blir dårskapen til disse tåpelige, bortkastede tiltakene, helt tydelig."   ..........

Se mer her --> https://wattsupwiththat.com/2024/04/15/exit-stage-right-investors-are-bailing-on-green-funds/
#4
QuoteDet er å håpe at statdig flere åpner øynene for bedrageriet.
Et eksempel kan kanskje være James Brodell, pensjonert professor i journalistikk.

Jeg oversatte artikkelen til Brodell (blanding av Google translate og manuell inngripen). Avisa Nordland har nå lagt den på web-utgaven --> https://www.an.no/massehysteri-for-og-na/o/5-4-1940010
#5
Avisa Nordland, som delvis ikke kommer på papir mer, har i dag  lagt ut «Filmen Climate the Movie» – hevder at klimakrisen er ren svindel" på webutgaven.

https://www.an.no/filmen-climate-the-movie-hevder-at-klimakrisen-er-ren-svindel/o/5-4-1937427
#6
Det er å håpe at statdig flere åpner øynene for bedrageriet.
Et eksempel kan kanskje være James Brodell, pensjonert professor i journalistikk. Han skriver blant annet:

QuoteBritish writer Charles Mackay treated the psychological aspects of what a reviewer called "the exotic fields of mass self-deception" as early as 1841 in his three-volume work "Extraordinary Popular Delusions and the Madness of Crowds." A more recent classic is the 1959 "Rumor, Fear and the Madness of Crowds" by psychologist J.P. Chaplin.

Both writers had plenty of material because humanity never ceases to amaze. There have been economic bubbles such as the Dutch tulip mania of 1634–1637 up to the very recent collapse of Sam Bankman-Fried's FTX cryptocurrency exchange. There have been religious frenzies, including hunts for witches and mass suicides. There have been other mass hysterias involving the paranormal, diseases and end-of-the-world scenarios.

None has been so potentially harmful than the mass hysteria of climate change that has infiltrated every aspect of the private and political lives of Western civilization. The theory that carbon dioxide is the driving force increasing world temperature has warped national budgets, promoted duplicity, sowed discontent among some and fear among many, terminated careers and even filtered down to mandates on the acceptable fuel to boil water in the millions of home kitchens.


Lenke til artikkelen "What are your thoughts on Climate: the Movie?"
#7
En særdeles vellykket klimakvotesvindel/karbonskattsvindel (inntil den ble oppdaget) resulterte i overskrifter som:

«Rettssaken mot 36 personer anklaget for et massivt karbonskattsvindel kalt «århundrets forbrytelse» startet i Paris mandag. De tiltalte, inkludert den tidligere matematikklæreren som er deres påståtte leder, er Marseille-armen til en gjeng som svindlet den franske regjeringen ut av anslagsvis 1,6 milliarder euro i merverdiavgift.»   - fra 2018

Lenke --> https://www.rfi.fr/en/20180129-carbon-tax-fraud-france

Nærmere beskrivelse ov metoden --> https://www.tellerreport.com/life/2022-08-23-the-economy-today---financial-scams--the-carbon-tax-scam.rkgDBf-zko.html

#8
Energi og miljø / Re: Vindkraftskandalene
12.03.2024, 16:55:30
QuoteVindkraften har gått med brakförlust under de senaste åren i Sverige. Ändå fortsätter subventionerna och upplåtelserna till det så kallade "gröna" energislaget oavbrutet. Riks har pratat med forskaren Christian Sandström, som inte är nådig mot den så kallade förnybara tekniken: Vindkraften är objektivt en förlustaffär, har han kommit fram till.

Så stor förlustaffär är vindkraften — Forskaren Christian Sandström förklarar -->

#9
Det er helt tydelig at juryen må være sterkt forutinntatt.

Mann klarte ikke å sannsynliggjøre noen av påstandene sine.

Veldig merkelig dom!
#10
Rettssaken nærmer seg slutten. Man kan lytte til Apple Podcast her: https://podcasts.apple.com/us/podcast/climate-change-on-trial/id1713827256

Det er fremdeles lite dekning i gammelmedia, og journalister fra slike har kun vært på korte besøk i rettssalen. Eksempel på ett medium som har hatt et utskremt journalist, er NPR (American Nonprofit Organization). De har fått med seg at saken dreier seg om Hockey-køllegrafen, men har konstruert en artikkel som viser Al Gores CO2-graf mot temperatur i stedet.

Under rettsaken har det kommet klart frem hvilken drittsekk Michael Mann er. Det har blitt dokumentert at han strever vel så mye med å ødelegge karrierene til kritikerne som det å drive seriøs forskning.
#11
Aktører og hendelser / Kartverket
29.01.2024, 11:01:02
Kartverket blir mer uetterrettelig på grunn av klimapropaganda


Kartverket har tradisjonelt vært opptatt av å gi folk etterrettelig informasjon. I de senere årene har imidlertid websidene deres begynt å skjemmes av klimapropaganda som etter hvert er blitt ganske misvisende. Her er et eksempel.


Dette er Kartverkets vannstandsdata for Bodø – perioden 1949 – 2023.

Dette er måledata uten «forurensning» av datamodeller fra IPCC.

Vann01.png

Men så kommer dette, som i praksis bare er dikt og eventyr.

Vann02.png


Toppen av kransekaka finner man så under menyen «Se havnivå i kart» der se tydeligvis har lagt inn den mest urealistiske klimamodellen, noe som vi allerede nå ser av måledataene ikke er noe som stemmer med virkeligheten:

Vann03.png

Fra 1949 til 2023 (en periode 74 år) steg havnivået i Bodø 0 mm, og har ikke vist noen endring i målte data. Så påstår de at havet plutselig skal ta tilfart og stige med 62 cm de neste 67 år. Dette er ikke bare urimelig – det er ren og skjær skremselspropaganda.

Stormflo er selvsagt noe man må planlegge for/mot, men den politisk pålagte klimapropagandaen burde renses vekk snarest.
#13
Denne rettssaken blir promotert av Ann McElhinney og Phelim McAleer som "Climate Change on Trial".

Ann og Phelim strekker seg langt for å få detaljene i rettssaken til oss alle, hver dag. De er i retten, og har skuespillere som gjenskaper kritiske ordvekslinger fra rettssalen. De har en dedikert ny podcastserie på Spotify, som du kan abonnere på her:

https://open.spotify.com/show/6jDpaNT18Yg0t8kIvfV0Du

Rettssaken forventes å pågå til ca. 6. februar, vi er tre dager inne i den nå, men de første dagene var for det meste prosessuelle og juryvalg.
#14
Her er noen sitat av det Steyn sa under åpningen av rettsaken:

QuoteThe thesis of Mr.Mann's hockey stick as we will hear from our various witnesses, is that although I can't tell you what the temperature is for your entire human lifetimes, [tree rings] are absolutely brilliant at telling you the temperature in the year 1432.

That is his theory.

And if you criticize that, he doesn't engage with you. He does what he always does, which he goes on Twitter and says you're funded by the Koch Brothers. And you're a white supremacist and most likely a homophobe and an Islamophobe and a transphobe to boot.

Eleanor Roosevelt, your late First Lady. She had an interesting line. She said: "Great minds, discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people. And he discusses people.

He plays the man, not the ball. Oooh!

Koch-funded climate denier homophobe.

I have no idea why an argument about tree rings should make one a racist or a homophobe. And if Mr. Williams [Mann's attorney] is willing to put his client in the witness box, maybe we'll ask him.

This man is not a Nobel Prize recipient, not at all, but he has passed himself off as one for years on end. There are very few of those — a few dozen around the planet at any one time. So purporting to be a Nobel laureate is the equivalent of what some of you may have heard of: stolen valor.

Those contemptible men one runs into from time to time who claim to have been in the thick of it at Omaha Beach on D-Day or in Vietnam or the Sunni Triangle in Iraq or wherever.
When in reality, they were back home in the lazy boy recliner watching "Dancing with the Stars."

As you will hear in the coming days, Michael E. Mann is the only scientist on the planet for whom the director of the Nobel Institute has had to issue a statement explaining that he is not and never has been a quote Nobel Prize recipient. "Nobel Committee rebukes Michael Mann for falsely claiming he was awarded the Nobel Peace prize." Michael Mann has never been awarded the Nobel Peace Prize.

That's a direct quote from the then director of the Nobel Institute in Norway Geir Lundestad. I would have called Doctor Lundestad as a witness, but he's dead. That's one of the drawbacks of adjudicating a case whose relevant events happened 12 years ago.Her er forøvrig foredraget Steyn holdt ved The Heartland Institute's Tenth International Conference on Climate Change on June 12, 2015 - vel verd et gjensyn -->

#15
Amy K. Mitchell rapporterer fra retten. Her er dagens (google-oversatt):

QuoteFor en dag! Som mange av dere allerede vet, er Mark en av de største talere og forfattere i denne generasjonen (og helt ærlig av de siste generasjonene). Eller som "Rank" så veltalende uttalte på X/Twitter, "Mark Steyn er den beste av menn i de verste tider; vi trenger ham, men vi fortjener ham ikke." Marks åpningsuttalelse i dag ved århundrets rettssak i den frosne tundraen som er vår nasjons hovedstad, var nok et eksempel på hans språklige dyktighet.
For de hundrevis som så på nettet og de for mange til å telle som fylte to rettssaler for å støtte Mark og fikk se det på egen hånd, ledet Mark juryen gjennom hva denne saken egentlig handler om: korrupsjon. Korrupsjonen av våre institusjoner, vårt høyere utdanningssystem, våre media, og dessverre samfunnet i stor grad. Det er kanskje skjebnen at rettssaken ble utsatt til denne uken, uken vi anerkjenner bidragene og livet til Dr. Martin Luther King, Jr. som skrev fra fengselet i 1963 at «urettferdighet hvor som helst, er en trussel mot rettferdighet overalt». Det er kjernen i denne saken, som Mark bemerket. Korrupsjon sprer seg, minnet han juryen gjentatte ganger om, og hvis de ansvarlige ikke blir stilt til ansvar, tærer korrupsjonen på alt den berører til vi står igjen med ingenting.
Med nyheter som kommer til oss hvert sekund i disse dager, kan det være vanskelig å huske skandalen som oppslukte Penn State tilbake i 2011/2012 og den senere mangelen på full skyld fra de ansvarlige. Og hvis vi går tilbake til Marks opprinnelige artikkel i National Review, er det akkurat poenget hans - en institusjon som bryr seg mer om sitt rykte og arv enn beskyttelsen av de uskyldige, er korrupt. Penn State-president Graham Spaniel ble til slutt sparket og gikk i fengsel, om enn for en kort periode, for å dekke over de virkelig motbydelige forbrytelsene begått av Jerry Sandusky - forbrytelser han hadde full kunnskap om i god tid før skandalen ble offentlig. Men igjen, de ansvarlige i Penn State brydde seg mer om arven og omdømmet deres enn barna Sandusky krenket. Og hvis ledelsen i Penn State ikke hadde noen betenkeligheter med å dekke over seksuelle overgrep mot barn, ville det å dekke over forskning for et medlem av fakultetet være utenfor det muliges rike?
Så, i (det triste) tilfellet du gikk glipp av det, nedenfor bare et utvalg av noe av det beste fra Mark i dag (hvis domstolen offentliggjør transkripsjonen, vil vi sørge for å sende ut lenken):
"Jeg har ingen problemer med å stå på sannheten. Sannheten om det jeg skrev, sannheten om hva som skjedde på en berømt amerikansk institusjon, sannheten om denne mannen."
"I min verden kan jeg skrive noe, Mr Simberg kan skrive noe, og Mr Mann kan skrive noe - og du står fritt til å lese alt eller intet, og bestemme hvilken vekt du skal legge til alt eller intet. Men i Mr Manns verden, der er hans mening – og alle andre må være hockey-sticked i underkastelse og stillhet."
"Han er et klassisk eksempel på fyren som kan servere det, men ikke kan ta i mot slik sjøl."
"'Michael Mann har aldri blitt tildelt Nobels fredspris' – det er et direkte sitat fra daværende direktør for Nobelinstituttet i Norge, Geir Lundestad... Han er ikke nobelprismottaker. Et tiår etter at han fikk beskjed om å kutte dette ut av den faktiske vinneren av Nobelprisen, fortsetter [Mann] å promotere en av de mest frekke vitenskapelige svindelene – at han er av samme rang som Albert Einstein, Marie Curie, Francis Crick eller min kanadiske medarbeider Sir Frederick Banting, oppdager av insulin og bruken av det i behandling av diabetes. Hvor stor svindel må du være for å fortsette å stå opp med Einstein og Sir Frederick og Madam Curie når Nobelinstituttet selv har fortalt deg at du ikke er det?"
"Jeg tar ballen, ikke mannen." (Mark siterte deretter Eleanor Roosevelt, "Store hjerner diskuterer ideer; gjennomsnittlige hjerner diskuterer hendelser; små hjerner diskuterer mennesker," for å finne poenget.)
Rettssaken vil fortsette mandag morgen og forventes å vare i ytterligere to til tre uker. Vi vil fortsette å rapportere daglig når retten er i møte, og vi vil også gi helgerapporter! Og hvis noen har noen gjenværende spørsmål om motivasjonen til saksøkerne i denne saken, deler vi denne e-posten som ble vist i dag:

7526.jpg

QuoteVi tror rettferdigheten vil seire. Som Mark sa: "Jeg står ved hvert ord."