Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Petter B

#1
Viktige klimatema / Re: Global tempereatur
03.03.2020, 17:37:14
Og Aaslid imponerer enda mer enn vanlig. Han finner et halmstrå hver gang selv om det begynner å bli latterlig. Nå heter det: "Temperaturtrend er uendret fra tidligere måneder.". Den er så diffus at den ikke kan sies imot...
Det er nesten så man håper det blir skikkelig varmt de neste månedene også, bare for å lese kommentarene hans
#2
Quote from: PetterT on 05.01.2020, 20:04:47
Barnelærdom til stråmannstroll:
Stråmannsargumentasjon: Når motstandere tillegges meninger de ikke har.

Når en debattant forsvarer en påstand om at noen (KR) mener noe må man nesten regne med at debattanten mener det samme (KR)
#3
Til Emeritus: Ja. Det ser ut til at vi angrep Aaslid fra to vinkler her. Vel fortjent :-)

Han har ikke skjønt noen ting...

Til Petter T: Om temperaturen forårsaker at co2 øker. Hvorfor har det blitt mer co2 da? "Dere" sier jo at det ikke har blitt varmere. Seneste utsagn var at co2 øker med ett etterslep på ca 1 år etter temperaturøkning. Så - ifølge deg - enten må det ha blitt varmere fordi co2 øker eller så kan ikke co2 ha økt.
#4
Om du hadde tatt deg tid til å lese hva jeg skrev, og i tillegg fortstått det...

Altså:Da hans Gud og kilde Spencer ikke gir de resultatene Aaslid ønsker penser han over på noe annet. Guden til Aaslid har aldri fokusert på dette som et dementi på global oppvarming.

Om man skal gidde å svare på dette med øvre og nedre atmosfære kan jeg minne om at vi lever i den nedre delen
#5
Jeg synes KR bør få litt mer pepper. Desember 2019 ga oss +0,56, også et "godt resultat". Aaslid ser ut til å ha fortstått - i likhet med hans kilde Dr. Roy Spencer - at verden blir varmere.

Så nå går han bort ifra hva kilden hans og alle andre bruker som fakta, og setter fokus på at temperaturen i øvre atmosfære synker. Jeg vet at Spencer også nevner det, men  Spencer nøyer seg med at det skaper fine skyer og ikke at det er nedkjøling av verden.

Og så kommer Aaslid som vanlig med en digresjon der han mener at (underforstått) nesten alle brannene i Australia er påtent av pyromaner, uforsiktige barn og en og branngater.

Og denne "hiatusen" han tror IPCC har uttalt står visst fortsatt ved lag :-)

Det er kjempegøy å lese, jeg anbefaler dette foran mye annen underholdning. Dette er ufrivillig, og det gjør det enda morsommere.

https://www.klimarealistene.com/2020/01/03/global-temperatur-desember-2019/
#6
Det er denne som er fantastisk.

QuotePausen eller opphøret i signifikant global oppvarming som er beskrevet i FNs klimapanels siste hovedrapport fra 2014 er fortsatt reell. 

Han henviste en gang til hvor han mente dette sto. Og der sto det omtrent slik: "Vi (IPCC) spesifikt advarer mot å bruke definisjonen "opphør" i temperaturstigningen fra f.eks. 1998-2018 fordi det er for kort tid og fordi det tar utgangspunkt i ett topp-år" Som de også skrev: "Man skal heller ikke bruke f.eks. perioden 1996-2016 fordi det også er for kort og det avslutter i et toppår. Dette for å unngå cherry-picking."

Aaslid har sett ordet "opphør" i en rapport fra IPCC og da bruker han det for alt det er verdt selv om det menes helt motsatt av hva han tolker det som. Men dette evner han ikke å forstå
#7
Quote
Hvor lenge tør Aaslid hevde at pausen fortsetter?

Dette ble så tungt for Klimarealisten Roald Larsen at han slått opp med Spencer;

Aaslid skjønner ikke hva som står i IPCC's rapport så han kan mene hva han vil for min del. Han gjør seg selv uinteressant i enhver debatt og fortjener ikke oppmerksomhet.

Roald Larsen har aldri hatt en eneste tanke som gjenspeiler fornuft (angående klima i alle fall). Men morsom er han
#8
Viktige klimatema / Re: DET ER SOLEN!
19.11.2019, 21:38:40
Unnskyld stjakobs. Jeg mente du ikke hadde injurierende kraft et par dager siden. Men jeg ser jo nå at du skriver ironisk og gjør narr av argumentene og cherry-pickingen til de såkalte klimafornekterne. Herlig!
#9
Viktige klimatema / Re: DET ER SOLEN!
17.11.2019, 23:49:17
Quote
Tja, har temperaturen egentlig steget i det hele tatt siden 1998 da ?
De som fortsatt bruker 1998 som referanse har forlengst mistet sin injurierende kraft. Vær så snill å slutt med det!
#10
Media og politikk / Re: Dagens klimalink
10.11.2019, 11:53:17
Jeg slapp Badrufoss i militæret og havnet noen måneder i Stavern. Det var digg varmt, og det er enda varmere nå
#11
Det å bruke oljepenger til å finansiere bærekraftig og "grønn" energi er helt perfekt  Det er klart vi må benytte oss av muligheten oljeinntektene gir oss. Det er Norge som er blant de første til å gå tom for olje, og vi er pukka nødt til å være i forkant av utviklingen. Så får danskene gjerne sutre så mye de vil.
#12
Jeg er ganske sikker på at Spencer var nedom en liten tur. Men som vanlig kan det jo hende jeg husker feil
#13
Han tar copy/paste fra Roy Spencer. Og copy/paste av sin egen post fra forrige måned. Det går litt fort i svingene... Han har også "glemt" at trenden var nede i 0.11 en liten måned forleden, og ikke rettet opp dette.

Det er ellers litt synd at han slenger på et tema til i samme posten. Det med isen i arktis kan vel komme på en egen post? Det blir litt ryddigere.
#14
Quote from: Petter B on 02.10.2019, 17:13:00
Vi har ikke hørt fra Aaslid enda. Det er nok en ny trend som begynte i 1998 som er greia nå.

Halmstrået til Aaslid ble 2016-toppen. Og det sies altså at "pausen" til 2014 reell. Selv om 2014 i snitt hadde temperatur på 0.18 og 2019 hittil har 0.41
#15
Vi har ikke hørt fra Aaslid enda. Det er nok en ny trend som begynte i 1998 som er greia nå.